Tisdag..

??

Väcktes av Ewa nyss :) Hon undrade om jag ville komma ut till henne i stallet där hon satt och solade :) Ska åka dit en sväng nu tror jag. Annars vet jag väl inte om det kommer hända så mycket idag.?? Det märks :)


Kram på er!

Plantering :)

Idag har jag sått mina fröer :) Hade köpt en 50 liters jord säck, små växthus och beställt några fröer från Impecta. Men det visade sig att det hade räckt med en liten jord säck :) Haha!! Har typ lite mer än 75% kvar av jorden. Men mamma och moster skulle ev. också så fröer så dom får ta resten :)



Mitt växthus, jorden och fröerna :)



Ena växthuset är klart :P



Och slutligen det andra + 2 i krukor (som ni kanske ser) :D Hehe!!

Det jag har planterat är:
-Trådpalm
-Benjaminfikus
-Murgröna
-Grästräd
-Japansk Zelkova
-Kaktus (som älsklingen ville ha)
-Drakblodsträd
-Japansk Kottepalm
-Fröer som jag fått med svärmor (Lollo)

 Och för skojs skull testade jag även: 
-Apelsin (som jag gjort förut men min söta katt hade sönder plantan så den dog)
-Päron
-Citron


Så jag får väl se om det blir något i år också :)



Kram på er.

Festen :)

Håller just nu på med att lägga in bilderna i datorn så då kommer en bit ner i inlägget...

IGÅR:
När vi kom hem från mora så började väl festen direkt, för våran del iaf. :P Hihi!! Alltså jag, Kaka och Danne. Kanske 1 timme senare kom Sandra & Robban. Och någon timme efter det kom huvudpersonen Madde med Adde & Ewa. Tom & Annica kikade också förbi en sväng :) Även Persa hittade dit...

Vi spelade "Veckans värsta" :) För er som spelat det så vet ni även att fråge korten har olika färger beroende vilken färgruta man hamnar på (och så finns det även vissa kort som har samma färg på alla frågor... lite svårt att förklara). När det var Sandras tur att läsa så säger Madde att hon ska läsa orange för henne, sen sitter hon (Sandra) och ser jätte bekymrad ut och sen kläcker hon ur sig.. "Jag tror jag har blivit förgblind!" HAHAHA!! Stackarn fick ett kort som hade samma färg på alla frågor :D Hon är så söt min lilla Sandra. Hehe!!

Efter det spelade vi "Jag har aldrig" Men vi gjorde om reglerna en aning till "Jag har / jag har aldrig" så att alla medspelare kunde vara med :P Hihihi!! Fick reda på saker som jag helst hade kunnat slippa.. Fick även reda på en massa annat kul också.. Hihi!

Har verkligen varit en superkul kväll måste jag säga. Synd för alla som inte var bjudna och gick miste om detta :D Har skrattat så mycket att jag har träningsverk i magen nästan :) Hahahaha!!

Senare när alla började bege sig hemåt så drog vi (jag, Danne & Kaka) ut på byn en sväng. Träffade på bl.a. Multa :) Min andra kusin :) Sen hände det inte så mycket mer.


Idag så upptäckte jag att något har hänt med min kamera ;( Skyddet för linsen åker inte igen som det ska, men det kan ju bero på buklan som är frampå :( Annars är det inga fel på den. Det funkar att knäppa kort och så, men jag vill juh skydda linsen. Men jag har kollat upp försäkringen jag skaffade i samma veva när jag köpte kameran och den går ut i juni det här året. Tack och lov säger jag bara. Så jag måste försöka ta mej till mora nån dag... :( Suck! Ska se om jag kan lifta med mamma ner i veckan.

Nu är bilderna i datorn iaf. så här kommer några inte allt för vulgära bilder ;) Hihi!!



Madde & Ewa <3



Sandra <3



Spelet :)



Robban :)



Kaka <3



Tom <3



Adde :)



Danne <3



Multa <3 (lite trött kanske :) hihi!)


Tyvärr så blev det inge skytte idag. :( Men jag (OCH Madde ;) ) får ta igen det nästa helg, hahaha!!

Sandra & Robban kikade förbi tidigare idag :) Dom bjöd på supergod mat "Robban Special" Hehe!


Jaa :) Det var det det :) Nu funderar jag på om jag ska så mina fröer :) Kan inte vänta längre tror jag :) Hihi!!

Ni har väl inte glömt att skruva fram klockan??


Ha en bra dag alla!!
Kramar

Flytt..

Imorse åkte jag med mamma, Ewa och Jerry ner i mora (Danne, Madde & Adde skulle åka lite senare). Skulle flytta lite möbler till det nya boendet. Plockade upp Kaka i mora också innan vi åkte tillbaka till Älvdalen. Har precis plattat håret och sminkat mej så nu ska vi åka med Sandra & Robban upp i åsen en snabbis. Sen ska vi vänta in Madde & Adde som skulle hem och äta och göra sig iordning..


Sen kan festen börja :P (Fast vi har redan tjuvstartat :D Hehe!)

ÄNTLIGEN!!!

Jaa... äntligen! Äntligen är jag klar med städningen. Känns så fruktansvär skönt. Allt i stort sett är skinande rent :) Men jag kan lova att jag har ont i ryggen och fötterna efter allt springade fram och tillbaka.. Nyduschad är jag också.. luktar såå gott till skillnad mot vad jag gjorde tidigare :)

Orkar tyvärr inte skriva nå mer idag.. Jag och älsklingen ska krypa ner i sängen och kolla på CSI Miami nu..



God natt på er!

Just ja..

Faan va blåst jag är. Vi var ju i Venjan i Onsdags. (Tack L.för kommentaren :) hihi!) Glömde ju skriva det. Vi åkte dit för att hämta en släpvagn och för att kolla på soffan :) SÅÅ SNYGG!! Jag vill också ha :( Så jävla skön.. Mmmmmm :P


Sen blev vi bjudna på mat. Lasagne :P Det var länge sen. Mums så gott! Tack tack!!


