Sovmorgon AB

Idag tror jag Danne väckte mej vid 14:30 ungefär... Var juh sååå skönt att sova! Sen betalade vi in den sista räkningen så nu behöver vi inte oroa oss för det.

Nu sitter vi och väntar på Gina och Mats som ska komma förbi. Vi ska låna OK hallen och tvätta bilarna :)

Nej nu ska jag kolla i frysen och se vad vi ska hitta på för middag idag.. skriver kanske lite senare.



Kram på er!

Igår..

Dagen började med.... eller ja.. eftersom jag varit vaken hela natten så vet jag inte vart jag ska räkna gårdagen ifrån. Men vi kan ta ifrån morgonen när jag skulle åka till Venjan. Gina ringer och "väcker" mig vid ca 9:00 på morgonen. Jag gör iordning det sista innan jag pallrar mej ut i bilen. Åker bort till DinX och tankar och sen beger jag mej iväg.

Väl framme i Venjan händer inte så mycket. Dom gör sig iordning innan vi ska rulla vidare till mora. Själv upptäckte jag att jag hade ont i ena foten. Kände mej som en pensioner när jag gick. Usch!

När vi kommit in i mora så åkte vi direkt till Dollar Store, där vi mötte Linda & Brusen. Kan lova att det var mycket saker att titta på. OJ... tror att vi missade någon hylla i mitten någonstans :) hehe! Efter att vi var klara inne på Dollar så åkte vi till Donken.. Älsklingens önskan.. Han var hungrig :P När vi sitter inne och äter så ringer Kaka.. diskuterade lite om "flidutter"... har inte riktigt fattat vad det är, förutom att det är någon form av godis. hehe! Just ja.. sen sa hon att hon gått vilse i Hedemora :D Så stort e det väl inte?! eller? hihihi!

Efter Donken åkte vi till S:t Mikaelsskolan för att säga hej till Tommy.. FY FAN!! så han såg ut. Tänker inte säga allt för mycket men stackars grabben.

Efter det skulle vi svänga förbi Linda en snabbis för att bl.a. kolla på hennes nya dator. Var tvungen att säga hej till lilla Adolf också :) Han e såå söt!

Sen åkte vi ner på mora igen för Mats skulle köpa en DVD-spelare :) Det blev några vändor fram och tillbaka innan det blev ett köp.. hehe! Själv hittade jag en soffa inne på Audio Video som var väldigt skön. Orkade inte stå längre då de andra var så sega så jag lånade den en stund. Råkade slumrade till ;) Sen bar det av ner på mora igen. Mats & Danne gick in på OnOff och under tiden gick jag och Gina bort till "ur & Penn" för att köpa två varsina Julstjärnor (som det stod på kvittot), inte för att jag vill kalla det för de men men. När jag & Gina var klara gick vi bort till grabbarna som fortfarande var kvar på OnOff. Jag beslutatde mej för att jag skulle köpa extra uppladdningsbara batterier till min digitalkamera. Dom hade extrapris.. plus att man fick en WallE på köpet. :)

När Mats hade bestämt sig gick vi till kassan. Mats betalade sitt först och sen var det Ginas tur. Hon hittade en liten söt snögubbe som stod på disken, och naturligt vis var det den sista dom hade inne. (ett visnings exemplar) Men hon frågade lite snällt om hon inte kunde få köpa den ändå och det fick hon :D hehe! Sen ville hon också ha en WallE.. bara för att jag fick en på köpet :) Så hon frågade om dom sålde lösa.. Men nej.. :) hehe. Hon fick bli utan..

Sen var det dags att dra sig hemmåt. Vi stannade till på OK och köpte varisn dricka, sen åkte vi hem.

Efter som det blev ändrade planer (p.g.a. kink & gnäll) så stannade jag och älsklingen kvar i Venjan och spelade lite kort med Gina, Mats & Brusen. Först spelade vi "7an" och sen en omgång "Chicago" som aldrig tycktes nå sitt slut. När alla satt med sina höga poäng så får Mats en fyrtal och sänker oss andra på noll. Tack så jävla mycket. :) Men vi spelade på... Gina hade en tendens att lyckas få alla 2or på sista givet. :D Vilket vi andra tyckte var kul :) hehe! Till slut kom jag upp i köpstopp och efter mej kom Brusen. Men vem vann??? Inte var det Mats iaf. och det var huvudsaken.. Och inte faan var det jag heller.. Nej.. det var Brusen. Jävla skitunge... :D

Sen var det bara att dra sig hemmåt. När vi kommit en liten bit så säger Danne åt mej att vända.. Då har han glömt sin packning.. Suck! Men men..

