Middag :P

På väg upp till mamma & pappa.. Ska äta en lite sen middag :P Hungrig! :D Dock orkade dom inte vänta på oss.. så dom har redan ätit.. men jag fick lov att kriga färdigt med mitt ex-jobb..

Nu är papperena skickade.. Slår vad om att dom blåst mej!! :/ Men det ska dom isf. få ångra!


Nej du ska vi dra!! :*


Kramar

Sen filmkväll...

Igår blev det ett antal filmer på raken... sista filmen var "Paranormal Activity" som Sandra fortfarande inte hade sett. Tyvärr så ville hon inte kolla själv så jag fick tvinga mej igenom den igen :/

När kl. var 07:00 blev det beslutsångest om det ens var någon idé om vi skulle gå och lägga oss eller vara uppe... men det blev nån timme i sängen iaf.

Igår planerade vi även inför den kommande Road Trippen :P

På Tisdag åker vi till Mora och sover hos Sandra & Robban. Kl.06:00 börjar resan ;) Därefter är vi hemma igen på söndag någon gång, efter att ha varit NÄSTAN längst ner i södra sverige. Åker även över till Tyskland några timmar :P Ska bli kul! Ser verkligen fram emot det :)

Nu ska jag gå in i köket och äta något :) Sen efter det kanske jag ska måla klart köksskåpet :P Hehe!!



Kram på er!

Superglad :D

Betalade räkningar nyss.... Såg att det sista på banklånet var draget :D YEAY!! 25.000:- på ett och ett halvt år är nu inbetalt :D FAN va skönt!! Vilken lättnad :) Nu är det bara JSM kvar!! :) Men där är det bara under 10.000:- kvar att betala in :) Ooooh!! :D Gissa om jag är glad... och lättad!! :D


Kram på er!

Inte mycket gjort :/

Idag har jag inte fått mycket gjort :/ Typ spacklat i köksskåpet.. det är allt! Tänkte att jag skulle måla också men det får nog bli imon.

Fick fin besök idag av Sandra & Robban :) Blev dock inga rester då jag inte stoppat in dom i kylen igår kväll :/ Men men!! Fick bli skräpmat från den nya restaurangen... Jag beställde en grillbiff men jag måste nog säga att Östängs är bra mycket bättre på den delen. Kommer nog inte bli en stamkund där inte! Tur e väl det när det ligger så pass nära :) Haha!!

Satt nyss och pratade tjejsnack med Sandra :) Mysigt! Hihi!! Har bestämt att hon ska få klippa mej på Tisdag! ;) Yeay!! Ojj.. jisses vad jag kände mej överexhalterad nu då... jag som hatar folk som är i mitt hår :P Haha!! Men har typ (snart) bestämt att det ska bli kortare än vanligt ;)

Nej nu ska jag gå och vara social!

God natt på er!

Gårdagen.

Frukosten igår var verkligen efterlängtad :) Vi gjorde baguetter med en massa sallad och grönsaker och lite ost & skinka :P Mums!! Höjdar frukost.

Till middag provade jag på att göra Maddes resept på kycklinggryta med hasselbackspotatis :P Mums!! Det blev verkligen lyckat!

Annars var gårdagen ganska lugn. Skrev en "Att Göra" lista som jag tänkte börja med idag :)

Bl.a.

* Måla klart köksskåpet
* Rensa skrivbordet
* Rensa "filmhyllan"
* Torka fönster
* Tvätta upp alla kläder
* Diska all disk
* Vattna/duscha blommorna
* Fixa alla band till filmkameran
* Rensa städskrubben
* Sortera bilderna på datorn
m.m m.m m.m

Har som ni ser lite att göra idag. Så det är väl dags att jag sätter igång ;)

Tjingeling!!


En dag i mora..

