Dags??

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera med lite bilder från midsommar, som jag lovade tidigare ;) Hihi!!


Först ut är...
Älsklingen <3

Med tanke på att han har hållt på med detta förr i tiden och alla de pokaler han har hemma så kan man ju bara gissa sig till vem som vann ;) Hihi!!
Själv hade jag nån bortförklaring om att jag inte vill klå allihopa ;) Hihi!!Ni kan ju se själva hur det gick.
Väljer att inte lägga upp de andras resultat med visad hänsyn till dem ;) Hihihi!!
Svärmor & hennes arbetskamrat klär midsommarstången :)
Njuter ute på altanen :)
Kan ju tillägga att även Sandra & Robban kom ner på natten :) Trevligt :)Annars då??
Har fixat lite här hemma.. Var ju tvungen att stanna till på IKEA på hemvägen såklart :) Hihi!! Så jag köpte bl.a. skålar som är i samma seria som de tallrikar vi redan har :)(De uppe till höger)


Köpte även nya kaffekoppar :) Är ju lite störande när man blir några fler och man måste ta fram 3 olika sorters koppar :/(De vita till höger)


Sen även lite annat :D

En byrå att ha i hallen bl.a.... :DVar ju tvugna att åka hem i Söndags eftersom jag började plugga på måndagen igen.. Mmm... eller hur... Först strulade det med böcker, sen när böckerna ÄNTLIGEN kommer så felar det :/ ÅHH!! Suck!!

Så nu börjar jag kursen först på måndag.


Har städat kylen, på tal om ingenting...Så nu ser man igenom hyllorna.. Så JAA Millan det var genomskinligt glas och inte frostat glas... Hahaha!! Nej då så illa var det inte :)


Nej nu ska jag slänga igång en tvättmaskin och se om jag klarar att montera ner köksarmaturen själv, så jag kan skruva fast en sån där redskapsstång bakom den (vet inte för tillfället vad det heter).

Sen ska jag kolla med pappa om jag kan låna lite verktyg så kanske vi kan lägga in golvet i köket nån gång :) Är väl på tiden nu tycker jag ;) Hihi!!Kram på er!
Hoppas att ni har haft en bra midsommar!!

Midsommarafton :)

Sitter just nu nere i Åtvidaberg :) Firar midsommarafton för fullt :)
Vill inte sitta framför datorn allt för mycket, men jag ska se om jag kan lägga upp lite bilder från dagen/kvällen imorgon :)

Hoppas i alla fall att ni alla får en mycket lyckad midsommarafton :DKram på er!

Skakis?!?!

Måste säga att jag NÄSTAN fortfarande är skakis från igår :) Robban tvingade mig att köra en hjullastare :) Visserligen inte så långt men ändå.. det är ju inte som att köra en vanlig bil direkt.

Tidigare igår var jag och älsklingen och hälsade på Tom. En av deras hundar har fått valpar :) Sååå söta :) Hihi!!

Efter det följde jag med Robban till Rättvik för att ta kort när han tippade av jord...


När vi kom hem till dalen så följde pappa med mig för att köpa en egen pistol till skyttet :) Har dock ingen licens ännu men den är på G :) Tycker inte att 3500:- är mycket pengar för en pistol :P Så nu snart har jag en helt egen. PLUS att det är växelsats till den så man kan säga att jag har köpt två vapen i ett :D Så nu kan jag skjuta både C och B på tävlingar. Fick även med en massa ammunition värt nästan 700:- :P

Nu strax ska jag och pappa sätta oss och göra vapenvård :)


Efter det åker jag och älsklingen upp i Åsen till farbror och Sandra :) Ska tona rutorna på Galanten ;)Ha det bra!!

IKEA <3

Igår åkte jag, älsklingen, Madde & Adde till IKEA i Västerås :) Jag som verkligen inte skulle ha något handlade för nästan 1000:- haha!!

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället :)
Kram på er!

Kärringbestyr :)Igår var jag, älsklingen & Sandra ute på kärringbestyr :)
Vilket resulterade i att jag vann totalt 1000kr :D Först 500kr på 2 rader (på bilden) och sen 500kr igen på ett annat spel :)

Kan ju säga att jag fick tillbaka pengarna iaf :) Hahaha!!
Just nu sitter jag i Färnäs, ska göra klart det sista på inlämningsuppgiften. Sandra följde med Linn in i Noret för att handla, och älsklingen & Robban jobbar. Ska se om jag hinner klart innan alla är tillbaka.


Senare idag ska jag se om jag hinner tona om rutorna på bilen. Vette fan vad dom har sysslat med som har satt dit den som sitter där nu :/

Vid fyra tiden ska jag och Sandra åka och gå på en husvisning :) Ska bli kul :)


Måste komma ihåg att ringa Björlins också och höra med dom vad dom tar för att kopiera bilnyckeln. På Mora Järn & Bygg skulle det kosta nästan 1000kr :/Igår kände jag mig riktigt aktiv :) Hann med hur mycket som helst :) Jag och älsklingen var ner till Byggvaruhuset och kopierade hemnyckeln så att mamma & pappa har en egen, skrev ut en massa papper hos pappa tills nästa kurs börjar, åt lunch på Dalgatan 118, var in på banken och beställde ett nytt bankkort och diverse andra ärenden.

Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna klart :)Kram på er!

RSS 2.0