När vi tillsist nått älvdalen var det bara att gå och lägga sig.. och tro mej.... det var efterlängtat!



:)

Tävlat...

Nu strax ska jag ta och gnissa hem till mina katter :) Jag, Madde & Adde har suttit vid varsin dator och tävlat :) hehe... gamska kul men har faaan så ont i arslet :) hehe!!

Nu har iaf Älsklingen & Mats kommit hem till Venjan (ligger i Sverige för er som inte visste) hehe! Ska åka och hämta honom imon. TIDIGT! Uuuuh!! Hur ska jag orka?? bra fråga!

Nej nej nej.. nu ska jag hem...


God natt på er!

Mammas dag :)

Just nu sitter jag uppe hos mamma & pappa. Ska presic sätta oss och fika men jag vet inte om jag orkar.. är fortfarande mätt efter maten :P Nej nu ska jag vara en aning social men jag skriver nog lite senare :)


Kram på er!

Grattis Mamma på din dag!

Jag hoppas att du får en underbar dag idag!

Och att du blir glad över presenten som vi köpt åt dej... det är iaf. nått som du behöver en ny av :D hehehe!!



Puss puss Älskar dej mamsen!



Grattis!

Ny Design..

Efter att ha suttit och tittat på Madde när hon gjorde om sin header så fick jag några tips och trix när jag skulle göra om min :) Så jag har gjort det mesta själv med hjälp av Madde på vissa områden :) Hehe! Blev några om och men, men det löste sig till sist ;) Hihi!

Lite annorlunda mot den förra jag hade som det bara stod "Millan" i...  :P


Annars.. Har inte gjort så mkt idag.. Joo.. jag, Madde & Adde har varit till Mora och köpt en present åt mamma. En NY mobiltelefon. Så vi hoppas att hon blir glad.

Sen har jag pratat lite med älsklingen också.. Saknar honom! ;( Får sova ensam inatt igen... Men jag har juh katterna :)

Aja!! Nu ska jag nog gå och lägga mej så jag kommer upp imon. Är en aning trött..


Sov gott på er!

Jahapp..

Då sitter man nere i lägenheten igen då.. Kände inte alls för att sova på soffan hos mamma o pappa. Saknade min breda säng. Så nu ska jag äta en apelsin och sen ska jag försöka sova och kramas med Danne kudde ;(

Saknar min älskling! Sov gott och dröm sött..
Älskar dej!


God Natt!

Älsklingen i Norge.

Idag har jag skjutsat Danne till Venjan, han skulle följa med Mats till Norge och kolla hur han bodde, så han kommer hem på Torsdag natt eller Fredag morgon. Så just nu sitter jag hemma hos mamma & Pappa. Ska antagligen sova här inatt om katterna nu kan hålla sams. Just nu sitter jag, Mamma, Ewa, Adde och Madde och spelar "Veckans Värsta". Är faktiskt ganska kul. :D Hehe! Har tagit en snabb paus.. Så därför passar jag på att skriva här. Men nu är alla tillbaka så nu ska vi fortsätta spela :P


Ha en bra kväll.
Får se om jag skriver nått senare.

Annars God Natt!

Promenad :)

Alldeless nyss kom jag och älsklingen in från kylan efter en 35 minuters promenad. Får bli så till och börja med, hade tänkt mej en timme men vägen jag planerade att vi skulle gå gick mycket fortare än vad jag trodde. Men det kanske inte är så bra att börja så på en gång, alltså 1 timme varje dag när man är så otränad som jag e. Men jag börjar lugnt iaf. så får jag lägga på mer allt efter som. Men det känns att jag varit ute iaf. Känner mej ganska nöjd :) Faktiskt.

Nu ska jag fixa lite grejer sen blir det dags för sängen. Håller tummarna på att jag somnar innan 00:00.



God natt på er!

Gårdagen :)

Som jag skrev tidigare så var vi bjudna på middag i Venjan. Gud så gott det var. Kycklingfilé med Ris och pappas Currysås. Mums! Efter middagen spelade vi kort som vi inte gjort på evigheter. Hade riktigt trevligt, tycker jag iaf. Började med att spela 7:an och så klart så vann juh jag båda gångerna :) Sen spelade vi Chicago. Och så klart så vann juh Mats, vi var juh tvugna att ta revansh men lik förbannat så vinner han ändå. Och åter igen skulle vi andra ha revansh. Men denna gång vann faktiskt Gina. Haha!!

Sen var det dags för hemfärd, klockan var juh trots allt 07:15 ungefär. Var hemma vid ca 08:00. Tänkte att jag skulle försöka vända dygnet nu då.. Hoppade in i duschen, gjorde lite nagelvård, ringde några samtal men sen var det kört. Somnade vid ca 10:00.

