Besök..

Först lägger jag upp bilden på Mickes gravsten som jag skrev om i föregående inlägg..



Visst är den fin!?!

Jag har presic upptäckt att det tar en jävla tid att ladda upp bilder med det här modemet så ni får se resten när jag kommer hem.. Vill inte sitta här i flera timmar.. :) Känner mej en aning osocial då.

Idag har vi fått besök av familjen Dufvenmark. (Alla utom de två älsta)
Fick vara som en liten barnvakt idag :) Väldigt fina barn, men samtidigt precis som barn brukar vara.. Leka, leka, leka... :D Hehe!! Innan det var jag & Danne ner på samhället en sväng och handlade.

Just ja... Var en aning förbannad igår.. Vi spelade monopol och jag var väldigt nära på att förlora mot Patrik.. Det är nämnligen så att han har vunnit i Monopol varenda gång... HAAH!! Men inte igår... för då vann JAG!! Stolt som faan är jag.. :) Hehehe!!

Nu ska vi gå och lägga oss.. så vi orkar upp imon. Lollo & Patrik friar ett årig bröllopsdag imon för den delen så vi får väl se vad vi hittar på :)


God natt & sov gott..

Framme :)

Det var vi igår:) Orkade inte skriva något mer igår kväll, var helt slut..
Karin & Jimmy (med ungar) var här en sväng och hälsade på också. Mycket trevligt :) Det var juh trots allt ett år sedan vi träffades sist.

Idag har vi inte gjort så mycket. Var ner på samhället en sväng och handlade och självklart var vi till Mickes grav och tände ljus. Han har fått en jätte fin gravsten..

Håller just nu på och laddar upp bilderna från kameran och det tar juh sin lilla tid :) hehe! Har även lite bilder från Julafton som ska ut på bloggen också :) Hehe!

Men jag låter datorn jobba lite så lägger jag upp bilderna lite senare :)


Kram på er!

På väg söderut ;)

Först vill jag bara tacka för alla fina julklappar :) Alla har redan kommit till användning :) Hehe!

Just nu sitter vi i bilen på väg söderut ;) Ska ner till svärmor/mamma & Patrik :D
Åkte ur Lesjöfors för ett tag sen. Usch!! Sitter som på nålar just nu... dels för att jag vill komma fram så fort som möjligt och sen för att jag är osäker på väglaget.. Men jag måste säga att vägarna blir mer bara ju längre ner man kommer i landet.. Skönt på ett sätt om det är plus ute men nästan värre än riktig vinterväg om det skulle vara minus.. :S
Hmm...

Nu är vi strax i Filipstad.. Och enligt GPSen har vi ca 26 mil kvar.. den beräknar att vi ska vara framme 18:40 ungefär..

........................................................

Nu e vi framme i Filipstad.. Ska stanna så katterna får gå på lådan en sväng.. Uppdaterar lite senare..



Puss hej :D

GOD JUL!

Ville bara önska er alla en riktigt GOD JUL!


Pussar & Kramar från mej...

Bilder...

Eftersom jag inte haft "tid" att blogga något den senaste veckan så kommer den i bilder här nedan :)

Först vill jag bara säga GRATTIS till Larz Kristerz som vann Dansbandskampen i Lördags.. GRATTIS! Fy faan va bäst dom är!

I fredags hade jag & Madde bakdag :) Skulle bara bullar, lussekatter och sockerkaka men det blev bara bullar för efter det orkade vi inget mer :)

Madde sockrar bullarna..



En färdig plåt..



En till färdig plåt :P



Och fler blev det. Dom blev inte ens torra :) Adde tyckte att det var hans förtjänst för att han var så duktig att pensla :) Hehe!!

Var också tvungen att göra ett pepparkakshus :) Men jag brände mej på den där jävla sörjan som gjorde att bitarna skulle sitta ihop :S



På Lördagen så kom Sandra upp till Dalen för att klippa mej... Hade också lovat Madde att vi skulle komma upp och kolla på Dansbandskampen hos dom för en gångs skull... Så jag, Danne & Sandra åkte upp dit... Vi (jag, Danne, Sandra, Jerry, Ewa, Madde & Adde) satt framför tvn och röstade som idioter. Efter att dom nollställt räknarna så var det ingen av oss som kom fram (med röstandet) FÖRUTOM Danne... såå klart!
Vi satt på helspänn allihopa.. Men vi skrek när Larz Kristerz vann :D

Efter programmet så klippte Sandra klart mej :P Sen klippte hon sig själv :P Och sen åkte vi ner till lägenheten igen för att slutligen färga håret på Sandra.



