Tripp till Falun :)

Idag följde jag och Älsklingen med min kusin Sandra och hennes pojkvän till Falun. Dom hade hittat ett Surround System dom skulle köpa :) Själv hittade jag en super snygg väska till min systemkamera :P Skit läcker!!

På vägen hem åkte vi via Borlänge. Skulle in en snabbis på Ica Maxi och kolla om jag fortfarande kunde hämta ut mitt snus.

I våras när jag, Danne, Sandra, Robban och Matte var till Borlänge på "Party-shoppingrunda" (Shopping + Alkohol :P hehe!!) så var vi in på Ica Maxi och skulle handla... bl.a. snus till mej.. Men när vi skulle åka så glömde jag att hämta ut det och jag har haft den där lappen i plånboken sen dess.. Så nu skulle vi testa om det fungerade... Men ICKE!! Apparaten snodde lappen. Sen läste Sandra att man typ hade 2 timmar på sig att hämta ut det. SUCK!! Aja... skit samma!

Väl i Mora så hjälpte Danne till att koppla in systemet och kvällen slutade med en film "The Kingdom". Helt klart sevärd.

Näää... nu är det nog dags för sängen.


God natt med er!

Nystädat..

Äntligen, Äntligen, Äntligen!! Nu är lägenheten helt klar. Alltså städad. HELA!! Känns så jävla skönt. Det ENDA som är kvar är tvätten... men det får man väl nästan alltid räkna med.

Vardagsrummet har ni juh redan sett, helt klart det mysigaste rummet men resten av lägenheten ser ut så här....


Köket




Köket 2




Barbordet




Hallen (lite suddig)




Toaletten




Nej nu ska jag ringa återigen till Bredbandet och klaga!!




Kram på er!

Hammarmörkret - Lördagen den 24 oktober.

I lördags var Pappa, Madde, Jag och Danne ner på Hammarmörkret i Sandviken. (En mörkerfält skjutning.) Är väl rätt så nöjd med resultatet. Tappade totalt 2 träff, varav en på näst sista station där belysningen var en saftblandare. Såg fanimej skit dåligt. Andra träffen tappade jag på sista stationen där vi själva fick belysa målen med ficklampor. Så jävla surt. Syrran och pappa fick också jätte bra resultat men tyvärr så fick ju de flesta som var där en aning bättre ändå än vad vi fick.

Men men.. Hur som helst så var det en rolig skjutning.

Myskväll..

Igår hade vi inte speciellt mycket kvar av möbleringen.. Fick hjälp av båda Alex och Sandra. (TACK så jätte mycket!!!) Utan dom hade vi inte kommit så långt. Vardagsrummet är iaf. helt klart. Ska bara byta till ett par matchande gardiner.. i lila kanske fick jag till tips :)

Så kvällen slutade med en film i nya soffan med tända ljus :P Super mysigt :D







Me like!

MÅSTE PROVSITTAS!! :)


Senare på kvällen kom Persa förbi en snabbis! Var bara positiva kommentarer :) Det var riktigt kul att höra :)

Nej nu ska jag packa ner datorn.



Puss och kram på er!


PS.
Tack Gina för maten. SUPERGOTT! :P

Mobil??

Efter att jag och mamma kom hem från Uppsala (orkar inte ta mer om det nu) så fick jag för mej att börja städa mitt skrivbord.. Hittade då dessa små fina porslins blommor som jag fått med Gina.




Satt och funderade en stund vad man kunde hitta på med dom....... Sen trillade 50 öringen ner :) En mobil kanske :)



Började med lite ståltråd som dom skulle få hänga i...




Tog sen bara en enkel svart tråd (ej sytråd) för att dölja ståltråden.




Satte sedan på fiskelina på blommorna.




Lite pärlor :)




FÄRDIG!

Uppsala

MÅNDAG:

Med en timmes sömn fick jag köra 3,5 timmar.

Gick upp direkt när klockan ringde igår morse. Gjorde mej iordning och packade det sista. Jag och mamma lämnade Älvdalen och kom till mora ca 07:10. Lämnade mora (efter en massa strul) 08:30, över en timme försenat. Hela resan gick trots allt bra. Var bara dom 3 sista milen som var extra jobbiga.

Har aldrig varit i en stad med så dålig trafik planering. För att ta sig någonstans så måste du först köra några kilometer åt ett håll... sen svänger du i en korsning och kör nån meter och svänger igen.. och sen åker du tillbaka mot samma håll igen några kilometer. ENKELRIKTAT tammefan ÖVERALLT!!! Och för att ta sig till lassarettet måste du sicksacka hela tiden. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.... ORKA!!

