Parkeringsvakter. (Vasaloppsveckan)

Igår åkte  vi bort till Mångsbodarna (alltså jag, Tom, Madde & Adde). Vi skulle vara parkeringsvakt. Fick en hel parkering för oss själva :) Det kom en j*vla massa bilar, som vi sen skulle försöka få att parkera som vi ville ha dom. Kom även en massa turister med utlänsk nummerplåt :) Jag och Madde hade jätte kul åt Tom & Adde som visade oss hur vi skulle vinka åt bilarna :) Tom bjöd även på ett uppvärmnings nummer där han hoppade/dansade och viftade med händerna. Jag och Madde hade jätte kul åt honom.

När våran parkering var full så gick vi upp till den som var ovanför våran och hjälpte till där. Sen var det inte just så mycket mer att skriva om den dagen. Men jag kan lova att vi fick stå i bilkö när vi skulle därifrån. En bit innan sjöarna i Evertsberg började kön och då är det bara någon kilometer in till bjärre. En jävla timme tog det att åka den sträckan.

Men men, hem kom vi iaf :)

Dagen som gått..

Idag så började dagen med att jag följde med Danne på ett uppdrag via jobbet. Sen när vi kom hem så skottade vi av våran parkering. Vi hade juh faktiskt 2 plus grader idag :) Sen efter det så skruvade vi lite med bilen.
Gick in och gjorde nått att äta och kollade på en Wallander film till det :) Mysigt ;)

Sen ringde Tom och frågade om vi skulle spela poker. Men vi är juh bara tre då sa jag. Jaa men jag ringer och hör med Jerry om han vill vara med!, svarade Tom. Men Tom skulle bara skjutsa upp Ida till stallet så att hon fick mocka och släppa in sin häst :)

Efter en stund (igen) ringde Persa och frågade om jag kunde komma upp och tona rutorna på Linneas bil. ALLA rutor. Men jag hade redan lovat Tom så det fick bli...

När tom och de andra (Jerry, Ida och Emil) väl kom så började vi spela. Vi började med ca 8000 i marker. Efter ett tag såg det ganska mörkt ut för mej och Tom :) Ca 200 var satt vi med. Tom åkte ut först. Sen Emil som till en början var "chip leader". Jag skrapade väl ihop någon hundring lite då och då:) Spelet slutade med att jag och Jerry hade typ lika mycket, ca 20 000 var, jag hade bara 500 mer än honom. Så vi bestämmde oss för att gå "all in" innan vi sett "floppen". JAG VANN!! Hihi..

Så nu ska vi bara kolla klart på filmen som vi började kolla på och sen blir det nog sängen som gäller :)



God natt på er!

Noll koll...

Snacka om att man har noll koll ibland :) Det var juh inte alls Jerry som vann :/ Det var juh Danne :) Hehe!! Sorry för det :)




God Natt!! (igen)

Pizza..

Mamma ringde ett tag senare och frågade om vi ville äta där.. Det blev Pizza :P Mums! Efter det så klippte jag både pappa och Danne och under tiden åkte Adde ner till lägenheten och hämtade pokersetet, TVÅ par raggsockor och en tröja till mej.. Var väldigt frusen tidigare :/ Sen spelade vi ett parti poker.. Denna gång vann Jerry :) Grattis :D Hehe! Och sen efter det skjutsade mamma hem oss. Så nu ska vi slå på en film och somna lite tidigare än vanligt.....!?  Kanske! :)




God natt!!

Grattis Morfar På Födelsedagen!

Idag har jag typ bara sovit 4 timmar.. Jäsp.. Känner mej en aning trött men det är väl inte så konstigt ;) Pappa ringde och väckte mej vid 11:00. Vi skulle åka med honom till mora. Men som vanligt så var det Madde som var seg där hemma och inte jag för en gångs skull :D Hihi! Pappa ringde en signal när dom lämnade gården så jag och Älskling gick ut och ställde oss vid Domus så skulle det bli lättare att plocka upp oss.. Men nej.. Tror ni dom såg nått?? Ingen av dom.

Aja.. När vi börjat åka så kändes det som om hela himlen föll ner.. Hatar snö.. Vi bestämde oss iaf. för att åka västsidan ner för att slippa all trafik (med tanke på vasaloppet och allt) men helvete heller. Det var då fan lika mycket på den sidan.. SUCK!

