Bilderna jag lovat :)

1:a stationen.
Belysning: Maschaller

2:a stationen.
Belysning: Strålkastare

3:e stationen.
Belysning: Ljusslang
4:e station.
Belysning: Ficklampa
(Skjutställning: Sittande)

5:e stationen.
Belysning: Strålkastare

6:e stationen.
Belysning: Strålkastare (Bakifrån)
Tänkte ni på att stn. 1 hade endast en figur, stn. 2 hade 2 figurer och stn.3 hade 3 figurer o.s.v. :) Det var banläggaren Maddes idé :) Tyckte det var lite roligt :D

Måste bara säga åter igen att det var en mycket rolig skjutning. Och för er som inte var där missade tyvärr något.
Kram på er!

Inte för att skryta men jag e fan BÄST!

Idag (eller jaaa... kollar man på klockan så var det igår) har vi "ungdommar" (upp till 25 år) :) i Älvdalens Pistolklubb haft våran första egna tävling. Inte nog med det.. det var dessutom en mörkerfält skjutning :) Något som vi helt själva arrangerat (med en aning hjälp på traven av pappsen). Madde (syrran) var banläggare och själv var jag skjutledare. Vi fick mycket beröm av skyttarna som tyckte att det var en rolig tävling :)

Målen var belysta med strålkastare, ficklampor, maschaller, ljusslang m.m.

Dock så kom det inte så många skyttar men om vi kanske får göra om detta nästa år så får vi hoppas på fler :)

Tycker att alla sköt jätte bra men dock var ingen lika bra som jag, hehe!! Hade helt klart det bästa reslutatet av alla som befann sig på plats och hade skjutit. ALLA träff och samtliga tavlor. Sista gången jag kollade resultatet var det 2 skyttar till med full pott. Men jag slog en av dom med endast 1 poäng, (då en av stationerna hade poängmål).

Måste säga att det var länge sen jag sköt så här bra. Vi hade ju trots allt några toppskyttar med oss men jag slog dom allihop :) Förhoppningsvis så är jag klar för SM nästa år :D YEAY!!!

Nej nu ska jag nog ta och sova tror jag.
God natt på er alla! Och sov så gott för det kommer VERKLIGEN jag att göra. Ska se om jag hinner lägga upp bilder på banan imorgon.

Men allra först ska jag sy klart mina gardiner när danne fixar med motorn.

Första inlägget på länge :)

Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev här... Har inte haft speciellt mycket att skriva. Ska väl försöka att komma igång igen.

Står nere hos Danne en stund.. Sen ska jag hem och sy lite gardiner. Ska även se om jag hinner lägga över bilderna i datorn från kameran och lägga ut också :) Har nämnligen för någon månad sedan skaffat mej en systemkamera :D Och i samma veva köpte jag en symaskin som jag har sparat till :) Har bara haft beslutsångest över vad jag skulle ha :)

Igår och i förgår hjälpte jag syrran sy ett häst täcke till Sanna. Ett med dubbla flistyg, olika på båda sidor så hon kan välja själv vilken sida hon vill ha framme :) Är ganska nöjd :) Men jag vet inte hur många ggr jag stack mej på dessa jävla nålar.. Gaaahh!!

Men men.. nu ska jag springa över till tygaffären och kolla lite snabbt på nålar...


Ha det så bra alla!

RSS 2.0