Danne väckte mig vid 14:00, Gina och Mats hade kommit till Älvdalen. Dom hade några ärenden här så vi passade på att äta middag tillsamman. Tacos... Muuums.. Åhh vad gott det var. Sen utan att nämna allt för mycket så fick jag och Danne varsin förtidig julklapp. Faan vad glad jag blev. En fodrad tröja/jacka. Skit snygg! Tackar fortfarande så hemskt mycket. Blev verkligen jätte glad. Tack, tack, och åter TACK!

Sen skulle dom vidare till Mora, skulle förbi Linda också. Så nu sitter jag här, fortfarande proppmätt efter maten. Jag och Danne ska pallra oss ut i kylan om en stund/ett tag och ta en promenad. Sen ska jag hem och tvätta massor. Suck! Men men det tvättar inte sig själv.

Imon ska jag ev. sova uppe hos mamma och pappa men jag har inte bestämt mig än men det blir nog så, ska ta med mig missarna också så dom slippar vara hemma helt själv, sen har dom juh sina lek kamrater där uppe :) Danne ska juh följa pappa sin till Norge och kolla hur han har det där.

Men men vi får se hur det går :)


Får se om jag orkar skriva mer senare.

Kram på er!


Lilla Katten..

Stod och rensade lite på köksbordet och tänkte att jag skulle göra lite snyggt med några flytljus vi fått med Linda. Det gick kanske 10 minuter om ens det sen satt det en katt på bordet. Nyfiken...



Vad är det där??

Sen var hon fram med nosen och upptäckte ganska snart att det var varmt... Men om vi testar med tassen då? Snabb som satan var hon dit med tassen och daskade till ett av ljusen så det skvätta vatten över hela köksbordet medans de andra ljusen skumpade som på hela havet stormar.

Hon fick sterarin på trampdynorna och lite i pälsen.



Syns lite dåligt men man ser att det är nått där.

Så här fint blev ljuset iaf.



Fiiint!


Lite senare skulle jag inviga katternas nya klosax (en sån där med fjäder, så den öppnar sig själv). Hade en vanlig förut men den började kärva så man fick öppna den med både händerna, vilket inte är att rekommendera när man har en katt som hatar att klippa klorna. Iaf....

Började med den lättaste som är Tussan.. Gick hur bra som helst till skillnad mot förra gången då hon låg och muttrade och jämrade sig, men inte nu.

Sen var det dags för den vrånga.. Skruttan... Som absolut hatar att klippa klor.. Normalt så brukar vi få lov att vara två när vi klipper henne men jag tänkte att jag skulle försöka själv. Jag blev riktigt förvånad faktiskt... En tass, två tassar, (lite gnäll) tre tassar och slutligen sista tassen.. Då blev hon lite otålig men det gick bra ändå. Hon har nog börjat fatta att det inte är något farligt.

Kan juh nästan tänka sig själv.. Två stycken som håller i en när man ska klippa naglarna... jag hade då fått panik. Kanske är så hon känner!?? Vem vet??

Aja.. nu ska vi göra oss klara sen ska vi gnissa till Venjan en sväng. Är bjudna på middag. Så det ska bli kul :)


Ha det bra!

Venjan.

Idag har jag och älsklingen åkt till Venjan efter att han slutat jobba för att hjälpa Gina skruva ihop en skit snygg hylla hon köpt. Vi hade dock ingen ritning att gå efter men efter en stunds klurande så löste det sig ändå. Resultatet blev ganska bra.



eller hur!?

Tycker det är jätte kul att skruva ihop saker :)

Efter att vi var klara så var det dags för dansbandskampen. Gina hade aldrig kollat på det innan men hon ringde iaf, nått samtal för att hjälpa Lars Kristerz :) Själv gjorde jag av med 20 kr, medans Danne som alltid ska vara värst, gjorde av med 70:-, och sen när han dessutom inte tycker om dansband.. hehe!

Fan va kul att dom gick vidare iaf. :D

Vad vore Älvdalen i all sin glans,
Om inte Lars Kristerz fanns.

Hehe!

Senare på kvällen gnissade vi hemåt och bäddade ner oss i sängen, satte på en skräck film som älsklingen hade bestämt... men vem somnade tror ni?? Och jag ville inte kolla själv så jag satte mej här.. Hehe!

Nej nu ska jag sova.. eller iaf. försöka.. :)


Sov Gott!

Mums!

Nu har vi smakat.. Gott! En aning starkare än vad vi brukar göra den..

