Framme.

Då var man framme. Har väl iof. varit det i ca 18 timmar :)
När vi kom igår så åt vi grillad flintastek med friterade räfflade potatisbitar (Kommer inte riktigt ihåg vad dom heter), Sallad och beasås. Faan va gott det var. Sen spelade vi lite kort. "7:an". En av omgångarna så tyckte jag att jag fick skiiiit kort med bl.a. 4 ess.. jippie! "Visste" att jag inte skulle vinna omgången så jag sa -"Vinner jag denna omgång ska jag fanimej dansa naken". Vem tror ni vann?? Joo jag.. men tack och lov så kom ingen ihåg vad jag sagt. hehe!

Idag har vi inte gjort så mycket men vi har ätit frukost iaf. Sen får vi väl se vad som händer idag.
Skriver lite mer senare..


Puuuuss

Snart framme :)

Nu har vi 4,3 mil kvar till Linköping och sen är det bara 3,5 mil kvar till Åtvidaberg... Fan va skönt. MEN! Här neröver regnar det. OCH!!! det ligger löv på vägen.. är sommaren redan över?? JAG VILL HEM TILL SOMMAREN :( eller nej förresten.. vi har juh ingen sommar där heller så var det bra med det.

Hehe!! förlåt... HAHAHA!! sopa jag e! åkte nyss förbi en stor åker.. sen såg jag (vad jag trodde var) fiskmåsar som satt jätte snyggt på rad med samma avstånd mellan varandra... Hehe! men nu är det så att fiskmåsar var det inte... det var vita påsar... trodde juh nästan att dom där "fiskmåsarna" gått på cirkus eller nått. AJA!! tur att det bara finns en som mej :) Förutom Madde...... och Adde..... Och Ewa ibland ;) HEHE!!

Undrar om Älsklingen tror att vi är på folkrace eller nått.. Han sitter och blåhåller i ratten och nästan hånglar med den och sen gör han (vad han tycker liknar) motor ljud.. Han är som en 3-åring som precis fått en ny leksaksbil i födelsedagspresent.... ÖÖÖÖNNNN ÖÖÖÖNNN! WRRRROOOOOOMMMM!!! :D Hihihihihi!!

Faaan jag skriver verkligen sakta... nu är det bara 3,2 mil kvar till linköping :)

Om ni undrar varför jag uppdaterar bloggen flera gånger så är det för att jag har sååååå tråkigt..

Börjar bli en aning hungrig nu.. Ska bli gott med grillat när vi är framme:P
Men öjj.. jag börjar känna igen mej..... nog för att jag har känt igen vissa ställen och så då men ändå.. mitt minne kanske inte är allt för dåligt iaf. (Snälla låt mej få tro det iaf). hehe :)
Här framme är det en fartkamera.. och vi fick inte vara med på kort.. tack och lov :) Neej nu tror jag nog att ni märker att jag har jätte tråkigt...

Får väl se om jag hinner skriva ett till inlägg innan vi är framme men annars gör jag det senare :)


Pusspuss ;)

Några bilder på dekalerna vi satte på igår!

Dekal under regplåten  Bakrute dekal  Dekalen i framrutan

Nice ;)

eller hur!?

Skrivet i "Anteckningar"

Nu klockan 14:47 har vi 7 mil kvar till Filipstad. Faan vad det går sakta framåt...
Händer för tillfället inget speciellt. Men det är väldigt svårt att skriva för bilen stutsar (Dålig väg). Så skulle det finnas nått stavfel nu så vet ni varför.
Nu tänker jag kolla på en film så vi får väl se om nått kul händer (inte i filmen). :D


*Film*


Klockan är nu 16:36 och det har fortfarande inte hänt något speciellt. Har stannat till en gång för att ta en bensträckare.
Nu är vi iaf i Laxå. Så det är det inte så långt kvar. Just nu ligger vi bakom en BMW 325 i... vet inte vad han har för problem men antingen går det fort eller så går det sakta. Wooooohhhhmmmm.... och där var vi förbi:)

Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn så jag ska kolla om det finns nån som jag kan lägga upp här ;) Men det märks isf. Skriver ev. lite senare..


BYE!


På Väg.

