Aj..

Solbränd som fan.. har varit en lång dag idag. Pust! Kom hem vid 13:00 tiden och har bara tagit det lugnt tills nu. Åt nyss lite mat. Har fixat chaufför till bjärre senare :) Hoppas på en rolig kväll :P



Orkar inte skriva mer just nu :)


Kram på er!

Måste sova NU!

Imorgon (idag) kl. 07:00 ska jag ha hunnit hämta Jerry och stå redo på nordea parkeringen.. Ska nämnligen på plantsättning. Suck! Aja! Det skulle juh iaf. bli strålande solsken så vi får väl hoppas att SMHI har rätt :) Kanske kan bli lite solbränd om jag har tur :)

Övrigt idag så har vi ätit middag hemma hos mamma & pappa, spelat poker med Jerry & Tom. Har även fått besök över helgen av lilla Roger :)

Imorgon kväll får vi se vad som händer. Men det är iaf. prat om att vi ska upp på boggberg :) Men men vi får se.



Nu måste jag verkligen försöka sova.


God natt med er!

God gärning

Har inte gjort speciellt mycket idag.. Åkte ett varv på byn i ett annat ärende och åkte upp mot rot. Möttes av en bil som blinkade med helljuset.. Trodde först att det kanske kunde stå en polis längre fram runt kurvan, men icke.. Längst fram i en saktagående bilkö knatade en hund. Vi stannade vid en väg gren för att försöka locka på hunden men den brydde sig inte. Följde efter den en bit. En mötande bil saktade in och öppnade dörren.. hunden gick försiktigt fram till honom. När vi kom fram frågade killen om det var våran hund. Njaaee...! Vi tog in hunden i bilen och ringde några samtal. Slutligen kom hunden hem till sina ägare :)

Senare kom Ewa förbi en sväng. Satt och pratade lite om allt möjligt.


Men nu tror jag nog bestämt att det är dags för sängen ;)



God natt på er!

Ja vad ska man säga?

Idag vet jag inte riktigt vad jag höll på med.... Vet inte hur jag ligger till. Har inte riktigt orkat kolla resultatet än. Men det visar väl sig på prisutdelningen om det blir något. Kom nyss tillbaka. Ingen av mej, Adde, Jerry eller Kenneth gjorde speciellt bra ifråb oss. Enligt pappa så gick det sådär för honom. Conny gick det väl ganska bra för men det brukar det ju alltid. Men men.. hoppas att ingen mer i min klass har skjutit just så mycket bättre :) hehe!!




Kram på er!

På väg..

Precis nu rullar vi ut ur mora. Troligtvis så skriver jag senare idag också. Typ resultat och sånt :) Ville bara säga att vi är på väg till Gagnef nu iaf. :)


Kram på er!

Besviken....

I morse ringde mamma och väckte mej och frågade om jag skulle följa med till moster och säga grattis. Åkte dit, åt lite super god tårta. På vägen dit sa jag till mamma att jag visste inte om jag skulle ta mej upp på banan idag p.g.a. att soppa lampan har lyst ett tag. Men det löste sig. Liftade med Adde upp. Lagomt när vi ska ut på första stationen så kommer mamma & mormor gnissande i BMWn (som hon skulle ta hem till sig). Arg som ett bi stormade jag ut på parkeringen för att fråga om hon missuppfattat mej ang. bensinen. Men jag möttes av ett stort smile på både henne och mormor. Hon hade varit gullig och tankat i den så dom skulle kunna ta sig upp och sedan ner igen :) Sötnos! Hehe!!

På skyttet var det KM (Klubb Mästerskap) idag i C-vapen. Det resulterade i att Jerry fick silver i Junior klassen och i vanliga fick pappa guld, Adde silver och jag & Bo skulle ha en särskjutning om bronset. Tappade 1 träff så det gjorde att Bo fick 3:dje platsen. Grattis! Själv fick jag (och Jerry) tillbaka startavgiften. Woohoo!! Aja!! Bättre än inget. Men jag borde nog skärpa mej på särskjutningar lite bättre.

