Bingo

Ledsen att jag inte la ut bilderna jag lovade men jag hann inte klart med tradera som jag trodde att jag skulle hinna. Direkt Danne slutat åkte vi upp till mamma & pappa på middag :P Sen följde jag, Danne & Jerry med mamma på bingo i färnäs. Tyvärr så blev det ingen vinst :( Men vi ska se om vi ska ner nästa vecka igen. Efter bingon svängde vi in till mormor en sväng. Satt och pratade om morfar och dessa jäkla läkare som tar all tid i världen på sig innan det händer något. Jag hoppas för deras skull att det inte är för sent! Känns ibland som att man sitter i ett timglas och tiden bara rinner iväg, och att man inte kan göra någonting. Hjälplös... :S

I morgon ska jag iaf. ner i mora IGEN på amv. Mamma ska ev. också följa och isf. ska vi svänga förbi morfar och hälsa på honom. Var länge sen jag såg honom nu. Saknar honom ;( Sen ska vi förbi mormor och plocka upp henne då hon ska följa med oss upp i dalen över Valborg. Under tiden vi är där nere ska Danne & Jerry skruva med BMW:n och kolla över bromsarna. Får se om Madde skulle med till mora också eller om hon blir hemma.

Sen måste jag in på apoteket och glasbanken. Får INTE glömma det. Annars har det väl inte hänt så mycket annat idag. Varit ganska lugnt faktiskt.

Nee... nu måste jag nog sova om jag ska orka upp imorgon.



Sov gott!
Kram på er!

Tradera.

Just nu sitter jag och lägger ut mina VHS filmer på tradera. Ser ingen anledning till att ha dom kvar när jag inte äger en VHS-spelare. Eller? Har ju några stycken så det kommer då ta nån timme iaf.

Lägger också in bilder från igår när jag och älsklingen var upp i Särna. Stannade till efter vägen och knäppte lite kort :)

Ska bara göra klart det här så kommer bilderna sen.



Kram på er!

Plugga.

Har inte gjort speciellt mycket idag. Hjälpt Madde med lite pluggande. Fick en förfrågan om att åka till Särna imorgon så vi ska väl dit en sväng också. Adde & Tom undrar nu om vi ska med ut förbi sjön vid Nybolet så vi ska väl se om vi ska med. Nu ska vi se om vi får något i oss. Maaat :P



Kram på er!


??

Sitter just nu vid Jerrys dator :) Hans nya stora skärm :) Han & Danne är ute också håller på med BMW:n. Själv sitter jag och väntar på att Madde ska bli klar med listan åt Tom och Adde. Ska eventuellt dra ner till os sen och pyssla med datorerna. Madde måste lära mej hur man lägger upp filmer på bloggen :) Det är lättare om nån visar ist för att nån försöker förklara. Har även varit ute och övningskört med lillebror idag. Schhhh!! Hemlis! ;) Tihi!

Just ja.. kollade till i mitt lilla växthus tidigare idag :D Har kommit upp lite fler sorter nu :) Spännande!! Den lilla som jag fått av Lollo verkar ha stannat i växten, och dannes kaktusar likaså. Men mina grästräd?? Tror de hette så, ial, dom har växt mest tror jag. Sen har även Citron kommit upp i nästan alla 10 små krukor :) Kuul!

Aja.. nu ska jag gå och kolla hur långt dom har kommit.





Kram på er!

Skytte igen :)

Då var det snart dax för skytte igen. Väntar bara på att Madde ska bli klar, sen ska vi gnissa upp på banan. Det är jag, Madde, Tom & Adde som ska ställa iordning idag. Får se om Danne kanske också följer med upp :)

Nej nu ska jag jaga på Madde lite.



Hörs kanske  senare.


Kram på er!


På väg hem.