Har idag följt med mamma & Jerry ner i Mora. Jerry skulle betala det sista på körkortet. Åkte sedan upp i noret till Dollar "Tore" som mormor säger :D Haha!! Därefter blev det Willys :) Sen blev det en snabbvända på Donken där det i stort sett bara jobbar inkompetenta (INTE ALLA)... (men nästan dock)

Åkte sedan hem till mormor och satt där en stund. Mamma fick sedan åka med min moster hem och jag, älsklingen & Jerry gnissade bort till Robban för att hålla honom sällskap tills Sandra kom hem. Slutade med att vi satt och kollade på "Sveriges värsta bilförare" (avsnitt som dom spelat in) :) Haha!! Diggar blondinerna :P Hehe!! Och självklart han som kom näst sist i tävlingen... Tobias!! :D

Nu är vi hemma iaf. och det är dags för sängen ;)


God natt!

Olika versioner...

Blir hur jävla arg som helst när jag får höra att jag fått mitt blåmärke på annat sätt än det som är sant. RAMLAT I TRAPPEN??? Nu får ni fan i mej ge er!!! Är det så jävla svårt att acceptera sanningen??

Ny dag, nya förväntningar.

Vad ska man hitta på idag då? Har iaf. tagit en super lång och skön dusch nyss ;) Härligt!

Väntar på att få svar från Anna också.. Skulle ses idag så vi får väl se.


Nej nu ska jag sätta på mej lite kläder :)


Kram på er!

"Äntligen" Hemma :/

Då menar jag att resan hem var jobbigare än resan ner :/ Och inte gick det just att sova i bilen heller.

Idag har jag, älsklingen, Ewa & Madde varit och kollat på bebisar :) Sååå söööta :) Lev. klara om 2 veckor :D Yeay!

Har fått ett paket idag också :) Ska ner och hämta ut det strax :P Plus att min dongel har också kommit ;) Jippi!! Nää ska se om vi ska äta lite nu :P

Kram kram!!

Hemfärd :(

Nu snart bär det av hemmåt. Då vi var oense om vilken dag vi skulle åka hem (måndag eller tisdag) så tyckte pappa att vi kunde åka ikväll :) Mest rättvist så. Eftersom Madde absolut fick lov att se Fångarna på fortet så blir det att vi åker efter det. Och det står väl inte på förrän det är slut :/

Uuuh! Känns tungt! Vill inte åka hem ;(

Har iaf. fått bekräftat igår av ett vittne att det inte var smalbenet som det sas förut utan mellan benen..


Aja..


God natt.

...?

Usch! Mitt humör går verkligen upp och ner :/ Vet inte vad jag ska göra.. Har fortfarande inte smält allt som har hänt :/ Först säger jag upp mej p.g.a. skäl jag inte tänker ta upp här.. sen misshandeln... och då har jag inte bearbetat det första ännu... Uuuh!! Är verkligen mycket nu. Känner bara att jag vill vara helt ensam och tänka samtidigt som jag vill vara omringad av älskade vänner och familj för att slippa tänka. Men nu är det som det är och jag kan inte göra något åt det :/

Revanch!!

Idag fick vi våran revanch i kubb :) Gick faktiskt bra... bättre än förväntat :D Haha!! Vi vann juh.. men till slut fick vi lov att gå in.. myggen höll på att äta upp oss.

Idag var vi ner till Vimmerby på skytte tävling. Regnade som fan ett tag :/ Vet inte riktigt hur det gick.. deckade ganska snart efter att vi kommit tillbaka till bilen :) Trött som fan... och genom blöt. Känns som att duchen jag tog när vi kom hem var väl förtjänt ;)

Efter duschen var det mat :P Det var Madde som var kock idag :P Fasiken så gott det var :) Åt tills jag höll på att spy.. Men det var jag nog (nästan) inte ensam om :) Hehe!!

Imon bär det av hemmåt. Åker förbi ladugården på vägen... Ewa ska ta hem en av kattungarna :) Funderar på att också göra det ;) Dom är helt underbart söta :) Hihi!!

Nu ska jag vara en aning social, när man för en gångs skull bara är med människor som betyder något <3 Underbart!

