KLART!!

...nu äntligen är rummet klart :) Nu är det bara att flytta in... Ska se om vi ska göra det någon dag i veckan :) Kul va!?!?! :)

Träffade Fiaa och Cecilia en snabbis idag också :P Mycket trevligt!! Ska ses i veckan :)


Nu tror jag att jag ska ta fram plugget och kolla lite hur mycket jag har att göra imorgon...



Kram på er!

Hmm.. Jag tror det spökar här... Typ 4:e g...

img_0307 (MMS)

Hmm.. Jag tror det spökar här... Typ 4:e gången som den går igång av sig själv :( Lite dålig bild kanske men det är våran GPS...


Svar på Maddes kommentar...

...ang. listerna... Antar att dom inte blivit målade vita för att de ska smälta in gentemot de andra. Får väl se hur mycket som blir gjort idag! :D


Miss You! <3

Neeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!

Nej jag e inte hemma än........

Och neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.... förbannade jävla skit... Dags att köpa ny bärbar :/ Mitt batteri är superdåligt :(




Fast på senare tid har jag inte brytt mig i att ta ur strömadaptern när batteriet är fullt laddat :/ Så jag antar att jag får skylla mig själv!!


Aja!!


Puss på er! ;)

Fy fan va hett ;)

För första gången på jag vet inte hur många år... minst 6 tror jag... så har jag bastat :) Har verkligen saknat det.. Kan ju inte skylla på att jag inte har en egen då jag alltid är välkommen hem till mamma & pappa :) Hehehe!!! Men så jävls skönt!!

Blir tyvärr inget mångsbodarna för varken mig eller Tom i år... Har tyvärr inget sportlov från studierna :/ På både gott och ont kan man väl säga :)

Idag har pappa och jag lagt klart golvet uppe :) Vilket bra team vi är! Yeay!!
Kan springa upp och ta en bild så kan ni få se.
Vänta lite då.............................................. ;)

Så där ja.. nu ska jag bara lägga in dom i datorn ;)

Strax....

Nu så, så här blev det....




Listerna sitter dock inte på sin plats.. ska sätta dit dom imorgon. Kom upp idag och såg att golvet hade flyttat sig :/ Vilket gjorde att vi fick flytta tillbaka det så gott vi kunde... och det i sin tur gjorde att "pillet" vid elementet fick lov att göras om :/ Och det tog ju iaf. en timme eller så.. Hmm aja.. BRA blev det i slutändan iaf :)




Nåå?? Vad tycker ni?? Blir det bra tror ni? :D




Om ni undrar varför vi inte tagit bort de gamla listerna så beror det på att dom är fast spikade med spikplugg och PL400... själv har jag ingen aning vad det är men tar vi bort dom så följer väggen med ;) Hihi!! Så då sätter vi en mindre list utanpå den gamla som är betsad med samma färg ;)

Fönsterbrädan kommer bli i samma färg den också men det vet inte mamma om ännu :P Hihi!!




Och så är gardinstången uppsatt också :) Dollar Store har faktiskt bra grejer också :) Dom hade dock ingen i svart men jag tycker nästan att den silvriga är snyggare.. speciellt till det här rummet :)


Jahapp.. Nu strax är det väl dags att åka hem och sova :/

Men det visar väl sig ;)

Kanske blir en omgång kortspel.


BTW!! Sa jag någon gång att att jag fick G+ på den senaste inlämningsuppgiften?? Hade tyvärr räknat med ett högre betyg... Fattar inte vad hon väntat sig att man skulle skriva om... Jag tyckte iaf. att det blev skit bra!! Aja!! Det är godkänt och det är ju det som räknas ;) Kunde ju lika väl vara IG :/


Nej nu ska jag packa ihop den här saken :)


God natt på er!!

Väntar...

...på att mamma och pappa ska komma ner och hämta mig :) Vi ska åka och handla :)

Pratade med Ewa nyss.. ska följa henne också.. Sen blir det att ta tag i rummet :) FÖRLÅT att jag tjatar om det hela tiden men det är verkligen något som jag tycker är kul :)

Längtar tills på måndag, först då vet vi om det blir några tapeter eller inte :) Hihi!! Nu ska jag göra mig helt klar innan de kommer :)



Kram på er!!