Efter maten satt vi och pratade om mammas blivande födelsedags present (En mobiltelefon). Madde tyckte att vi skulle köpa en med STORA knappar. Pappa sa att vi skulle ev. köpa en med lucka så slipper hon ringa upp folk när hon har mobilen i fickan. Smart! :) Sen en med bra ljud så hon hör att det är hennes som ringer. Hehe! Satt och prata om lite grejer som hon brukar göra som man kan sitta och skratta åt.. Jag tyckte att man kan göra en komedi om henne.. Typ som "Svensson Svensson" fast "Marianne Marianne".. Men Adde höll inte med, han tyckte "Camilla & Marianne" HAHAHA! skit kul! Sen påminde han mej om en kommentar jag kläckt ur mej tidigare idag.

Diskusionen började med att Jerry & Tom ska iväg imon och åka typ 40 mil och vi satt och funderade på hur lång tid det kunde ta. Då sa jag.. -"Vi brukar iaf. åka 40 timmar på 6 mil." Som ni kanske förstår så blev det lite fel där, menade juh att vi brukar åka 40 mil på 6 timmar med inkluderade pauser. Pappa var tvungen att fråga vad fan vi har för bil egentligen.

Sen vi jag höra om en kommentar jag kläckt ur mej förut. -"Åhh, det är så jobbigt att tänka!" eller "Väger det mer om det är luft i påsen?"

Men jag tycker juh inte att mamma är bättre... -"Kolla, det är dom här äpplena som växer på träd!" Hehehe!!

Mamma är en liten stjärna hon. :) Men jag älskar henne ändå :)


Aja.. nu ska jag vara lite social..



Hej då! :D

Hehe!!

Idag har jag inte gjort så mycket.. Sitter just nu uppe hos mamma & pappa, har nyss klippt pappa & Danne.

Hehe!! Ewa berättade för oss om igår.. Hon satt och pratade i mobilen så hade pappa sagt till mamma.. -"Ewa måste juh tro att det är något som är fel om man inte har en mobil mot örat konstant" Hahaha! Då hade Ewa sagt när hon pratat klart att Pappa måste juh tro att det är något fel om man inte har en soffa i röven konstant. Hihi!! Senare hade Ewa sett att pappa hade hål bak  i byxan så Ewa hade frågat honom om han hade fått sittsår.

Under tiden jag klippte pappa så klagade han över en smärta han hade i armen.. Då sa jag till Madde att vi kunde juh kolla om vi kunde få tag på en ergonomisk tv-dosa. Hahaha! Det var inte populärt. :) Men lite roligt hade vi iaf.!

Nej nu ska vi gå in och smaka på pappas version av Lollos köttfärssås. ;P


Skriver kanske nån rad senare när vi är hemma igen.




Puss & Kram på er alla!

Äntligen!

Åter igen äntligen! Idag har jag och älsklingen stor städat badrummet. Kan lova att det verkligen behövdes. Har skurat från golv till tak (bokstavligen). Under & i badkaret, handfatet, bakom & under tvättmaskinen, taket, väggarna, golvet och precis varenda pinal i hela badrummet. Jaa, allt som gick att tvätta. Så nu är det nästan renare där inne än vad det var innan jag flyttade in i lägenheten. WOW! Känns såå skönt!


Ska nog försöka sova lite nu.

God natt på er!

Lasagne..

Idag har vi gjort lasagne med Sweet Chili och Vitlök (Creme Fraise). Mmmm.. så gott det var.. Tack Lollo för tipset! Det var väldigt gott.. :P

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har helt enkelt inte haft något att skriva..

Har lekt lite med katterna igår och idag med Dannes Laser pekare. Fattar verkligen inte att katter kan vara så lättroade :) hihi! Jäklar så dom sprang :) Haha! Slutade med att katterna fick motion (ganska mycket) och matte ont i magen. Hehe! Stackarna var helt slut..

Nej nu ska jag vara lite social :)


Kram på er!

Tack!

Tackar Andreas för den söta kommentaren :) Men du är redan inräknad i familjen. Hehe!

Uppe hos pappa...

Har varit uppe hos pappa en sväng idag och Madde fick för sig att hon skulle tända en brasa i kaminen. Pappa hjälpte henne och visade hur hon skulle göra. Efter ett tag när vi sitter och pratar så märker vi att det börjar lukta konstigt... Sen ser vi hur det börjar ryka från kaminen.. Sen bolma... SHIT!!!



Syns inte så mycket men jag kan lova att det var när på att jag ringde till brandkåren.

Nu ska vi åka iväg en sväng ocj tanka så får vi se om jag skriver senare. :)


Måste bara säga en sak till....

