Väntar...

Sitter just nu och väntar på att Patrik ska komma hem. Efter det ska vi ner på samhället och plocka upp Lollo och sen åker vi in i Linköping :) Yeay!! Ska bara fixa till håret nu innan P kommer :)


Kram på er!

Degerfors :)

Degerfors :)


Då var vi i mora :) trodde att vi skulle k...

Då var vi i mora :) trodde att vi skulle komma iväg vid 08:00 som vi bestämde igår kväll men så blev det inte... Och det var inte mig de väntade på som man skulle kunna tro :p haha! Det var skruttan! Hon satte sig på lådan när vi började packa ut i bilen och satt på samma ställe och i samma ställning 15 minuter senare :D haha! Älskade vän :) Nu har vi stannat för att tanka på mora klockan. Vet inte riktigt när eller var nästa stopp blir. Hoppas att det är öppet i Rättvik, isf. blir det ett stopp där. Nu rullar vi igen! Kram på er!


Packar :)

Har kommit hem från min moster med familj nu.. :) Håller på att torktumla en maskin med tvätt som ska med imon. Har lite disk kvar att ta reda på och dessutom ligger det en massa kläder på sängen som ska packas :)

Längtar tills imon samtidigt som jag INTE ser fram emot det... och då syftar jag på bilfärden.. och kissekatterna som kommer ha allsång i baksätet :) Hihi!!

Kommer tydligen bli oväder imon också så vi MÅSTE komma iväg tidigt.



Aja, nu måste jag sätta igång om det ska bli något gjort :P


Ha det bra alla!!

Hahaha!!

Glömde berätta vad mormor sa om min julklapp... Hon fick en mindre ljusstake av mig och älsklingen. Men glasen som ljusen skulle vara i var alldeless för fina för att ha i ljusstaken så hon skulle ha den som wiskeyglas istället. Hahaha!! Men ojojoj va tacksamt det känns! :) Hehehe!!

Nu sitter vi hemma hos moster och har precis ätit lite julmat (igen) :P



Kram på er!

Har glömt att visa...

Har ju glömt att visa dessa bilder... :)


Jag och älsklingen röjde i ett av förråden här hemma.... Fattar inte att allt har fått plats...




Sen sydde jag ett överdrag till fåtöljen av en fleesfilt som bara låg och skräpade.. Inte direkt ett slitstarkt tyg men det ser bättre ut än innan ;)

Innan...




Efter...




Solnedgång, sett från Orsa Grönklitt. (En aning mörk, men ändå mysig)




Sen denna bild som Sandra knäppte... Blivande fotograf??




NU God Natt!!


Älskar dig!


Julafton!

Idag har tårarna trillat två gånger... Varav ena gången var när våran älskade morfar skjutsades "hem" <3 Uuuh!!

Önskar att allt var som det var förut ;( Stackarn!!


Till och med jag har fått paket :) Inte med tomten dock men ändå ;) Hihi!!


Av älsklingen fick jag ryamattan igår :P




Av Mormor (och Morfar) fick jag ett God Jul kort och pengar :P




Av Ewa, Madde & Adde fick vi/jag Choklad och en parfym ;)




Och sist men absolut inte minst... Av Mamma & Pappa fick jag en fruktkorg, en bingolott och ett supersött halsband... <3









Supersött... eller hur!!

Får ju inte glömma den för tidiga julklappen från Sandra ;) Min nuvarande hårfärg!! :)


Vi hade lite roligt åt mamsen tidigare och retades en aning när vi märkt att hon glömt ta bort prislappen på ett antal julklappar :) Fast JAG var ju den sista som skulle säga något som gjort precis lika :) Haha!!



Nu är vi iaf. hemma så det är väl dags att sova. Är ju trots allt en dag med julfirande imon också. Men då ska vi hem till min moster. Ska då få träffa Emil, Tom och Jenny :) (Som inte var med idag).


God natt alla!

Hoppas att ni har haft en super bra jul!