På vägen dit satt jag helt inne i min mobil.. sen rätt var det var så bromsade Danne in ganska hårt. Kollade upp snabbt och såg 2 älgar på vägen som hoppade av åt varsitt håll. Sen ångrar den ene sig och hoppar upp på vägen igen och hoppar ner på andra sidan. Hada jag haft kameran i handen hade jag fått ganska fina närbilder. Men icke.

På vägen hem satt jag med kameran redo.. Tror ni att det kom någon älg?? NEJ!! Klart det!

Annars då.. ska väl städa idag också. Som vanligt. Tror faktikt att jag blir klar idag :) Hihi!! Skönt! Det värsta rummet är klart nu iaf. Ska bara dammsuga och torka golvet. Men det gör jag när jag tar resten.

Imon hinner jag inte städa mer. Ska ev. följa ner i mora och hjälpa till med flytten... Mer vill jag inte säga. Och efter det blir det party party med Madde kladde :) Hihi!!


Nej nu ska jag börja här (IGEN)

Kram på er!


Klar??

Eller inte.. Tror inte jag känner någon som städar så länga som jag gör :) Hehe. Men jag måste nästan kalla det för vårstädning :P Så här grundligt har jag nog inte städat sen jag flyttade in :P

Känns lite enformigt i bloggen just nu... städa, städa och åter städa. Jag vet! Ska se om jag blir klar imon så kanske det dyker upp lite roligare inlägg istället för den här skiten :) Hihi!! Men jag gör ju just inga annat än städar.. Kul att skriva att jag läst aftonbladet lixom...? Nee.. hade inte jag tyckt iaf.

Nu ska iaf. jag och älsklingen lägga oss och kolla på en film :)

God natt!!

PS. Kolla in klockan ;) Känner mej riktigt duktig!

Puss puss...

Vaken.

Återigen är jag uppe betydligt tidigare än vad jag brukar :) Och inte gör det mej något. Känns bara skönt att ha hela dagen framför sig och inte bara eftermiddagen och kvällen..

Aja.. Nu ska jag se om jag hinner städa klart idag. Mitt skrivbord tog då iaf. inte 3 timmar eller vad jag nu skrev, utan 4,5-5 timmar. Men nu är det städat där iaf. :) Har nog inte alls så mycket kvar :)

Ska fortsätta nu..


Kram på er!

Inte så mycket kvar nu..

Efter skoterturen så fick jag städhjälp här hemma.. Sandra hjälpte mej som tack för att jag följde med. Tusen tack gumman! Har verkligen gått undan när man fick hjälp :) Badrummet (som Sandra städade) är helt klart.. Näst intill kliniskt rent. Vardagsrummet är helt klart. Har stängt dörren in dit så då inte springs en massa där, har även tänt doftljus därinne så nu luktar det underbart :P Nu har jag bara det värsta kvar.... sovrummet... och hallen... okej okej.. och lite i köket, MEN inte mycket.. bara bänken.. Sen är ALL skittvätt tvättad. Nu är det nästan så man letar efter tvätt :) Hihi!! Känns så jävla skönt!!!!

Nu ska vi göra nått att äta och sen ska vi sova.. Gissar att jag kommer sova mycket skönt inatt.


God natt på er!

Skotertur :P

Japp.. det blev ett avbrott i städningen idag också :) Sandra ringde och frågade om jag vill följa med henne & Robban ut på en liten skotertur. Tvekade lite i början eftersom jag kände att jag vill städa klart men jag ändrade mej och följde med :) Hehe!!

Vi var uppe på Lokagnupen...
Tog några bilder som ni kanske ser :)



Sandra & Robban



Utsikten från Lokagnupen



Det är en bit ner iaf.. :)



Vet inte riktigt vad Sandra höll på med här men hon hade tydligen lite svårt att stå upp.. Hon kanske smygsöp på vägen upp ;) Hihi!! Nej då.. Det var skare under nysnön så rätt var det var så försvann bara benen och det visade hon ett snyggt exempel på här :D Hahaha!! Och Robban posar med en yxa i handen :)



Här förklara Robban för Sandra vart hon ska stå och hur hon ska filma :)

Riktigt bra avbrott för städningen måste jag säga. Super kul hade vi... synd bara att inte älsklingen kunde följa med ;(



Nej nu måste jag verkligen försöka städa klart.

Kram på er!

Vaknat tidigt..

Då var man uppe tidigt idag också då. Vaknade vid 8:00 tiden. Så nu är det bara att börja städa. Robban ringde och väckte Danne nyss. Han ska jobba idag också.. Bra för mej på ett sätt.. Nu är det bara katterna som är i vägen för städningen :) Hihi!!

Måste ju återigen säga GRATTIS till min älskade syster som fyller 20 år idag.
GRATTIS, grattis och GRATTIS!! ---->MADDE Glöm inte att gratta henne!

Nu är det väl lika bra att börja så har jag tur så kanske jag blir klar idag/inatt ;) Hehe!! Mudduz kommer kanske hit idag också.. så då kanske jag får en paus i städningen :D


Kram på er!

Klar för idag..

Nu orkar jag inte städa mer idag.. Har jätte ont i ryggen.. Tog ca 2 timmar att göra rent fritösen, men jag får väl skylla mej själv när jag ska vara så noga. Men å andra sidan så ser den nästan helt oanvänd ut nu :) Det är kul. Har möblerat lite i köks skåpen också.. lite mer organiserat nu. Så nu är köket i stort sett klart. Vardagsrummet blir väl nästa projekt.. men jag skulle gissa att det går ganska fort.. Dammtorka, damsuga ur sofforna, damsuga/torka golvet och vattna blommorna.. sen kan jag ju stänga dörren in dit :) Golvet i köket får jag ta när jag tar resten av lägenheten. VÄRST kommer sovrummet att bli.. usch! vill inte ens tänka på den delen. Mitt skrivbord kommer säkerligen att ta minst 3 timmar. SUCK!