PS.
Slänger nog ut någon bild senare :)

RIP...

Känns som att det är jätte många runt om kring en som går bort... Idag.. eller jaa... eftersom klockan är efter tolv så blir det ju igår... iaf.... min mormors bror dog, troligtvis p.g.a. hjärtat ;( Usch!! Jobbigt!!

Man ska verkligen vara glad så länge man har varandra!!

Idag har jag och älsklingen varit till mora. Älsklingen skulle till sin halvsyster som fyllde år och under tiden var jag med Sofiaa & Daniel som lyckligtvis var i mora samtidigt :) Vi var in på djurmagazinet och kollade på "pip pip" och "fluff" tror jag det hette :D Hahaha!! Bedorande liten kille ;) Ett riktigt charmtroll precis som sin syster :)
Knatade runt i lite affärer i väntan på darlig <3

Kanske en aningen dum dag att åka in till mora på med tanke på alla skidtöntar :/ Blir så less på dom... VEM fan har bestämt att vasaloppet måste gå där det går???? IDIOT!! Flytta skiten till norge eller nått!!
GAAHH!!!!

Aja!! :) Nu ska vi inte vara sånna ;)

Var förbi kära kusin när vi ändå var in i mora :) Var ju ganska länge sedan som vi sågs <3

Blev även bjudna på middag hos Alex & Helen <3 (och Christin) som vi tyvärr fick tacka nej till eftersom jag hade så jäkla brottom hem för att lägga klart golvet... vilket inte blev av iaf. eftersom vi kom upp dit så sent :/ Typiskt! :( Aja!! Nu är det bestämt att golvet ska läggas imon. Ska även sätta dit de färdigmålade listerna som borde ha torkat vid det här laget :)

Köpte även hem en ny gardinstång åt mamma när vi ändå var i mora så det är inte omöjligt att det kommer upp ett par gardiner ;) Hihi!! Sen är det ju bara möblerna :) Yeay!! Längtar!!



Nej nu ska jag gå och lägga mig så det blir ny dag någon gång :)


God natt på er kära läsare!!


Ett till...

Det blev ett till inlägg innan sängen :)

Kom nyss hem och kollade posten som jag glömde innan jag for... Och hittade detta :D



Yeay!!



Kul vah!?!?!?! :D




Har beställt några bilder för framkallning :) 100 st :) Hihihi!!
Familjen, vänner, bekanta, från klassfesten m.m.













Och neeeej alla (100) bilder ligger inte framme ;)


Aja... det var väl allt för idag också :)



Just ja... har skickat in inlämningsuppgiften idag också... sista på Samhällskunskapen :) Känns jätte skönt :)
Nästa vecka börjar nästa kurs!!


God natt!!

Kramar

Halva golvet..

...typ :) Lite mer än halva golvet är lagt iaf. :) Gör klart resten imorgon..  Har målat listerna idag också :)




Har betsat listerna med almrot :)




Så det matchar de andra listerna i rummet :)




Så här såg det ut efter efter ett tag :)




Pappa mäter ut vart han ska såga :)




Så här ser det ut just nu :) Kan inte göra så mycket under tiden vi väntar på att limmet vid elementet ska torka :) Ska fortsätta imorgon :) Det här var ju riktigt kul :D


Nu ska jag plugga!!


Kram på er!

Sista dagen...

...Eller jaa... egentligen är det näst sista dagen på kursen :) Men jag har bestämt att det är sista dagen för mig att bli klar med alla uppgifter :) Sen är det bara slutprov på ca 4 timmar ;) Uuuuh!! Det ser jag inte fram emot :/

Förutom att plugga idag så ska jag upp till mamma och pappa och lägga golv :D Det ska bli kul... Så jag har en hel del att göra idag :)

Kan tyvärr inte sitta mer här nu :) Kanske skriver nått ikväll :) Eller tidigare?? Vem vet!!?? HIHI!!



Ha en bra dag!!
Kramar

Ny vecka, nya tag...

Som jag skrev tidigare var jag och älsklingen nere i Karlskoga på begravning. Finns inte så mycket att säga förutom Vila I Frid!

