:)

Idag har jag juh hunnit med mycket :)

Kl.13:00 hade vi skytte 2:a gången för i år :) Slutade med att jag slog Tom med 2 tavlor ;) Hehe! Av alla som var där så kom jag 3:a :) Men nu var det ju bara träning men på ett sätt tävlar vi med varandra... blir lite mer roligare då.

Efter det var det årsmöte x 2. Gick bl.a. igenom inför Björnträffen i maj och lite motioner som ska tas upp imorgon i Falun på årets 4 årsmöte. Huuh... är ganska många årsmöten man ska på.. Styrelsemöte, kretsårsmöte .m.m.

Kommer få träffa min älskade syster som kommer dit från Ludvika :) Längtar! <3

Hur som helst... efter mötena åkte vi hem till mamma & pappa och lämnade av lite prylar..

...............
....................
........
Hmm... kan juh börja så här... jag, mamma, Danne, Tom och Jerry satt igår vid köksbordet och pratade om motion.. HAHAHA!! man måste nästan vara en aning insatt i våran familj för att man ska fatta hur kul vi hade..

Vi satt och diskuterade runt mammas blivande operation då hon innan dess ska gå ner 10kg och sluta röka för att riskerna med operationen ska minska.. Med andra ord skulle mamma börja ta några promenader och Tom sa att han hade klarat det lätt.. sen tyckte mamma att det gjorde väl hon också som redan går varje dag med sluggo.. Vi tyckte inte att det räknades då det bara blev en promenad till postlådan och tillbaka..... saaaaakta!! Upp till bevis :) Tom sa "BRA!! då går vi en timmes rask promenad imon!" Jaa!! svarade mamma..


Idag på skytte fick jag ett sms från mamma... "Skulle bara höra om ni hänger med sen då?" :D
Höll på att tappa hakan :) Hahaha!! Visade Tom smset och han blev lika förvånad.. Trodde verkligen att hon skulle "glömma" bort det :) Men icke!!

Så senare när vi var klara på skyttet kom Tom och hämtade oss (Mig, Danne, Jerry och mamma). Vi åkte upp till näset och ut mot kanonvägen. Därifrån började promenaden.. Med väldigt MYCKET gnäll från mammas sida... "inte i skogen" "tänk om det kommer en björn" "kan vi inte gå åt andra hållet ist"

Och dessutom... visste ni att om man går i skogen så kan man inte gå i rask takt?? Det visste inte jag.. Men enligt mamma så var det så.. Hahah!! Söta mamma!!

Men hur som helst blev det en timmes promenad iaf. på 4,6 km. Inte nog för att jag är stolt över mej själv som överhuvudtaget gått utan för dörren.. jag är jäkligt stolt över mamsen som klarade det.. Men jag måste säga att det gick fan så mycket fortare på tillbaka vägen än åt andra hållet :D HAHAHA!


Neeej... nu måste jag lägga mej om jag ska orka upp tidigt imon.


God natt med er och sov gott!!

En underbar dag med underbara människor :)

Igår var jag, Älsklingen, Sandra och Robban ut på en skoter tur. Åkte upp på Lokagunpen en vända och sen ut på Lokatjärn och fiskade lite. Fick dock ingen fisk så det blev en till vända på skotrarna :) Faan va kul vi hade :) Kommer garanterat ut fler gånger :D Har lovat lillebror att han ska få följa nästa gång.

Hade jag vetat tidigare, det jag vet nu, hade det skett oftare ;)

Kommer lägga ut bilder från skoterturen när jag tömmer kameran :P

Sandra & Robban sov över hos oss, så vi kollade på film... eller jaaa... jag och älsklingen kollade på insidan av ögonlocken ;) Hihi!

Idag blev det lunch på hotellet. Super mysigt. Sen blev det mora för deras del då Sandra skulle jobba.

Nu blir det lite tv sen sängen.
Kram på er!

??

Förr i tiden när telefoner byggdes av keramik, ägnade sig då telefonfabrikerna åt luren-drejeri?Hehe.. Fick den funderingen på mail av min svärmor igår :) Hihihi!!

Hur mycket som helst på så kort tid som möjligt...

Dagen började i stort sett med att jag fick hoppa in och jobba kl.11:00. Skulle egentilgen ha jobbar till 15:00 men jag skulle på möte med Ylva (Lernia) kl.14:00 så jag skutatde 13:50. Vi gick igenom lite saker och bokade nya tider för nästa vecka. Efter det åkte vi ner på RV med min matberedare. Robban hjälpte oss att skriva ett reklamations brev till Elektrolux. Rv kunde inte göra så mycket eftersom butiken gått i konkurs. Så vi får väl se om Electrolux hör av sig...

Ganska mycket gjort idag :)
Plus att dagen inte är slut än :) Hehe!

Är verkligen fint väder idag. Känner mej verkligen jätte sugen på att hyra en skoter och fara ut en sväng.. jag menar.. jag har juh skoterkort men det enda som stoppar är ju tyvärr ekonomin som vanligt :S Men men..

Sitter också och väntar svar från Jysk. Var på anställningsintervju i måndags. Visserligen gäller det bara en 50% praktik men det är ju alltid en början :) Det återstår att se :)


Nej nu ska jag passa på att göra någon nytta :)
Ha en underbar dag alla!
Kramar.

RSS 2.0