Aja, nu ska jag försöka få lite sömn..

Förresten.. kolla in klockan!! :D Milla går och lägger sig innan klockan tolv....... Börjar kanske bli sjuk?? Nej då.. så ska jag inte tänka. Hehe!!


God natt och sov gott med er!

Motivationen är tillbaka :)

Yes!! Nu är jag igång och städar igen :) Hihi!! MÅSTE få klart innan helgen då Madde har bokat våran lägenhet. Hon ska ha en lite mindre fest för de närmsta. Vi blir väl kanske ett 10-tal. Hon har lovat att hjälpa till att städa dagen efter om det blir allt för stökigt :P Men det blir nog ganska lugnt.

Måste fortsätta nu men jag kanske kikar in här lite senare.

Imon fyller syrran iaf. Glöm inte att Gratta henne! ----> Madde


Kram på er!

Wow!

Vilka banbyggare jag & Tom är :) Pappa tyckte att vi hade gjort en rolig bana. Tyvärr så var det ju inte många som kom. Kanske var p.g.a. vädret antar jag.. Vem vet. ?

Grattis till Madde iaf. som var dagen bästa skytt! 47 träff av 48 möjliga. Bra jobbat gumman! Själv fick jag bara 42 träff av 48 möjliga. 1 träff drogs bort när jag sköt med stödhand fast vi inte skulle det på just den stationen. Hehe.. jag var i min egna lilla värld :) Hehe! På tävlingar så får man inte en träff på hela den ststionen, så pappa och de andra var bussiga och bara drog bort 1...

Nu ska vi göra lite mat och sen ska vi till Tussa en sväng. Efter det (vid 20 tiden) kommer Tom, Madde & Adde hit, vi ska planera inför mörkerfält i höst som vi "ungdommar" ska hålla i. 




Kram på er! 


Slut på kalaset.

Då var vi hemma igen då. Har varit en super kul dag iaf. Många grattis kramar i förskott till syrran som jag skrivit tidigare fyller 20 år.

Lägger upp bilder imorgon, orkar inte just nu, är helt slut.

Ska försöka hitta på nått innan det blir dags för sängen.

Imon är det jag & Tom som ska ställa i ordning skytte banan. Ska verkligen försöka hitta på något kul :) Något svårt, men samtidigt inte fööör svårt.. lite mellan, men det ska ju samtidigt inte vara för lätt :P Ska klura på det där...

God natt på er!

(Kommer nog inte skriva något mer idag)

Hemma hos mamma & pappa..

Just nu sitter vi här uppe :) Pappa och morfar tittar på "Så ska det låta", mormor sitter och sjunger ;), mamma lagar mat och Madde & Adde är uppe. Och Jerry går runt och bråkar som han brukar :) Hehe!! Nä så farligt e det inte. Maten är väl strax klar så vi ska äta lite.. Sen efter det så kommer väl moster med familj och då blir det tårta som Madde & Pappa bakat och sen sockerkaka och kokosrutor (Danne vill att dom ska heta strösselrutor ist. eftersom hon har strössel istället för kokos :) Hihi!) som Madde också gjort :P Nu ska jag gå och vara lite social.. Hoppas att Tom kommer snart med min kamera.


Kram på er!

Hemma igen..

Japp... nu är jag tillbaka hemma. Hämtade morfar och på vägen hem svängde vi förbi moster. Sen ringde Madde och frågade om vi kunde komma förbi Nybolet innan vi åkte hem, så det gjorde vi. Morfar fick hälsa på Kurt & Sonja. Sen efter det åkte vi hem till mamma & pappa och nu sitter jag här :) Ska göra lite här hemma innan jag åker upp igen. Ska hjälpa Madde med tårta :P

Nu måste jag skynda mej :)


Kram på er!

Åker strax..

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mej så vi kan åka och hämta morfar :)

Förberett..

Idag har jag och mamma varit ute på shopping :) Har fixat syrrans present.. Så nu hoppas jag att hon blir nöjd. Annars! :D Haha!! Sen åkte mormor, mamma, Danne och jag hem till oss för att slå in dom :) Mamma och mormor hade ganska kul åt mej när inte snörena ville som jag ville eller när papperet låg lite för snett så jag blev förbannad.. Är ju perfektionist när det gäller sånt där :P Hihi!!

Måste bara nämna en sak.. Faan asså.. Va nere på RV och hjälpte Danne tidigare idag.. Så vi stod ute på baksidan och lastade in grejer i hissen.. Sen komr Robban (inte min kusins pojkvän utan Dannes medarbetare) ut till oss och frågade Danne om han sett till den bärbara datorn som stått i butiken.. men icke.. Slutsatsen blev att den hade blivit stulen. Mitt på ljusa dagen har någon idiot gått rätt in i butiken, plockat på sig datorn när personalen vänt ryggen och sedan stuckit därifrån. Bra bra! Larm på sådana grejer vore väl inte fel.. Jag menar.. älvdalen kryllar ju av kriminella.. speciellt på senare tid :D

Men "idioten" kan ju få lite problem med den då det är dubbla lösenord för att ens komma in i datorn, plus att han "glömde" batteriet :D Haha!! (Nog för att ett batteri går väl att få tag på, men ändå!)


Nej nu måste jag sova, mamma ringer och väcker mej 8:30 imon. Ska följa och hämta morfar i mora så han får vara med på kalaset också <3 Min underbara morfar <3


God natt på er alla!

Fredag..

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma :) Vi ska åka och kolla på Maddes present.. om det kan vara något :) Sen ska jag fixa datapapper åt pappa. Efter det ska jag följa Danne och leverera ett kylskåp då han inte kan bära själv p.g.a. handen.. Och slutligen efter det så kommer Madde och ev. Adde hit till mej. Kuul :D

Måste ta hand om tvätten först..



See Yah!!

Heldag i mora..