Älskar min familj mer än annat på denna jord! (Älsklingen ÄR inräknad) <3

Dagen efter.

Dagen efter gick vi bort och kollade på mottagandet av Lars Kristerz....

Ni får ursäkta bilderna men jag ville ändå visa på ett ungefär hur mycket folk det var.

(Försöka själva ta en bild när ni skakar som ett asplöv p.g.a. att det blåser och är svinkallt plus när det regnar :) Hehe!)



Detta var framför mig...



Och detta var till höger om mej. Plus att det fanns en massa folk bakom mej också. Som sagt så får ni ursäkta bilderna...

Men men ni ser på ett ungefär iaf...

Förra helgen.

Tänkte att jag skulle lägga in några bilder från förra helgens bravader :) Hihi! Blev en förfest hemma hos Tobbes mamma i evertsberg med några cider framför tvn när vi hejjade på Lars Kristerz :) Som narturligtvis gick vidare :D YES!!!



Här är Älsklingen med sitt godis ;P



Tobbes lillasyster Becka var också med på ett hörn.



Tobbes lillasyster Emma & Tobbe själv..



Kaka som kände sig en aning trött hittade ett perfect hjälpmedel :)



Mamma Gisela var också med och drack stark vins glögg.. Lät inte så gott :S

Sen bar det av till Bygdegården där vi fortsatte festandet :P



Träffade även mina små älsklingar Håggen och hans far Jan. Mycket länge sedan jag träffat Jan nu så det var jätte kul. :D Och jag hoppas verkligen att det blir snart igen. <3 Saknar dom såå mycket!



Jan fick sig en rejäl kram av Kaka också. :)

Finns väl inte så mycket att tillägga.



Kram på er!

Trött...

Kommer nyss ut ur en uppfriskande dusch. Sååå skönt! Vi (jag, Danne, Sandra och Tobbe) har fortfarande inte gått och lagt oss ännu och kommer nog inte att göra det förrän ikväll heller. Inte jag iaf. Måste vända tillbaka dygnet, helst idag. Så vi får väl se hur det går med den saken :)

Kan juh passa på att ringa några samtal som man borde göra på förmiddagar... hehe!!


Tror att jag ska gå och försöka göra något viktigt. Hihi!



Kram på er!

Vettis.

Idag har jag följt med syrran till veterinären med Tuoluose. Hon har inte mått så bra, har bl.a. spytt igår och varit hängig, trött och sovit nästan hela tiden. Men vettis trodde inte att det var något allvarligt utan att hon bara fått i sig något olämpligt. Så vi får väl se då.

Åkte förbi Expert och lämnade in syrrans mobil för tredje gången så jag antar att hon kommer få en ny.

Sen svängde vi förbi mormor innan vi åkte hem.

Måste göra en virus scan nu för det poppade upp en ruta att det har upptäckts en trojansk häst och satt den i karantän. Jippie!

Aja.. får väl se hur lång tid det tar. Tror jag ska städa mitt skrivbord under tiden som jag väntar.


Hejsvejs!

Hänt mycket idag...

I morse vaknade jag av att Tobbe satt och red på mej (NEJ... inte på det sättet!) Han ville bara vara "snäll" och väcka mej. Tack! Sen åt jag lite frukost innan jag stack bort till amv. Hade fortfarande inte vaknat till 100% när jag kom dit. Men men.. det gick bra ändå. När jag kom ut därifrån så mötte jag Danne & Tobbe som satt och väntade på mej. Vi rullade vidare till posten för att skicka iväg ett paket och efter det åkte vi bort till Nordea.

Under tiden vi väntade på våran tur där inne så ringde syrran och frågade vad vi skulle göra idag. Hon var ensam och ville umgås, så jag sa till henne att hon kunde juh få följa med till mora och stor handla. Så hon skulle bara duscha och göra sig klar under tiden vi gjorde våra ärenden innan vi skulle åka.

Sen gnissade jag, Danne, Madde & Tobbe ner i mora för att handla. Stannade först till vid Amtech, Danne & Tobbe skulle in och kolla upp en grej. Under tiden ringde jag mormor för att fråga om någon skickat av tipset åt henne, det var klart, men jag fick en liten lista som jag skulle handla åt henne & morfar.

Stannade även till nere på gågatan och gick in på Leklust. Jag och Madde skulle kolla efter sällskapspel. Men vi hittade inte det vi letade efter. Men vi hittade ett annat som Madde kläckte ur sig en kommentar om som vi stod och skrattade åt. HAHA!! Mycket lustigt! Men sant! Tyckte vi iaf. Hehe!