Nu är vi äntligen på väg hem igen. Jag och Madde kom 1a i våra klasser så vi stannade kvar på prisutdelningen bara för det. Men så här i efterhand så ångrar vi det. Efter att pappa & Tom kom tillbaka efter sista varvet väntade vi ca 2 timmar till på prisutdelningen (eftersom vi kom tillbaka ännu tidigare). Inte för att man ska klaga, men är väl inte direkt imponerad av priserna. Man kan väl välja att ha något alla kan ha nytta av någon gång. Madde fick ett "camping kök" eller vad det nu var. Men det kommer ju iaf. Tom & Adde att ha nytta av. Bra det då... Själv fick jag 4 st solcellslampor. VART...ska jag ha dom då??? Runt bilen på OK parkeringen?? Eller i mina (INNOMHUS) krukväxter?? Eller varför inte i trappuppgången?? Nää.. dom kommer jag ge bort till bättre behövande :D Typ mamsen ;) Neeej, tacka vet jag pengapriser... Hade vi struntat i prisutdelningen hade vi varit hemma nu, men istället är vi bara i borlänge.

Annars då??... Har iaf. varit en ganska så bra skjutning och mycket fint väder. Jag och Madde satt och gassade i solen under tiden vi väntade så nu är vi en aning solbrända :) Så är väl ganska nöjd med dagen ändå :) Hehe!!

Nu sitter Tom och tjatar på mej att vi ska titta på film så jag måste sluta :)



Kram på er!

Resultat...

Gick väl inte som jag hade hoppat på men om inte resultatlistan ändras så ligger jag fortfarande 1a i min klass. När jag var upp och kollade tidigare så var det inte en enda som hade skjutit fullt så jag antar att banan inte var speciellt lätt. Men det måste ju vara sånna tävlingar också. Skulle gissa att om det var för lätt så skulle nog alla ha skjutit fullt.. och hur kul hade det varit?? mm..

Mitt resultat:

1:a stn. 5

2:a stn. 6

3:e stn. 2

4:e stn. 5

5:e stn. 5

6:e stn. 5

7:e stn. 3

8:e stn. 6

TOTALT: 37


På en station är det 6 träff som gäller. Totalt efter skjutningen så är det bästa resultatet 48 träff.



Just nu är Pappa och Tom ute och skjuter sitt andra var med Revolver och A-Vapen.
Efter det så ska vi vänta på att alla skyttar skjutit klart och sen är det prisutdelning.

Sitter och njuter av värmen nu iaf. Lär då vara minst 20 grader... Mmmm :)


TIDIGARE:



Madde, Adde, Jag, Pappa, Tom & Jerry.



Skjutbanan i Ramsberg.


Nu måste jag tyvärr sluta. ska ställa in datorn i bilen (i skuggan).

Ha en underbar "sommar"dag alla :)



Kram på er!


Ramsberg nästa :)

Just nu sitter vi i bilen på väg till Ramsberg. Skyttetävling :) Känner mej riktigt taggad. Jag, Madde, Adde, Tom och Jerry var upp på banan en sväng igår och tränade lite :) Hade lite bus för oss. När Tom & Adde hade skjutit klart så tände dom en brasa vilket gjorde att vi andra blev sugna på grillad korv :P Så när vi var klara med skjutningen åkte vi ner till Älven och tände en brasa och grillade :) Mums :P

Nu ska Tom låna datorn en sväng och sen ska jag kolla på en film :)



Skriver senare.
Kram på er!

Möte.

Hoppas på en bättre dag idag. Skulle egentligen ner med Tussen till Vettis idag men det blir på onsdag istället. Tiderna krockade en aning med mitt möte på amv i Mora. Så nu ska jag göra mej i ordning och sen ska vi åka.


Kram på er!

Helvete!