Som sagt så skulle vi till mora.
Skjutsade mormor till lasarettet och släppte av Madde vid trafikskolan. Hon skulle in och byta böcker. Träffade Robban och satt och pratade med honom en stund :)

När mormor var klar så åkte vi till Willys och handlade. Hon skulle ha lite mjölk och fil... Troligen :) Hon bad mej hämta en kundvagn så det kunde ju bara betyda en sak :) Hehe!! Det slutade med tre kassar och då var det inte bara mjölk och fil... Hihi! Hon är så söt! Köpte även toning till henne (men efteråt fick jag veta att det var färg hon skulle ha, så vi måste färga om det i veckan).

Sen åkte vi hem till henne och färgade.. Sen åkte Robban och hämtade Sandra :) Och efter det bjöd mormor mej, Danne, Madde, Adde och Tom på mat. Sen åkte vi till noret igen för att hämta Addes bil och sen rullade vi hemåt :)


Nu har aftonbladet börjat med fortsättningen av Beck :) Nr. 17-24 Överlycklig.... Har ju 1-16 så jag MÅSTE ha fortsättningen på ett eller annat sätt. :P

Var meningen att jag och Madde skulle pyssla nu när vi kom hem men det får bli imon istället så jag får väl fortsätta med min superroliga städning :) Jippie!


Just ja.. imorse vid 9:00 tiden ungefär så hade vi hela 10 grader varmt i solen (3 grader varmt i skuggan).


Har även klurat på vad jag ska hitta på till min älskade syster som fyller 20 år på tisdag nästa vecka :) Har tänkt på en sak och mamma tyckte att det var en bra idé... sen har jag en annan tanke också :P Blir nog kanske båda :) Hihi!!

Öjj MADDE!! Vet du vad??? HEMLIS!! :D Haha!! Puss på dej sötnos!



Hejs svejs..

Otroligt :)

Ibland brukar jag få för mej att jag är pigg men sen likförbannat så somnar jag om :) men inte nu.. Sitter fortfarande här helt klarvaken med min Älskling som sover så skönt bakom mej ;) Hihi!!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar :)

Inte nog med att jag är uppe tidigt... Känner mej jätte glad också.. inte för att jag vet orsaken men ändå :D


Kram på er!

3 år & 7 månader

Kollade av en slump i kalendern nyss och såg att idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 år och 7 månader <3



Fel...?

Joo det kan man ju undra om det är :) Här sitter jag klarvaken kl.08:00. ?? Somnade iof. vid 00:30 inatt.. Kände mej helt slut.. Kanske är så man ska göra för att vända tillbaka dygnet :) Städa.. Hehe!! Och ändå är jag inte klar alls.. Är så gott som klar i hela köket.. Vardagsrummet kommer gå ganska fort men värst blir nog sovrummet.. Bara mitt skrivbord ser ut som ett bombnedslag :) Hihi!!

Aja.. får fortsätta när jag kommer hem från mora... Jag, Danne & Madde ska in och skjutsa mormor till Lasarettet till kl.13:00. Efter det så vet jag inte riktigt, men vi måste vara tillbaka i Älvdalen innan 17:00,dels för en sak och sen måste jag ringa ett viktigt samtal :)



Vi får se hur den här dagen slutar... Kanske lägger mej ännu tidigare idag :)


Kram på er!

Städ dag...?

Ja det började så iaf. :) Hehe!! Men som vanligt när jag ska städa så hittar jag en massa annat jag vill göra :) Typ lacka kökslampan hel svart :) Var tvungen att ringa och fråga svärmor så att det inte var något speciellt med lampan, typ antik eller om vi bara hade lånat den (var lite osäkra på den delen, så vi ringde för säkerhets skull). Sagt och gjort... Snodde Dannes mattsvarta färg som han haft i skåpet... MEN... den räckte inte riktigt till hela lampan :S Hmm.. ringde till Tom och som en räddare i nöden så hade han lite färg kvar, tack och lov.. La på lite klarlack och sen var den klar.. förutom att jag fick lov att pilla i alla stenarna också :P Ska springa och hämta kameran och lägga in bilderna i datorn så ska ni få se :)

Men imon ska jag ta mej i kragen och fortsätta städa :) Måste! Har iaf. tvättat en massa maskiner idag :) Hela sovrummet och vardagsrummet är fullt i upphängd tvätt... Det luktar så gott :P Har väl inte så många maskiner kvar att tvätta.. Men jag tänkte att jag skulle försöka dammsuga och torka golven också.. Så det blir nog en heldag imon med :) Om jag inte hittar något annat att pyssla med som jag brukar :D NEJ.. det får jag inte förresten.. då blir Danne tokig på mej :) Hihi!!

Här är bilderna iaf.



Så här såg den ut innan (fast utan stenar)..



Och så här ser den ut nu när den är klar.. Jag lät kopparfärgen vara kvar inuti lampan annars hade den blivit för mörk :)


Nu ska jag och älsklingen lägga oss och kolla på en film innan vi ska sova ;)

God natt på er!

Tonat rutor..

Idag ringde Tom och väckte mej.. Ville inte svara men då ringde han till Danne istället :)

Han kom och hämtade och sen rullade vi ner till Bildelar och köpte toning och sen åkte vi hem till honom. Har varit där till nu.. Trött! Är jätte hungrig också..

Så jag och älsklingen har precis gjort hemmagjord Pizza som står i ugnen :P LÄNGTAR!! Mums.. Ska nog kolla på en film till maten :)


JUST JA!!

GRATTIS ROBERT PÅ 20-ÅRS DAGEN!! Hoppas att du haft en underbar dag :)


Nu ringer klockan i köket så nu ska vi gå och äta... :P

Mormor

Sitter just nu och tänker på stackars mormor som sitter helt ensam.. Utan morfar ;( Usch vad jobbigt!

Igår på kalaset ropade hon till sig mig för att prata lite, sen började hon grina.. Hon tyckte synd om morfar som inte kunde vara med på festen. Jag kramade om henne och sa som man brukar säga.. -"Det ordnar sig"....... Men gör det verkligen det?? Jag vet faktiskt inte... Suck!