Jaha.. nu sitter vi i bilen på väg.. har ca 3 mil kvar till Vansbro. Sen är det "bara" 35 mil kvar ungefär.. hehe!  Har väl inte hunnit hända så mycket idag. Åkte upp på banan i morse och för en gångs skull var jag klar långt innan pappa och de andra hämtade mig. Ovanligt men sant :) hihi! Städade ur 50 meters hallen, tävlingsboden och träningsboden. De andra som redan var där höll på att bygga en ny bro till utedasset... Vad faan ska det vara nödvändigt för.. finns det ens nån som använder det där rått boet?? Bläääää!! Skulle aldrig falla mej in att använda ett utedass... blir nog hellre förstoppad. Några av de andra som var där höll på att skrapa av den gamla färgen på 25 meters hallen så dom kan måla på nytt. Kommer nog bli super snyggt. Usch! Fick så dåligt samvete när jag for där ifrån tidigare än alla andra :( Jag hade hellre haft städ dagar där uppe 3 ggr om året istället för plantsättning 1 gång om året. Hm!

ÅÅÅåååååhh!! Nyss åkte vi förbi en "mindre" lastbil som kört av vägen.. Usch vilka hjulspår.. Hoppas föraren klarade sig bra..

Ojojoj vad jag skriver sakta.. nu snart rullar vi in i Vansbro. eller rättar sagt NU!
Nu ska vi tanka så jag får skriva lite mer senare :)


Höres ;P

Snart bär det av...

Nu står det inte på förrän vi åker ner till Åtvidaberg. Imorgon närmare bestämt :) Har lite kvar att packa sen måste jag sova lite. Ska upp före 9:00 imon för då ska jag vara uppe på skjutbanan. Ska städa där uppe, och göra snyggt.. så jag hoppas verkligen att det inte bara blir fam. Siitari/Mattsson som står där uppe själva. Isf. kommer jag nog lägga ner skyttet.. nej då men på nästa möte så kommer alla medlemmar få höra ett och annat. Är så trött på att det är samma gamla vanliga som alltid ställer upp när det är hela klubben som ska. Men men..

Senare så kommer älsklingen upp och hämtar mej och sen bär det av... Ska göra ett snabb stopp i Venjan och säga hej innan vi åker.. Sen har vi ca 5 timmars bilfärd framför oss.. men vi står nog ut :)

Tidigare idag så satt jag i köket och pysslade med cdhållarna till solskyddet och kikade ut genom fönstret en sväng.. Satt i min egna lilla värld.. Såg en bil som jag tyckte att jag kände igen.. Och mycket riktigt.. JAAA!! Sandra och Kax är här.. trodde jag ja.. NEJ!! Vänta.. den där bilen har dom juh sålt... VÄNTA! e det inte??... Ropade på Danne och frågade om Brusen sålt sin bil.. Han: Nej vadå då? Jag: Hans bil står på parkeringen! hehe! Så Danne ringde upp Brusen och jooo då det var han som var här.. Han var innen på Domus en sväng så han kom upp och hälsade på oss efter det. Det var ett tag sen. Men Chucky gillade honom inte.. Hmmm..

Jag och älsklingen har (förutom packat) byggt en ny baslåda som passar bättre i BMW:n än den jag hade till min gamla 740 (Volvo). Har lite mer utrymme i skuffen nu än innan. Fick mega rabatt av Jim :) Super snällt! Åkte hem till tom för att såga ut hålen för basarna. Jerry (Brorsan) fick det uppdraget och det blev perfekt! :) Stolt! Sen var det bara att skruva ihop den.. Där stog jag med skruvmejseln i högsta hugg och skruvade i dom där jävlarna för hand... Tills Tom börjar ryta i åt mej och frågar vad fan jag sysslar med.. Skruvar så klart.. vad fan tyckte han att det såg ut som.. Och där blev man dumförklarad igen!!! Jag var för faaaAAn hemma hos en snickare.. Han undrade om jag hade hört talas om en skruvdragare.. Jaaaa.. Smart! Så långt tänkte väl inte jag heller. Hehe! Aja.. Lite träning fick jag i armarna iaf. Eller nått.. hehe!! Men men bra blev det till slut!