Sen åkte vi till Preem för att tanka bilen så vi skulle ta oss hem igen. Träffade på Robban (Kusins pojkvän), så vi stod och pratade en stund. Han följde med oss in på Djur Magasinet, skulle bl.a. köpa en ny klosax till Tissarna.. Den andra vi har hemma får man juh ta i för kung och fostreland för att ens kunna få isär. Och det är inte populärt när en av tissarna är rätt så ivrig att komma ur famnen, hon HATAR att klippa klorna.

Efter det åkte vi upp på ICA MAXI.. Hittade inte så mycket där inne.. förutom ett sop.. (till bilen) Danne bröt juh av skaftet på min gamla av misstag så jag fick en ny :)

Sen åkte vi vidare till Willys där det iaf. tog 1 timma att gå runt.
Väl inne i frukt & grönt delen så hittar jag en morot. Och jag kan lova att den var stor... Har aldrig sett något liknande.. den var gigantisk.

Se själva....



Jag sa det till Madde. Den måste jag ha! Då frågade Tobbe om jag inte fick något hemma. Haha! Lustigt! Sen hittade Tobbe den mest missbildade moroten han kunde hitta... Den här ska jag ge till Ewa, sa han. Haha! Ekonomiskt.. Hon behöver juh inte ens byta batterier tänkte jag :) Moahaha!

Sen fortsatte vi med handlandet.... Det var juh bara en sak lilla Milla inte hade tänkt på... Ni förstår snart vad jag menar. Väl ute vid bilen när vi skulle packa in så slutade det med att vi typ hade 10 plastkassar och 3 papperskassar och 5 personer som skulle upp i Älvdalen. Bra planering! Och med en baslåda som tar upp nästan hela platsen i skuffen. Madde som satt fram hade en massa på golvet vid sina fötter och 2 stora plastkassar i knät. Ena platsen i baksätet var fullpackad från golv till tak, i hatthyllan låg en bal toalettpapper som Danne, Tobbe och Emma fick ha nackstöd. Såg verkligen jätte "bekvämt" ut.. INTE! Plus att de tre i baksätet fick dela på två platser med en massa kassar i knäna. Men men.. hem kom vi iaf. med ALLT och ALLA.

Sen kom vi till den andra saken som Milla inte heller tänkt på.. HUR FAAN ska allt få plats i den lilla frys vi äger?? Men allt gick in med nöd och näppe. Tack och lov!

Efter att vi packat in allt på sin plats så lämnade vi av Madde hemma. Jag, Danne, Tobbe och Emma åkte vidare upp i bjärre. Skulle äta Tacos med Gisela och Becka. Gisela hade förbetett det mesta tills vi kom. Mums... vad gott det var! Det var verkligen länge sen vi åt Tacos..

Efter maten satt vi och pratade och kom in på ett ämne som gjorde att Tobbe ville att vi skulle ringa Kaka.. Sagt och gjort.. Samtalet slutade med att vi tjatade på Kaka att komma upp till dalen.. Men hon tog sig ingenstans så vi sa att vi kunde hämta henne. Och det gick hon med på.

Danne & Tobbe skulle förbi Tussa och dricka kaffe efter att vi var klara i bjärre, så jag sa att jag kunde juh åka och hämta Kaka under tiden. Eftersom jag inte ville åka själv så ringde jag till Madde & Adde och det slutade med att Ewa också följde med. Kuul! När vi äntligen kom fram till Mora så ringde jag Kaka för att höra var hon var. Nusnäs så klart :) Hon frågade om jag visste om man kunde fylla på mobilen med 50:- men det visste jag inget om. Nackdelen var att klockan var 23:05 när vi pratade så vi konstaterade att vi inte skulle hinna ut till nusnäs och tillbaka till en mack för att hinna handla, så jag fick vända och åka till Statoil i Kristineberg och handla åt henne. På vägen ner igen åker vi ifatt en bil som saktar in. Sen börjar han bromsa in vid sidan av vägen så jag börjar köra om. När vi ligger jämsides börjar han dra på igen och menar på att vi ska racea.. Mmm visst.. Jag bromsar in och lägger mig bakom igen. Vid rödljusen vid Statoil så blinkar jag och visar att jag ska sväng, och bilen framför märker det så han gör en usväng och kör efter. In på statoil parkeringen, antagligen så ville han väl veta vilka vi var. Dom åker sakta förbi och sen åker dom vidare. Av ren ilska ger jag dom fingret vilket dom får syn på.. Tuta hade han på bilen iaf. Räcker väl kanske med att jag säger så.

Innan vi åkte ut för att hämta Cockie som ännu inte var klar så stannade vi på Donken. Ewa, Madde och Adde var hungriga.. :)

Sen åkte vi vidare till Nusnäs.