Senare på kvällen var hon iaf. på lite bättre humör :) Rätt var det var när alla satt och småpratade så börjar hon sjunga :D Haha!! "Hur länge ska man sitta här med tomma glas?" Alla började så klart skratta :D Hehe!!


Kom nyss från mamma & pappa.. Har ätit Potatisgratäng och fläskfilé.... SÅ GOTT!! :P Mums!

Åkte därifrån ganska direkt efter att vi ätit klart.. Tänkte sätta oss och vara sociala i vardagsrummet men tack vare en viss person så sket det sig... (Är så JÄVLA trött på att hela tiden dalta med dej. Du beter dej fan som en trettonåring.. Blev helt överlycklig när du fattade beslutet att inte flytta direkt utan bo kvar här ett tag till, hoppades på att vi skulle få en bättre kontakt och börja umgås mer än innan........ suck! Varför hatar du mej så jävla mycket??? *** sa att du ville ha en ursäkt från alla oss (ang. mormor och den storyn).... Varför?? Varför ska jag be om ursäkt för nått jag tycker?? Jag vet inte vad du har fått för dej, men det är ingen som har snackat skit om dej, om det nu är det du tror.... Det enda jag sa var att jag tyckte att det var fel, och att jag aldrig skulle göra en sån sak.. Och det står jag för! Och jag anser heller inte att vi gått bakom ryggen på dej..... Vi diskuterade bara dej och det du pratat om att göra. Hur många gånger har inte du diskuterat mej med andra?? Ska jag ta det som att du gått bakom min rygg då eller?? Och inte faan har jag kommit och krävt en ursäkt... eller? Hade du gjort det du planerat ändå (ang. mormor) så hade då inte jag brytt mej, men jag hade ändå tyckt som innan.. Och jag hade inte heller älskat dej mindre för det...)

Nu orkar jag inte längre lägga ner energi på att försöka....


ORKA!!

50 & 20-års kalas :)

Igår firade vi Nonne (min mosters gubbe) som fyllde 50 år. Mycket trevligt. Och efter det firade vi Robban som fyllde 20 år.
Grattis igen till er båda :)


Idag var det första gången denna säsong som jag sköt Fältskytte :) Så Efterlängtat!! Faan va kul det var :) Och bra gick det, fast det var några månader sen sist..

Fick 45 av 48 möjliga träffar :) Madde slog mej med 1 träff. Duktig gumsa :P


Min katt har fått ett cp-ryck.. Har en pack-tejp liggandes bredvid mej som hon just nu sitter och tuggar på för fullt...nästan attackerar den.. OJ :S Tror att hon svalde en bit.. Hmm.. Mattes lilla älsklings knas :) Hehe!!

Nää.. nu ska jag hitta på nått tills Danne, Sandra och Robban kommer...

Sen ska vi upp till mamma och äta potatisgratäng som jag har tjatat om.. Vet inte varför men jag älskar potatis.. Precis som Håkan i Sunes Sommar :P


Måste bara säga att vi har ett underbart väder här i Älvdalen idag :) Ca 4-5 grader plus. Var nog t.o.m. varmare tidigare idag.

Kram på er!

Fredag den 13:e

Än så länge har det inte hänt något speciellt :) Hihi!! Sandra ringde tidigare och frågade om hon kunde komma förbi en sväng. När hon väl var här frågade hon om vi ville följa henne upp till Åsen och hälsa på, så det gjorde vi. På vägen hem svängde vi in till hennes mormor & morfar i Loka, hennes moster var också där :)

När vi var nere på byn igen så ville Sandra in på Backlunds Skor. Där inne hittade jag ett par som jag ville ha :P Ett par "Donna Girl" skor. Kostade från början 365:- men det var rea så nu kostade dom 185:-, men tack vare att dom var en aning solblekta så sänkte han dom till 150:- :) Så jag fick dom i förtidig födelsedagspresent :D



Tack tack! :)

Nu ska jag och älskling äta lite sen ska vi byta olja i bilen igen och sätta dit bränslefiltret :) Kul Jul!

När vi är klara med det ska jag nog pyssla lite, eller om jag ska städa och tvätta :) Det återstå att se!


Kram på er!

Fortfarande kvar :)

Maten var super god :P Måste få bli bjuden på detta igen :)

Under tiden som Danne & Mats var ute i garaget så exprimenterade jag, Linda & Gina med ett glas, en mini baby bell ost och lite annat :) Bilder får ni se imon. Snodde din ide Madduz ;) Du fattar när du ser bilderna :)


Nu ska vi åka hem :)




Kram på er!


Fototuren är över :P

Jahapp.. Nu är vi tillbaka :) Vi hittade inte så mycket att fota men någonting blev det.

Vatten :)



Linda :)



Gina :)



Mera vatten...



Venjans kyrka..



Älven strax utanför Venjan..



På vägen hem hittade vi några konstiga spår..



Vi följde efter spåret en bit in på en skogsväg.. Rätt var det var så vände spåret, så för en stund så ändrade vi våran teori om att det gått 2 st älgar bredvid varandra. Men vi ändrade tillbaka ganska snart igen då Gina upptäckte att dom hoppat av vägen och ner i diket.. SUCK!! Milla som var så sugen på Älgkött.... Om inte annat SOVATTEN :P Nu var det flera år sen jag åt det.

Nu är vi tillbaka iaf. och väntar på att maten ska bli klar. Det blir en köttgryta :P Spännande!! :)


Nu ska jag pyssla med lite annat :D

Framme..

Då var vi framme i Venjan nu då :) Väntar på att Danne & Mats ska göra klart Ginas bil så vi kan ta en tur i den när vi ska ut och fotografera :) Så jag sitter här så länge :D

Venjan nästa :)

Idag blir det en tur till Venjan. Mats är så snäll så han ska hjälpa oss med att svetsa bilen som vi skulle ha gjort igår. Men tack vare en viss person så blev det som det blev. Ska åka via Mora och plocka upp Linda. Var meningen att vi skulle ut och fota Får försöka hitta ett ställe i Venjan istället.