Jävla skit................... Kom nyss hem från skyttet, och ni kan väl nästan gissa hur det gick för mej... inte bra iaf. Fick totalt 39 träff i 20 tavlor av 48 möjliga. Dels var det en svår bana men det är inte det jag är arg på. På en av stationerna fick jag krutstänk alldeless under ögat och för er som vet så är det inte speciellt skönt. På den stationen fick jag bara iväg 4 skott totalt sen fick jag lov att avbryta. Stationen efter var jag i min egna lilla värld så när det var dags att skjuta så tjuvstartade jag i stället. Vilket innebar en poängs avdrag. YES! Neej.. tror jag ska försöka införskaffa mej ett par skytte brillor. Eller så ska jag helt enkelt börja använda mina solglasögon igen.

Nej nu ska jag hitta på nått innan jag tråkar ihjäl mej.




Hoppas att eran dag började bättre än min.


Kram på er!

Underbar vårdag..

Idag ringde Adde mej vid 9:30. Han var på väg ner till mej. Vi skulle ner till den nyöppnade affären under oss.. (mej och Danne alltså), Tammer gamla sport butik. Vi skulle in och kolla på fiskgrejer inför sommaren :) Dom hade massor. Mycket större sortiment och mycket bättre priser än innan. Ett exakt likadant vassdrag på Tammers kostade 129:- och på det nya stället kostade det 75:-, skilde nästan 60:- juh...

Sen fick jag en fiskelina av Adde som han inte hade behov av plus att jag fick 2 st spinnare :P Kuuul... Både jag och Adde vill ut och fiska nu men där vi brukar vara är det fortfarande is kvar. Sen vill jag att det ska vara lite varmare ute också :) Mysigt att sitta och fiska och samtidigt sola.. Aahhh!!!

Som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat bloggen på typ en vecka men har helt enket inte haft tid.. Tro det eller ej :P Men jag ska lägga in bilderna från kameran i datorn så får jag göra ett inlägg med en massa bilder istället för text. Har juh fått klagomål då jag skriver roman långa inlägg :D Hehe!! sorry!!

Sitter just nu uppe hos mamma & pappa. Danne är och jobbar och jag har tråkigt. Ska se om vi ska hitta på något bara Madde är klar :)


Ha det bra så länge i vårsolen :)

Kram på er!

Suck!!

Dagen började iaf. kul :) Skytte... Fick 46 träff av 48 möjliga. Fick samma resultat som Madde :) Yeay!! Hihi!! Pappa klådde oss.. :( Damn! Aja.. bättre lycka nästa gång :) För mej iaf. Hehe!!

Senare så åkte vi hem till mamma & pappa och åt :P Potatis, köttbullar, jansson, nån korv och rivna morötter :P Efter maten tog jag, Madde & Adde en promenad medans Danne skjutsad Jerry. Var ute och gick i 2 timmar :) Duktigt Millan!! Hihi!! Sen gick vi till lägenheten och spelade kort.

Senare på kvällen drog jag, Madde, Adde, Danne, Sandra & Robban ut.. Men det blev juh inte riktigt som vi tänkt oss.. Hmm.. Aja.. vi får se hur vi ska lösa det här.. Måste dra nu....




Kram på er!!


Läggdags.

Har väl inte gjort så mycket efter det senaste inlägget. Bara rensat datorn en aning. Tagit bort bl.a. suddiga bilder och dåliga filmer. Så nu har jag några GB till :) Hihi!!

Annars?? Känns som en ganska trist Fredag faktist. Har ingen ork att just hitta på något, bara ta det lugnt. Mamma ringde tidigare och frågade om vi ville äta påsk middag med dom imon men vi är redan bokade då vi ska till Venjan.

Hmm.. vet faktist inte vad jag ska skriva... Längtar tills mina fröer börjar växa.. som Ginas gjort.. Men på mina växter är det mellan 2 och 12 månaders grotid :( Så jag får nog vänta ett tag till. Det enda som hittills kommit upp är älsklingens kaktus :)



Inte mycket men lite iaf. :D

Nej nu ska vi nog kolla på en film och sen ska vi nog sova tror jag.



Ska försöka få tag på lillebror först.






Kram på er!

Mycket.

