Det kunde jag ju glömma :/

Tattueraren kom ihåg mej.. Som det moraliska stödet som somnade i fotöljen :/ Hm! Sen kom frågan som alla väntade på... "Hur mår flickvännen" (Min alltså) HAHA! jätte kul! Sen hade vi en lång diskusion om vilket håll jag var lagd åt! Och där fick han så han teg! Han lovade att han inte skulle nämna något om det nå mer! :) Hehe!

Aja! Addes tattuering blev iaf. jätte bra... Skit snygg! Jag vill också ha en men jag vet inte var, vad eller hur!? Med tanke på att jag inte vet om jag törs. Sen vill jag vara 100% säker innan jag ens börjar fundera på att göra en.

Nu ska vi göra lite mat och sen blir det poker ikväll också :) Måste ta revanch! Hihi!! Men det får inte bli lika sent ikväll för Tom, Adde och Danne ska upp tidigt imorgon. Tom ska byta bil. Så jag och Madde ska först följa Ewa och knäppa lite kort uppe i stallet åt Mia och sen ska vi hem och hitta på något. Måla och pyssla lite kanske :) Men vi får se hur det blir.. Nått ska vi väl kunna hitta på :)Kram på er!

Pokerkväll

Japp.. Det blev en pokerkväll ikväll :) Som jag skrev tidigare så är jag inte så intresserad av poker men det var faktiskt riktigt kul :) Men det kan juh vara för att jag vann första omgången. Sen spelade vi en omgång till med då åkte jag ut först ;( Men men.. Vi hade trevligt iaf. Och det är väl huvudsaken?! Det var jag, Danne, Ewa, Tom, Jerry, Madde & Adde :)

Imorgon ville Tobbe att vi skulle upp till honom på fest, men det är inte jag så pigg på (inte Danne heller för den delen)... men det har juh sina själ. Ska istället följa med Madde & Adde (tror att Ewa också skulle med) till mora. Adde ska tattuera sig igen :) Ska bli kul att se honom lida! Moahaha!! Men sist vi var där så sa han som tattuerar att han trodde att jag var lesbisk.. så nämner han något om det imorgon så lappar jag på honom.. BLÄ!! Fy faan va elakt!! :( *ARG*

Hoppas att han inte kommer ihåg mej!

Nej nu ska jag och älsklingen kolla klart på Bolt som vi började titta på häromdagen!


God natt och sov gott med er mina vänner!

Boring..

Idag har vi inte gjort något alls.. Bara slappat.. Såå tråkigt. Men Madde räddade kvällen :) Hon messade och frågade om vi ville vara med och spela poker. Hon hade fått hem ett pokerset. Inte för att poker är kul men det är fan så mycket roligare än att sitta hemma och inte göra något alls. Plus att det är juh våran tur att åka till dom nu :)

ORKAR inte skriva nå mer...

Puss hej!

Suck..

Fick inte det bästa uppvaknandet idag.. men men, orka! Igår kollade jag och älsklingen på Bolt.. Sötnosen somnade ganska direkt och jag kom väl in i halva filmen iaf. innan jag somnade, får väl kolla klart på filmen ikväll istället :)

Idag har jag begärt en revanch av Madde, Adde och Tom. Jag kom juh inte sist MEN jag kom juh inte först heller.

Annars idag så ska jag fortsätta att tvätta och försöka röja upp lite..Men NU ska jag gå in i köket och äta lite :P

Liten tur.

Det blev ingen sjö idag. Under tiden som vi väntade på Tom så åkte Madde & Adde före oss upp på sjön. Men dom skickade ett sms ganska precis efter att dom åkt att dom var på väg tilllbaka. Dom tyckte att det var spårigt där uppe och lite för hårda vallar. Så vi struntade i det.

