Besök :)

Idag när jag kom hem från jobbet så var svärmor & svärfar här och hälsade på. Kollade igenom lite papper och sånt och har även klarat upp vissa "knutar" :) Skönt!

Sen kollade vi på lite andra papper ang. en avbetalning.... Hmm... Allt står inte rätt till på den fronten. Hade en avbet. på 36 månader... betalar vi nu i november så är vi uppe i 37 månader...? + att det blir inte sista räkningen utan den kommer i December.. och då blir det 38 månader.....?

Får dom göra så??

Ska ringa lite samtal imon sen blir det nog ett ilsket samtal till detta företag! Fanimej!!!!!


Ajaa... lär gå och lägga mej  nu om jag ska orka upp imon :/ JOBBA!God natt!

Kurragömma ;)

Sandra och Robban åkte hem idag... Har varit i stort sett konstant med varandra i över en vecka... typ... Så det blev ganska så tomt och tyst nu när dom åkt :(

I fredags fick vi nått cp-ryck så vi åkte till mora... mitt i natten... Slutade med att vi åkte ut i färnäs och hämtade Robbans och Sandras andra bil.. Amazon.. Lekte lite kurragömma :) Det gick typ 5 minuter sen såg vi polisen. Dom hade stoppat några och kollade som f****n efter amazonen.. Kollade till i backspegeln när vi åkt förbi dom och såg att dom åkte efter oss.... Vi stannade till på Preem för att tanka. Då kommer dom och parkerar bakom oss.. Ena polisen klev ur bilen och gick fram till Robban och frågade om Amazonen var besiktad. Jajjemen, svarade Robban. Sen fick han blåsa.

Efter det åkte Danne & Robban till Maxi för att posta några brev och under tiden åkte jag och Sandra och gömde oss :) Sen satt jag och Sandra och skämtade och diskuterade vad vi skulle ha sagt om polisen stoppade oss. HAHAHAHA!!!

Sen... genom skogen såg vi en bil som kom emot oss :) Den svängde in på området där vi gömde oss.. När den närmade sig såg vi att det var polisen :O Jahapp... Vi hoppades på att den skulle åka förbi oss och det gjorde den... men sen kom lysena mot oss. Sen ställde han sig framför oss och satte på extra ljuset.. Varken jag eller Sandra kunde sluta skratta :D

Sen klev han ur bilen och kom fram till oss.... "Vad gör ni här då?", frågade han med en bestämd röst. "Öööh!! Vi leker kurragömma!" svarade jag och började skratta ännu mer. "Med vem då?" frågade han. "Med Amazonen", svarade jag. Han frågade efter körkortet och gick bort till polisbilen. Sen såg vi att Danne och Robban kom i Amazonen. Dom klev ur bilen och kom bort mot oss. Polisen frågade Robban vad dom gjorde där. "Vi leker kurragömma med dom", sa Robban och pekade på oss. :)

"För mej som polis så ser det här lite misstänksamt ut!"

Robban fick visa sitt körkort också :) Hehehe!!

Har iaf. inte skrattat så här mycket på länge.


Ewa & Camilla var hit lite tidigare idag. Sen skjutsade Ewa hem henne och kom tillbaka. Vi gjorde lite kladdkaka med glass :) Mums!

Nu ska jag och älsklingen slappa till en film.Kram på er!

????

Varför??

Kan inte sluta gråta.... Varför känns allt skit helt plötsligt?? Tårarna bara rinner och vill inte sluta.


Kan inte sova.Känner mej så äcklig....... Vet inte vad jag ska göra....?


..........Orka!

Ny lägenhet??

Idag har jag och älsklingen varit och kikat på en ny lägenhet. Några hundra meter bortanför där vi bor nu. Med andra ord, fortfarande på byn. En 4:a. Med VÄLDIGT FULA tapeter. Men vi frågade om vi ev. fick tapetsera om (om vi nu skulle flytta dit) och det fick vi. Vi behövde inte ens få hans godkännande så vi kan ha skrik rosa i nått rum om vi nu känner för det. Skit bra. Hehe!!

Skiljer ca 1500:-/månaden mot i 2:an som vi har nu. Så det är ju inte sååå mycket. MEN... då har vi ju 3 månaders uppsägningstid :S Men vi ska se om det finns nått vi kan göra... annars får vi bo kvar och se om det finns någon annanstans att bo??!!..

aja..Nee nu är det nog dags för sängen.. eller jaa :) SNART!!


Puss på er!

Till Karin:

Tack så jätte mycket. Kan lova att vi är supernöjda :) Och tack igen för tipset med potatisgratängen.. Det ska vi verkligen prova :) Tack, tack, tack!!

Saknar er som fan!! Danne hälsar!
Love U!

RSS 2.0