Lång dag......... JÄSP!

Idag har jag och älsklingen haft fullt upp.. eller iaf. jag.

* Åka till Mora
* Hämte Tobbe i Bjärre (på vägen ner)
* Lämna Tobbe vid öltältet
* Hämta mormor
* Skjutsa mormor till lasarettet
* Handla på Ica Maxi (åt bl.a. mormor)
* Hämta mormor på lasarettet
* Skjutsa hem mormor
* Hämta Tobbe vid öltältet
* Hämta prylar i Vika
* Köra fort som fan hem
* Redigera dokument på datorn och skriva ut
* Bli skjutsad till Lokalen på möte med Lernia (låtsas intervju.... förberedd NEJ)
* Bli hämtat
* In på Morins en snabbis
* Hem till datorn
* Slå in Lindas present :)
* Göra/äta mat
* Datorn igen

* Sova??
Kram på er

Testat några av mina nya filter :)

5-image:
Blått filter
Close up-10 + 4 + 3
(Blev lite suddigt men jag testade bara som sagt :) Hehe!)
Star-8
Centre Image Sand

Kommer väl ut fler så fort jag har tid ;)
Kram på er!

Renovering av fönster :D

I tisdags väcktes vi av två snickare som ville in i lägenheten. Hyresvärden tyckte väl att efter 5 års prat om att byta fönster, att det kanske var dags att göra det.

Nån dag innan hade jag precis städat klart hela lägenheten. Hade varit så fruktansvärt noga att jag inte hade behövt städa på ett år. (Kändes det som iaf) Men sen kom snickarna... På kvällen när jag torkade golvet efter dom så var vattnet i skurhinken alldeless svart. Men det kanske inte var så konstigt när dom hade gått in med skorna.

Lägger ut lite bilder på resultatet och vägen dit iaf. :)


Vardagsrummet (innan dom börjat)
Sovrummet (innan)
Köket starx efter att dom börjat
Jag sa att jag ville ha något som skyddade sofforna så snickarna fixade fram lite plast som vi hade över elekroniken och sofforna. Dom sa att det inte kom till att bli så mycket skräp som yrde runt utan mest nedanför fönstrena.. men men.. man kan inte vara för säker :)
Gardinerna och sängkläderna fick äran att ligga under plasten i sofforna
Alla tre fönster samtidigt :)
UT MED DET GAMLA.......
OCH IN MED DET NYA :)
För er som kanske inte reagerat så hade vi 3 smalare rutor i vardagsrummet i det gamla fönstret och nu idet nya så är det 2 bredare. Mycket bättre och mycket snyggare.
Tyvärr så har vi fortfarande inga lister eller fönsterbrädor ännu. Dom har iaf. varit här och tagit mått och sånt... så vi har temporärt satt upp plast för att slippa ha isoleringen framme då katterna inte kan låte bli att leka med den.

Så nu har vi 2 rutor (med 3 glas) i vardagsrummet och 1 ruta i köket och sovrummet...(också 3 glas)


Meeee liiiikeeee ;)

Ni kanske ser hur det ser ut runt omkring. Skräp överallt och hur stökigt som helst. Men nått får man väl offra?? eller?!


Aja.. Bättre än innan.. så vida vi får lister och fönsterbrädor också :) Hehe!!Kram på er!

Nyvaken..

Just nu är det ett jävla liv vägg i vägg till oss. Det bankas och borras och låter allmänt illa. Är jätte trött :(

Står inte på förrän dom kommer inte till oss :/ Hyresvärden ska nämnligen byta fönster.


Hmm.. aja.. får väl stå ut.
Ha det! Kramar

Trött..

Vet inte vad jag ska skriva just nu.. har iaf. jobbat idag, så jag är ganska trött och seg.