Har juh inte skrivit efter kalaset :) Hade i varje fall mycket trevligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag lägger ut några bilder istället :)



Robban hade iaf. kul :D



Sandra? Trött? Joo :) Nej då, hon blundade bara så presic :P



Dascha & Linda :)



Tommy :)



Mats :)



Gina & Danne



Persa kom också förbi en sväng :)

Senare på kvällen åkte jag, Danne, Sandra & Robban ut i 240:n en sväng :P Har några fimer jag skulle vilja lägga upp men jag vet inte hur jag ska göra. Inte än iaf. :) Men det kommer väl. Samma bus hittade vi på igår kväll också.

Tog även en sväng till mora med BMW.n också. Men när vi skulle åka hem så började oljelampan lysa...? Hmmm...! Så vi åkte upp till Robbans jobb och hissade upp bilen så Danne kunde krypa under och kolla (vad det nu hette).. Antagligen så har vi haft i för mycket olja i bilen så han har tryckt ut det överflödiga.. sen har det runnit ner i sladden till givaren så det har blivit något elfel. Men det räckte mad att vi tömde den så slocknade lampan.

Nu ska jag försöka få min dator att gå snabbare :) Ska tömma den på lite skit :P På ett eller annat sätt :)


Skriver mer sen ;) Som jag brukar skriva! Hihi!!




Kram på er!

Sorry.

Varken hann eller orkade skriva något igår. Har bakat nästintill hela dagen. Fattar inte riktigt varför jag gjorde så mycket.. Ser ut som att hela tjocka släkten ska komma. Men vi blir nog bara 7 st idag :) Så nu får dom lov att äta massor :P Hehe!!

Lägger ut några bilder :P



Lite muffins innan dom ska in i ugnen :P



Färdiga muffins :P



Blivande rulltårta :)



Blivande mockarutor.. På väg in i ugnen.



Färdig i ugnen. Dax för glasys..



Förberedde denna då kakan var i ugnen!



Måste observera  att detta var första gången som jag någonsin gjort Mockarutor/Kärleksmums, och vill man ha strössel eller kokos på så ska man vara snabb så det fastnar när det fortfarande är kletigt. Min hann dock stelna en aning men jag slängde in den i ugnen några sekunder, så pass att det inte åkte av. Så jag hoppas att dom är ätbara.

Resultatet:



Färdig! Gjorde några med kokos också (önskemål) :D Men annars blev det strössel som älsklingen ville ha :)



Och en sockerkaka :P



Sen var det dags att börja med bullarna :)



Gjorde dubbel sats av någon konstig anledning men här är halva degen iaf. :)



Den andra delen är utkavlad och sen har jag börja lägga på ett tunt lager margarin.



Kan lova att jag inte var snål med kanelen :) eller sockret för den delen :P Hihi!!

 

Ihop rullad och sen var det dax att skära den i bitar och lägga den på en plåt (i bullformar).



Här fick dom ligga och jäsa ytterligare en stund under en handuk :)



Älsklingen fick i uppdrag att pensla och sockra bullarna innan dom skulle in i ugnen :P



Det blev en plåt som blev lite brända (enligt min mening, inte denna dock, men dom fick Danne behålla för sig själv då han vägrade att kasta dom :) hihi!)

Blev en ganska lång dag igår och sent blev det dessutom. Sen städade vi lite och sen var det dags för sängen.



Inte nog med det. Väcktes i morse kl.09:30 av Tom. Han och Adde hade kört fast uppe i Nybolet. Så det var bara att sätta sig i bilen (som Danne spolat av igår) och åka upp till dom. Lerigt och jätte mysigt.. Så nu är bilen såååå fiin.. EJ!



Fin vah??

När vi kom upp till Tom så såg det lite värre ut än på bilden Tom skickade till Danne..