Förlorare ;)

Kom nyss in efter en turnering i kubb. Killarna mot tjejerna... Dock så förlorade vi :) Men men... inga sura miner för det! Haha!! Imon e det skytte tävling i Vimmerby :D Ska bli hur kul som helst :)

Idag var vi ut till ladugården.. Såg två tuffsbollar där.. funderar starkt på att ta hem en av dem.. Ewa också. Det visar sig på måndag. Var även ut på en liten rundtur :) Patrik tog oss till 2 malmgruvor. Jätte fränt :)

Nu blir det nog sängen om man ska orka upp imon :)


Kram på er!
Känns skönt att ha en så pass sammansvetsad familj. Inte många som har den turen :)

Spöken?

Imorse strax efter 8:00 kom lillsyrran in på mitt & älsklingens rum och väckte mej och Ewa (som sov på soffan). Det första hon säger är.. Det spökar här!... Varför tror du det? undrar jag.. Då sa hon.. Inatt vaknade Adde och hastigt satt sig upp i sängen och utropat -"Vad fan håller du med?!"..... Hahahaha!! Hade han gjort så bredvid mej så hade jag nog skitit på mej. Sen när hon berättat det så visar hon ett märke på hennes axel... Såg nästan ut som ett handavtryck. Skitläskigt!! Haha!! Madde lägger väl troligen upp en bild i sin blogg senare :)

Nu ska jag ta med mina systrar ut och fota och visa lite ställen här nere ;P


Puss på er!

Framme iaf :)

Eller jaa... det var väl ett tag sen som vi kom fram :) Hehe!! Just nu sitter mamma, pappa, svärmor och svärfar ute på altan och svalkar sig med varsin öl :) Jag, älsklingen, Madde, Adde, Ewa och Jerry sitter i köket och ska spela lite kort bara jag e klar här :)

Imon om vi inte ska göra något speciellt så ska jag ta med mina systrar ut till ladugården för att visa den lilla sötnosen jag hittade där ute vid midsommar ;) Den e så söt :) Ska se om Danne och jag ska sätta ljus på Mickes grav också :/
Det visar sig :)

Nu ska jag gå och vara social :)

Ha en underbar kväll/natt!

Snart halvvägs :)

Nu har vi precis passerat Lindesberg :) Härligt! Ju längre ifrån desto bättre!

Förlåt ;(

Ledsen älskade tremänning att jag inte kunde närvara på din begravning idag. Men jag finns där i tankarna. Du var iaf. inte ensam om att ha psykfall runt dej ;(

Du kommer alltid finnas i en del av mitt hjärta <3


Vila i frid gumman!

På väg ;)

Då är vi strax i borlänge då :) Känns bättre ju längre hemifrån vi kommer :D

När vi kommer fram ska min familj få smaka på hur originalet av Lollos köttfärssås smakar :P Hehe!! Går inte att jämföra med min :)

Återigen fick jag problem med telias mobila bredband när jag skulle ladda på med veckosurf :/ Hade 103:- i saldot.. och veckosurfen kostar ju 99:- Ringde till telia och sa som det var.. jag menar, det var ju inte först gången det krånglade.. Hon var jätte gullig och sa att eftersom hon kunde se att jag hade 103:- på ett ställe och på ett annat hade jag 4:- så bjöd hon på 200:-. Det kallar jag service :)

Passade även på att beställa en ny dongel som jag kan ladda dags-, vecko- och månadssurf på. Visst den jag har nu fungerar ju men jag kan ju bara ha veckosurf på den :/ Kan ju vara bra att ha så man kan ladda dagssurf också ;) Kan ju kasta den jag har sen :P

Aja...

Till min familj och mina ÄKTA vänner: Jag älskar er!! Ni betyder mest. Vad skulle jag göra utan er :) Tack för allt stöd. Hade inte klarat detta utan er.

Äntligen!

Nu rullar vi inom kort! :)

Ska bli så skönt... en liten mini semester med bara dom man älskar :) Saknar dock vissa ;)

Blev även ett sista minuten samtal med Tussa!! Tack så mycket gumman!



