Tidig!?! :)

Hmm.. Var på väg att gå till jobbet och börja redan vid 11:00 fast jag började 12:00. Bra jobbat... Hmm.?  Aja.. bättre tidig än sen :) Hihi!!

Nej nu ska jag äta nått innan jag går. Hinner juh faktiskt med det :) Hehe!!




Kram på er!

Färdig :)

Äntligen!! Idag har jag, älsklingen och Jerry möblerat sovrummet. Blev faktiskt ganska bra :) Hehe!! Inte så mycket mer space men lite iaf. Funderar på att hoppa in i duschen en snabbis.. vill inte lägga mej oduschad i rena sängkläder.. Sen efter det blir det nog till att somna till en film tror jag. :)



God natt på er!

Lördag

Jahapp.. Är rätt så nyligen hemkommen från jobbet. Vet inte vart jag ska ta vägen... har så fruktansvärt ont i fötterna. Men trots det så blir det nog städning här. Ser ut som ett bombnedslag :) Hmm!! (undrar varför :))

Vet bara inte vart jag ska börja... men jag längtar tills vi e klara.. :)

Aja..




Kram på er!

Jobba

Shit... jag äter frukost... det är jag jätte dålig på att göra. Men den senaste tiden har det hänt ganska ofta. :)

Plus att jag varit uppe så "länge" innan jag börjar jobba:) Blir alldeless förvånad :D Haha!!


Hmm.. aja. Lär kanske börja gå nu :)



Kram på er!!

Onsdag

Ledig idag också :)

Idag var jag bort på Lokalen för att träffa Ylva på Lernia. Vi satt och gick igenom min CV och merit förteckning, vad jag skulle ta bort och lägga till. Vet inte varför men varje gång jag går dit så känner jag mej sporrad :) Känns som att man verkligen får hjälp och stöd :)

Så nu har jag även skrivit ett Personligt brev som som ska bifogas vid efterfrågan. Nästa möte blir vecka 4.

Nu ska jag fortsätta städa :)




Kram på er!

Tisdag.....

Jahapp.. Har inte gjort speciellt mycket idag. Funderar på att börja med maten faktiskt :) Idag blir det biffar med potatis och canada sallad till det :P Mums! Nu blev jag jätte hungrig :)

Ska se om jag ska städa lite idag också. Igår diskade jag alla glas och tallrikar och plockade fram den nya servicen som vi köpte när vi var till IKEA. Vet inte hur ni gör men när jag torkar ur ett skåp eller dylikt så MÅSTE jag diska/damma varenda pryl i det skåpet. Annars känns det som att det är ogjort......? Hmm.. aja! Tänker fortsätta med det iaf.

Fick tillstånd av hyresvärden igår att måla i skåpen iaf. Just nu är det en ful rosa/orange färg som jag stör mej nått så fruktansvärt på... Men men... sen vet man juh inte hur länge vi blir kvar här heller. Var över till L:s gamla lägenhet igår också som hyresvärden håller på att renovera. :) Toaletten är lite större än innan, nytt tak i hela lägenheten (utom köket, som troligtvis kommer ha samma som innan, då det inte var några större fel på det), vardagsrummet har fått nya bättre isolerade väggar ut mot vägen (likaså sovrummet), vardagsrummet kommer även få ett nytt golv, inget klickgolv utan mycket bättre. Mer massivt. :) Och skit snyggt. Skjutdörrarna mellan hallen och vardagsrummet och vardagsrummet och sovrummet är tack och lov kvar :) Gillar dom skarpt.

Hoppas att renoveringen drar ut lite på tiden så vi hinner få iordning på ekonomin :)

Hmm.. aja... nej nu ska jag fortsätta här. Men jag börjar nog med maten först. Är jätte hungrig :P



Kram på er!

Jahapp...

Nyss hemkommen från Morins..... Trodde att jag skulle jobba idag men icke. Hade glömt bort att Tina hade fått min tid idag. Och jag som t.o.m. hade med mej matlåda för en gångs skull :) Hehe. Så typiskt att man inte kollar nogrannare på schemat och ändrar i kalendern direkt när man ser något sådant!!??!!

Aja..

Men nu kan jag ju passa på att göra en massa som jag skulle ha gjort i flera dagar. :)


Måste dra nu.