Fick bogsera upp den Med Toms bil som vi åkte ner och hämtade.. Gick lite segt i början men det gick till slut. Man är väl van :D Haha!! Efter alla gånger i vinter som jag och älskling fått agera bärgare :P

Inte nog med det heller... Fick ett argt telefonsamtal igår av en viss person som jag inte får nämna namnet på.. Danne fick skulden då han berättat att jag bakade. Personen i fråga kom då ner på ett besök för att ta ett smakprov. När personen kommit hem igen och ska parkera bilen så bakar denne över en isig snövall och glider bakåt rätt in i en stolpe så backspegeln spräcktes :) Fniss! :) INTE VÅRAT FEL!! :D Skyll på snön! hihi!!



Sen MÅSTE jag bara lägga ut en bild på våran sötnos Tussan som var hos vettis i Måndags. Hon fick så mycket beröm av veterinären för att hon varit så duktig.



Här är hon fortfarande groggy.. Hon sitter och sover. Hon gjorde precis som Skruttan gjorde när hon började vakna upp.. Envisades att gå några steg och sen somnade på plats.

Ska tillbaka till vettis efter 12-14 dagar och ta bort stygnen. Skulle vara gratis om man inte måste söva ner henne men det trodde inte veterinären då hon var SÅ duktig, skulle nog inte vara några problem där.. Hon har inte behövt någon tratt heller. Hon har bara putsat sig och tvättat runt såret. Hon bet lite i stygnen igår, så vi satte på henne tratten, men det slutatde med att hon knatade runt runt BAKLÄNGES. Så vi tog av henne den igen och sen la hon sig i min fotända och somnade.


Sååå nu har ni lite att läsa en stund. Nu ska vi göra klart här så får vi se om det blir ett inlägg lite senare.




Kram på er!

Gårdagen.

Tänkte bara lägga ut några bilder från igår :P



Står inte alls långt ifrån öppet vatten, älven :P



En ö (eller vad man ska kalla det). Älven delar sig och rinner på var sin sida :)



Storfiskaren Tom :P



Danne & Adde ;)



Madde fotade också :P



Ewa hade iaf. kul.. Hon plockade upp ett fisk huvud hon hittat och smög upp bakom mej, sen när jag vände mej om tryckte hon upp den i ansiktet på mej. J*****vlar vad jag skrek. Hela märbäck hörde mej nog garanterat. Va fan skulle jag göra då, det var juh ren reflex.. Sen skällde jag ut henne och sa att jag hatade henne men hon bara skrattade åt mej och följde efter mej med det där jävla fiskhuvudet och sa att jag skulle ta tillbaka allt som jag någonsin sagt om henne... Bitch! :D Haha!!

Aja.. Vi hade mycket trevligt förutom det.. Har planerat massor inför 50 års kalaset iaf. Ska bli skiiit kul! :)




Om någon timme ska jag och älskling åka till Mora med Tussan. Hon ska till vettis.. Stackars liten. Hur som helst så känns det som att det kommer bli en lång dag :S Jobbigt!! Men det ska väl förhoppningsvis gå bra.

Nu ska jag göra mej iordning.





Kram på er!


Skytte

Idag när vi kom upp på banan var de 2 personer som skulle ställa iordning skjutningen inte där. Mycket dålig stil... Inga namn nämnda... Resultatet blev iaf. 45/24 av 48 möjliga :) Madde & Tom klådde mej idag också. Dom är riktigt duktiga. Grattis!

Nu ska vi äta lite och sen ska vi följa med Tom, Adde, Madde & Ewa till Märbäck och angla (jag tänker sola och fotografera) och diskutera och planera mörkerfälten i höst och även ett kommande 50 års kalas :P Ska bli kul. Har fixat ihop några frivilliga till mörkerfälten än så länge.. Men fler ska det bli.

Aja.. skriver kanske mer senare :)

Är väldigt fint väder ute!! Börjar verkligen få vårkänslor precis som Tufflan :)

|
|
|
V


Kram på er!

Vilken dag..