Mamma ringde strax efter och undrade om vi kunde göra henne en tjänst, så under tiden som Madde & Adde tog en väldans omväg hem så hjälpte jag, Danne & Ewa mamma. När vi var klara åkte vi hem till oss igen. På väg ner tillbaka till lägenheten börjar bilen stutsa.. Även fast jag hade full gas så åkte vi bara i 20km/h. Hmmm...!? Slut på bensin kanske?? Japp!! Tog oss fram till banken, 150 meter kvar till lägenheten :/ Där... med halva bilen upp på trottoaren och andra halvan på vägen stod vi... Ewa satt i baksätet och jämrade sig... PINSAMT!! tyckte hon :) Jag kunde inte göra annat än att skratta :D

Ringde Madde och frågade hur långt dom kommit och bad dom skynda sig... Men vi ville inte stå där mitt på byn så Ewa & Danne gick ur och knuffade bilen ner till Ica ungefär. Sen tog vi bensindunken och gick bort till OK där vi mötte Madde & Adde som kom precis. Tankade i dunken och gick tillbaka till bilen.

Sen följde Madde & Adde med Tom ut i skogen en sväng och vi skjutsade hem Ewa. Sen samlades alla hemma hos oss och vi satte oss och spelade kort :) PS. Jag kom inte sist!


Nu ska jag och Älsklingen lägga oss och kolla på en film ;)


Sov så gott!

Jahapp.. var ska man börja?

Som jag skrev i det senaste inlägget så har det juh hänt en del den senaste veckan.. men jag kan juh dra det i den ordning som bilderna är knäppta :)


Här är vi ute på nässjön och åker.. Undra om det kan vara Madde som testade att köra?? Är inte säker men jag tror det :)Testade kanske att ploga? Vem vet!? Hehe!Till och med KAX körde fast några gånger :)Dagen efter när Danne var på jobbet följde jag med Madde, Adde och Tom ut på sjön igen. Madde skulle ta några kort på Tom när han "sprutade snö" som han kallade det. (Madde har lagt upp en av bilderna på sin blogg, om ni är intresserade så finns hon i min vännerlista)

Även Tom satte sig fast ett antal gånger... Men det är väl inte så konstigt när vi åkte där det inte var plogat.. Var ganska kul att sitta bredvid honom :) Hehe!! Men inte när vi körde fast.. för JAG fick gå ut och skotta :/Lite senare åkte vi tillbaka till banan för att ta något varv där.. Tom frågade om han fick testa våran bil ett varv och om jag kunde filma honom när han kom i kurvorna :) Visst!! Det kunde jag väl :) Madde hoppade också ur vid mej för att knäppa lite kort på Adde som kom ett halvt varv efter Tom.

Filmade, filmade och filmade... När Tom var klar sladdade han in alldeless vid oss och parkerade lite snyggt.. Sen vände jag mej om för att filma Adde när han kom sladdande.. Han kom närmare, närmare och närmare... PANG!!!!! Shit!! Min första kommentar var -"Såg han inte bilen eller?"Det roliga... ? Inte för att det finns något roligt i det men ändå.. Jag fick med allt på film!

Vi gick fram till bilarna för att kolla på vraken.. Trodde att båda var kvaddade.. Men det syntes ingenting på våran.. NADA! Inte ens lycktan var trasig... Inte en spricka.. Hmm.. Konstigt.. För min del var det juh bara bra.. Audin hade slagit i det hårdaste stället på våran bil...

Tom ringde upp Persa och frågade om han hade tid att kolla på bilen. Jajjemen... Vi fick åka in i garaget direkt.. Snällt! Han hjälpte oss redan samma dag. Det blev en massa bankande, spacklande, slipande och målande.. Persa sa att Adde fick köpa en ny stötfångare för den var inte mycket att göra åt.. Och hade Persa fått som han velat så hade han bytt hela skärmen, men som vanligt så saknas det pengar.. Så han sa att han skulle göra sitt bästa och att den inte kommer bli i utställningsskick.. Han var juh ärlig innan han började iaf. Men jag tycker att det blev bra.. Den ser juh bättre ut nu än hur den såg ut innan...

ResultatetEfter någon dag följde vi med upp på sjön igen och åkte lite :) Gick ganska bra denna gång. Hehe!

På väg ner därifrån så svängde vi förbi Persa för att kolla hur långt han hade kommit med Toms bil. Han var klar :) Hade satt på extraljus och dragit lite kablar. När vi skulle sätta oss i bilarna för att åka därifrån så kom en gammal tant på spark med en lös schäffer trippande efter henne.. av ren reflektion så frågar jag henne om det var hennes hund, men det var det inte, men hunden hade följt efter henne från byn. Vi lockade på henne (hunden) och hon kom så snällt och viftade på svansen :) Jag ringde ett samtal till Polisen och anmälde att vi hittat en lös hund. Så dom fick en beskrivning på hunden och mitt mobilnummer.