Har förstås träffat älsklingens släktingar :) Mycket trevliga människor :)


Åkte förbi Kaka och Tim på hemvägen :) Har varken träffat dom, Celine eller William på flera månader. Mycket välbehövligt med andra ord :D Celine har blivit så stor :) Hihi!! Ett riktigt charmtroll ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Tvättat och rensat ur lite kläder.. Har även rensat bort bland strumporna.. hatar verkligen när det är sånna där småhål :/ Nej usch!! Bort med skiten!!

Har suttit och kollat in tapeter och golv också.. Nya tapeter till vardagsrummet innan soffan kommer... och ett nytt golv till köket.. Ska INTE prata med hyresvärden om det.... dessutom så tar jag ju inte bort det gamla golvet eller förstör något ;)

1500:- allt som allt!! :D


HAHAHAHA!! Älsklingen skulle nyss blanda en dricka i soda streamen :D HAHAHA!! Men han blandade inte i flaskorna som man köper till utan i en sån här.... ööööhhh???..... en sån som typ idrottare har.... vet inte vad dom heter.... aja hur som helst... det blev ett litet övertryck som han inte hade räknat med så nu står han och skrurar i köket :) Hahahaha!! Det droppade t.o.m. från taket ;) Stackaren!! Hihi!!

Nu ska vi lägga oss och kolla på en film :)


God natt med er!!

Huset...

Idag har vi träffat Lollos moster och kusin :) igen!! Har varit bort till huset och gått igenom kort som de skulle dela på. Tycker att Daniel fick det finaste kortet. Har ganska precis kommit tillbaka till Glenn. Glenn håller just nu på och förbereder grillen :p hihi!! Sen kanske Lollos kusin och hennes man kommer hit! Mycket trevliga människor :) Nu ska jag vara social :) Kram på er!!

Karlskoga..

Sitter just nu hemma hos Glenn. Väntar på Glenn och Patrik som ska komma tillbaka med pizza. Har tidigare idag varit på begravning. Usch!! Alltid lika jobbigt!! Även om det inte är nära släckt och så, men ändå :/ tycker det är jobbigt.. Tror inte att jag har träffat någon i Daniels släckt som jag inte tycker om. Alla är supergulliga och trevliga :) Nej nu kommer dom så nu ska vi äta :) Kram på er!!

Blogg?

Hahaha!! Ojsan.... Mitt fel!! hehe!!

Råkade skriva blogg ist för logg. Nej Danne har ingen blogg... menade hans logg på FB :P Hihi!



Nu ska vi (jag och pappa) strax åka :) Pappsen bjuder på mat idag ;) <3




Kram på er!

Tidsfördriv...

Har nyss ätit middag här hos mamma och pappa :) Pappa hade gjort köttfärssås och spagetti :P Yammi!! :P

Ska alldeless starx fortsätta plugga :) eller jaa... typ nu!!



Kram på er!

Plugga plugga plugga :)

Danne läste nyss en kommentar han fått i sin blogg... Folk tycker vi är osynliga.. eller jaa folk och folk.. vänner m.fl. Diskussionen var om vi hade flyttat :) Hihi!! Jaa jag vet att vi varit dåliga på att hälsa på :/ Men det har varit så otroligt mycket de senaste månaderna och tiden räcker inte till allt man vill :/ Hmm aja!!!

Ska strax åka upp till mamma & pappa.. Älsklingen vill låna carporten så jag tar med mig mina uppgifter så kan mamsen hjälpa mig där jag har fastnat :/ Stackars mamma!! Hennes lediga dag och allt...

Får väl se om jag uppdaterar lite senare idag :)



Kram på er!

Betyg :)

Har fått svar på inlämningsuppgift 3 också :) G :D

Dessvärre satsade jag inte högre... hade valet att göra fler uppgifter för ett högre betyg på 3:an men satsade på inlärningsuppg. ist.

Det blev G ist för IG så jag e super nöjd!!

Aja.. ska satsa högre denna vecka :)
Handlar om EU och FN denna vecka :/ Inte riktigt min grej men jag ska göra mitt bästa!

Hade Matte idag också :) Som varje vecka ;) Kul när man fattar!! Hmm... aja!!