Annars idag har det inte hänt så mycket. Följde med Madde för att hjälpa Adde som fått bensin stopp. Träffat Sandra & Kax en snabbis. Fick en jätte fin ljus lyckta, en drake som håller i ett "glasfat" (till för aromljus eller vad det heter). Super snygg!! Tack tack så hemskt mycket. Fick även se Sandras nya bil :D NICE!! Sen har jag träffat världens sötaste hund... Pepzi. Tyvärr så har jag av okänd anledning lämnat kameran hemma just idag. F*ck!! Aja.. fick låna Dannes mobil :)


Nej nu måste jag nog sova... Ska upp tidigt imon.. Ska åka senast 08:00. Vi blir iaf. full bil :) Pappa, Jerry, jag, Danne (pappa hade bokat en plats åt honom utan att fråga mej, tror han tycker att det är kul att Danne följer med :) Kul!), Adde, Kenneth & Conny. Som sagt, full bil :) Men det blir juh billigare för alla då :)




Neej!! God natt med er och sov gott!

Grattis!

Grattis Moster på födelsedagen!

Hoppas du får en underbar dag!



Kramar
Millan & Danne

Björnträffen.

Idag gick det väl allt annat än bra. Somnade runt åtta tiden igår så jag kan ju inte skylla på det iaf. Men det gick rätt så bra i lag-tävlingen :)

GULD!




Får se om det kanske går bättre i Gagnef på söndag :)


Nu ska jag plantera om mina blommor som jag skulle ha gjort i 2 dagar nu :)



Kram på er!

Tid?

Har just inte hunnit sitta vid dator under förra helgen :) På torsdagen fick jag besök av Linda & Daniel. Fick ett super gulligt kort av dom. 2,5 år!? haha!! Åt lite smörgåstårta och umgicks. Trevligt :) Senare på kvällen kikade även Mats & Gina förbi. Trodde först inte att dom skulle komma, men det löste sig :D Av dom fick jag en blomma. Eller en sprättis som den heter :) Lite senare samma kväll knackade det på dörren... Danne sa att det säkert var till mej eftersom vi firade min födelsedag. Gick bort och öppnade... trodde att jag skulle tappa hakan :D Där stod svärmor och Patrik och flinade :) Dom som visste om att dom skulle komma var Danne & Madde. Det var en överraskning :) Jag hade nämnt några dagar tidigare (när Danne frågat vad jag ville ha i födelsedags present av Lollo & Patrik) att jag ville ha ett besök av dom :) Och det fick jag. På natten mellan torsdag och fredag fick jag öppna presenter :)

Av älsklingen fick jag en parfym... Ralph Laurent (som jag ÄLSKAR, har haft den förut och jag ÄLSKADE den då också). Av Lollo och Partik fick jag en j*kla massa pyssel grejer. Av Gita fick jag också pyssel grejer. Av Karin och Jimmy fick jag 2 jätte fina ljusstakar. (och även lite andra ljusstakar).

På fredagen kom min familj, Anna, Min mosters familj och mormor och åt smörgåstårta :P Mums! Det är som Daniel sa... INGEN kan göra så god smörgåstårta som min mamma ;)

Av familjen fick jag 2 ljusstackar och en annan sak som jag inte riktigt vet vad den heter (som lillebror gjort i skolan), pengar och blommor. Av mormor & morfar fick jag pengar och av min mosters familj fick jag en rosa orkide.

TACK alla för de fina presenterna :)


Kan lägga in en bild på grejen som jag inte kunde förklara :) Såg en sån på Jerrys rum förut och sa att jag också ville ha en sån för jag tyckte att den såg häftig ut, så då hade han gjort en sån :) Hihi!!



Tuff va :)

Sen var svärmor och "svärfar" (kan man väl säga :) hehe!) fram till på söndag. Då var dom tvugna att åka hem :( Det var lite jobbigt. Men det dröjer inte länge innan vi ser dom igen :)

Hade iaf. en perfekt och underbar helg. Tack alla! Tack också för alla fina sms.




Puss & Kram på er!

Låååång dag... ZzZzZz

Suck!! Aja... Orka skriva. Funderar seriöst på att gå och lägga mej. ZzZz!!



Kram på er!

Tidig morgon

Happ.. då var man vaken nästan 5 timmar tidigare än jag brukar :) Ska åka med mamma, Jerry och Ewa ner i mora idag. Dels ska jag ner på arbetsförmedlingen, sen ska jag in på trafikskolan åt Jerry och sen ska vi hälsa på morfar. Det kommer bli en lång dag.