Persa tyckte att vi kunde lämna hunden hos honom men ingen tittar väl ner dit om man letar efter sin lösa hund.!? (Nämner inga namn men en av oss trodde att han bara ville ha hunden där så han kunde ta åt sig äran när ägaren hittat henne)... Jag säger inget så har jag ingenting sagt, men jag tyckte iaf. att Addes ide var bättre.. Ta med hunden ner på byn så kunde Adde själv stå ute vid vägen med hunden ifall ägaren skulle åka förbi, under tiden som jag & Madde gjorde i ordning maten. Men vi kom bara till korsningen sen stannade Adde vid en bil som stod stilla, han frågade om hon letade efter en hund och JAA!! det gjorde hon :)

Jaahaapp.... Maten!? Till mat gjorde vi tacos. Madde och Adde bjöd på kalaset som tack för hjälpen med bilen. (Ska bjuda igen någon gång för ni ställer alltid upp tillbaka ;) )

Igår städade jag en aning och passade på att tvätta några maskiner med kläder.. PLUS att jag har bytt gardiner :)

I vårat sovrum sitter nu ett par som vi fick med Lollo & Patrik i julklapp... supersnygga :POch i köket satte jag upp mina andra favoriter.. mina blå..Sen hittade jag en sak som jag fick av lillasyster som hon gjort i skolan som jag satte upp ovanför sängen :) Hon kommer bli sååå glad när hon ser det :D Tihi!!Syns lite dåligt men på de yttersta delarna så är det kina tecken och på den i mitten så är det en drake i nederkant. Jag gillar den super mycket :) Hon menade på att hon skulle slänga den.. Knappast sa jag... JAG tar den.. Så jag fick väl dom egentligen inte men typ :P hehe!!

Idag har jag & Danne varit ner och besiktat Jerrys/Morfars bil.. När vi var klara ringde jag upp Jerry först..
Jerry: Hur gick det?
Jag: Ska jag vara helt ärlig så tror jag att du har köpt grisen i säcken!
Jerry: Vah! Var det  många 2:or?
Jag: Öööh!! Det var då minst 6 stycken iaf.
Jerry: VAAAAH! 6 STYCKEN!!!! Va i helvete!?!?
Jag: *asgarvar*, förlåt, jag skojade bara. Den gick igenom med blankt papper!
Jerry: *pustar ut*, Åhh! faan, va bra!

Hehe, fick bara lov!

Efter besiktningen åkte vi upp till mormor, skulle åka med Tom upp till Lasarettet för att träffa Madde & Adde som var där. Adde skulle röntga handen och ta av gipset.
Och efter det åkte vi tillbaka till mormor. Vi skulle sjutsade henne till lasarettet också. Madde & Adde åkte därifrån lite tidigare då de hade ett annat ärende också innan de skulle upp till dalen igen. Under tiden som mormor är inne på ett rum sitter jag och Danne i väntrummet och spelar på mobilerna. Efter en liten stund tröttnar jag och upptäcker att vi sitter bredvid en växt. "En sån här skulle jag vilja ha hemma!" sa jag till Danne, "Du och dina växter!" fick jag till svar. Efter en stunds beundran bröt jag av en liten del för att ta med hem :) Hoppas bara att den klarar sig :) Hehe!!

Fick ett sms nyss av Adde som undrar om vi ville följa med ut på sjön idag igen :) Tror starkt på att vi ska med :)


Neej.. nu är den 11 maskinen med tvätt klar så jag ska ta hand om det nu.. sen är det typ bara 4 eller 5 maskiner kvar... beroende på hur jah måste sortera :) Så det kan juh bli mer om jag har otur :)

Det var på tiden...

Är det bara jag som har haft problem med att komma ut på bloggen?? NUU!! Över en vecka senare lyckas jag komma ut... SUCK!! Och bara den senaste veckan har det hänt as mycket..
* "Halkbana"
* Krock
* Reparation
* Hittat en vilsen lite hund (eller rättare sagt en stor hund)
* Fixat med våran bil
m.m. m.m......