Imorgon blir det till att plugga som en tok... för på torsdag åker jag iväg på möte och på fredag åker jag och älsklingen till Karlskoga.. Ska på begravning ;( Uuuhh!! Jobbigt!!
Det roliga i den resan blir iaf. att vi får träffa älskade svärmor och älskade svärfar :) Och G så klart!! Det var nått år sen sist! (G. alltså) :) Hihi!!
Sen blir vi där nere tills på söndag som det ser ut!

Ska fråga mamsen om hon kan vara kattvakt!! :)



Aja!! Det är väl lika bra att gå och lägga sig strax... men jag e hungrig!! :P



God natt på er!


Seg dag!

Idag har det inte hänt så mycket. Har iaf. bokat in mig som p-vakt inför vasaloppet (som gynnar klubben så klart).

Nu måste jag plugga på så jag hinner bli klar innan veckans slut :)


Har inte mycket att uppdatera idag :)
Kanske senare!


Kram på er!

Tufft :)

Nu kan jag styra min dator via min IPhone ;p

Detta fält måste fyllas i...

Idag åkte jag och Madde med älsklingen ner i mora för att hämta Addes bil. Fotade lite efter vägen :P

Synd att det är så jävla kallt... eller jaa... det är väl snarare jag som är frusen :/ Hihi!!


Ska se om vi ska kolla på "Paranormal Activity 2" lite senare ;)


Nu ska jag hjälpa syrran :D



Kram på er!

Dag 10: "En person du kan lita på"

Min älskade Daniel <3

Mer behöver jag inte säga!


Älskar dig!!

Puss puss!


Betyg :)

Kollade mailen tidigare och såg att jag har fått svar på betygen för inlämningsuppgifterna jag har lämnat in :)

Inlämningsuppg. 1 - VG

Inlämningsuppg. 2 - G/VG


Yeay!! Kul! :D
Och nu är 3:dje uppgiften inlämnad :D


Nu ska jag sova!
God natt med er!


PS. Tack älskade mamsen för hjälpen idag. Guld värt!

Bilder från igår :P

Oj... :D Såg att jag inte hade lagt upp bilder från när vi satte upp väven ;)
Kommer här...




Jerry & Pappsen mäter hur mycket väv de ska ha..




Här ska den upp :)




Första biten uppsatt.. och nej den är inte skuren ;) Hihi!!




Lillebror är hjälpsam <3




Pappa visar mig hur jag ska göra ;) Samtidigt gör man lite reklam för klubben ;)




Nu sitter väven på plats. Nu ska det bara torka sen kan vi måla :P


Dagen efter åkte jag och älsklingen upp till mamma & pappa igen.. Dags för att måla :D




Och där var det färdigmålat.




Sen var det dags för tapeter (Vi väntade med det också till dagen efter... så färgen på fondväggen hann torka)




Tog med datorn upp så vi kunde lyssna på musik :)




Halva väggen klar... syns kanske inte så jätte bra men tapeten har en lilanyans :) Skitsnygg!!




...




Över halva rummet klart.. (på väggarna alltså)




...




Och den här väggen gjorde jag ;) + ovanför dörren och ovanför garderoben :D




Tycker att tapetklistret ser ut som potatismos :P


Sååå... då var det klart.. Det som är kvar att göra nu är....




Nytt golv!! (Daaah!!)

Och fönstren....


Sen blir det en ny taklampa... men det är väl kanske inte så konstigt??



eller?? ;) Hihi!!


Jahapp... det ver det de...


Imorgon följer jag med älsklingen till mora.. Syrran kommer :D Yeay!! Tar med mig kameran då vi har bestämt att fota lite :) Jippie!!

Böckerna får följa dom också.. i väntan på syster!! <3



Nu lär jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imon :)

God natt med er!

50 öre...

50 öre var. . .

1555 - en mjölkande pigas årslön.
1880 - tillräckligt för att få en festmåltid på restaurang Runan vid Brunkebergstorg i Stockholm.
1895 - priset på ett kilo torra gäddor.
1910 - vad en glödlampa kostade.
1930 - räckte pengen till två liter bensin.
1955 - priset på en liter mjölk.
1960 - vad kiosken tog betalat för tio kolor.
1976 - priset på en dagstidning.
1985 - styckepriset för populära tuggummin som Bugg och Jenka.
1995 - kostnaden för ungefär sex sekunders samtal i mobilen.