På vägen upp mot Älvdalen sitter vi och pratar gamla minnen. t.ex.

Tror det var på Falukalaset.. Ewa påminde om gången som jag, Ewa, Madde, Kaka, Tom och Robin åkte ner för att festa. (Madde som inte hade åldern inne skulle vara nyktert sällskap). På vägen ner blandar Milla en grogg som ser ut som diskmedel.. för att inte tala om att det smakade som det också. Sätter på korken på 1,5 liters flaskan och kastar den på golvet i baksätet. Väl framme i falun är nästan hela flaskan tom. Och jag kan då lova att den skiten drack då inte jag av. Men man började fundera när Madde & Kaka nästan skrattade åt det mesta och jaaa. behöver jag säga mer?? Ewa säger till mej att hon ska gå och möta Emilia så jag skulle hålla koll på Madde. Efter ett tag när Ewa kommer tillbaka är Madde stupfull. (Milla är oskyldig, lite iaf) hehe! :) Vi (jag, Ewa, Madde, Kaka och Emilia) går undan lite för några av oss behövde en toalett som inte fanns speciellt tillgängligt.. Men vi hittade ett buskage.. Mycket bra... Madde och Kaka hoppar upp och sätter sig på gångräcket som fanns där. Helt plötsligt försvinner Madde. Sen hör man bara ett asgarv. Bakom räcket ligger Madde och kläcker ur sig den smarta kommentaren. -"Oj, va runt det va!" Duktigt syrran.
Sen får Madde & Kaka för sig att dom ska gå in i buskaget och "uträtta sina ärenden". Efter en stund hör man hur dom fnissar där inne. Grenar som knäcks och ut kommer 2 damer som ser ut att ha varit med i en lerbrottnings match. Dom var allt annat än rena.

Eller den gången jag, Tom och Kaka (var några till också) festade och stannade till på Sibylla i Rättvik för att äta. Var verkligen VRÅLhungriga. Kaka sitter kvar i bilen medans Milla beställer maten och tar med den tillbaka till bilen. Skickar in maten till Kaka som sitter i baksätet medans jag står kvar utanför. Jag kollar besviket in på Kaka och säger med nedstämd röst. "Mähh, jag fick inget kött i min hamburgare", "Inte jag heller!" säger Kaka. Till vi upptäcker att Millas kött ligger i vattenpölen utanför bilen och Kakas ligger på Toms jacka. Hehe! Stackars Tom! Hehe! Menmen.. vi var väl kankse lite slapphänta. :) Hihi!

Sen var det fler historier också men dom blev bara värre och värre :)

Väl framme i Älvdalen så skulle Ewa, Madde & Adde hem. I Parkbacken möter vi Danne och Tobbe som börjat gå hem men vi plockade upp dom på tillbaka vägen.

Hemma i lägenheten spelade vi lite kort och annat. Hade ganska kul iaf. :D HAHA!! Vi kom underfund med att man kan ha ganska kul med lite tejp och en tisse. Hihi!

Kaka smakade på min gigantiska morot :)



Tobbe ser lite trött och sliten ut :S



Och älsklingen <3



Neej nu måste jag faan sluta och försöka få lite sömn. Det har varit en mycket lång dag!



God Natt med er alla!
Enjoy My Crazy Life! :)


Idag...

Idag har vi hunnit göra ganska mycket... Banken, Posten och Polisen.. Usch ja... Och allt slutade med en polisanmälan. Suck! Aja.. vill inte nämna allt för mycket ännu men det kommer nog.

Senare tittade Tobbe in hos oss.. Han följde med oss på ett besök i Venjan. Mycket trevligt :) Men det var knappt att man fick en syl i vädret.. :D hahaha!!!! Eller hur Gina? Hihihi!

Jaahaa.. sen gjorde vi väl inte så mycket mer.. nu sitter Jag vid min dator, Danne vid sin och Tobbe sitter fastklistrad vid sin handdator eller vad det nu var. Snacka om att vi är sociala med varandra.


Neej nu ska jag kolla om jag har några bilder jag kan dela med mej av... annars kanske jag skriver nått imorgon. :)




God Natt...


6:e Nov. Lars Kristerz Bakelser..

Idag... Eller ja.. nu e juh klockan efter tolv men för mej som inte har lagt mej än så är det idag=) iaf.. idag har pappa bakat Lars Kristerz Bakelser med ett recept som han kommit på :) Jätte söta, eller hur??