Nu ska jag kolla så att jag har packat ner kameran och sen ska jag packa ner datorn :) Sen skulle Danne fixa nått och sen åker vi :)



Kram på er!

090311

Dagen som gått...

Vi började iaf. med att äta "frukost" och efter det ringde älsklingen till D imora som fyller 26 år idag. Grattis igen! :) Sen som jag skrev i förra inläggen så skulle kanske Kaka komma upp och Danne skulle ev. till Persa och fixa avgassystem. Cockie kom iaf. upp och Danne åkte till Garaget :) Jag och Kaka åkte upp till Madde som städade hemma hos mamma & pappa under tiden som Danne och Tobbe började kapa av det trasiga under bilen.. Sen ringde Danne till mej, arg som ett bi, dom kunde inte vara i garaget längre ?? Så just nu har vi inget avgassystem på bilen.. Låter lite mysigt faktiskt men man får juh tyvärr inte åka så för farbror blå :( Men men.. Persa skulle hjälpa oss när han var klar med sitt.. Vilket säkert kommer dröja till helgen........ Suck!


Senare på dagen så roade på vårat lilla sätt som bara vi kan :D Haha!! Kakas kommentar -"Ska vi välta hästar?" Hehe!! Är säkert bara vi som fattar det :) Hihi! Det vi behövde var Ett rep, däck (utan fälg) och en jävla massa kläder (vilket vi kom på efteråt :) Nu ska vi kolla på våran egen lilla film :P



God natt på er!


...

Jahapp..? Pratade nyss med Kaka i telefonen.. Hoppas att hon får tråkigt :P För då kanske hon kommer upp :D Hihihi!!

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Danne pratar om att åka till Persa och fixa avgassystemet och byta bränslefilter. Så vi får väl se vad sopm händer :) Har pratar med Persa i mobilen nu.. Snaaaark..... ZzZzZzZz!! Trött.

Känner mej en aning sugen på att städa :) Hehe!




Ähh.. får se vad som händer!

Besviken på ett sätt...

Twillight...

Var helt inställd på att filmen vi skulle se var en rysare.. Men icke.. Vet inte varför jag har fått för mej det!? Kanske pga. trailern?? Satt där på helspänn och väntade på att ett monster skulle hoppa fram när som helst... Men som sagt... ICKE!

Filmen var juh inte dålig utan helt klart sevärd... MEN... inte om du är inställd på att titta på en rysare!



Hmmm....?

Duktigt Millan...

Glömde nämna det tidigare... Dagen vi var till Borlänge med Sandra & Kax så gick jag och Sandra in på Ica Maxi och handlade lite. Jag köpte bl.a. ett snus kort, om man nu kan kalla det för de. Ett sånt där kort som du sen stoppar in i en maskin utanför kassorna.

Halvägs hem kommer lilla Milla på att hon fortfarande har kortet i plånboken. HELVETE!!

Aja.. någon dag senare följde vi med Tom till Falun för att köpa bil... Tänkte då att vi kunde svänga in på Ica Maxi i Mora.. Sagt och gjort.... Men tror ni kortet fungerade i Mora?? NEJ! Jah får lov att åka till BORLÄNGE för att hämta ut min snusdosa.. Dom har tydligen inget samarbete mellan varandra... Så jävla typiskt!!


Skit samma.. ville bara nämna det...



Nu ska vi kolla på en rysare med Madde & Adde. Sen ska jag hjälpa Adde att laga hans byxor. Sen får vi se vad som händer :)



Kram på er!

Gårdagen.

Jaa jag säger då det :)
Till en början av dagen låg jag och älsklingen och plöjde igenom några Beck filmer. Sen ringde Tom och sa att han hade hittat en bil i Falun och frågade om jag kunde skjutsa honom mot bensinpengar. Visst, självklart tänkte jag. Slapp juh sitta hemma hela dagen då juh :) Så det blev jag, Danne, Adde och Tom som åkte.

Bilen var mycket välvårdad innuti men fan vilka lackskador den hade. Gubben som sålde var mycket mysko.. Han sålde bilen via sitt eget företag men vägrade lämna några garantier. Vissa saker han skrivit i annonsen fungerade inte ens. Han trodde säkert att folk som kom för att kolla på bilen inte kom till att testa dessa grejer. Men Tom kollade allt. Saker som jag inte ens hade tänkt på att det vore bra att kolla. Så ska jag köpa en egen bil så får nog han också följa med tror jag :) Men men.. Vi åkte hem utan bil, För Tom ville dra av lite på priset för dels lackskador och de grejer som inte fungerade, men gubben vägrade gå under 19 000:-

När vi kom hem gick Tom ut för att kolla på annonsen igen och då hade gubbj*veln höjt priset på bilen till 22 900:-


Aja.. Så kan det vara!

Får se om han hittar någon idag som han vill åka och kolla på :)
Det märks :)


Kram på er!

Utmanad igen av Gina :)

Eftersom jag redan gjort denna men mitt fullständiga namn så kör jag på Millan denna gång :)


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?:
Millan
2. Ett ord på fyra bokstäver? Mysa
3. Flicknamn: Madelene
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Montör
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor
8. Mat: Mos & Köttbullar
9. Sak i badrummet: Mousse
10. Plats/stad: Millas lägenhet
11. En orsak att vara sen: Missförstånd
12. Något man skriker: MAMMA
13. Film: Mamma Mia
14. Något man kan dricka: Mintuu (mums)
15. Band: Metallica
16. Djur: Misse Katt
17. Gatunamn: Mässvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Money, money
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Millas & Maddes pokerkvällar :) ??

Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?:
Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver? Cola (Coca-Cola)....?
3. Flicknamn: Cassandra
4. Pojknamn: Cristoffer
5. Yrke: Coach
6. Färg: Choklad-brun
7. Klädesplagg: Collage tröja
8. Mat: Chili Con Carne (ÄKLIGT, men 3xC :P)
9. Sak i badrummet: Colgate (tandkräm för er som inte visste :D hehe!)
10. Plats/stad: Canarie Öarna
11. En orsak att vara sen: Chocktillstånd ?
12. Något man skriker: CP barn ??
13. Film: Crash
14. Något man kan dricka: Cider (helst Bacardi Breez-Pineapple men Cube går också bra)
15. Band: Creedence
16. Djur: Chihuahua
17. Gatunamn: Centralgatan
18. Bil: Caddilac
19. Sång: Carina (Larz Kristerz)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Chicago (kortspel)

Jag utmanar: Madde, Ewa, Sandra, Kaka & Frida.

Just ja..

Gissa vad jag har ätit idag!?!?.. Potatis :) Den blev nästan lyckad..
Okej, okej... jag har stora problem med att koka potatis.. men det finns juh sånna stackare som inte ens kan koka pasta.. eller ens bre sig egna smörgås.. Men jag börjar lära mej iaf. :) Hihi!! Ska nog börja på en "Lärdejlagapotatis-kurs"!


Puss på er!

Tack :P

Ville bara tacka Sandra & Robban (och chaufförerna Matte & Adde) för en riktigt super kul kväll igår. Hade verkligen jätte roligt :) Måste göras om snart igen men den gången bjuder vi :) Hehe!! Tack tack!

Sen vill jag tacka för alla fina sms och telefonsamtal jag fick igår :) Sötnosar!

Idag har det varit riktigt jobbigt.. BAKIS! Klarade inte ens av att vara med på ett av de bästa fridissysselsättningarna jag har.. nämnligen skytte. Får juh givetvis inte ha alkohol i blodet när man ska skjuta. Men men.. Trist! Har verkligen längtat till denna söndag. Men jag får ta igen det nästa helg. :D

Just nu är Tobbe här. Var meningen att jag skulle upp till mamma & pappa idag men jag orkade inte. Sorry! Ska ta det imon eller nått! :) Nu känner jag bara för att sova eller slappa till en film. Får se vad det blir.


God Natt!

Borlänge :)

Idag har vi ju som sagt varit i borlänge :) Har verkligen haft skit roligt :) Måsta bara nämna att Sandra och Robban köpte en rosa flees mössa till Matte (våran chaufför) som han lovade att ha på sig på vägen hem :P Robban ville testa mössan, så han drog på sig den och stack ut huvvudet genom fönstret och såg jätte "SÖT" ut :)  Sen var det en Volvo (nyare modell) som följde på oss när vi körde om och volvon i sin tur körde om oss och en av passagerarna "moonade" (visade röven) åt oss :)
Så vi körde om igen och "moonade" x 2 tillbaka :D Hehe!
Har några bilder på allt men jag har ingen kabel med mej till mora så det får bli senare isf. HIHI!

Ska  vara social nu med de andra :)



Puss på er!

Sååå...

Nu är vi snart klara.. Ska pyssla med Madde på Söndag efter skyttet istället. Så nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar när Robban kommer och hämtar oss, sen bär det av ner i mora :) Sandra är ju på jobbet just nu men hon slutar vid 22:00 trodde hon :) Eller nått!

Imon blir det Borlänge iaf. :P Kul! Vi ska gå upp tidigt så vi är där i rimlig tid. Sen har ju vissa planerat att det ska med alkohol så det blir nån cider imon också :P Mums! Robban har fixat chaufför till hela dagen imon :) Sen på kvällen så kommer ev. Adde & Madde och hämtar oss i mora :) Väntar fortfarande på svar :) Så vi får väl se!


Nu ska jag duscha!


Låååång helg...

Idag... 

¤  Bytt olja och oljefilter i BMW:n. 
¤  Varit in på bolaget åt ***** :P Nam nam!! 
¤  Tvättat kläder som jag ska ha imon.
¤  Slängt igång en diskmaskin.


De vi ska göra idag också...

¤  Göra något att äta.
¤  Gå med soporna.
¤  Plocka lite i lägenheten.
¤  Pyssla med Madde
¤  Hämta (mer) Sand och Salt att ha vid utgången och runt bilen.
¤  Planera hur morgondagen ska lösa sig så smidigt som möjligt.


Ska nämnligen till Borlänge med Sandra och Robban :) Så vi måste fixa skjuts ner ev. idag eller imon och även hem. Pratar om att sova hos S & R inatt så vi kommer iväg tidigt imon.

Och sen på Söndag så börjar ju Fältskytte. ÄNTLIGEN!!


Så vi får väl se hur det går.

Nej nu ska jag fortsätta här så det händer nått innan Madde kommer :D


Kram på er!


...

Idag har det väl inte hänt såå mycket.. Tom kom förbi en sväng tidigare under tiden som Danne jobbade. Vi intog varsin soffa och kollade på några avsnitt av Arkiv X. (fast jag redan sett alla :) hehe!) Sen kom moster förbi en sväng också. Och mamsen kom väl innan det tror jag. Har ingen större koll :P Hehe!!

När Tom åkt och Danne kommit hem så gick jag och Danne bort till förrådet och fixade lite sand till våran parkering, och en liten gång bort till postlådorna.. Det är tydligen väldigt svårt att komma med en traktor och sanda hela OK parkeringen !? Men men!

Sen gick vi upp till det andra förrådet för att kolla om vi hade ett oljefilter till BMW:n. Hittade ett men vi vet inte om det passar. Sökte på internet en aning tills vi kom fram till att det nog skulle passa. Fick även 6 liter olja av Robban igår. Super snällt! Så vi ska fixa ett oljbyte ganska omgående på bilen. Ska även byta bränslefilter. Suck, pust och stön. :)


Hehe.. kom och tänka på en sak :D Tom har tidigare idag kommit underfund med varför vi kallar Tussan för miniPooper :) När vi låg och kollade på Arkiv X så kom Tussan upp och ville bli klappad av Tom, sen la hon sig mellan hans ben. Sen sov hon där en stund. Sen hojtade Tom till och sa till mej "Kolla nu".... Sen la han av världens brakare... Tussan tittade upp och sen tryckte hon in nosen mellan benen på Tom. Sen sträckte hon på sig och somnade om. ANDRA gången han gjorde så så reste hon på sig och gick. Tyckte att han var lite elak där :P Mot mattes sötnos och allt :)
Ska nog ta och försöka sova en aning så man inte går upp allt för sent.