...

Pratade med mamsen nyss... Hon hade satt i motorvärmaren nu så kommer lillebror och hämtar mig om ett tag. Inte speciellt roligt att sitta ensam på julaftonsmorgon :/

Aja...


God jul!!

God Jul Alla!!

Ja då var det julafton :)

Igår kom älsklingen hem med en för tidig julklapp till mig :) En ryamatta :) Tihi!! <3


Får väl se om jag hinner uppdatera något senare :)



Önskar er alla en mycket God Jul!

Julklappar...

Igår var jag och älsklingen och shoppade julklappar :) Nästa år ska jag börja redan i januari... visserligen sa jag det förra året också och vi ser ju hur det gick :) Hahaha!!

Träffade Anna en snabbis nyss, hon kom med mina doftljus :P Yeay!!
Ska snart upp till mamma och pappa. Pappa tyckte att han började bli långhårig :) Hehe!!

Får träffa Madde & Adde idag också <3 Längtar!! :)


Nää nu ska jag över på domus en snabbis innan papsen kommer och hämtar mig ;)



Kram på er!

Inställt!

Jahapp... Vad ska jag göra nu då?

Hade ett möte kl.09:00 som var inställt. Missade att läsa mailen igår så jag antar att jag får skylla mig själv. Hehe!! Så nu blir det först i början av Januari.

Hmm... men nu e jag vaken iaf.

Kan ju alltid äta lite frukost innan de andra vaknar :)


Imon kommer min andra älskade syster hem <3 Längtar sååå!!! Hon hade den bästa idéen på julklapp åt mamma och pappa från oss syskon. Den kommer dom bli superglada över :) Yeay!!

Hmm... aja.. Frukost nästa :)





Kram på er!


Vad?

Snart har hela dagen gått och jag har inte gjort något vettigt. Vad ska man hitta på för något?

Syrran ville att jag skulle komma bort till Kåtilla och dricka vin med henne, hennes söta granne och de andra grannarna (vännerna) :) Tanten hon hyr av tyckte att de skulle ha en glöggkväll men syrran glömde glöggen... HUR kan man glömma glöggen om man ska ha glöggkväll?? HAHAHAHA!! Aja... det fick bli vin ist.

Får väl se hur jag gör..

Funderar på om man skulle ha ätit något kanske... Men vad??


Igår var vi bjudna på middag hos mamma & pappa. Det blev Köttförslimpa (älskar hennes köttfärslimpa) och potatis :P Därefter kollade vi på första säsongen av "Solsidan"... Så jävla roligt... Typiskt min humor... Ni som inte har sett den rekommenderar jag att ni gör det :P HAHAHA!!

Nej nu måste jag göra något vettigt :D



Kram på er!



BTW!! Stort grattis till Fiaa & Daniel som fick en liten flicka häromdan ;) GRATTIS!!

Mormor <3 Haha!!

Hehe!! Har varit hemma hos mormor tidigare idag :) skulle från början ha städat klart det sista i bokhyllan men ist. var jag ute och skottat hela gården. Sen när jag kom in sa hon: "Nu struntar vi i bokhyllan för nu orkar vi inge mer!"  :) haha! Vi?? :D älskade mormor!! ♥

Imon ska jag tvätta lite under tiden som danne fixar dator :) Sen är det äntligen helg. :D Wiiiehoo... och så får jag träffa sis snart också :) Det ser jag fram emot :)

Har lite framtidsplaner... ska ringa några samtal imon och efter det ska jag på ett möte på onsdag. Därefter får jag se hur det blir :) Både spännande och läskigt.




Älsklingen har även Volvo 940:n till salu om det är någon som är intresserad... även byte går bra, gärna kombi.
Enda kravet han har isf. är att den är skattad och besiktad. GÄRNA dragkrok..


Nu blir det lite mys framför en film.


God natt alla!!