Sen åkte vi upp till mamma & pappa... Madde och Adde hade lagat Tacos.. Mums!!.. behövdes verkligen lite mat. Efter det åkte vi ner till lägenheten där vi kladdade på några dekaler. Snyggt vart det! :D Lisa kom förbi och sa hej en sväng också. Sen följde hon med upp i Åsen för att hämta Kax och Sandra.. Passade på att gå in och hälsa på farbror Kenneth och Malin.. och lilla Adina förstås :) Och deras lemlösa katt som jag har glömt namnet på.. men fasiken vilken goo katt.. Kunde mylta med honom hur som hälst och han brydde sig inte :) Typ som syrrans katt Tufflan. Lovade iaf. Kenneth att vi ska kika förbi någon dag framöver och hälsa på.

Neeeeej... nu måste jag nog verkligen sova.. annars kommer jag INTE upp imon.


God natt på er alla!

Dum...?

Har inte en aning om vad man ska hitta på idag... Suck!

I måndags så åkte iaf jag, Danne, Ewa, Madde & Adde till mora för att äta och samtidigt tyckte jag att vi kunde tanka bilen eftersom det var billigare bensin i mora.. Jooo.. och det gick juh som det gick.. Där satt vi... i mora... med nästan ingen bensin i bilen... det var så pass att vi tog oss in.... Så upptäcker jag att min plånbok ligger hemma.. 4 mil bort.. BRA! jätte bra! Men det var juh tur att det roade nån.. (Som dom tre i baksätet). Sen efter det så blev man ganska dumförklarad..
Efter många om och men så kom Danne på att han har juh sitt kort med sig.. WoW! Men dom pengarna skulle gå till försäkring. Men vi tog därifrån iaf. så vi tog oss hem. (Satte över till försäkringen när vi kom hem) Så det löste sig iaf.

Men innan vi åkte så gick jag och adde in på Statoil.. Jag skulle köpa en Calippo (glass). Där inne träffade jag Jonas & Sudden. Jag berättade att jag varit smart den dagen.. Kommentaren jag fick av Jonas -"Vem fan e så dum att man åker till mora för att tanka?? Vad skiljer det..? 20-30 öre??" Ja svarade jag. Sen skrattade dom bara. Haha jätte kul tyckte jag. Sen började dom igen..-"Är det inte bättre att du struntar i glassen och tankar för mynten istället?" HAHA IGEN! Sen såg Jonas jätte allvarlig ut och sa -"Du vet väl att dom säljer jätte billig glass i Turkiet?" Vad trodde han egentligen?? Att jag skulle åka dit eller? Hallå!! jag e inte blond..       iaf. Sen åkte vi hem.


I Tisdags så följde jag och Danne med Madde, Adde och Ewa till mora. Dom skulle in och göra några ärenden. Senare på kvällen så bestämde jag, Danne och Ewa att vi skulle åka och hälsa på Roger. Väl hemma hos honom så satt vi och pratade lite innan vi åkte ut en sväng. Och naturligtvis så fick jag sitta bak med Ewa. Nog för att det var Rogers bil men ändå.. Tycker inte om att sitta bak. Roger visade oss runt lite.. bl.a. till ett gammalt hus.. en herrgård.. övergiven och skit läskig.. Han berättade att några av hans kompisar hade sett något i ett av fönstrena. Fy fan vilka kalla kårar jag fick. Roger fick låsa alla dörrar, och jag satt och trykte mej mot Ewa så hon blev irriterad. Va faan.. jag ville inte sitta så nära dörren.. Ägaren till huste satt nämnligen på Säter så vem fan vet vad som hänt i det huset. Usch! Sen berättade han att huset var till salu.. 1:-. Men det var ingen som ville ha det. Mycket förståligt. Räckte med att man tittar på det så fick man rysningar. Uuuhh!! Efter det så satt Roger och skrämde upp mej hela tiden.. Skit snällt. Verkligen! Sen åkte vi även till några hoppbackar.. Försökte ta kort där uppifrån men min kamera ville inte vara med. Blev jätte suddigt.. Såg bara prickar.. Sen gjorde vi lite annat också men det vet jag inte om jag vill skriva med ;) hehe! HUMOR! säger jag bara. Sen åkte vi hem. Hade planerat att vi skulle åka hem någorlunda tidigt men så blev det juh inte. Kom väl hem vid 7 på morgonen nån gång. Faan vad jag var trött.. Men men... kul hade vi iaf.! Ska väl göra om det nån gång. :D Hehe!