Sen när jag kommer hem ska jag plantera om mina växter. Ohh..

Nu ska jag göra mej klar innan mamma och de andra kommer :)



Kram på er!

Tack!

Tack alla för uppvaktningen på min födelsedag :)





Många kramar.

Usch!

Hmm.. det ringde från sjukstugan nyss. Det var en sjuksköterska som frågade om jag glömt bort henne. Just ja.. jag skulle ju vara där kl.10:00 idag. Lagomt när vi börjar prata om blodprov så börjar våran GPS som ligger på hyllan i köket att prata. "Sväng höger i rondellen". Gaaahh!! Gissa om att jag höll på att skita på mej :D Shit!

...

Nyduschad :P

Nu ska jag sätta på mej kläder och sminka mej sen ska jag upp till mammsen en sväng och sen dröjer det inte länge innan det kommer gäster :)

Nee.. nu måste jag skynda mej lite. Gissar att det kommer ta en stund uppe hos mamma. Sen måste jag ju hem och duka.



Kram på er!

GRATTIS MADDE!

Min kära lillasyster klarade uppkörningen idag :) Jag visste att hon skulle klara det!! Fasiken va roligt :P



Grattis gumman igen!


Puss puss ÄLSKAR dej (och Ewa & Jerry så klart :P hihi!)


Kram på er!

Sjuk.

Happ... Vad ska man göra idag då? Sitter här och är rasslig i halsen. Fortfarande. Suck! Hur ska jag orka göra klart allt innan torsdag, fredag och lördag?? Hmm aja.. får väl lösa det på något sätt.



Orka!


Kram på er!

Telefonkö :(

Sitter just nu i telefon kö. Suck va jobbigt. Hinner ju glömma bort allt jag vill säga och fråga.

Hmm.. aja.. hoppas dom svarar snart :)




Det var bara det jag ville :) Hehe!

Nöjda?

http://camillasiitari.blogg.se/privat


Tack för hjälpen Madde.

Skytte

Trots att jag är sjuk så lyckades jag ändå skjuta bra idag. Med finvapen så klådde jag alla, t.o.m. min syter/konkurrent som kom väldigt tätt efter mig med endast 2 tavlor. D.v.s. att vi hade samma träff :) Vi är så bra! Hehe!!

I KM A-Vapen kom Tom 3:a och fick brons medalj :) Grattis!


Just nu sitter vi och väntar på att Sandra & Robban ska komma och plocka upp mej, Danne & Jerry :) Var meningen att Madde skulle med från början men hon ångrade sig. Hon såg lite trött ut.. Eller så kanske hon är arg på mej eftersom jag slog henne idag :D Haha!! Hur som helst.. dom kommer väl snart antar jag.



Ha en fin dag alla!

Knack knack.

Danne gick till jobbet för ett tag sen och strax efter det så knackade det på dörren. Eftersom Danne visste att jag inte mådde så bra och fortfarande låg i sängen så kunde det inte vara han.

Jag ljuger inte om jag säger att dom knackade/bankade 50 ggr. Det visade sig vara Micke & Tobbe. Dom skulle till företagsmässan och undrade om jag hade någon film med mycket musik. Typ Dansfilm. Dom lånade Honey, High School Musical och The fast and the furious. Hoppas att det duger :)

Jahapp.. vad ska jag göra idag då? Funderar på om jag skulle orka att följa på skytte idag. Det är flyttat till idag istället för imon. Men jag får se. Känner mej inte alls bra idag heller.


Aja..


Kram på er!

Tråk..

Sitter hemma själv just nu. Danne & Jerry skulle iväg och göra nått. Har inte ork att göra nått alls. Kallsvettas och fryser omvartannat... Har dessutom ont i huvudet... för att inte tala om halsen. VEM har smittat mej??

Nej nu ska jag gå och lägga mej ner en stund.

Jobb..

Nu kanske.. ska jag se om jag kan börja jobba. Har iaf. bokat upp mej på fredag och söndag till och börja med, för att se hur det går. Sen blir det nog mer :) Nu ska jag röja på mitt databord så jag kan ställa dit datorn igen.


Kram på er!

Mulet

Hmm.. vad ska man hitta på idag då? Inte är det fint väder ute heller :( Suck! Undra om Madde & Adde skulle hem till dalen idag? Kanske spela kort eller nått senare?? :D Det var ett tag sen nu :) Iaf. poker.. kuul!