Nyklippt OCH nyfärgad :D

Super mycket tack till Sandra Siitari (älskade kusin) för hjälpen idag och igår <3

Kändes fruktansvärt ovant idag av att vakna och inte ha så mycket hår kvar ;) Men som sagt... jag vänjer väl mig... hoppas jag ;) Hihi!!

Kollade på rysaren "Devil" under tiden vi väntade på att färgen skulle verka :) Lite otäck var den... eller ja okay... mycket för min del :P

Idag har mina andra "skyddsskal" till telefonen kommit som jag har väntat på i flera månader känns det som :) Ett rosa och ett svart med tribaler på baksidan :P Yeay!!!


Nu blir det mat sen film igen :)


God natt..


BTW!!! Gissa vem som somnade före tolv i natt ;P Det tar sig... (sa pyromanen. :P)

Nyklippt!!

Idag har jag som sagt varit i Mora och träffat Sandra & Robban. Blev en ganska lugn dag trots allt.. Vi bestämde att Sandra skulle klippa mig... hon tvekade en aning när jag sa att det skulle vara kortare än vad hon klippt.. :) INTE likt mig. Plus att jag typ har lugg :/ Jisses... vad har jag gett mig in på??

Imon ska jag ner igen.. då ska hon färga håret också. Sa att jag inte hade råd med det just nu men då blev det en förskottsjulklapp :) Hihi!! Hon e sååå söööööööööööt :) Min älskade kusin :D


Nu ska jag sova så jag orkar upp imon... plus att jag e supertrött.... REDAN!!



God natt!!

Lucia

Hmm... Trots att det är lucia idag har jag inte sett ett enda luciatåg eller nått som har med lucia att göra.. Skönt!! :) Hihi!! Idag har det varit ganska lugnt.

Träffade på Anna inne på Ica en snabbis när vi var där :)

Har sålt min mobil idag också :) (Inte min IPhone Hehe!!) Till lillebror :) Han förbrukar mobiler som en annan förbrukar underkläder :P Hahaha!! Men men... han behövde den och jag behövde pengar :) Plus att jag har sålt det ena mobila bredbandet också :) Yeay!!

Imon ska jag följa älsklingen till mora igen. Men då ska jag inte till mormor.. hon slipper mig imon :D Ska hem till kusin och hälsa på.. Hon skulle vara ledig i någon dag nu och det var ett tag sen vi umgicks.



Vill Ha Sommar!!




Kram på er!

Seeegt!!

Har inte gjort något alls idag. Jooo... duschat!! :) Har egentligen hur mycket som helst att göra men orken finns inte :/ Någon som har några förslag?? Kramar

Bilder då?

Hmm.. Att blogg via mobilen var ju inte så svårt :) upptäckte idag att man t.o.m. kan skicka ett sms till bloggen :) Yeay! Perfekt om man inte har tillgång till internet :) nu var det ju bara att lägga upp bilder också :/ det verkar vara lite värre med det. Har googlat lite och det ser inte ut som att det går så bra på den fronten :/ synd! Hade hoppats på att det skulle fungera.... Har några bilder i mobilen som jag skulle vilja publicera lite enkelt och som det ser ut får jag göra som innan.. Maila till mig själv från mobilen... Öppna mailet i datorn och därefter göra ett blogg inlägg :/ visserligen så ska jag kunna mms:a men då kostar det juh :/ Aja.... Bättre än inget alternativ alls :) Nu är det nog dags för sängen ;) Puss & god natt med er!

Testar att blogga via IPhone :)

Testar att blogga via IPhone :)


Mys pys!!

Då var vi hemma igen efter en heldag i mora.
Har städat klart nästan allt hos mormor nu, bara nå ymse kvar :)

Fick höra en tråkig nyhet idag... En nära till mig har varit med om en trafik olycka... :/ Voltat!! Bilen är skrot men med personen så gick det tack och lov bra!! :) Uhh!!