På Söndagen gjorde vi inte sååå mycket.. Satt och väntade på att Martin skulle komma på besök :)



Kul hade vi..
Han hann knappt komma innan för dörren, sen knäppte vi varsin cider/öl :P

Efter en stund kom mamma, pappa, Jerry, Ewa, Madde & Adde ner till lägenheten och sen var det bara att bege sig ut på byn med varsin fackla :)

Syns lite dåligt men det var smockat med folk...



Jerry & Pappsen <3 Och lilla Adde syns till vänster i bakgrunden :P



Mamsen <3



Lilla Maddus <3



Lille Ewe <3



Folkmassan på ena sidan granen...



Och folkmassan på andra sidan...



Och såklart självaste LARZ KRISTERZ :)



Och såklart Juryn :) (Alla utom en)



Innan vi gick ut fixade jag och Jerry några lappar som en och en annan bil fick. Hoppas att dom inte tog det på sådant stort allvar :)



Hehe!! Pappa berättade att när dom satt sig i bilen för att åka hem så hade en av bilägarna kommit tillbaka till sin bil.. Han hade hittat lappen som satt på rutan och stått och läst en stund. Pappa & Jerry hade setat och asgarvat medans Ewa vill skjunka genom marken. HAHAHA!! Lite kul var det iaf..

JUST NU.. sitter vi i Venjan.. Har för en stund sedan kollat på en film från när Danne och Linda var små.. SÅÅ SÖÖTA!! Hihi!! Nej nu ska vi nog gå och lägga oss om vi ska orka upp och vara trevliga mot tomten senare :D

God natt på er!

Helgen..

Härmed lägger jag upp lite bilder på helgen som gått plus lite annat :) Orkar inte skriva så mycket...

En bild säger mer än tusen ord :)
Klart att Lucia Fest I Natt slutade på akuten... Mer behöver jag inte säga :D



Skruttisen har hittat en ny plats att sova på ;)



Det har Tussan också :P



Dom tre bilderna nedan är på min farbrors bil efter frontal krocken..



Det är ingen vacker syn...



Men dom har verkligen haft änglavakt! Tack och lov att dom lever!



Dessa blommor fick min Älskling av mej igår...



Så här går det när man skryter för mycket :D Hehe!!



Nej nu ska jag och Älskling fixa nått att äta...



Kram på er!

Ett telefon samtal..

Idag fick jag vakna av ett inte så roligt telefon samtal. Det var mamma som ringde och berättade att min farbror har varit med om en olycka. En frontalkrock utanför Vattnäs. Dom har tydligen slungats av vägen och mejjat ner 2 träd. Även min kusin Dennis och Sandras kusin Pontus var med i bilen. För tillfället vet vi inte så mycket mer än att dom är på Mora Lasarett. Det sägs att dom är lindrigt skadade och det hoppas jag verkligen.
Vi får se om vi ev. åker ner och kikar till dom men vi vet inte just nu.




Neej nu orkar jag inte skriva mer :(

Lastbil :)

Igår.. för första gången i mitt liv har jag åkt lastbil. Har följt med Robban när han skulle jobba. Började med att vi åkte från mora vid 18:00 tiden. Normalt så börjar han vid 20:00. Men han skulle passa på att kolla på en bil när vi var i borlänge. Tror vi var i borlänge vid 20:00, så vi åkte först och lossade släpet och sen åkte vi bort och kollade på bilen. Den var i ganska fint skick. Och så billig :)

Efter det så ringde Robban sin pappa som skulle komma och hämta bilen med trailer. Under tiden så åkte vi och plockade ut pengar till bilen. Sen åkte vi tillbaka till killen och betalade honom. När det var klart så åkte vi till Bilmetro för att kolla om hans lastbil var klar, alltså inte den vi kom ner i (för det var bara en han hade lånat under tiden som hans lastbil var på lagning). Hans lastbil hade gått sönder dagen innan och Bilmetro hade 24 timmar på sig att laga den. Men tack och lov så var den klar innan vi kom. När Robban hade tankat den andra lasbilen som han lånat så hade hans pappa lagomt kommit ner till Borlänge, så vi åkte bort och drog upp bilen på trailern.