I Onsdags... ja vad gjorde vi då?? Inte mycket iaf. (Måste avbryta lite.. Nu när jag sitter och skriver så sitter lille "Chucky" och blåstirrar på mej.. känns som att han ska flyga på mej vilken sekund som hälst.. nu gömde hon sig bakom skärmen och nu kikar hon fram.. UUhhh! Hon är läskig ibland. Hehe!) iaf.. Jooo.. skulle skriva ut lite papper igår men det gick inge bra. Den svarta patronen var slut. Så jag åkte iväg och köpte en sån. Sen tvättade vi lite kläder som vi ska ha med oss till Åtvidaberg. Sen gjorde vi lite mat och satte oss och kollade på film. Men den var juh bra.. eller hur älskling?? som somnade efter ca en halvtimme. Efter det var det bara att gå och lägga sig.

Och nu sitter jag här. Har pratat med syrran nyss så jag ska upp och hälsa på en stund för mormor är där.


Åhhh.. kan inte sluta titta på dom super fina blommorna jag fick häromdagen av Gina.. Dom är vit/rosa/lila.. Jätte fina. Tack så hemskt mycket igen.

Nej nu måste jag ta hand om tvätten sen ska jag upp till mamma och pappa en sväng.. ska prata lite med mormor.


Ha det bra allihopa!

Den bästa investeringen på länge!

Igår.. När jag och älsklingen skulle städa lite innan vi fick besök bestämmde jag mej att nu jävlar skulle jag ha en ny dammsugare.. Kan juh säga att det är det bästa jag köpt på länge.



Visst e den fiiin.. Den e svart.. den är tyst (inte likt den gamla som låter som jag vet inte vad).. Den har låååång sladd (Och den åker inte in av sig själv igen när man dragit ut den). "Teleskopröret" eller röret.. vilket som.. är inte gjord av plast.. :) Så det behöver jag nog inte tejpa med eltejp.. hehehe!! Faan va jag e nöjd :D

Nu ska jag och älskling upp till mamma o pappa.. Ska följa med Madde och Adde till mora.. Madde ska lämna in sin dator. Stackarn... Igen!

Aja vi Hörs sen..

Hemma igen:)

Nu är jag, Danne och Roger hemma hos oss.. Roger lånar våran dusch just nu sen ska vi väl upp till Persa..  Vet inte hur det blir reten av  kvällen men det märks väl.. vet inte vad jag ska skriva.., faan jag kan jag kan skriva.. skiter i det här nu..

Nej då men..   eller nått.. ska nog fara nu men ska se om jag har ögonen där jag ska när jag kommer hem så kanske det blir ett inlägg till...det märks...


Puss puss


Dax att sova...?

Nej jag har inte gått och lagt mej än... trodde att jag skulle göra det men nej. Ringde Danne och frågade vad dom gjorde, han och Roger va ute och åkte i Rogers V70. Frågade när dom skulle hem men fick inget riktigt svar förutom att Roger inte vill åka hem. Så jag följde med ett par var.. Och tur var väl det.. Roger var på väg att dra med sig ett par creepshows i bilen.. snacka om att han hade fått höra det efteråt. Sen tog vi nått varv till tills vi bestämde oss för att åka hem. Så nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mej. Roger lånar våran soffa inatt.
Imon ska vi vara hemma hos Persa vid 12:00 sen bär det av till mora. Så vi får väl se hur det går att ta sig upp imon. men aja.. det märks. Vet inte ens vilken bil vi ska åka än. Tror att vi skulle ta Persas V70, men jag e inte säker.

Nej nu får ni sova så gott för det ska jag göra ;)

Puss & Kram på er!

Nog för idag.

Nu orkar jag inte sitta framför datorn nå mer idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ringa Danne och fråga vad dom gör. Han är chaufför åt Roger, Tobbe och nån mer. Madde och Adde är väl på utgång dom också. Fan vilken tid det tar att göra om sidan när man är nybörjare. hehe! men men jag hoppas att den inte blir allt för tråkig..
Ska se om jag orkar och hinner göra något imon.

God Natt med Er!

Lite på väg iaf..

Som ni ser så har jag kommit en liten bit med sidan iaf. Nu ska jag följa med Madde & Adde upp till mamma & pappa för att äta lite mat. Börjar känna mej hungrig när jag tänker efter :)
Sen ska jag hem och fortsätta designa lite och få lite tips av madde ;)


See Yah!

Hej och Välkomna!

Detta kommer från och med nu vara min nya blogg. Min gamla är http://crashboombang84.blogg.se/.


//Millan

RSS 2.0