Började med att vi som sagt hämtade mormor & morfar i mora.

Efter det var vi hem en sväng och sen tog jag och älsklingen en promenad upp till mamma & pappa. Som jag skrev tidigare så bjöds det på mat. Riktigt gott :P Efter ett tag kom Ewa hem. Grattade henne också (liksom Adde).



Ewas kort!

Senare undrade mamma om jag ville följa med henne ut på en promenad med morfar. Jaa det kunde jag väl :) Danne & Sluggo följde också med ;)



JAHH! En timme tog det att gå till grannens infart. Hejja hejja!! Fick veta av mamma att dom har satt in lugnande åt morfar igen :S Grr! Blir så irriterad.. Han blir så låst i benen när han får lugnande...... Stackarn!



Vi fick sällskap av Tufflan & Emil på promenaden... :)
Sen ville morfar iaf. vända och gå hem igen..



Min älskade Morfar <3



Min söta Mormor <3

Någon timme senare undrade moster om jag kunde skjutsa Ida & Emil till hästen så Ida kunde mocka och ge hennes häst hö.. Så det fick bli en sväng dit också. Danne satt mest och klagade på att jag brände kopplingen i B & Rs bil... AJA!! Lite ovant mot våran :P



Speedan & Ida <3 Såå gulligt..

Sen skjutsade vi hem dom och vi åkte tillbaka till mamma & pappa. Jag, Madde, Adde & Ewa spelade Buzz under tiden som Danne följde med mamma & Jerry till mora för att skjutsa hem mormor & morfar. Vi hade skiiiiiit kuuuul :) Hahaha!! Men jag vann tyvärr inte denna gång :) Hehe!!

Sen när Danne & de andra kom tillbaka fick det bli en till bit smörgåstårta och efter det skjutsade Adde hem oss :)


Har haft en riktigt mysig dag med alla (de flesta iaf.) runt omkring mej... > LYCKA <




Kram på er!

Mormor & Morfar

Kom nyss hem från mora. Har följt med mamma ner för att hämta mormor & morfar. På vägen hem, vid oxbergsinfarten hade det hänt en olycka. Tror att det var mellan två personbilar. Inget allvarligt tror jag men det var en massa små barn där också, tror att dom hade varit med i en av bilarna. Aja.. hoppas att det gått bra iaf.

Ska väl fixa lite här sen bär det av upp till mamma & pappa. Är bjudna på mat också :P Kassler och potatis. Mums!

See Yah!


Grattis!

Ville bara säga Grattis till Ewa & Andreas som fyller år idag :) Hoppas att ni får en underbar dag.


Många kramar till er!

Min mamma är SMART som mig :)

Mamma ringde nyss och frågade om vi har mjukost hemma.. ÖHH!! Nee!!

Hon håller på att göra smörgåstårtor till kalaset imon och har tyvärr inte alla ingredienserna hemma.. BRA!! :D Så nu ska jag och älskling åka till mora och handla :) Yeaiiiii :P Hihi!!


Måste dra nu..

Kram på er!

GLÖM INTE!

Glöm inte bort att Gratta syrran imon nu! Ewa så klart! Madde har juh redan fyllt år :)

Sen måste ni Gratta Adde också men det kan ni göra via Maddes blogg :)

Ewe---> Gumsan
Adde---> Via Maddes

Grattis på er båda!!


LOVE U!

Dagen som gått..

Idag har det väl varit ganska lugnt.. tror jag..?

Följde med Danne och kollade på en tv, skjutsade Ida till stallet, åkte till Bosse och kollade på sommarsulor till bilen och gjort ett kort till Ewa <3

Imon blir det kalas för Ewa, Adde och Danne hos mamma & pappa. Blir väl nästan smartast så tyckte jag & mamma. Till veckan ska jag försöka hinna baka bullar som vi kan bjuda på på onsdag. :P Mums med nybakat.. ska se om jag kanske kan baka på tisdag.. men jag hade velat ha hjälp tror jag... Danne undra nu om inte han kan hjälpa då... Öhhh... nej tack!! Vi ska ha något kvar som vi kan bjuda på också ;) Hihi!!