Sen när vi skulle åka bort för att lasta lastbilen så kom det upp en skylt i displayen... "Motorfel" Så det var bara att vända och åka tillbaka till Bilmetro. Robban får köra in lastbilen i en av portarna så skulle dom kolla på det på en gång.

Följande bilder är taget av min mobil så kvaliten är inte den bästa..

Här står Robban "under huven"...



Reslutatet av motorfelet var att fläckremmen var i flera smådelar.. Lite defekt sådär :) hehe!



Den här bilden blev bra.. Eller lägligt är nog ordet jag letar efter.. Det ser ut som Robban ligger och kramar V6an :)



Efter att problemet var fixat så åkte vi vidare för att lasta och sen var det bara att åka tillbaka till mora.


Men jag kan lova att det var en upplevelse :)



Kram på er!

Pysselkväll..

Igår följde Danne med Robban och jobbade igen. Jag och Sandra blev kvar i Älvdalen. Uttråkade som vi var så skyndade vi oss till mora när klockan var ca 21:10 för att hinna in på Ica Maxi, vi hade bestämt oss för att köpa tuschpennor men det blev juh dock lite mer än så :) hehe! Hittade också lite pyssleark :D

Innan vi skulle åka hem så stannade vi till för att tanka, och då upptäckte vi att det behövdes spolarvätska :S Hmm..! Var i helvete fyllar man på det då? Fick lov att ringa Danne och fråga :) Men vi tror att vi hittade rätt behållare :P hehe!

Sen tog vi ett extra varv i rondellen, blev akut sugen på en Mc Flurry med smarties :P hehe! men sen gnissade vi hemåt igen...

När vi kom hem så började vi ganska direkt att pyssla.

Resultatet:
Denna lilla gjorde Sandra..



Denna lite större gjorde också Sandra..



Och denna gjorde jag.. (Obs! Sandra har skrivit skylten)



Visst blev dom söta :) Det var faktiskt riktigt roligt :)

Sen kan jag juh passa på att skriva om häromdagen när Madde & Adde var här också... Madde ville ha hjälp med att göra en pristavla.. Det som behövdes var bara en spånskiva, skumgummi, tyg (valfritt), sax, lim, hammare och häftpistol. Tror inte att vi använde något mer...

Resultat:

Baksidan



Framsidan



Och slutligen med Maddes priser på



Tror att hon kommer behöva en större tids nog :)

Senare samma dag fick Madde för sig att måla av oss alla :)
Vilket blev så här...



Riktiga självporträtt :D hehe!


Nej nu ska jag vara social med Sandra innan dom ska åka..




Puss & Kram på er!

Hmm..?

Vet fortfarande inte hur det ser ut med Maddes & Addes dator.. Men jag håller fortfarande tummarna att dom har klarat sig. Det kommer bli en aning jobbigt annars.

Inatt har Sandra & Robban sovit över hos oss.. Sandra stackarn for tidigt imorse för att åka och jobba, hon började vid 7.00 tror jag, men nu e hon tillbaka igen. =)

Igår åkte jag, Madde & Adde till Loka, hem till Sandras mamma, dom skulle fira Sandras födelsedag då. Hon fick en jätte fin ljusstake från Party Lite i födelsedagspresent. En sån som ljusen speglas i glaset så det ser ut som att det är jätte många. :P Jag vill också ha :(

Under tiden som vi var och firade Sandra så hade Danne följt med Robban till jobbet. Dom skulle bl.a. till Borlänge :) Jag vill också följa med och åka lastbil någon gång :P

Nej nu ska jag sätta mig och äta, Sandra har gjort någon med nudlar, kycklingbuljong, timjan, kyckling m.m. Får väl se om det är godkänt :P Men jag har väldigt svårt att tro att det inte skulle vara ätbart med tanke på att hon är kock :P

Något annat som hon har gjort som jag nästan alltid av någon anledning kommer att tänka på så fort jag ser rostbröd är detta......



Visst ser det gott ut!?!?

Neej nu ska jag äta lite..


Kram på er!

Helvetes JÄVLA skit!

Fy faan vad förbannad jag är!!!!!!!!!

Fattas väl bara att man får ringa försäkringsbolaget på Måndag!