Svar på kommentar:
Ja Ida, det finns bildbevis!


Ha det bra alla!

Är så jävla trött på dej!!

Nu får det FAAN vara nog!!

Du är så jävla full i skit!

OM det är någon som ljuger så är det väl du?? Eller?? Den största lögnen du har dragit är att JAG har misshandlat DIG! Och sen polisanmäler du mej :D Och när du gjorde det, inte fan tänkte du på min familj och Danne då??  Som du nu önskar att jag ska göra för DIN skull!!! Dröm vidare!! Dej är den SISTA jag tänker på.


Du är fan i mej patetisk :D

Sen alla 30 tusen lögner du dragit för alla i din vänner krets redan när mina syskon nyttade umgås med dej! Fattar inte att du kan komma och kalla mej för lögnare...

Okej en sak som DU/NI kan tolka som en lögn är väl när jag har sagt att jag inte har några pengar att låna ut... jag HAR haft pengar till mej själv... men inte att låna ut!! det lilla gumman är inte en lögn!!!!!!!!!!!!!!!

Mer då?

Alla säger vi saker när vi är arga.. och jaa jag sa att jag var så jävla arg och besviken på mina systrar när dom var här i torsdags men vad FAAN angår det dej?? Inte ett jävla dugg!! Du är precis som du alltid varit... Du har inte vuxit ett skit... vuxen vet inte du vad det är...

Och sen det här med att du har hört ALLT!! BULLSHIT!!! Du har hört V:s version... Och hur mycket stämmer den överens med ALLA ANDRA som såg???? Den versionen du hört... dom står ensamma om den lilla sagan!




Som den här sommarplågan som gick för något år sedan "FUCK OFF AND DIE!"

Tack!

Tack för alla gulliga kommentarer :) Ni är underbara! Tack, tack, tack!!

Vad skulle jag göra utan er??

<3

<3

Sandra & Robban kom nyss in genom dörren här med en supergullig present :P Hahaha!




Söt vaah! :D

Tom på ord?...

Ja, vad ska man skriva när tankarna inte kan hålla sig på ett ställe?

Har fortfarande inte fattat det som har hänt.. Hur gör man??


Imorgon åker vi söderut med min familj till mina svärföräldrar :) Ska bli så jävla skönt att slippa det här jävla stället ett tag. Dock kommer jag sakna alla underbara :) Men vi ses ju snart igen. Ska bli skönt att få komma på andra tankar ett tag :)

Idag firar jag och älsklingen 5 år <3
Kan inte fatta att tiden har gått så fort :)
Satt just och kollade i förlovningsringen.. vi har alltså varit förlovade i 3 år, 3 månader och 22 dagar ;) ojoj! hehe!

Snart kliver nog Sandra & Robban in genom dörren :) Ska se vad vi ska hitta på ikväll :) Spela lite kort kanske :)

Känns skönt att veta att man har äkta vänner som inte sviker en. Som lovar en massa och sen inte håller det. Kan inte förklara med ord vad dessa människor betyder för mig. Jag fullkomligt älskar dom! ;)

Ha en underbar dag!
Kramar

Underbar middag.

Idag har jag varit uppe hos pappa och pratat. Han hade väl sina åsikter... Han hade även kunnat säga "Vad var det jag sa"

Bjöd ner pappa, Ewa och Jerry på middag då jag insåg tidigare att det fanns mat för ett helt kompani :) Pappa tyckte att det blev lite sent då han ska upp tidigt imon så Christin fick ta hans tallrik ist. Stekte på en färdigmarinerad fläkfilébit som jag skurit i skivor, friterade kroketter och pommes med beasås :P Mums! Visst lät det gott :P

Nu sitter jag & Ewa och pratar medans Danne & Jerry har åkt iväg för att göra något på Jerrys bil. Men nu lät det som att det var dom som kom. Christin och jag hade också en diskusion tidigare när jag stog och lagade mat. Är så glad att jag träffat henne. En helt underbar tjej :)

Imon ska jag ringa ett samtal till Hans. Har några frågor jag behöver få svar på.


