Besiktning...

Idag följde jag och älsklingen med pappa ner i mora för att besikta bussen. Efter det åkte vi upp på djusmagasinet för att köpa RIKTIG kattsand. Köpte nått skit på domus för att spara lite pengar men det gör jag ju aldrig mer om.... Det var väl tacken för att jag städade :/ Men nu har missarna fått en bra sand igen! <3

Igår följde vi med moster för att titta på bil.
Kollade först på en Toyota.. Den var riktigt fin på bilderna... och så långt verkade ju allt bra...
Sen... när vi är nere i falun... Och ringer den här killen från "FÖRETAGET" som min moster hade kontakt med för att fråga om adressen till företaget, han ber oss då att åka till Rusta för att möta honom där. Sen ska vi följa efter honom till platsen där bilen står. På en parkering vid en massa lägenheter?? Hmm... det här känns ju seriöst!!!? Öhh Nej!!

Sen hinner vi inte mer än kliva ur bilen så säger han att nyckeln har fastnat i tändningslåset?... Okayyy?? Han påstod att han hade haft brottom och att han skyndat sig att sätta i nyckeln och därefter har nyckeln fastnat!! Jojo!! Sen kollade vi på vinterdäcken... VAR E DUBBEN?? På telefon sa han att det var fina vinterdäck MED dubb.. Okayy...? Och han var HUR blind??

Nej... vi valde att åka och kolla på en av reserverna vi hade valt.... En Volvo T + S80... Mycket bättre i mina ögon. Men vinterdäcken var inte så superfina där heller men det fanns iaf. mer dubb i dom än den förra...

Men hur som helst så blev det den bilen :) Blev en aning avis faktiskt :) Men hon vet iaf. vem hon kan sälja den till om hon inte vill ha den längre ;) Hihi!!




Hmm... Nu ska jag gå och se vad jag kan hitta på för mat till idag :P

3,5 år <3

Idag firar jag och älsklingen 3,5 år i förlovning. Älsklingen sa tidigare att jag ska gå in och göra mat åt honom eftersom det är våran (VÅRAN) dag idag... Frågade vad han skulle göra åt mig då??... "ligga här och se snygg ut!" haha! Det är min älskling det ;)

....

Sitter just nu och lägger upp några auktioner på tradera :) Ska bl.a. sälja min Nokia 6760 Slide om det finns någon som är intresserad :) Har endast använt telefonen i nästan 7 månader och är supernöjd med den. Men nu har jag ju en ännu bättre, i mina ögon iaf ;) Hihi!!

Har inte gjort så mycket idag.. Har iaf. INTE orkat städa ;) Hihi!!

Nu ska jag tjata på att älsklingen ska komma och hjälpa mig :P



See Yah!!

Städar :) (Dammar)

Vad fort det går att städa när man är ensam hemma. Ingen som är i vägen hela tiden ;) Hihi!!

Nu är jag helt klart i sovrummet, har t.o.m. tagit tag i att hänga upp ljuslyktorna på muren (som jag skulle ha gjort för några månader sedan) :D Men jag fick ju lov att ha en betongborr och nån sån äger ju inte jag :/
Men Danne lånade pappas och kom hit med den när han var där uppe och fixade med vinterdäck :) Så nu är det klart.

Nu är jag inne i vardagsrummet. Uuahh... Eller jaa.. jag har tagit en paus just nu :) Haha! Funderar på att kasta ut det fula furubordet och ta in mitt gamla med kakel på som står i förrådet... det går mycket bättre ihop med sofforna.

Ojoj.. nu e Älsklingen hemma :) Lika bra att göra klart :)



See Yah!!

Sömnlös natt.. IGEN!

Återigen kunde jag inte somna förän på morgonkvisten :/ FAAAN! va dryg det är! Någon som har några bra tips på hur jag ska göra?? :/

Hammarmörkret... Och dagen efter en tripp till Ludvika <3

Mellan Mora och Rättvik passerade vi en viltolycka :/ på personbilen som var inblandad var vindrutan intrykt... I diket en bit bort SATT en älg mellan 2 träd. :( stackars älg! Uhhh!! Därefter mellan grycksbo och Falun höll vi på att köra på en övergiven bil som stod på vägkanten, men ändå ganska långt ut :S ingen varningstriangel, ingenting!!! jävla idioter! Fy fan säger jag...

Men...

Kvällen/natten slutade iaf. bra ;) Grattis till pappa som sköt fullt 2 av 3 varv :D vilket gjorde att han vann i b och kom 5:a i c (många duktiga skyttar). Sista varvat gick det mindre bra. Där tappade han 7 träff. Själv tappade jag 3 träff :/ men men, vi ångrar ändå inte att vi åkte :) Haha!!