God Natt och Sov Gott med er!

Pyssel :)

Idag har det mesta av dagen bestått av pyssel. Jag och Madde :) Hihi! Vi e fan king på att pyssla :) Under tiden vi pysslade så kom Robban och hämtade Danne. Dom åkte upp till åsen och hälsade på min farbror. Lite senare på dagen kom Tom förbi så då blev det lite poker. Madde vann..... mer behöver jag inte skriva :) Hihi! Sen kom Danne & Robban tillbaka. Sandra var kvar i loka med Linn. Dom färgade håret på varandra. Efter att pokern var slut åkte Tom, Madde & Adde hem. Och jag; Danne och Robban tog "Forrden" till loka för att hämta Sandra. Passade på att skjutsa hem Linn till Västäng. När vi kom tillbaka hem så gjorde vi några mackor och kollade på lite tv. Och nu sitter jag här :) Funderar på att gå och lägga mej.... känner mej en aning trött ;O



Sov gott!

ZzZzZz

Har nyss kollat på Transporter 3 med Sandra & Robban. Dom blir kvar här inatt. Har inte alls gjort mycket idag, kollat på film mesta dels under tiden som Danne jobbade. Pratat med Madde, Adde, Tobbe, Tom, Mamma och Mormor i telefon. Vilken koll jag har :) Eller hur!? Hehe.. Just nu är det CSI på 5:an och jag kan inte kolla på det :( Var juh så snäll och lånade ut kortet till boxern till Robban & Sandra så dom har lite att välja på.. Vi har juh trots allt varsin dator att knappa på om vi inte kan somna :)


Men ska iaf. försöka nu :)
God natt med er!

Irriterad!!

Kan inte säga annat än väx upp! Jävla småbarn............


Parkeringsvakt idag också :)

Jajjemen :) Tro det eller ej men i morsen var jag uppe tidigt :) Med andra ord, redan vid 05:00. ABSOLUT INTE likt mej :) Hehe!! Vi skulle samlas i Mångsbodarna kl.06:30, och vi fick lov att passera Evertsberg innan 07:00 för då stängde dom av vägen. En sak till... :D Pappa och de andra behövde inte vänta på mej denna gång heller :) Jag stod redan ute när dom rullade in på parkeringen. Hehe!

När vi var framme så var det ganska få som var där.. Typiskt! Vi fick dela upp oss så gott det gick. Jag och Madde fick ta hand om en parkering helt själva :) En aning jobbigt men det gick super bra. Träffade på endast EN surkärring denna dag till skillnad mot i fredags... Jag tror nästan att norskarna var trevligast :)

Senare på dagen ropade tjejen som tog betalt på våran parkering att bilen som just passerade oss inte hade betalt.. Så vi fick styra upp det där :/ Han hade tydligen viftat med någon lapp och skakat på huvudet och bara bränt förbi henne. Så jag fick uppdraget att springa bort och prata med honom. Jippie! Kom fram till husbilen och förklarade först på svenska att han fick lov att betala för att stå där. Han nickade bara och tog fram denna j*vla lapp och viftade med. Sen drog han till världens flin och trodde väl att allt var okej. Jag sa samma mening på engelska men han verkade inte fatta nått !? Han viftade med lappen igen och skakade på huvudet. Han menade väl att eftersom han hade en elitåkare så fick han stå gratis. Men icke. Det är juh klubben (Älvdalens Pistol Klubb) som har skottat och gjort i ordning parkeringen så parkeringen kostade för ALLA.

Men det gick bra iaf. hände väl fler saker men får skriva de sen för älsklingen sitter och ropar på mej.

När jag kom hem så sov jag en stund, var helt slut.

Senare kom Sandra och Robban förbi och vi tog en sväng i deras nya bil :) Kuul :)

Nån timme senare fick jag ett mms av Tom där det var en bild på min söta moster som sitter och spelar Guitar Hero :) Haha.. Jag åkte bort en sväng till dom i ett annat ärende och kollade på en stund. För första gången hade hon klarat en hel låt och blev helt överlycklig så hon hoppade och skrek :D Haha!! Jag, Tom och Nonne skrattade så vi fick ont i magen :) Sen åkte jag hem igen och vi (jag, Danne, Sandra och Robban) spelade lite kort. Och efter det for dom hem.

Så nu ska jag och älsklingen gosa ner oss i soffan och kolla på en film :)




God natt på er!

Fan va snabb jag ska vara då ;)

Glömde juh skriva att jag m.fl. ska upp i mångsbodarna imon igen :) Det är parkeringsvakt som gäller :) Hoppas att vi får lika kul imon med :) Hehe!! Men nått jag hoppas att vi slipper är bilköerna... Fyy faaaaaaan!



Nej... God natt med er!

2 i 1 :)

Idag åkte jag och älsklingen till mora för att fira 2 födelsedagar på samma gång. Dels Daniel som fyller 26 och sen Linda som fyllde 20. Grattis igen! Blev mycket kaffe och tårta, och en massa annat gått som T. (daniels syster) hade bakat. Mums! Jätte gott. Hon hade t.o.m. gjort saften själv :P Super gott alltså :)

Efter kalaset åkte vi hem till dalen, plockade upp Tom och stannade till vid lägenheten för att hämta pokersetet. Sen kan ni juh gissa vad vi gjorde resten av kvällen :) Jag vann iaf. Det kan jag juh säga :D

Nu ska jag nog försöka sova ;)


God natt på er!

:)

Känner mej ganska glad idag :) Men det har juh sina anledningar ;)

RSS 2.0