Värst var nog igår kväll. Har aldrig haft sådan hemlängtan och ångest. Totalt utmattad... Gick och la mej vid 21:00 och somnade kanske bara någon minut efter det.

TISDAG:

Imorse gick jag och mamma upp vid 07:00. Är riktigt imponerad av mej själv. Var inte speciellt trött heller. Ojojoj.. :) hehe! Åt lite frukost några våningar under vårat rum. Frukosten ingick tydligen. Bra det iaf. med tanke på vad det kostade att bo där. Vid 08:30 var vi åter igen på Akademiska och kommer iaf. att sitta här till minst 13:30. Sen efter det får vi se vad det blir.

Får väl se om jag orkar skriva något senare.



Kram på er och sköt om er!

Imorgon gäller det..

Kl.06:00 lämnar jag och mamma Älvdalen. Då blir det Akademiska i Uppsala. Som vi har väntat på i flera månader.. Känner mej både orolig och exhalterad.. Har fortfarande inte packat klart än :S Suck! Vill åka samtidigt som jag inte vill......... Jag hoppas bara att jag inte har för höga förhoppningar så jag blir besviken sen. Håller tummarna att allt kommer gå bra...

Måste lägga tankarna åt ett annat håll...

I fredags eftermiddag var jag och älsklingen upp på sjukstugan.
Det började med att jag några dagar innan har upptäckt att jag har tre små knölar bakom mitt högra öra plus en knöl på höger sida av halsen. Kände att jag ville kolla upp det så att det inte var något farligt. Åkte som sagt upp på sjukstugan och knatade in till receptionen. Hon frågade om jag hade bokat en tid. Nej, svarade jag. Då gav hon mej ett nummer som jag skulle ringa och göra det... HALLÅ viket jävla system dom har idag..

Hur som helst så ringde jag och tjejen i telefonen sa att jag var lite sent ute. Sen undrade hon vad saken gällde, så jag förklarade som det var. Hon bad mej dröja en stund medans hon skulle kolla om **** var kvar. Och det var han.

Gick in till receptionen igen och anmälde mej och fick inte sitta många minuter innan dom kallade på mej. Gick in på **** rum och förklarade det hela. Jag frågade om det kunde vara så enkelt att det berodde på mina örhängen, som kanske på natten när jag sover legat och trykt in i sidan av huvudet och bildat förhårdnader. Men jag fick ett direkt nej... det var det inte. Men han kunde inte säga mej vad det var. Han tyckte att jag skulle ta ett blodprov så dom kunde kolla mångden på röda och vita blodkroppar, så kunde han ringa mej i början på nästa vecka ang. provsvaret.

Fick sätta oss utanför lab och vänta på tjejerna där inne. Kände hur jag började andas tungt, hjärtat började slå hårdare och fortare och varenda kroppsdel på mej började leva sitt eget liv. Älsklingen sa att det var lugnt och att allt kom till att gå bra. "Lätt för dej och säga, det är juh inte dej dom ska ta blodprov på" fräste jag tillbaka... Stackars älsklingen.. Att han ens står ut.

Efter en stund kom en tjej och frågade om jag skulle in till dom. Hälst inte, svarade jag. Hon flinade bara åt mej och vinkade in oss. Jag satte mej i stolen och kände att allt blev genast mycket jobbigare.. Hon sa att dom tyvärr inte kunde ta något blodprov efter som blodet hann till och bli förstört innan helgen var slut. Yes!!!, utbrast jag genast, med ett stort leende på läpparna :) MEN vi kan ju kolla om du har några bakterier i blodet... DÅ.. blev allt jobbigt igen..

Hon kom ihåg mej sen förut så hon visste hur rädd jag var... Hon sa åt mej att ta djupa andetag och luta mej tillbaka. Men jag envisades med att sitta upp och vara stel som en pinne... Sen sa hon återigen att luta mej tillbaka, ta djupa andetag och lägga fram handen. Hon skulle inte röra den förrän hon fått klartecken från min sida. Sen satte jag mej upp och sa åt henne att hom fick göra det direkt innan jag ångrade mej för annars kunde jag ligga där hur länge som helst och ta djupa andetag och bara dra ut på tiden...

AJ SOM FAAAN!! Fort gick det och ont som fan gjorde det... Snacka om att man har smärtgräns NOLL!!!

Provet visade iaf. inga som helst tecken på bakterier i blodet. Tur det iaf.