Jag, Danne, Ewa, mamma och mormor åkte ner till Ludvika idag för att hälsa på hos Madde & Adde :) dock missade vi Adde innan han åkte på jobbet men hann se honom en snabbis innan vi åkte hemmåt. Men men det blir ju fler gånger :) Under tiden som jag, Danne & Ewa åkte ner på stan för att handla så släppte vi av mamma & Madde vid Distriktsjouren. Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten och började med maten :p kyckling gryta och hasselbackspotatis :) mums :p

Nu är vi hemma igen.. Så kul att få träffa syster yster, även om det inte var länge sen ;)





Kärringen har iaf. kommit underfund med hur man sätter in pengar på kontot!!!



God natt med er!


Hammarmörkret ;P

Nu starx bär det av upp till mamma och pappa. Är bjudna på middag. Därefter åker jag, älsklingen och pappa till Sandviken på årets sista mörkerfält :) Ska bli så kul :D Yeay!!

Nu ska jag bara plocka ihop de sista sakerna sen åker vi!


Önska mig lycka till!!

Inte mycket kvar nu ;)

Samtidigt som jag håller på att rensa i datarummet så passar jag på att lägga in lite filmer på datorn ;) Alltså filmer från videokameran ;) Sen ska den säljas!! :) Har ca 25 stycken band som medföljer :) Någon som är intresserad?? Har planer på att skaffa en lite mer avancerad filmkamera :P

Nej nu lär jag fortsätta om jag ska bli klar någon gång...

Haha!! Börjar på ett ställe tills jag kommer underfund med att jag får lov att göra något annat innan... :D Så jag har flera olika ställen som jag håller på med nästan samtidigt! Hahaha!!

Aja....

Inte mycket...

Har iaf. städat lite idag.. Tidigare var jag och älsklingen upp till pappa, fick lov att fixa prispengar till skyttarna som deltog och fick bra placering på våran Mörkerfält :) Annars har det just inte hänt så mycket idag...

Ska se om jag kan somna inom kort...



God natt på er!

Sova??

Vad är det känns det som :/

Kan verkligen inte sova på nätterna längre... ligger bara och grubblar och tänker på en massa som jag inte borde (iaf. inte vid den tidpunkten :/)

Just nu städar jag som en dåre så jag ska bli trött någon gång... Samtidigt som det får mig att tänka på annat.


Idag var jag & Sandra ner till barnmorskan. Sandra skulle byta preventinmedel så jag passade på att göra det jag också :) Till nått jag inte behöver tänka på VARJE dag.. Tidigare satt jag och gjorde uteslutningsmetoden för att lättare komma på vad som skulle kunna passa mig.. Då jag e spruträdd så blir det ju absolut INTE P-stav... Och eftersom jag missar mina P-piller ganska ofta så kunde jag ju direkt utesluta Mini-piller... Kondom kommer inte ens på fråga... Sååå då finns det ju inte mycket kvar att välja mellan :/ Funderade på kopparspiral men det blev P-ring iat. :D
Passade ju ganska bra då jag bara har en karta kvar ;)

Idag var vi ner till mora igen och hjälpte Jerry med bilen. Generatorremmen hade gått av :/ Men det fixade killarna hyfsat snabbt :)

Efter det blir det middag i evertsberg hemma hos Tobbe. Tacos ;P Tack för maten gubben!!

Nej... nu ska jag se om jag får något gjort :)



God natt!!

Bjudna på middag :P

Idag har vi inte gjort något speciellt... Har varit upp och ätit middag hos mamma & pappa :) Pappa hade gjort hemmagjord lasagne :P Mums som fan!!

Har nyss satt i en ny dragkedja i älsklingens jeans. GaaaAH!! Men det gick bra.. Ser ju riktigt proffsigt ut ;) Hehe!!

Nu ska jag plocka lite runt datorn så jag hittar igen tangentbordet, hehe!!



God natt på er!

Årets första snö har nått Älvdalen...

Ja då var den här då :/ Satt helt inne i mobilen när Danne sa åt mig att titta ut. Hmm... Jaja!! Finns inget att göra åt saken ;)

Snö??

Hörde att det haglar/snöar mellan Mora och Älvdalen :/ Hmm... men av någon konstig anledning har jag längtat efter vintern i år?? Det vill jag ju påstå att jag absolut INTE brukar :S Men det kan väl kanske bero på förra vinterns bravader :P

Jag och Sandra har bestämt att det blir skotertur till Lokagnupen i år igen och vi ska även försöka ta oss till Grövelsjön, skotertur i fjällen låter väl inte helt fel!?!?!? :D

Nej nu ska jag slänga in en tvättmaskin :P

>Ingen Rubrik<

Idag har det gått ganska långsamt..