Dag 9: "Två saker du önskade att du kunde"

1. Sjunga (Precis som syrran :P) Älskar att sjunga (för mig själv) men om det lät bra så vore det ju ännu bättre ;) Hihi!!

2. Allt!!... Nej då men det mesta ial. Tänk va skönt det hade varit :) Hade ju inte behövt plugga till något ;) Hehe!!

Dags igen :)

Då var det snart dags att knata bort till Matten :) Måste förbi OK och handla snus bara :/ Usch!! Måste sluta med det där!!

Sen efter det tar jag med mig plugget och förflyttar jag mig upp till mamma & pappa. Jag och pappa ska tapetsera idag :D Yeay!! Slänger ut lite bilder sen!!  Sen kan jag lika väl sitta där uppe och plugga tills älsklingen kommer hem <3

Är lite spänd på vad jag kommer få för betyg på inlämningsuppgifterna... har fortfarande inte fått besked om det :/


Nu är det 5 veckor kvar tills våran soffa kommer... Veckorna minskar sakta men säkert :)



Nej nu måste jag dra!!


Tjingeling!!

Dag 8: "Tre ord du använder varje dag"

1. Älskar dig <3

2. Jag (ego ;P)

3. Helvete/Fan

Färdig målat!

Då var fondväggen målad :)

Och nu i veckan ska tapeterna upp förhoppningsvis :) Madde kommer inte känna igen sitt gamla rum :P Hihi!!

Imon är det Matte igen och sen är det bara hem och plugga som gäller, för hela slanten... om jag ska kunna åka till Mora och möte upp Maddus och ev. hinna träffa kusin vitamin :) (Sandra) Hihi!!


Nej nu ska jag plugga en snabbis under tiden som älsklingen gör matlåda tills imon :)


God natt med er!

Godissugen :P

I förgår var vi upp till mamma & pappa (efter att vi varit till Karlstad) och satte väven.. Jävla skit grejer... det gör jag aldrig mer om... Lät iaf. det torka en dag, så igår va vi upp och målade på grundfärg :)

Idag har jag börjat på en ny del i matten :/ Skit svårt... Men när L förklarat så fattar man lite iaf.. ett steg i rätt riktning ;) Haha!!

Strax åker vi upp till M & P igen för att måla :D Yeay!! Sen när det har torkat ska jag och pappa tapetsera :P


På torsdag kommer Madde hem och förhoppningsvis är vi så gott som klara med tapeterna.... hon kommer inte känna igen sig ;) Kul!!


Har varit så extremt godissugen idag så det var bara till att knata ner på domus och handla ;P




Nej nu ska vi åka :D

Kram på er!

Dag 7: "Fyra minnen du aldrig glömmer"

1. Lördagen den 14 Januari 2005 - Bilolyckan
Ett minne jag aldrig kommer att glömma...



Första bilden... Togs samma kväll som olyckan...




Vi landade mellan 2 tallar..




Inte att blåmärke, ingenting... Det kallar jag änglavakt!!




På väg upp ur diket...




Nästan uppe...




Sportratten har jag kvar än idag.




Hörnet på bilen är det enda som snuddat vid en av tallarna...




Slutsteget har jag också kvar... OBS!! Kolla in cd-skivan som sitter uppe i det vänstra hörnet... Bakom förarstolen.. Där satt Ewe ;(

Kommer ALDRIG glömma den natten...


2. Min, Danne, Sandra & Roberts Road Trip <3
Fy fan va roligt vi hade :P

Och alla vi träffade under färden ;) Hihi!!















Enda bilden som togs efter Liseberg :) (Snodde den från Sandra) Ser ut som hon har kissat på sig :D Hahaha!! Men kul hade vi!!


3. Dagen då vi hämtade Skruttan <3



Mattes hjärta!!


4. Dagen Danne & Jag förlovade oss, 28 april 2007 <3

Dag 6: "Fem saker du inte kan leva utan"

1. Min Älskling <3 och självklart familjen ;) (Katterna ingår ju där också ;P)

2. Min kamera <3

3. Min IPhone

4. Min dator

5. Glass, kolsyrat eller choklad :P

Dag 5: "Sex låtar du är beroende av"

:)


1. The Moxy - Step Down

2. Owl City - Fireflies
 
3. Train - Hey, Soul Sister
 
4. David Guetta - When Love Takes Over

5. Jason Derulo - In My Head
 
6. Sean Banan - Skaka Rumpa


Listan kan göras lååååång ;)

Idiot!!!