Kram på er!

Söndag

Igår åkte jag, Danne och Ewa ner till Rättvik för att hälsa på Kaka och Tim. Var juh hur länge sen som helst som vi hittade på något tillsammans. Måste ses snart igen. :) Det var ju trevligt.

Idag har jag och älsklingen haft en lugn och mysig hemmakväll. Bara vi två. Det var också länge sedan.

Tidigare idag så ringde Danne till Telia ang. våra kanaler. Men nu är det fixat ;) Hehe!! Jag torkade av hyllan vi satte upp igår och dammade av lite prylar.

Vi passade på att rensa kyl och frys innan vi gick med soporna. Men jag fick nån fix ide att jag skulle frosta av frysen :) Så det har jag också gjort idag :)

Till middag blev det smördegsinbakat kött :P Och nu har vi bänkat oss i soffan med varsin dator :)

Funderar på att kolla på någon av de nya filmkanalerna ;)



Kram på er!

Nya prylar 2

Har precis kommit ut ur duschen. Ska försöka göra mej helt klar innan Danne, Robban och Sandra kommer. Sen åker vi med dom ner i Mora och sover över och sen imon bär det iväg till Gävle. Vi ska till IKEA :P

Idag har mina grejer till kameran kommit från ena stället. Har inte ens hunnit kolla på det än. Så blir jag klar snart så kanske jag hinner innan dom kommer :) Annars får jag ta med dom till mora och kolla där ;) Yeay! Hehehe!



Nej nu måste jag dra!!


Kram på er!

PS. Tack Linda för hjälpen!


Nya prylar

Idag började dan SKIT bra (Inte)!!!

Linda ringde vid 11:15 ungefär och väkte mej (men det var inte det jag menade, vi hade kommit överens om det:P). Vi gjorde oss i ordning och gick ut i bilen och skulle vrida om nyckeln. BilJÄVEL startade inte!!!!!

Tänkte först att vi skulle knuffa igång den men ORKA!

Knatade in igen och ringde upp pappa. Ville låna batteriladdaren :/ Ringde sedan mamma som var nere på byn, så hon kom och startade oss. :) Thanks!! (Men vi hade det nog värre igår)

Innan vi åkte hem till Linda & Daniel så gjorde vi ett litet ärende åt mormor.


Hemma hos L & D satt vi och pratade lite, spelade lite kort och fotade lite ;)
Då klockan började ticka iväg upptäckte alla att vi var en aning hungriga :P Ledsen L men jag var verkligen inte sugen på korv :S Hehehe!! Men jag tror inte ni grät för det ;) Det fick bli pizza ist. :)

Sen efter maten så kollade jag och L ut lite prylar till min kamera som förhoppningsvis kommer inom kort. Så nu har mina julklappspengar kommit till användning :) Men dom e tyvärr slut nu. Hehe! Men jag kunde iaf. köpa något jag ville ha ;) Yes!

Neeeeeej... NU måste jag gå och lägga mej!

God natt alla!



Just ja...
Igår:

Min ÄLSKADE kusin Tom ringde på kvällen och frågade om vi kunde komma dit en sväng men en "grej" åt honom. Jaja, det lär vi väl svarade jag.

Ut i 30 graders kyla och försöker starta bilJÄVELN som inte vill hoppa igång.. Men då tänkte vi vara smarta och knuffa igång den. Och det var juh inte det lättaste kan jag lova.... När vi hade kommit runt knuten så var jag redan slut (d.v.s. typ 7 meter framför parkeringen), det kändes som att någon stog på andra sidan och knuffade åt fel håll.

Fick till slut över bilen på andra sidan vägen. Mellan domus och hotellet så är det en lite nedförsbacke. Men jag kan juh säga att det var som att knuffa på plan mark. Skiten hade väl stått still även om det varit 90 graders lutning på back jäveln.

Efter det gav jag upp. Ringde till mamma men dom hade precis kommit ut ur bastun. Persa svarade inte och Bailo var på väg in på Wäsa. Men han tipsade om Rickard.. så vi ringde till honom men han var inte ute.. men han i sin tur ringde till en polare som till slut kunde komma och hjälpa oss.