Innan vi rullade hemåt så stannade vi till hos Sandra & Robban för att lämna paketet :) Och säga grattis förstås :D

Där blev det lite mys med lussebullar och HEMMAGJORD choklad med vispad mjölk ;P Mumsigt!!



Serverad i presenten från oss :P "Irish Coffee" glas :D

Nu är vi hemma i dalen igen.. Fick nästan en chock när vi rullade in på byn... Folk över allt... då kom jag på att det är juh "Lucia Fest I Natt" i natt... :/ Med andra ord lär inte vi få någon blund..

Aja.. lär försöka iaf.



God natt!

BTW!!

STORT GRATTIS till min älskade kusin Sandra på hennes stora dag :D

Hoppas ni har det precis lika kul om inte roligare som när du ringde till mig för ett tag sen..


Så ledsen att vi inte kunde följa ;( Men vi ses imorgon!!


Pussar i massor!


Klart :)

Eller jaa.. kanske inte precis nu.. men typ vid 19:00 ungefär.. då var det klart :)



Resultatet :) Nå va tycks? :) Inte direkt så snygg blandning av bänkskiva och knivstället men va fan...

Passade på att fråga hyresvärden över vad det ca kan kosta och lägga in ett klickgolv i köket ist. för den där mattan vi har nu... Han trodde på ca 2000:- LÄTT!! det kommer bli det nästa i köket... (min önskan) efter fläkten till spisen förstås :) Den behöver också bytas... visst fungerar den men den passar inte riktigt in :P Hehe!!



Funderar starkt på att hoppa in i duschen nu...


God natt på er!

Nya spisen!

Haha!! Blev lite full i skratt när jag klev in i vardagsrummet när älsklingen och hyresvärden höll på i köket.


För andra gången idag hittade jag Skruttan här...




Tussen undrar vad Skruttan håller på med.. :)




Nova var inte heller så speciellt förtjust vid att ha besök :)


Nu har h. gått iväg för att hämta lite verktyg. Sen ska någon från RV El komma och koppla en ny dosa bakom spisen...



Ser inte så där super seriöst ut..




Den gamla spisen... Bye bye!!




Och den nya spisen.. Hellooo :D Eller jaa... ny och ny... snarare bättre begagnad :) Endast 6 månader gammal :)




Då den nya spisen är 10 cm smalare än den gamla så får vi ett knivställ som ska fylla ut mellanrummet :) Wiihoo :P


Nu är köket komplett med nya vitvaror :) Det som skulle behövt bytas nu är fläkten :) Den är ju från stenåldern ;)



Det var de de.. :)



Kram på er!

Äntligen! Bara X månader sent!!

I morse ringde hyresvärden hit för att berätta att han skulle komma framåt dagen. Vi ska nämnligen få en ny spis!! En häll :D Finally!! Det var ju inte en dag för sent. Plus att han (nu runt ett) skulle ta hit en dam för att kolla på fastigheten...? Aja!!

Hmm...?

Igår satt vi och la ut lite annonser på tradera... Sånt som bara ligger och samlar damm... Det e ju lite dumt.. kanske finns någon annan som har användning för det.


Haha!! Häromdan när vi var uppe hos pappa så såg jag min gamla mobil fanns kvar :D Alltså den första mobilen som jag hade. Den var i jätte fint skick (alltså typ repfri), dock så startade den inte men ändå :) Ska se om jag kan lägga upp bilden från mobilen..... Wait!!.....................
....................
...........................
...............
..................................................
.....
Nu så... Ska bara ladda upp den :)



Jisses vilken nostalgi ;)

(Knackar på dörren)

............
...........................
..................

Aha... "damen" som hyresvärden skulle ta hit var ju hon från ROMA :) Haha!! Nu vet hon vart vi bor :) "-Jaha, e de ni som bor här!!" Var typ det första hon sa :D

Nää nu ska jag göra nå vettigt! :D Städa!!



Kram på er!