Orkar inte skriva om allt nu.. Ville bara testa att logga in för att kolla om det fungerar..

Men jag kan juh iaf. svara på "Moster Karins" inlägg :)

Hejsan!
Det är jätte bra med oss :) Med er också hoppas jag, trots allt!
Jaa... Bilen var verkligen smockad... Det gick lite tungt hemmåt :) Hehe!! Men det var värt det :) Patrik och Danne trodde inte att det skulle gå.. Men det kunde jag inte riktigt hålla med om :) Man har väl packat förr. Hehe!!

Pappa fick komma hem till oss dagen efter att vi kommit hem för att hjälpa oss borra och sånt, jag menar.. han som har verktyg :) Det blev verkligen jätte bra :) Tack än en gång!! Alla som har sett det tycker att det blev mer öppet på något sätt, och det håller jag med om... Det känns inte lika trångt längre :)

Hmm.. jaa jag kan faktiskt inte förstå mej på de där människorna.. Blir bara förbannad när jag tänker på hur dom gjort.. Idioter! Fyy faan säger jag. Usch! Men jag hoppas att det går åt rätt håll efter det där. :)

Ha det bra med er och hälsa tillbaka till Jimmy. Och så kan du hälsa till Gita och Fredrik också :) Och Lollo & Patrik också om du pratar med dom :) Säg att vi och misse katterna saknar dom ;( (Just ja.. Danne hälsar tillbaka)Nej nu måste jag sova.

God natt på er alla och sov gott!

Par Middag :)

Igår blev jag och älsklingen bjudna till Robban & Sandra på par middag. Det blev Tacos :P Mums! Efter det satt jag & Danne och kollade på när Sandra & Robban spelade Wii :) För det mesta bowling :D Tills Sandra tjatade på mej att jag skulle testa.. Sen var jag fast :) Hehe!! Känner att jag också skulle vilja ha ett.

Satt och spelade ett ganska bra tag till vi upptäckte att klockan var 5:00 på morgonen... :S Hmm! Tack och lov så fick vi övernatta så vi slapp åka hem.

Och i morse blev det lite frukost och sen spelade vi Wii en stund innan vi skulle åka. Jag och Sandra åkte till Orsa för att hämta Stoffe och under tiden åkte Danne och Robban ut till Långlet för att packa. Och nu är vi här :)

Robban håller just nu på att koppla in Wii:et så det kanske blir en omgång ikväll också innan vi ska sova.


Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram..

Hmm..

Ja..? vad ska man skriva idag då? Har juh inte hänt speciellt mycket direkt.. Ska ev. knata upp till Tussa & Patrik en sväng lite senare. Nu ska jag och Älsklingen ut på en liten promenix :)

Puss puss :)

Bogsering :)

I morse vaknade jag av att mobilen ringde. Det var Tom som undrade om vi kunde åka hem till honom och hämta V70n, spade, hink med sand och en bogserlina. Ööhh!?!? Han och Adde hade varit ute på Vallsjön för att fiska och när dom skulle hem så hade dom glidit av vägen... menar verkligen glidit... När vi kom upp där så var det glans is. Till en början var det sandat, eller iaf. fram till Nybolet, så jag, Danne & Robban satt och dumförklarade dom om dom kört av på den vägen... tills vi kom ut på glansisen vi också..

Första gången dom körde av så ringde juh Tom till mej... men sen lyckades dom ta sig loss.. (i uppförsbacke), men sen gled dom ner för backen och körde fast igen..

Som ni ser är det inte mycket dom har kört av men tillräckligt för att inte ta sig loss..Som sagt.. inte mycket :)Tom förklarar hur det hela har gått till :)När vi kom upp så det första vi ser är bilen i diket.. sen ser vi Tom & Adde i varsin campingstol på andra sidan vägen.. När vi parkerat V70n och går ur så kommer dom åkandes ner för baken för att möta oss.. Jävla stjärnor :D

Men jag fick juh iaf. gå upp före klockan 12:00 :)

Tro om man ska äta lite frukost nu??
Jaa det ska jag nog :P


Bye!

Morfar <3

Idag har jag och älsklingen hälsat på morfar, eftersom vi i samma veva skulle hämta Ewa på jobbet. Tack och lov såg hann mycket piggare ut än vad han gjorde tidigare jag var in och hälsade på.