Det blev ingen bil :( idiot böveln stog och skrev papper med en annan köpare lagom när vi kom.. 30 mil i onödan... Ändå sa Alex att han skulle ringa när vi lämnade karlstad.. Plus att han visste att vi åkte från mora :/ Hmm... Aja!! Får väl hjälpa H att leta vidare :) Nu är vi iaf landbobyn :) en trevlig roadtrip blev det iaf :D

Volvo V70 T5

Imorgon blir det till att åka iväg och kika på en Volvo V70 T5 ;)

Fett nice!!


Ojoj.. nu j*vlar fungerar det..

Fast bilden nedan är inte den bilden jag ville lägga ut från början... utan den är tagen uppifrån.. men den gick fortfarande inte att lägga upp :S Aja!! Huvudsaken är ju att det går att lägga upp nån bild över huvudtaget.

Detta är då de bilder jag ville lägga upp för en vecka sedan :)

Den här kom älsklingen hem med till mig i förra veckan  <3
Nån som kan gissa vad det är??? ;) Hihi!!




Man skulle iaf. ta av plasten och sedan lägga dom i vatten :)




Nova tyckte det var intressant :P




Efter att den dragit åt sig vatten så vecklades den ut och vips....



Så blev det en handduk :) Hihi!! Gulligt va! :)


Älsklingen köpte en till sig själv också :D




Och vips...




Så blev det en fotbollsplan :P Haha!!





Har fortsatt i rummet hemma hos mamma & pappa också.. Har skrapat bort löst sittande färg och annan skit från fönstren, garderoben och elementet och "tvättat" dem....




Så här kan det se ut om luften hemma inte får cirkulera.. mindre trevligt eller hur..




Syns lite dåligt men elementet är gulfärgat :/ Yack!! Blää!!




Och nu är det nymålat... även runt fönstren.. men av någon anledning tog jag aldrig någon bild på det.. Ska se om vi kan ta ner fönstrena och måla dom också när vi ändå håller på... Pappa måste bara hitta en skiva som vi kan täcka för med...






Det var det de... :)




Idag har jag pluggat samhäll nästan hela dagen.. Ska se om jag orkar plugga lite matte nu.


Lilla Anna var här tidigare.. Hon kom med en påse som jag fick öppna först när hon åkt härifrån. Det var scrapbooking grejer ;) Hihi!! TACK återigen så hemskt mycket!! :D Kul!!


Har även fått ett mindre trevligt samtal idag... eller jaaa.. älsklingen fick det... Lägger han inte ner med alla hot och trackasserier så kommer nog älsklingen göra en polisanmälan.
Kändes riktigt otrevligt och obehagligt när jag fick höra vad han sagt :S

Aja... tack och lov att han bor 50 mil bort!!


God natt!!


Plugga..

Känns skönt att redan ha lämnat in inlämningsuppgiften idag :) Eller rättare sagt inatt ;) Hihi!!
Då kan jag ägna dagen åt inlärningsuppgifterna ist.

Senare idag ska vi upp till mamma & pappa. Ska släppa ut slugga en vända och kolla om katterna vill in :)

Sen blir det mer plugg :)




Önskar pappsen LYCKA TILL som idag har åkt iväg för att skjuta SM i Luft :D Heja heja heja!!! :D Hihi!!


Pappa och Jerry hade haft en lektion hemma över hur man sätter upp väv.. Så imon ska jag och Jerry ge oss på det :) Eller försöka iaf. ;) Sen på söndag kanske vi kan börja måla den väggen :P

Nu ska ajg iaf. se om jag kan äta nått och sen fortsätta plugga :)




Kram på er!

Dag 4: "Sju rädslor/fobier"

1. Sprutor. Bokstavligen det värsta jag vet!!

2. Spindlar, blir väl bättre och bättre på den fronten men tycker fortfarande att dom är fruktansvärt obehagliga!!

3. Mörkret... Älskar skräckfilmer men är oerhört mörkrädd... hur går det ihop då?

4. Sjukhus/Tändläkare... allt sånt förknippar jag med sprutor :/

5. Är sjukt orolig och rädd att det ska hända något med min älskade familj ;( Vet inte vad jag skulle göra om det görde det... Kan inte leva utan dom ;(

6. Småkryp över huvudtaget :/

7. Att åka bil... Tycker inte om när andra kör och har kontrollen och inte jag själv :/




Kram på er!