Hemma :)

Då var man hemma igen då efter ett besök hos mormor. Idag hjälpte jag henne att dammtorka i bokhyllan i vardagsrummet. Började 12:30 ungefär och är fortfarande INTE klar.. Ska följa Danne ner i mora på lördag igen och fortsätta då :)

Att en männsika kan ha SÅ MYCKET prylar i en och samma möbel förstår jag inte. Tog in allt i porslinsväg i köket för att diska.. tror jag sprang fram och tillbaka ett hundratal gånger med grejer. (Mina fingrar ser fortfarande ut som russin)

Hittade ett set jätte söta glas och tänkte "Åh va fina... och frostat glas och allt!!" tills jag doppade ner dom i vatten och insåg att de bara var dammiga :/ Hmm.. Hittade även en almanacka från 1930...?? Hmm.. vad ska hon med den till?? Haha!! Hon e så söt.. Och ALLA prydnadssaker ska vara framme samtidigt :D Haha!!

Nej nu ska vi klura ut vad vi ska göra till middag :P


Kramar!

>Ingen Rubrik<

Idag har det inte hänt så mycket heller... Pratat med Ewa tidigare och vi bestämde att vi skulle komma dit på middag senare. Mamma skulle kika dit en sväng också :) Känns som att min förkylning håller på att börja om igen :/ Det är ju mindre kul. Imorgon följer jag nog med älsklingen till mora. Ska hjälpa mormor att städa i vardagsrummet. Nu ska jag se om jag hinner plocka lite här hemma innan vi ska åka. Kram på er!

Anna :)

Den här dagen har gått långsamt!! Har plockat lite innan Anna kom förbi på besök :D Fick kolla i katalogen till PartyLite :) Fasen att allt måste vara så dyrt.. Men det blev några doftljus iaf. :) Som vanligt! :) En stund senare åkte Anna iväg och hämtade Viktor. Han berättade bl.a. att han hade varit och träffat tomten och gett honom sin önskelista.. De ni!! Blir nog inga julklappar för min del för jag vet då fasen vart tomten bor så från mig får han då ingen lista ;P Hihihi!! Senare åkte vi upp till pappa en sväng för att fixa en översikt över beställningarna på föreningskläder. Tror pappa sa att vi var uppe i 21,000:- Ojoj!! :D Plus att älsklingen fick sin efterlängtade LUSSEBULLE som pappa bakat åt honom. Den var verkligen megastor :) Haha!! Pappa bara skrattade när älsklingen fick syn på den. Hahaha!! Vilka stora ögon han fick :) Trodde nästan att dom skulle ploppa ut!! :D Nej nu är det verkligen dags för sängen för länge sen!! Just ja... hyresvärden var här idag också.. Och fixade elementena som krånglade i år igen :/ Suck... men nu har vi värme i badrummet iaf. :) God natt på er!

Vill ha Januari NU!!

Orkar inte vänta längre ;) Hihi!! Visserligen finns det lite grejer i December att se fram emot också :) Idag trodde jag att jag skulle på ljusparty hos Anna men det sket sig då jag lovat att hjälpa pappsen först.. Men Anna ska komma förbi imon med katalogen så ska jag få kika där i :D Yeay!! Just nu håller jag på att städa i datarummet.. (tagit en paus nu som ni kanske märker :) Hihi!!) Möblerade om här tidigare idag innan jag var iväg med pappa så nu är det bara damningen kvar :/ Suck!! Nu ska jag fortsätta med det sen blir det en film innan läggdags :) Gos natt på er!

Grattis!!

Grattis till Tussa & Elin som bara för några dagar sen fick varsin bebis :) Roligt för er! :D Igår var jag och älsklingen in i mora och sålde våran soffa. Kunde ABSOLUT INTE få ett bättre erbjudande än det vi fick. Så nu är den nya soffan beställd ;) Dock kommer den förhoppningsvis i slutet av januari (och inte senare) Yeay!! Strax ska jag och pappa till Borlänge på styrelsemöte :) Bye bye!!

RSS 2.0