När vi inte alls har långt kvar så tvärnitar en kärring (i en röd lite ful bil) framför oss och bli stillaståendes alldeless innan shikanerna (eller hur det stavas) vid mora parken.. så pappa tvärnitar han också men vi glider bara.. Är juh trots allt 2 ton som kommer rullande... Vi visste att vi inte skulle hinna stanna så pappa vejer åt sidan och in i en snödriva. Stod i stort sett bredvid kärringjäveln.. Hon vänder sig åt vårat håll och kollar med stora ögon och sen drar hon där ifrån.. Ingen fattade varför hon stannade... Jag menar.. det kom juh inte ens mötande trafik.. Hallå...?! IDIOT!!

Vi började försöka knuffa bilen men den är juh inte den lättaste.. Så vi ringde efter mamma som redan var hos mormor & morfar. Lagom när hon kom så kom det en farbror med en sandhink i handen och frågade om vi ville ha hjälp.. Jag gick bort och satte upp en varningstriangel. Och när jag är på väg tillbaka så pekar farbrorn åt mitt håll.. Jag vände mej om och där kom det en traktor :) Farbrorn stannade traktorn och frågade om han kunde hjälpa oss. YES!! Vi stannade upp trafiken i en minut eller så men det skiter jag i.. Turistjävlar som inte ens kan stanna och fråga om man vill ha hjälp.....

När allt var klart så tackade vi farbrorn i traktorn och farbrorn med hinken för hjälpen och så rullade vi vidare hem till mormor & morfar.

Där blev det kaffe och tårta.. När vi varit där ett tag så var det dags att rulla hemmåt igen. Innan vi gick så bokstavligen tvingade mormor på oss barnbarn en varsin slant. Jag blev nästan osams med mormor när jag inte tog emot den. Men men hon är då snäppet envisare :) Min söta mormor <3

Mamma ville inte köra själv hem då hon var så trött så jag fick köra.. Vi samåkte med pappa hem men skildes vid DinX då vi skulle förbi stallet för att plocka upp Ewa som varit på ridtävling eller något sådant.. Tror att det var något sånt iaf!

Och nu sitter jag här.. Mamma undrade om vi ville äta hos dom så vi får väl se.. Ska väl vänta på att Madde, Adde och Pappa kommer hem från luftskyttet först (därav den tidiga hemfärden från morfar). Neej nu ska jag nog kolla på en film eller nått annat.. Jaa jag ska tvätta :)


Kram på er!

Långt telefonsamtal......

Nu har jag i alla fall pratat med polisen och gett min version av det hela. Tänker inte nämna allt för mycket då vissa läser min blogg. Men vi får väl se vad som händer. Polisen skulle ev. prata med Danne också men han skulle ringa senare isf.

Pratade nyss med kaka också som jag inte pratat med på länge.. :) Kuul! Hon lever!! Hihi!!

Fick ett sms med Tom imorse.. Han undrade om vi skulle ta den där bastukvällen med poker och diverse i helgen. Ska väl fundera på det :) Var juh trots allt 4 år sen jag bastade :) Saknar det som faan...

Nu ska vi göra lite mat och sen ska vi upp till Persa.



Sköt om er! Det finns gott om idioter där ute ;)

Polisen..

Väcktes idag av att polisen ringde och ville ställa några frågor om en anmälan. Men han sa att han skulle återkomma efter kl.15.00. Så jag får väl se när han ringer. Braa... Det är juh typ bara ett halvår sedan det gäller.. Kommer juh inte ihåg allt men jag ska göra mitt bästa.





Aja..

CSI

Just nu sitter jag framför tv:n och kollar på CSI.. älskar de programmen :) Har inte gjort så mycket idag. Madde & Adde var här en stund tidigare idag. Vi satt mest framför varsin dator och var allmänt osociala med varandra :D Hehe! Under tiden vi var inne så åkte Danne iväg och hämtade framlyktorna till bilen och monterade dom (ena sidan alltså). Senare glodde vi på en film. "Meet Dave" ganska kul faktiskt :) Hihihi!

Nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta titta på CSI sen blir det nog sängen som gäller.



PS. Tack svärmor för tipset om Scrap Booking. Älsklingen tycker att jag är jätte tråkig när jag sitter flera timmar och pysslar med det. (Men har är lite intresserad av resultaten när jag är klar :P Hihi) Men jag har jätte kul :) Som ett barn på julafton :) Hehe!


God Natt med er alla!