Åkte ut i Rust en sväng med Sandra & Robban. När vi kom hem gjorde jag & Sandra mat (eller jaa, Sandra mestadels). Blev RIKTIGT stuvade makaroner (INTE med 3 kg socker i som vissa har) och korv. Mums!! Tur man har kusin här som lagar så god mat ;) *Blink blink* Hehe!!

Här om dagen när jag gjorde hemmagjord currysås blev Sandra riktigt förvånad att jag kunde det ;) Haha! Det var roligt att höra att hon gillade den också ;) Hihi!!

Senare idag kom syrran Ewa förbi och ville ha hjälp med ett grattis kort :)



Därefter blev det återigen kortspel, som de tidigare kvällarna :D


Och nu blir det sängen!



God natt!

Mycket nu! :)

Igår hjälpte jag, Älsklingen, Sandra & Robban till med flytten åt Madde & Adde.. Fan va skönt att få något eget... Är glad för deras skull :) Jag och Sandra kom underfund med att Madde hade mer grejer än vad vi hade när vi flyttade hemmifrån. :D Vi diskade nästintill konstant från att vi kom till det vi åkte :) Hehe!! Men nu har hon iaf. det roligaste kvar :)

Var väl hemma vid 04:00 imorse. Åkte förbi och hälsade på pappa på jobbet innan vi åkte hem för att sova.

Idag kom min sötnos Sofia och hälsade på. Jag, Fiaa och Sandra satt och pratade medans killarna nördade vid datorn :) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Säger jag bara! ;) Hur som helst håller jag tummarna för dej Fiaa ;) Det står nog inte på nu. Patetiskt... HAHA!!

Aja... ska se vad vi ska hitta på för mat idag :P



Tjingeling ;)

Min nya mobil <3

Bara älskar den :)






Hade dock lite problem i början, men ringde bara till Ida & Emil och fick hjälp :P


Som sagt... ÄLSKAR DEN!! <3

Imorgon gäller det :)

Då kommer det förhoppningsvis ett brev på posten ;) Om inte 2 t.o.m. :P Yeay!

Usch!! Måste verkligen vända tillbaka dygnet!! Men men..


God natt på er!

Äntligen!

Yeay! Nu är den äntligen här!! :D Min, min, min!!! :D


Rättning :)

Fick ett samtal tidigare idag av pappa som ville ringa och gratta mig :D Jag KOMMER gå upp till eliten nästa år, alltså klassen D3 :D Madde lika så :)

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag fick 2 standard brons, vilket inte stämmer. I Lima fick jag ett standard brons och här hemma fick jag ett standard silver :) Yeay!



:)

Städar

Just nu diskar vi några maskiner.. Långtråkigt.. Funderar på att dra igång nån tvätt också :/ Hmm..

Spelade binglotto igår.. Haha!! Och Danne som inte ens var med och spelade vann 100:-. Men då gick det iaf. jämt upp ;) Hehe!!

Känns så skönt.. Det här var sista månaden att betala på sängen. Så nu är den avbetalningen borta också :D Så nu är sängen våran!! Jisses vad det går bra för vårat lag. Nu är det bara nån enstaka småavbet. kvar! :D Det ni!!


Nej nu ska jag gå och hjälpa älsklingen <3


Kram på er!


Dagen som varit :)

I morse/dag blev det pizza till lunch med Sandra & Robban. Efter det tog vi en promenix längs älven i Loka :) Satt en stund inne hos "mormor & morfar" och pratade. Sen rullade vi hemåt och började med middagen (eller rättare sagt Sandra :D Hihi!!). Till förrätt blev det Toast Melba med skinkröra :P Efterlängtat!! Till varmrätt blev ugnsbakad lax med potatis och kall sås :P Såååå GOTT!!! Ska nog anställa Sandra som min personliga kock :P

Nu blir det film och efter det sängen ;)



God natt!!

Nöjd som faan :D

Igår var det mörker fält i Lima :) Gick hyffsat bra måste jag säga. Tappade endast 3 träff, vilket betyder att jag slog Tom och Amie ;P Hehe!!

Idag/ikväll hade vi "ungdommar" i Älvdalens Pistolklubb arrangerat ett mörkerfält som det också gick mycket bra på :D Tappade endast 1 träff :D Vilket betyder att jag slog syrran, Tom och Amie :D

Så både igår och idag har jag skjutit till mej 2 stycken standard brons (tror det heter så)... Så nu är jag förhoppningsvis kvalad till SM nästa år också :D Yeay!! Det känns som att det går bra för mitt lag ;)

Pappa trodde att jag kommer gå upp i D3 nästa år, Madde också för den delen, (eliten ;) för er som inte vet vad som menas med det, vilket betyder hårdare motstånd).

Aja.. En mycket MYCKET lyckad början på helgen ;)



Nu blir det nog sängen skulle jag tro :D
God natt!

RSS 2.0