Inlämningsuppgift 2

KLART! Känns skönt.. inlämnad och klar!! Fick lite hjälp med mamsen idag :) Ska se om jag hinner plugga lite matte i helgen :/ Har även lite instuderingsuppgifter att ta tag i...

Nu ska jag övertala älsklingen att se en film med mig.




Haha!! Jag har typ "anklagat" pappa för att ha mina andra uppladdningsbara batterier.. men det hade han INTE!! Hittade dom i min externa blixt.. upptäckte att batt. var slut så jag skulle ta ur dem och byta och vips så var de uppladdningsbara där :) Hihihi!! FÖRLÅT PAPPSEN!! <3


Hmm... Undrar vem älsklingen pratar med klockan halv två på natten... det är säkert min bror :) Haha!!


Nej nu är det dags för sängen sen upp och plugga imon :)



Kram på er!

Dag 3: "Åtta saker som irriterar dig"

Det här borde bli lätt :P


1. Att bli sjuk när det verkligen inte passar. Vilket är ALDRIG!!

2. När telefonen ringer om man ligger och sover :/

3. När det inte bli som man tänkt sig. Som t.ex. med våran soffa. Hade räknat med att få den förra veckan men nu får vi vänta till v.11 :/

4. När jag inte hittar det jag letar efter.

5. "Folk" som inte håller vad de lovat. Har haft med allt för många sådana att göra.

6. När datorn krånglar... eller när det inte går att lägga upp bilder på bloggen :S

7. När dammsugarpåsen är FULL...

8. När ingenting går som jag vill att det ska göra.



Hmm.. den här listan hade kunnat göras lång ;) Hihi!!


Kram på er!

Dag 2: "Nio saker du gör varje dag"

:)
(Tjuvkikade återigen på Maddes svar då jag fastnade redan på punkt 2 :D Men hennes var ju så fruktansvärt innehållsrik att jag bara blev förvirrad ;) Hihi!!)


1. Snus... En sak som jag ska sluta med men inte riktigt betsämt mig för när ;) Men jag ska!

2. Sitter vid datorn. (Kollar bloggar, pluggar eller något annat skoj ;p)

3. Pillar på min älskade IPhone <3

4. Lagar mat :P (Älsklingen sitter just nu bredvid mig och påstår att jag ljuger..... för när vi beställer mat så är det ju inte jag som har gjort den... ELLER när vi äter hos mina föräldrar... MEN skit samma!!!!)

5. Antingen städar, plockar, diskar eller tvättar :)

6. För tillfället så pluggar jag varje dag :)

7. Pratar i telefon :/ Fastän jag inte gillar det.

8. Pussar på min Älskling! <3

9. Sover :)



Aningen svårare än jag trodde! :D Haha!!


Parteeeeyy ;P

Min och Fiaas suparlåt ;p

http://www.youtube.com/watch?v=Uv7KqItbXPw

#6/v6+6z J%v/@ zk1+

Suck säger jag bara... inte nog med att bloggen krånglar.. (går inte att lägga upp bilder) så fick jag nyss ett sms med älsklingen om att de fått leveransbesked nu först på våran soffa. v11 kommer den in till dom.

Företaget som gör soffan har tydligen blivit uppköpta nu under nyår och då har våran order hamnat i kläm :/ Fattades bara det!! Aja... finns inget att göra åt det..


Hur som helst..


På matten gick det väl ganska bra...
tills jag snavade över detta ---->  2x-7y+21=0  Haha!! visst ser det kul ut!!! Svaret är iaf.: y=2/7x+3

Hmm.. trodde detta kapitel skulle bli kul.. Åh jag som har så  svårt för y och x :/ Aja... det är väl bara att bita ihop.

Efter matten kilade jag iväg till färghandeln och inhandlade sandpapper :) Nu ska det bara slipas sen ska fondväggen och tapeterna upp (i Maddes gamla rum) :D Kul!! Igår målade jag och Jerry fönstret och elementet :P + garderoben! Hihi!!