Nej nu ska jag vara social med syrran ;)

Akuten :/

Jaa vad ska man säga om akuten i mora??? Bokstavligen hatar stället... Akuten är väl dit man går om det är akut??? eller har jag missuppfattat? Man ska väl knappast behöva vänta i flera timmar på att få hjälp??

Vi satt där i 4 timmar och efter det frågade vi om det skulle dröja länge till innan vi skulle få hjälp. Fick till svar att dom just precis tagit emot en trafikolycka så nu fick vi vänta i MINST 1 timme till..  Nej tack!

Gick upp och hälsade på Mormor en sväng och efter det blev det en snabb vända på Willys under tiden vi väntade på att Madde skulle komma till mora. Hann t.o.m. svänga ut i Färnäs och lämna Sandras skor.

När vi kom till dalen igen så satte jag, älsklingen, Madde, Ewa och Jerry oss ner och åt några baguetter med sallad och grejer :P Mums! Mysigt!

Imon ska jag följa med Danne upp till Jerry och "skruva"... eller jaa... danne ska säga till Jerry hur han ska göra :) Själv ska jag prata med Ewe och pappsen :) Hihi!! Madde & mamsen jobbar :/ Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på...  Joo sen när jag kommer hem ska jag göra mat :) Kände idag att jag blev super sugen på kött, pommes och lomanders bea ;P Hehe!

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och kolla på en film ;)

Nattinatt!!

???

Vad svarar man på... "Har du varit i slagsmål i helgen?"


- Ja, men jag kommer inte ihåg med vem... (då tror ju folk bara att man är en alkolist som kanske borde ta det lugnare då man tappar minnet)

- Nej, jag har ramlat (joo, eller hur!?)


Allt utom sanningen ser dumt ut för min egen skull...


Är det värt att ljuga?? Och vem tjänar på det, du eller jag??

Helgen som varit...

Har varit en underbar helg med många underbara människor. DOCK vissa undantag! Bl.a. så var min svärmor Lollo och min svärfar Partik i dalen på besök :)

Dom har tyvärr åkt hem igen men det är bara 5 dagar kvar tills vi ses igen :)

Igår var vi (Jag, älsklingen, Lollo, Patrik, Sandra & Robban) upp till min mamma och pappa & syskon och förfestade innan vi alla fick skjuts med lillebror Jejjy ner på byn för att kolla på crusingen. Hade hur kul som helst.

Har även (under helgen) umgåtts med Christin, Helen, Alex, Tobbe, Tommy, Linda, Stoffe & Petra :) Plus en massa fler som var i deras sällskap som jag inte kommer ihåg namnen på :)

Vill tacka alla underbara vänner som förgyllt min helg :D Och tack till "Ni vet vilka ni är" för att ni alltid finns där att prata med. Känns skönt att veta att ni VET och SETT!! Tack Sandra för hjälpen igår... ovärderligt...



Snart :)

Nu är det inte många timmar kvar tills Lollo & Patrik kliver in genom dörren :) Gissa om jag sett fram emot detta :p Yeay!!

Ewa ringde och väckte mig vid 9:00 och ville att jag skulle följa med henne till festins med bilen för en felsökning. Kostade bara 100:- Det var tydligen något med spjällhuset och förhoppningsvis räckte det med att man gjorde rent. Fast hon får dock lämna in den för det :/

Hmm... här hemma ligger Danne & Tommy och sover. Funderar på att hoppa in i duschen under tiden. Håller på att dö av värmen i lägenheten :/

Idag blir det mora en sväng med L & P. När vi kommer därifrån blir det mat från den nya restaurangen som öppnade i Tisdags :P Av dom jag har pratat med har den bara fått bra betyg :) Så jag hoppas den duger åt mig också :D Haha!!

Nää.. Har inte tid att sitta här mer.



Kram på er!

....