Nej nu ska jag och älsklingen kolla på en film och sen efter det ska vi se om vi orkar oss ut på en promenix :) Haha! JAG!! :D neeeej då.. klart att jag ska!! Sen får det bli sängen så vi orkar upp imon.


Kram på er!


FAAN!! :)

Ville bara säga att jag är super glad just nu!!!!!!! YES!! Nu går det iaf. åt rätt håll :)



Kram på er!

Hmm..

Glömde skriva att mina böcker kom igår. Tack Lollo!! Dom gav mycket inspiration :P Hihi!! När Madde kommer hem från Mora så ska jag tvinga henne att pyssla med mej ;) Hehe.. nej då. jag behöver nog inte tvinga henne :)

Aja.. Nu ska jag som vanligt göra någon nytta :)


Kram på er!

Försäkring.. Tack och lov!

Som jag skrev tidigare så har min digitalkamera fått sig en smäll så linsskyddet inte stänger sig riktigt.. Kollade upp försäkringen, och den gällde t.o.m. juni eller om det var juli. Fixade så vi kunde åka till mora en snabbis och gå in på OnOff för att lämna in den. Fan va jag är glad så här i efterhand att jag skaffade försäkring på den :) Behövde inte lämna in den för att sedan vänta i flera månader på att få tillbaka den. Utan jag fick en helt ny :P Fick välja precis vilken jag ville, men helst i samma prisklass som min förra eller lägre, för annars hade jag fått lägga en mellanskillnad. Blev en liknande av den jag tidigare haft. Men nackdelen med den var att den bara fanns i rött, och inte i svart som jag ville ha. Men jag tror att födelen väger nog över en aning då det är 10 megapixlar i stället för 7,1 som det var på min förra.

Beklagar bilderna då dom är tagna med min gamla mobil ;)



Uppifrån...



Baksidan...



Och slutligen framsidan :)

Måste säga att jag hade väldigt svårt att skiljas från min gamla älskling.. Vi som upplevt så mycket ihop ;( Hehe!! Har lite separationsångest :) Iaf. med vissa saker..




Inte nog med att min älskling gått sönder... Min kaffebryggare som jag vunnit på en skyttetävling har antagligen också fått sig en smäll (alltså kannan).... eller så är det någon som inte vet hur man använder en kaffebryggare :( Upptäckte att det är en spricka i botten (som går runt hela kannan), det är ett under att inte botten bara försvunnit.
Pratade med mamma som sa att dom ev. hade en kanna liggandes.... men hallå.. det är inte samma sak.. det är juh inte den jag har vunnit ;( ni kankse tycker att jag är töntig men det skiter jag i. Värdesätter mina saker väldigt mycket. Speciellt mina priser.. Men å andra sidan så är dom väl till för att användas....

Hur som helst så har Danne fixat en ny nu. Ganska snygg :) Var tvungen att testa jag också :) Och tro det eller ej men kaffet var fan så mycket godare i den nya :) (jag som inte ens dricker kaffe) hehe :) Kanske beror på vattenfiltret som skulle vara i den.. ?? Vet inte om jag ska vara ärlig.. men men.. Kul dag... ?? vet inte det heller...



Aja.. var iaf en olycka i mora samma tid som vi var där.. En buss som kolliderat med en personbil.. Vems felet var vet jag dock inte men bussen var iaf. inte så fin..



Hoppas att det inte fanns folk i bussen...


Efter det så skyndade vi oss hem då jag skulle göra en grej innan 20:00. Vill inte ta så mycket mer om det nu men ni kommer troligen få veta inom en snar framtid ;) Hihi!!


Nej nu ska jag gå och göra någon nytta sen blir det sängen :)


Kram på er!

RSS 2.0