Visst ser de mumsiga ut?!? ;P

Gusaf Adolfsdagen.
Jaa.. På denna dag så gör Morins (Bageriet där pappa jobbar) en speciell bakelse som de endast gör 1 gång om året och det var samma dag som de gjorde Lars Kristerz Bakelsen. Pappa sa att L.K. Bakelsen såldes slut mycket fortare än vad G.A. Bakelsen gjorde. Det var lite lustigt lyckte jag :) Hehe!



Höres!

Hmm..

Har pratat med Madde idag igen. Hon ringde och undrade om vi kunde spela "Hjärter" lite senare, så jag passade på att fråga hur det var med Adde och vad dom sagt på lassarettet i morse. Troligtvis så slipper han opereras. Skönt. Men det är juh ändå tråkigt det som hänt, och jag hoppas att det inte blir något mer nu.

Nu ska jag fixa lite här hemma sen så får vi se vad som händer.


Bye...

Operation?

Blev aldrig nå Mora för min del... Skulle juh försöka vara vaken tills vi skulle åka men slocknade ca 2 timmar innan sen var jag helt borta. Men det löste sig ändå för Ewa & Madde kom förbi och hämtade nyckeln så dom åkte ner.

Ringde Adde nyss och frågade vad dom sagt. Han skulle in på lassarettet imon vid 9:00 och göra en skiktröntgen och sen skulle läkarna diskutera om det skulle bli en operation eller inte. Så vi får väl se vad dom säger imon.



Nej nu ska jag äta lite och kanske kolla på en film.



Hörs!

Otur!

Kan inte säga annat än stackars Adde!....

Onsdag:
Snön hade precis kommit i Älvdalen och Adde är på väg hem från jobbet. Hinner kanske 250-300 meter och kör rakt fram i en T-korsning och ner i diket på andra sidan. Som jag har förstått så är bilen inte det vackraste, och inte ens körbar. Tack och lov att grabben använder bilbälte!


Torsdag:
Adde jobbar sin sista dag på sitt jobb och är efter denna dag arbetslös. Jippie!

Senare på natten åker jag, Danne, Ewa, Madde & Adde in på akuten med Adde. Det var väl lika bra att åka in för säkerhetsskull med tanke på att han hade ont i nacken och bröstet. Han fick ett rum ganska direkt och blev undersökt. Nackkrage på, och sen bar det av upp på röntgen.



Vid hans sida sitter det moraliska stödet :) Hans flickvän, min syster!

När resultaten kom tillbaka fick vi veta att han var utom fara, så vi kunde åka hem.


Lördag:
Adde hade match med sitt innebandlag som mötte Falun (tror det var så iaf.). Ute på planen fick Adde crosschecking i ryggen (tror Madde sa så) och ramlar, landar och tar emot sig med vänster handen, vilket slutar med att han får ont och får linda in armen med bandage.

Senare var han chaufför åt Tom här i byn som i sin tur senare skulle till mora. Skulle sova hos en vän. Adde sa att eftersom han ändå skulle skjutsa ner Tom till mora så kunde han juh passa på att gå in på akuten och be dom kolla upp handen. Så han frågade om jag & Danne kunde följa med utifall han skulle få gipsa eller få något smärtstillande som gjorde att han inte fick köra bil, så kunde jag köra hem. Det blev Tom, Adde, Madde, Jag & Danne som åkte.

Väl på akuten (som var tom på folk) fick Adde ett rum ganska fort (för ovanlighetens skull). Han blev undersökt direkt och kom sedan tillbaka till väntrummet där vi andra satt. Han sa att han skulle upp på röntgen (igen, som nån dag tidigare). Han sa att läkaren som undersökt honom hade sagt att om han hade tur så var det bara en REJÄL stukning.

Efter att han kommit tillbaka från röntgen så visade det sig att det inte bara var någon stukning. Han hade fått en båtbensfraktur och skulle få gå i gips fram till februari 2009. Det innbar att hans innebandy säsong var över för i år. Han skulle inte få använda handen fysiskt över huvudtaget.



Jaaa... vad kan man säga? STACKARS ADDE!

Han fick iaf. bli kvar på akuten inatt så vi ska in och hämta honom samtidigt som vi plockar upp Tom. Tyckte Adde sa nått om att dom ev. skulle stifta frakturen så vi får väl se hur det går.

Tom ville iaf. bli hämtad vid 11:00 tiden så jag får väl se om jag ens går och lägger mej eller om jag är vaken. Känner mej inte det minsta trött. Men det kanske inte är så konstigt när jag har vänt på dygnet. MÅSTE vända tillbaka det!


Aja.. skriver kanske senare idag då och berättar hur det gick. Om jag e vaken ;)


Sov så gott på er!


RSS 2.0