Igår gjorde jag något som jag skulle ha gjort för länge sedan. Ångrar ingenting... men det känns tufft...

Tackar mina nära och kära för allt stöd.


Ett speciellt tack till Sandra för all hjälp och support, och älsklingen som alltid finns vid min sida.

Fyy helvete!!!

Att en person kan få en att må sååå JÄVLA dåligt trodde jag inte var möjligt... Jag har varit med om mycket men det här tar fanimej priset... Jag SKÄMS över att ens nämna att du tillhör "familjen" :( Att DU inte skäms är för mig helt otroligt... Du behandlar fan alla i din närvaro som skit... Och du skyller allt på din jävla "sjukdom"...


Finns inte ord som beskriver vad jag tycker om dig!

Hata är ett väldigt starkt ord men det är för lindrigt att säga det om dig!



Tack för mig!

Bildbomb :D

Kunde inte vänta till imon :) Läste http://sandrasiitari.blogg.se/ blogg och kände att jag fick lov att ge igen lite även om jag inte hade kameran framme i rättvik :)

Hur som helst... hade super kul igår med älsklingen, Jejjy, Sääändra, Kax, Tobbe, Aaaalex :D Vi åkte till Rättvik då det tydligen var Classic Car Week... Hujj vilken koll man har ;) Haha!!

Träffade en massa roliga personer som man inte sett på länge som typ Forsen och Martin F. :) Yeay!

Har dock inga bilder från Rättvik men det blev ett antal från tidigare på dagen när vi befann oss i mora på däckbrännartävling :) Jejjy & Aaalex deltog ;)


Fiskmås :)




Denna bild tog jag genom Jerrys tonade rutor ;P




Likaså denna :)




Lite rök blev det när dom höll på :D *host*




Alex redo för sitt första försök :)




Jerry likaså :D




Alex var först ut :)




Lite segt första gången men det rykte iaf :)




Som sagt.




...




...




Därefter var det Jerrys tur :P

+


Rykte som fan :)




Efterår sa Jerry att det var en aning svårt att se om han hade bilen rak eller inte :) Haha!! Det syns!




Jerry 3:dje gången :)




Tror att lillebror tyckte det var kul :D Haha!!




Gummirester från Jejjys däck ;)




Det som finns kvar av Alex däck :P




Ser inte så slitna ut men det small fint iaf. :D Haha!!




Alex redo att åka ut igen :)




Han sa att det tog nån gång innan han fattade hur han skulle göra :)




Tror att domaren sa att de ville se en repris från Alex som m.fl. höll på i mer än 5 minuter




Alex :) Han kör så det både ryker och glöder ;P




Och han var inte ensam om det heller :D Haha!!




Milla är oskylldig till detta... det var Sandra!!!




BUSTED!! :D




Man kanske blir sån här om man jobbar på OGK!! :)




Som sagt... inte har jag då många normala kusiner iaf ;) Hehehe!!!




Okayyy... hon kan vara normal också :)




Jag och Sandra stod och studerade vad det kunde vara som läckte från Alex bil...? Vatten kunde vi konstatera helt själv iaf. :) Haha!!




Men det är väl inte så konstigt när man har en helt egen inbyggd swimingpool i skuffen :D Tufft!




Nej det var allt!!


Nu måste jag sova!!



Önska mej lycka till imon :)

Puss & Kram på er!

Mysig hemmakväll.

Idag har jag och älsklingen bara legat hemma och kollat på film.. härligt! Blev nästan helt ostörda förutom några sms och telefonsamtal.. Funderar nästa gång på att koppla ur hemtelefonen och stänga av mobilen... men då blir det väl hysteri ist. haha!!

Aja.. mysigt var det iaf. Kollade på Twilight och New Moon :) Bara älskar dom filmerna :) Hoppas på att Eclips kommer ut inom kort då vi inte såg den på bio.. Ska köpa hela serien sen :D

Nej nu är det nog dags att krypa ner i sängen om vi ska orka upp imon ;P

God natt!

RSS 2.0