Nää nu ska jag göra något  vettigt :)




Kram på er!

Sjukstugan

Älsklingen följde med mej till sjukstugan idag. Skulle prata med en läkare ang. mina p-piller och göra en hälsokontroll samtidigt. Läkaren lyssnade på hjärtat och tog ett blodtryck som såg bra ut. Allt gick bra till en början.

Innan vi gick passade jag på att fråga om vad anledningen kunde vara då jag de senaste 5 dagarna rasat 10 kilo i vikt...? Han tyckte att det var bra att jag gått ner.. men hallå!! är inte 10 kilo mycket på 5 dagar när jag iaf. i en månads tid har legat på samma vikt ungefär?? eller? Jag tycker då iaf. att det är så. Hur som helst så sa han att han kunde skicka in mej till tjejerna på labb så kunde dom ta några prover. PROVER??? Aldrig i livet! Jag hatar sprutor. Är livrädd...

Efter en viss övertalan så gick jag med på att dom kunde få sticka mej i fingret. Vi gick och satte oss utanför labbet och efter en liten stund kikade en sköterska fram och sa hej. Hon frågade om jag skulle ta några prover. Ja, svarade jag ynkligt. Sen sa hon att hon tyckte att jag såg blek ut. KONSTIGT tyckte jag. Hon sa att jag skulle komma in så skulle dom ta hand om mej.

Jag fick sätta mej i en sån där stol där dom tar proverna. Kände att jag blev alldeless tung i huvudet. Sen började jag skaka. Jag frågade om dom fick lov att ta ett prov i armvecket eller om det gick bra med ett stick i fingret. Hon sa att hon skulle gå och fråga den andra sköterskan som var där, och efter en stund kom hon tillbaka igen och strax efter henne kom den andra sköterskan.

Till slut kunde jag inte hålla mej längre. Tårarna bara kom. Båda sköterskorna blev lite chokade över att jag var så rädd. Men dom var hur lugna som helst. Jag reagerade knappt på att ena sköterskan stack mej. Hon tog så mycket blod hon kunde, och passade även på att göra ett sockertest. Sen kände jag att jag blev illamående. Ena sköterskan hissade bak stolen i en liggande ställning och den andra gick iväg och hämtade ett kallt blött papper och la i pannan på mej. Sen släckte ena av dom lampan i taket så jag fick ligga och ta det lugnt en stund.

När dom kom tillbaka frågade dom om det kändes bättre. Dom var hur gulliga som helst och det kändes verkligen som att dom brydde sig. Helt underbara sköterskor.

Svaret på sockertestet var iaf. bra. På morgonen (fastande) skulle man ligga under 6,0 och jag låg på 5,1. Tur det iaf. Hoppas bara att dom andra proverna är bra. Jag vet att dom skulle göra ett test på sköldkörteln också. Sen kommer jag inte ihåg vad det var mer för tester.

Jag vill iaf. ge en STOR ros till tjejerna på labb som så varsamt pysslade om mej.



Många kramar!


Bilder :)

Alltid lika kul :)

Som jag skrev förut så svängde jag och Danne förbi trängseldammen när vi kom från Särna. Tog en bil på dammen både då och typ en vecka senare när vi åkte upp med Tom & Jerry.


                          
Dammen 28/4-09 Kl. 15:00                    Dammen 2/5-09 Kl. 19:30




(Jag & Danne)
När vi var på väg hem igen så såg vi flera stycken sådana här små söta vattenfall :)




Eller några sådana här fantastiska forsar.


Är verkligen underbart vakert där uppe. En jätte fin utsikt.




Vackert... eller hur?! ( bilden är tagen från när vi, Tom & Jerry var ut)

Var meningen att vi skulle på björnsafari men det enda vi hittade på 10 mil var en hare. Och självklart en underbar natur :) Och så klart lite annat :D Hehe!!




Typ en sån här gammal pansarvagn :) Fanns några stycken liknande utplacerade över ett rätt så stort område där uppe :)




Feting motor...! eller nått?




Gänget :D

Nedan får ni ursäkta bilderna, vet inte riktigt varför dom blev som dom blev. Ser nästan svart/vita ut. Men man ser juh iaf. på ett ungefär :)




Tom, Danne & Jerry. Här är vi på väg mot en slogbod som ligger över en ganska så magnifik fors. Det var ganska mäktigt att se faktiskt :) Kommer dock inte riktigt ihåg vad stället hette men det ligger vid Trängslet området iaf.