Sen ångrade Ewa sig, så hon skulle åka med mamma hem senare på kvällen. Åkte förbi Sandra & Robban och plockade upp dom sen drog vi upp i dalen igen. Så nu är dom här :)

Imon kommer eventuellt syrran förbi en sväng :P KUL!! Hoppas jag iaf. :D hehe!

Nee nu ska jag vara social :)


God natt på er!

Slött...

Idag har det inte heller hänt så mycket. Vaknade imorse av att Madde ringde och frågade om vi ätit frukost.. Nee.. Så dom kom hit och vi gick ner på Domus och köpte några nygräddade baguetter, lite grönsaker och juice :P Mums! Super gott :D

När vi hade ätit klart somnade Madde på soffan :( Vi som skulle pyssla.. Så jag satte mej med min korsordstidning :) Blev inte så mycket pysslande för när Madde vaknade så satte hon sig med sin tidning :)

Efter en stund kom Alex på besök :) Så han & Danne satt och flyttade musik mellan sina datorer..

Madde, Adde & Alex åkte hem för en stund sen så nu håller jag & Danne på med mat :) Idag blir det Lasagnette :P Guuu så gott :P Tror vi ska kolla på Rena Rama Rolf till maten :D Och skratta lite säger Danne :D Hehe!Puss på er!

Slappdag :)

Idag har det inte hänt allt för mycket... Åkte bort till Östängs en sväng och pratade med Tussa & Patrik, och efter det åkte vi upp till mamma & pappa en snabbis.. Skulle klippa pappa.. Sen åkte vi hem och tog det lugnt.. Och nu sitter jag, Danne och Alex vid köksbordet vid varsin dator :)

Igår tänkte jag att jag skulle plocka ner julgranen och ta bort alla jul dukar, byta gardiner och lite sånt.. Jag började med att plocka ner granen men sen orkade jag inget mer... :D hehe! Men jag tog faktiskt ner planschen som suttit på väggen med en massa bilder och notislappar (som satt där av en anledning)... Har fått ett ANTAL förfrågningar om hur länge jag skulle låta skiten hänga där... med tanke på vad som var på den.. Men nu är den borta! :) Har istället hängt upp ett snöre med en massa små söta klädnypor som håller i några av bilderna som suttit på planschen, med mina äkta vänner på ;)

Neej.. nu ska jag se hur jag ska göra med mina filmer :)Hej då!

Äntligen hemma..

Eller jaa.. vi kom juh hem i söndags.. men nu sitter jag på vårat nätverk hemma istället... vilket betyder att allt gåt mycket fortare :)

Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder på de senaste 2 veckorna... har juh bloggat nån dag imellan men det har inte varit samma sak.. Har juh tagit nästan 10 minuter att lägga upp en bild.. under den tiden har man juh i stort sett glömt vad man skulle skriva :P Hehe!!

Först har jag några bilder från Julafton... Vid julfrukosten..

Gina & Lille Adolf :)Mats :)Danne & Tommy :)Daniel & Linda :)Lite senare...

Jag & Älsklingen ;) Vill inte påstå att vi såg allt för muntra ut :D Hehe!Innan det var dags att dra vidare kom Brusen förbi en sväng också :)Strax innan vi åkte så åkte Linda, Daniel & Lilla Adolf :)Sen var det dags att gnissa vidare hem till Älvdalen..

Min älskade lilla mormor <3Min älskade lilla morfar <3Mina älskade systrar Ewa & Madde, Madde pojkvän Adde & Lilla mormor <3Min älskade Pappa <3Min Älskade Mamma <3Min mosters man & Morfar <3Min Älskade Moster <3Min Älskade bror Jerry <3Min sockersöta kusin Ida <3Den jag inte fick med på bild var dels min andra underbara kusin Tom och en annan som jag inte tycker att jag ska nämna här.

Dagen efter (den 25:e) var vi hemma hon min moster och åt lite julmat och umgicks :D

Vi satt och spelade några spel, men tack vare att vissa är dåliga förlorare och tycker att Hockey & Ishockey är samma sak liksom kricket & krocket så bytte vi spel ganska omgående :D Hehe!