Under tiden som jag, Danne & Robban åkte till mora för att hämta mamma på tågstationen så var Madde & Adde kvar i lägenheten. En stund senare så åkte dom vidare hem till mamma & pappa för att äta mat. När vi kom tillbaka från Mora så var Madde & Adde också klara så dom åkte före hem till oss.

Sen får jag ett telefonsamtal från Madde....................................................

(Tidigare: Jag tyckte att jag var smart som hade använt en grövre och tyngre vas till flytljusen som jag tidigare hade haft i en skål.... En vas som förhoppningsvis katterna inte skulle kunna välta... Med tanke på insidenten med Tussan.)     (Jag hade fel....)

-"Öhhh! Våra datorer simmar!"

När vi kommer hem hade Madde & Adde plockat av allt från bordet/bassängen och ställt ner det på mattan för att bokstavligt talat låta grejerna droppa av. SUCK säger jag bara.

Om jag nu har riktigt jävla tur så har båda datorerna klarat sig med nöd och näppe... Vilket jag självklart hoppas på. Så vi får väl se då.....


Nu har Danne och Robban lagat mat så vi ska sätta oss och äta nu och kolla på Lars Kristerz :)
Den enda höjdpunkten ikväll... Förutom att mamma kom hem då :P




Neej... ORKA!

Mamsen..

Glömde juh skriva att jag pratat med mamsen idag också. Hon ligger juh i Uppsala just nu, har varit inne på operation. Har haft problem med gallsten... Och NU, efter den 4:e operationen så har dom ÄNTLIGEN fått tag på den sista stenen som har gjort det jobbigt för henne. Tack och lov.

Faan.. vilket lasarett som helst är bättre än mora. Förlåt men det är så jag tycker!



Puss på er och speciellt min mamma ;)

Jul, Jul, Julgran ;)

Idag har jag hjälpt Danne stänga butiken. Fick ta hand om 3 kunder helt själv under tiden som Danne hjälpte en kund på baksidan som skulle låna ett släp. Han sa att det bara var att scanna in varan och sedan trycka enter. Så jag testade och det fungerade.. jag fick t.o.m. ut kvitto. 3 hela kunder hjälpte jag. :) Riktigt kul.. Saknar verkligen kundkontakten. ;(

Igår slog jag in julklappar och jaa..jaa jag vet att man ska klä julgranen dan innan jul men jag kunde inte hålla mej :P Jag bara fick lov att göra det på en gång :D



Jag kan lova att det är mysigt på kvällen :) Vadå!?!? Jag har aldrig haft en gran under de år jag bott här, så jag måste ju ta igen de åren jag missat! :P Hehehe!!

Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut bilderna på gardinerna igen men med blixt så man ser motivet mer. Här kommer dom... ;)

Vardagsrummet..



Sovrummet..



Köket..



Japp... det var dom det..

Just nu sitter jag.. här iof.. men i köket iaf. och Danne och Emelie sitter på andra sidan köksbordet och pillar på hennes nya dator :) Lisa var också här för en stund sen.

Nu ska jag kolla igenom mina bilder en sväng.. får se om jag hittar något kul att lägga upp :)


Kram på er!

Grattis till mig! :)

Idag har jag haft mitt körkort prickfritt i 5 år! :) Helt prickfritt! Inga böter, inga olyckor, ingenting!! >GLAD<

Så nu ska jag ut och övningsköra med syster & broder :p


Kram på er!


Jag vill "tacka" någon av katterna.

Suck säger jag bara. Igår vaknade jag av en smäll bredvid sängen, någon av katterna hade haft omkull min smyckeshand så den gick sänder. Och idag.. inne i vardagsrummet är det någon av dom som haft ner ena ljusstaken så den slutat lysa. Förhoppningsvis är det bara en lampa som ska bytas.

Vardagsrummet (innan ljusstaken gick i golvet)



Sovrummet (Innan min smyckeshand gick i golvet)



Och slutligen köket :)



Vardagsrummet är det enda som är klart.. Har typ inte så mycket Julsaker men juldukar har jag nån iaf. tack vare mormor & svärmor :P

Nej nu ska jag göra någon nytta.



Kram.

Julstädning!

Kommer att lägga upp bilder inom kort (har fått förfrågningar) men först vill jag nog städa klart :) Ska börja nu med direkten.. eller ja.. vi ska hitta på något att äta först.



Kram

RSS 2.0