Nää nu måste jag ta tag i samhällskunskapen :)


Kram på er!





Btw!!

Madde: Jaa vi är verkligen lika på många pungter ;) Hihi!!

Sofiaa: Ja gör så ;)

Ida: Hmm?? Varför kan inte jag då??



Någon mer än mig som inte kan lägga upp bilder??? (Blogg.se)

Dag 1: "Tio saker om dig själv"

Hmmm... Det här var svårare än jag trodde ;) Hihi!!


1 - Precis som systeryster så älskar jag att fotografera. Tar med mig kameran överallt. <3

2 - Tycker sjukt mycket om att renovera (måla, snickra m.m.), inreda och möblera. Gillar när det blir förändringar. Att det ska vara snyggt och rent är ett måste. HATAR skitiga, illaluktande och stökiga hem, får panik på sådant.

3 - ÄLSKAR min familj, min sambo och mina katter. <3 Kan inte leva utan dom!! Självklar inte heller utan min bästaste svärmor och hennes man <3  :) Kan man ha en bättre svärmor än mig... Nej!! Jag tror inte det!!

4 - Skytte... Något som jag tydligen är riktigt bra på... Är ju inte första året man har kvalat till SM :) Är återigen i klass 3 (eliten) och skjuter!

5 - Från att ha varit givmild och generös har jag blivit mer egoistisk, detta p.g.a. några som har utnyttjat mig. Lånat pengar och LOVAT att jag ska få tillbaka. TOMMA ORD!! Usch!

6 - Älskar Coca-cola och glassbåtar ;P Lite beroende av det tror jag.

7 - Kan verkligen inte leva utan musik.

8 - Min kalender kan jag inte heller leva utan. Jisses om jag skulle hålla koll på alla tider och möten i huvudet :D Gaah!! Då hade jag varit överallt och ingenstans på samma gång :) Haha!!

9 - Filmer... ÄLSKAR filmer... Vilken genre som helst nästan.. men mesta dels komedi, thriller och action. Även rysar faktiskt.. trots att jag blir/är så fruktansvärt mörkrädd av mig :) Haha!!

10 - Ordning och reda... ETT MÅSTE!! Musik: artist(mellanrum)-(mellanrum)låt  <---Viktigt!! Papper: pärmar, datumordning, <----Verkligen ett måste!!   m.m... m.m... Allt har sin plats!! Sjukt nogrann på den fronten.


Den var dagens lista :) Nästa kommer i morgon.. :)

Får se senare idag om jag kan få upp lite bilder. Men nu måste jag kila iväg på matte lektion.



Kram på er!

Lista :) (stulet tips från Madde ;p)

Då jag ständigt läser mina systrars bloggar får jag tips och ideer på vad jag själv kan skriva om när det börjar torka :)

Madde har de senaste dagarna skrivit listor :) Tänkte att jag också ska göra det fr.o.m. idag :)




Listan:

Dag 1:
Tio saker om dig själv.
Dag 2: Nio saker du gör varje dag.
Dag 3: Åtta saker som irriterar dig .
Dag 4: Sju rädslor/fobier.
Dag 5: Sex låtar du är beroende av.
Dag 6: Fem saker du inte kan leva utan.
Dag 7: Fyra minnen du aldrig glömmer.
Dag 8: Tre ord du använder varje dag.
Dag 9: Två saker du önskade att du kunde.
Dag 10: En person du kan lita på



Får väl se hur det går :)


Kram på er!


Fel??

Är det någon som vet vad det är för fel??

Varför går det inte att lägga upp bilder??

Blandat..

Har inte hunnit blogga de senaste dagarna :/ Tyvärr!! Men jag gör ett inlägg så ofta som möjligt :)

Tänkte lägga ut lite bilder :)




Dessa, tillsammans med 2 par gardiner, klickade jag hem för nån vecka sedan :) Har fyra i varje färg :) Tycker dom är jätte charmiga :)


...................Öööööööhh!!



Nej hej... bilder kunde jag ju glömma.. kunde bara lägga upp ovanstående bild... knas??


Får testa imorgon ist.



God natt med er!

RSS 2.0