Just ja..

Glömde ju berätta hur det gick på akuten.. Gips i 10 dagar då dom inte kunde se om det blivit en ny fraktur eftersom den gamla fortfarande inte läkt :/ Stackars Adde! Men men...

Nu ska jag se vad älsklingen vill :) Igen! :D Hehe!

Redan söndag..

Är fortfarande inte klar med städningen. Hehe! När jag är klar tänkte jag ta några kort och lägga upp :)

Just nu sitter jag och fixar till mina naglar.. Är en aning rädd om dom med tanke på att dom växer så sakta, så nu när dom är lite långa så måste jag ta hand om dom ;) Hihi! Älsklingen tycker att jag är tråkig :) Igår fick jag en super fin ros av honom. Han e så söt ;) Älskar honom! Me Love You Baby!

Sitter och funderar på vad vi ska äta idag.. Danne tycker pannkakor.. det var iof. länge sen :P Men jag vill juh äta mina direkt dom är klara från stekpannan.. Men Danne vill göra klart hela smeten.. Men dom hinner dom juh svalna :/

Menmen.. vi får se hur vi gör. Nu ropar älsklingen på mej :)



See Yah!

Alla Hjärtans Dag - Akuten

Det började bra iaf. Danne sov. Jag hämtade Madde hos mamma & pappa och Adde var på sin första match efter skadan han fick i handen.

Några timmar senare... Adde ringer och berättar att han ramlat igen... Och gjort illa samma hand som sist. När han kommer hem så fick vi se handen och den var svullen IGEN! Madde sa att hon tyckte att vi skulle åka in för säkerhetsskull, så vi bestämde att göra det. Så nu sitter vi i bilen på väg in till mora :/  Får väl se hur många timmar vi får sitta där nu då..

Det märks...

Fler besökare!?

Fler besökare till din hemsida eller blogg helt gratis!!

Testa! :D

http://www.viraltrafik.se/?Wunderbaum84


Fredag den 13:e

Jahapp...

Nu är det väl dags att sova. Antar jag.
Imon ska älsklingen jobba så Madde kommer ha mej för sig själv hela dagen. Det blev ju inge pyssel idag så vi får ta det imon istället. Vi satte oss och spelade poker idag, så det var jag, Danne, Madde, Adde, Tom och Annica. Får väl se hur det blir imon kväll :)

Ska ringa några samtal imon också :)

Nee nu ska jag göra nått vettigt.. typ sova kanske :)



God natt på er!

Möblering :)

Igår efter att Tom, Madde & Adde åkt hem fick Älsklingen ett ryck och vill möblera i sovrummet. Sen fick jag också ett så jag ville möblera i lilla vardagsrummet :) Sag och gjort! Är inte riktigt färdiga än men ska väl små pyssla med det under dagen. Men bra blev det iaf.

Nu är Madde & Adde här och Madde ska pyssla med mej :) Hihi!!



Bye!

Efterfrågad bild :)

Så här blev det med bordet :)



Har inte skrivit på ett tag.. Har inte haft så mycket att skriva om. Är juh inte så kul att läsa om samma saker varje dag :)

Men nu sitter jag, Danne, Adde & Tom och väntar på Madde som sitter och pysslar. Vi ska spela poker och nu ska jag INTE åka ut först :) Hehe! Tidigare idag har Madde tagit några bilder på mej och älsklingen tillsammans ;)

Nej nu får Madde vara klar vilket hon vill eller ej :) Måste städa av bordet från alla pyssel grejer så vi har någon stans att sitta och spela :)


Ha en bra kväll alla!

Pokerkväll igen :)

Inne på andra spelet nu och vi hann spela 3 omgångar.. Sen gick milla all in och förlorade.. så nu får jag väl sitta här i några timmar och vänta på att dom ska spela klart. SUCK! aja...

Jippie!

Då var man vaken då. Är jag sjuk?? Hmm.. Nää!! Jag menar eftersom jag är vaken så tidigt :) Hehe!!

Kollade mejlen nyss :) Fan va glad jag är! Men jag kan inte säga för mycket än :) Ville bara retas lite ;) Hehe!! Ska iaf. ringa ett samtal kl.16.00 så får vi se efter det :)


Hmm.. Danne har iaf. åkt nu med Tom & Adde. Får väl se hur länge dom blir borta. Tom trodde till 16-17.00 någon gång om allt gick som det skulle :)


RSS 2.0