Sen undrade hon vad det är som är så jobbigt för mej, om det var personalen, sjukstugan eller bara sprutor. Sprutor svarade jag ganska hastigt.. Hon erbjöd hjälp från deras sida.. Jag kunde få komma upp hur ofta jag ville så kunde dom sticka mej i fingret oftare. Super snällt.. Men nej tack! Men å andra sidan går det ju bättre och bättre för varje gång.

Jag menar för något år sedan när mamma följde med mej fick dom sitta i 2 timmar och vänta innan dom ens fick röra vid mej. Efter det tog det bara 1 timme... efter det 15 minuter och nu i fredags tog det bara 2 minuter :)

Hon tyckte att jag var duktig :) FAAAN det tycker jag också så jag skämtade och sa att jag hade förtjänat ett klistermärke. JAAA... men absolut svarade hon.. Nej nej jag bara skojade, svarade jag. Nej det är klart att du ska få ett!! BAMSE!! Yeay!! Hehehe!!




Nej usch!! NU måste jag verkligen sova..

eller iaf. packa klart.... :S



God natt med er! Sov så gott för det kommer inte jag att kunna göra....


Grattis på födelsedagen Mats!

Just nu sitter vi i Venjan och firar Mats :) Tog med mej datorn då jag håller på med en massa uppdateringar som jag vill få klart. Var meningen att vi skulle formatera datorn men vi fick inte tag i en skiva med det jag skulle behöva.. så jag grundinställde den igår istället :) MEEEEN..... nu måste jag juh lägga in alla program jag behöver och jag kan lova att det tar tid.

Nej nu måste datorn starta om så jag lär sluta här...


Kram på er alla!

En dag i mora..

Efter att jag slutat jobba idag (igår) så åkte jag och Danne till mora, till Linda & Daniel. Jag och Linda var ut och fotade vid siljan.


Några av mina favoriter:



Gillar verkligen den blå färgen.. Så här ljust var det inte i verkligheten.




Neeej... det är inte solen :) Faktist månen :) Me Like! hehe!!




mmm...

Efter att vi återvände till deras lägenhet åt vi lite mat som grabbarna (eller iaf. en av dom, hehe!) hade lagat under tiden vi var borta :) Mums det var gott!

När Danne och Daniel satt vid Dannes dator och formaterade och Linda satt vid sin så lekte jag med Adolf :)



En riktig gymnast måste jag säga :)




Innan jag började leka med honom så satt jag vid Daniels dator. Sen rätt var det var så flög en katt i luften. Då hoppade han upp efter snörena som hängde från takfläkten. Så jag kan lova att katten kan hoppa högt :)




Hehe.. han hade sån rolig stil :D Haha!!




Naaaajs! Hahaha!!


Hur som helst... efter ett riktigt bra tag så var dom äntligen klara.. eller jaaa... med det svåraste iaf. Så då var det bara att börja rulla hemåt. Trodde vi iaf. När vi kom ut så var det IS på rutorna på bilen. :S Usch!



Inte nog med det, hinner inte längre än några hundra meter från lägenheten.... Vid en korsning stod en bil stillastående på vägen så jag stannade eftersom jag hade väjningsplikt.. men han ville inte åka.. Det var ju POLISEN. Så jag körde ut ändå eftersom dom stod still.. Men då började dom följa efter oss.. Några hundra meter efter det så började det blinka sånna där häftiga röda och blå färger i framrutan så jag stannade. Jag antar att polisen tyckte att det inte räckta med dom SMÅ fina lamporna så han satte på dom han hade på taket också :) Kuuul!! Party party! :)

Det kom fram 2 poliser på var sida av bilen, så jag vevade ner min ruta. Han på min sida frågade om vi var ute och crusade. Jag svarade, "Nej vi kommer precis ifrån......." Hittade inte ordet så Danne fick flika in att vi kom från hans syster. Bra Milla!! Sen fortsatte Danne med "vi är på väg hem till Älvdalen".

Sen kom polisen från Dannes sida och böjde sig ner och sa, "Du uppfyllde då inte det som står på dekalen". Jag svarade bara, "Det var INTE min idé!". "Det var inte det va!?" fick jag till svar. :)

Den första polisen bad om körkortet och ville att jag skulle blåsa. Sen fick vi fortsätta.. Vi skulle köra försiktigt och akta oss för älgar, tyckte dom.

Trevliga poliser det där :D Hehe!!


Nej nu lär jag nog sova... eller nej, måste bara lägga upp en bild från när jag och Madde var ute...



Taget nere från kajen i mora...

Har hur många bilder som helst men det tar sån tid att lägga upp dom och jag borde sova för länge sen.



God natt på er alla!

RSS 2.0