Innan vi kommit över bron :)




Om man kollar noga på denna bild så ser man att forsen delar sig där framme.




Denna bild är knäppt från andra hållet av där forsen delar sig. Alltså där den går ihop igen. Fint va?


Hoppas ni gillade bilderna :) Får ni chansen så passa på att åka upp till trängslet :)

Har kollat på kartan på eniro och det ligger en bit ovanför Mossi. Lånus är den text på kartan som ligger närmast. Lite svårt att förklara bara så här.



Nej nu ligger älsklingen och tjatar på mej att jag ska komma. Vi ska kolla på en RÅ rysare :P Får se om jag kan somna nått inatt :) Hehe!!



God natt!
Kram på er!

Nattbesök :)

Hade nyss besök av Gina, Mats, Linda & Dasha. Dom var ute på en liten söndagstur :) Trevligt!

Skruttan betedde sig allmän konstigt iaf. Först satt hon nedanför Mats och tittade på honom och sen började hon "prata". Efter det började hon spotta och fräsa och var typ som vanligt igen. Hehe!

Nu ska jag lägga in bilderna i datorn så jag kan lägga upp dom här någon gång iår :)




Kram på er!

Skytte

Idag gick det iaf. betydligt bättre på skyttet. Fick 43/21. Tom och Jan kom delad 1:a med 45/22. Det var pappa & Tom som lagt banan. Den var udda, på ett positivt sätt. Och rolig så klart :)

Nu ska vi upp till mamma & pappa på middag. Sen ska jag, Danne, Tom, Ewa och ev. Jerry ut och åka igen.

Tog en massa fina bilder igår på skogs trippen. Vi åkte upp i trängslet. Vi var upp till Europas största grus fält där olika länder har testat sina vapen. Det var något sånt som Tom sa. Nu menade han inte pistoler och sånt smått utan snarare stridsvagnar och liknande. Stannade till flera gånger för att gå ut och kolla på bl.a naturen. En massa fina forsar och vattenfall. Ska lägga ut bilder sen så ska ni få se.

Nu ska vi åka...




Kram på er!

Mora

Dagen började med att vi åkte upp till Klitten för att hämta Tom. Sen åkte vi hem till min moster och vidare därifrån sen åkte vi till mora, hem till mormor. Hade bestämt att vi skulle hjälpas åt att kratta gården. Blev nästan en heldag i mora. Senare, efter att vi var klara så kom Kax förbi en sväng med Bonzo :)

Har varit en riktigt mysig dag med nästan alla nära och kära :)

Innan vi åkte hem svängde vi förbi och hälsade på morfar. Han blev glad av att se oss :)

Nu sitter vi och jerry hemma hos oss och väntar på att Tom ska höra av sig. Vi ska upp i skogen en sväng.. Sen får vi se om Sandra och Robban kanske kommer upp också. Det märks :)


Ojj.. nu skrev Tom att han var på väg :)




Kram på er!


Valborg

Som jag skrev innan så har det varit en lång dag.

Senare åkte vi iaf. till mamma & pappa och åt potatisgratäng & grillat :P Mums! Sen satt jag, Danne, Madde & Jerry och spelade kort, mamma & mormor spelade yatzy, pappa kollade på tv och Ewa villade i pappas säng. Hon fick smaka en snus med mig sen svävade hon på moln en stund och efter det mådde hon inge bra. Kanske var mina snus fel :) Stackarn! Sen drog jag, Danne & Jerry med mormor & mamma ut en sväng för att åka runt och kolla på majkasor. Hehe!! Satt mest och fnissade åt mormor som satt och förklarade för mamma hur hon skulle köra. (Mormor har inte ens körkort) Haha :D

Sen mötte vi Tom som hjälpte oss hem med bilen, så vi slapp hämta den imorgon. När vi kom hem tog vi en promenad på byn. Svängde förbi Ingalill också och sa hej till Tobbe som var där. Sen gick vi hem igen. Nu ska vi äta nån macka eller nått och sen ska vi bädda ner oss och somna till en film.

Hoppas att ni haft en underbar dag!




Kram på er!


RSS 2.0