Ringde upp Tom 1,5 timmar senare och sa att vi äntilgen var på väg.

Åkte iaf. för att hämta "grejen". Men det sket sig. Och Tompa ångrade sig :)
Haha!! Skrattretande!!!

Men det blev en lite natt tur iaf. Och en JÄVLIGT kall sådan!!


Aja!! En motorvärmare tack!




God Natt!!

ADDE!

Men lilla gubben! Du är inte min syster :) Men jag älskar dej också vännen och hoppas att det går vägen för dej med.

Pussa & Krama Madde från mej <3

Syrran

Trodde verkligen inte att det skulle kännas så här jobbigt ;(

Tårarna bara rinner och vill inte sluta.

Vem ska jag nu sitta och pyssla med? Vem ska jag nu fotografera med? Vem ska jag nu prata med när jag är ledsen? Vem ska jag nu sitta och titta på skräckisar med?      Vem?

Jag hoppas verkligen att tiden rinner iväg fort så att vi ses snart igen.... Väldigt snart!

Visst det e inte så jätte långt i mellan. Men bensinmackarna kommer bli miljonärer om jag ska träffa dej så mycket som jag vill.


Har ju min andra syster och min bror också. Men dom e ju inte hemma så ofta dom heller ;(



Nej usch!

Sköt om dej syrran! Hoppas det går vägen för dej. Hoppas vi ses SNART!



Älskar mina syskon över allt annat på denna jord!

Internet...

Hmm....

Hemma... ja vad kan man säga.. Saknar redan Lollo & Patrik och de andra där nere ;( Vi ses alldeless för sällan :(

Tog upp kalopps ur frysen igår som jag värmde på idag till potatis (tro det eller ej men dom blev lyckade ;) hihi!) Danne gjorde Spagetti och Bacon (Han e lite kinkig på potatis) Gjorde Canadasallad till :P Mums! Hann inte mer än luta mej tillbaka i soffan efter maten förrän jag slocknade. Var helt slut.. Sen väckte älsklingen mej vid 23 nånting..

När vi kom hem iförgår så fungerade inte vårat internet. Avstängt... inte så konstigt kanske med tanke på att vi avslutat abonnemanget.. Ska byta till Telia.

Så idag när jag kom hem från jobbet så kopplade Danne in det nya :) Så nu har vi internet igen :) Yeay! :P

Har suttit i timtal och försökt att avinstallera mitt tidigare virusprogram... så jag kunde lägga in det nya som följde med telia :) Pappa tyckte att hans fungerade bra så då borde det väl göra det på min också :) Happas jag iaf.


Just ja... I natt hade jag den mest verkliga dröm jag någonsin haft.......
Jag och Ewa satt i baksätet i Crystlern och pappa körde. Vi var på väg hem till mormor. Jag eller Ewa sa något som gjorde att pappa vände sig om och kollade på oss. Då ser jag hur vägen inte stämmer överens med bilens färdriktning. Pappa hade fått sladd... Vi sladdade runt några varv men höll oss fortfarande på vägen. Sen fortsatte vi hem till mormor.
När vi kom innan för dörren så satt mormor på sin plats (där hon alltid brukar sitta i köket), mamma stod och lutade sig mot väggen och Madde & Adde satt vid köksbordet.
.........
Sen.... längst in i köket..... där han alltid brukade stå.... stod morfar...... utan rullstol... och med ett stort leende på läpparna.

Men!!?? Hur!!!?? När!!?? Då började jag störtböla.... tårarna bara sprutade... Jag sprang fram till morfar och kramade om honom... Allt kändes som förut.....!

Allt känndes så ÄKTA! :( Om det är någon dröm som jag vill ska slå in, så är det denna om morfar.... <3



Hmmmm!!

Är iaf. ledig imon. Ska upp till mamma & pappa. Madde undrade idag om inte vi kunde komma upp imon e.m. så kunde vi spela spel/kort och bara umgås. För sen på Torsdag så flyttar hon ;( VARFÖR SKA DU LÄMNA MEJ!!!!!????? ;( Snyft!!

Hmm.. aja!!


Nej.... vet inte vad jag ska skriva.. Ska väl se om jag lägger in lite bilder från Åtvid sen...


God natt på er!

RSS 2.0