Nån som har något förslag på vad man kan äta idag???Just ja.... Eline var in på jobbet idag :D Har inte sett henne på säkert ett år :) Det var jätte kul och se henne. Hon sa att hon skulle se om dom han kika ner nått nån dag :) Hoppas hon har lillen med sig då :) Och voffsingen kanske :) Strimma :)


Sen fick jag även ett ganska tråkigt samtal tidigar. En av mina nära har fått åka ambulans till akuten idag. :( USCH!!! Hoppas att det inte var allt för allvarligt.


Nu ska vi åka och lämna lite grejer åt pappsen. Får väl se om mamma är hemma, och om hon hört något nytt om morfar.
Kram på er!

You Tube :)

http://www.youtube.com/watch?v=jHka5QDIhmo

Helt slut...

Jahapp.. Idag blev det pannkakor till middag :P Och som vanligt somnade jag efter maten och sov nästan 3 timmar :S Känns juh lönlöst när man var så duktig och gick upp så tidigt imorse :/ Så nu sitter jag här klarvaken. Hade så jävla ont i fötterna när jag kom hem idag så jag klarade inte av att städa klart heller. Så jag får väl ta det imon när jag e ledig :) Måste verklgen tvinga mej själv. Så jag blir klar någon gång. Men jag kan lova att det luktade gott när jag kom hem idag. Trots att jag bara städat vardagsrummet. Luktade nästan sommar :P Ahhh.. härligt!


Aja...Kram på er!

Morgonpigg!

Nej det är jag absolut inte. Ewa ringde och väckte mej vid 08:25 i morse och frågade om jag kunde skjutsa henne till stallet (då henne bil gick sönder igår). Ville verkligen inte gå upp då det inte blev sängen så tidigt igår. Men jag masade mej upp ändå. Vad gör man inte för sina syskon. Fick börja med att sopa av 3 ton snö från bilen. Sen fick Danne hjälpa mej att sätta på pluskabeln på batteriet (då jag inte vågar, är livrädd att jag ska få en stöt).

Efter det åkte jag upp till mamma & pappa och hämtade henne. Vi stannade till vid Morins för att säga till pappa att han skulle hämta henne där efter jobbet. Väl borta vid stallet följde jag med in för att kolla på de små lammen :) Så jäkla söta :) hehe! Men så fort Ewa plockade upp någon av de två ungarna så började mamman gnälla :) Hihi!! Tog några kort med mobilen men dom ville juh inte stå still så jag ska väl vara glad om jag fick nån bra bild.

När jag sen skulle åka hem höll jag knappt på att ta mej av gården. Men det gick till slut :)

Så nu sitter jag här och väntar på att börja jobba. Funderar på att kanske äta lite frukost.


Igår blev iaf. vardagsrummet helt klart. Har torkat precis ALLT! Har t.o.m. skruvat ner lampglasen från takfläkten, putasat fönstren, damsugat av sofforna, duschat blommorna och dammtorkat/diskat allt porslin. ALLT med andra ord, det enda jag inte gjort är att sopa av taket. Men jag tyckte inte att det behövdes :)

Nu har jag bara resten av lägenheten kvar. :/ Slutar inte förrän 18:00 ikväll så jag får väl fortsätta efter det.Nej nu ska jag äta nått tror jag.Kram på er!

Paranormal Activity

Har nyss kommit hem från jobbet. Idag ska jag städa (dammsuga och torka golven) MÅSTE verkligen göra det. Men men.. det är ju skönt när det är klart. Ska försöka att komma i säng i skaplig tid ikväll så jag orkar upp och jobba imon.

Igår tvingade jag älsklingen att kolla på "Paranormal Activity" med mej. Madde tyckte den var läskig så hon sa åt mej att inte kolla själv. :) Satt på helspänn hela fimen. Den var dock en aning seg i början. Efter filmen kollade vi på "Paradice Hotel". Var ju tvungen att lägga tankarna på något annat. Fungerade under "P H" men efter det så vågade jag knappt gå på toa :S Helt klart sevärd för min del. Iaf. om man tror på det övernaturliga. Annars tror jag att man tycker den e fjantig.

Men men I´m a beliver :D

Hahaha!Nej nu ska jag sätta igång med städningen :)
Kram på er!

RSS 2.0