Sötnosarna Emil & Ida och Jerry & Britt-Marie. (Emil, Ida & Jerry var i 1:a laget)Britt-Marie & Ewa. (Britt-Marie, Ewa & Mormor var i 2:a laget)Ewa, mormor & Madde. (Jag, Madde & Adde var i det 3:dje laget)Adde.Det var lite om julafton :)

Nu kommer jag lägga upp lite bilder på resan ner/hem och tiden nere hos svärmor/mamma :D

Nu ska jag visa skilnaden mellan packningen på vägen ner & hem... Trodde att vi skulle ha mindre grejer med oss hem men icke sa nicke :)

Packningen bakom förarstolen...Packningen bakom passagerarstolen.. + att det låg endast 2 väskor i bagage utrymmet :)Detta var på vägen ner. Nu kommer några bilder på hur det såg ut på vägen hem..

Packningen bakom förarstolen..Packningen bakom passagerarstolen..Och slutligen packningen i bagageutrymmet..Hehe.. Kan lova att det gick lite tyngre hem :)

Iaf... När vi kom närmare Linköping så började man fundera på om dom ens visste vad snö var för något..
Bilden är alltså tagen 26 december 2008..Senare, någon dag innan vi åkte hem så blev det lite kallare så det t.o.m. blev lite frost ute..På kvällen, den dagen som Lollo & Patrik firade 1 årig bröllopsdag åkte vi ut en sväng för att kolla på ett hus som vi gjort varje år. Dom har sagt några julbelysningar och säkert en hög elräkning också :) Hihi!!

I slutet av dagarna hos svärmor upptäckte mina katter att det fanns ett akvarium där.. Ojojoj vad det var intressant.. De tillbringade ganska mycket tid där, och de var mest intresserade av malen (den största fisken). :DPå nyår åt vi klyftpotatis, beasås & grillat :P Mums så gott det var.

Drycken var naturligtvis..Danne köpte en som han var tvungen att testa :)Närmare tolvslaget försvann Patrik... Sen kom han in igen med en låda i ena handen..
Vi hade ingen snö och inga fyrverkerier... Liksom förra året (tror vi hade snö då iaf =) hehe!) Förra året var det hagelbössa som gällde.. men inte i år..Då fick det bli dynamit :D Undrar vad det blir nästa år :D Hehe!

Den 1 januari -09 åkte jag och älskling ner på samhället för att ut och åka lite.. Efter en stund så börjar det lukta konstigt.. Danne sa att han kände igen lukten men kunde inte placera den.. Sen tror jag att han kom på vad det var för han skyndade sig att sätta fingret på dimljusknappen och precis som han trodde så var den glödhet. Han plockade bort en del från instrument brädan och upptäckte att det var kabelbrand.. Han plockade fram verktygslådan från skuffen och knippsade av kablarna där de brunnit och satte dit nya kabelskor och kopplade ihop allt igen.

Sen startade jag bilen och Danne gick ut för att kolla om dom fungerade. Men nej... Danne hoppar in i bilen igen och frågar sig själv varför dom inte fungerar.. Efter en stund upptäcker vi att det ryker på sidan av bilen.. Då säger smarta jag att det är nog bara avgaserna från bilen.. Tills jag tittar ut på andra sidan och ser att det ryker där också.. Om det ena är avgaser... vad fan är då det andra????

Danne sa åt mej att öppna motorhuven, och när vi lyfte huven märkte jag att det var nog inte avgaser.. Det var kabelbrand fram vid lamporna.... Trodde ett tag att hela bilen skulle fatta eld men tack och lov så gjorde den inte det. 

Bla, bla, bla....

Dagen efter åkte vi in i linköping för att köpa nya dimljus och sen passade vi på att köpa en extraljusramp.. Fick även en inköpslista av Patrik med lite grejar han behövde.. Så det blev nästan en heldag i Linköping.. Vi hittade juh också lite andra affärer att knata runt i för att kolla lite :)

När vi kom hem frågade vi Patrik lite snällt om inte han kunde hjälpa oss koppla in dimljusen och extraljusen... Och självklart kunde han det :) SNÄLLT!

Och resultatet blev...

Hmm... Jag är ledsen men nu orkar jag inte skriva något mer... börjar får kramp i armen :)


Puss & Kram på er..
Hoppas ni har o läsa ett tag :) Hehe!


RSS 2.0