Överens :D

Yeay!!

Tidigare idag hade hyresvärden tanta med sig :) Hon var inställd på att vi hade valt en väldigt ???? (vad man nu ska kalla det) extrem fondvägg...?! Men när hon hade kollat på vårat önskemål vände hon sig till hyresvärden och sa, "Det är väl klart att dom ska få dessa, det kommer ju bli jätte snyggt!" (YES!!!!!!) Ville bara tjooa rätt ut :D Fan vad glad jag blev :) Hahaha!! Så nu blir det 2 metallic färger som jag personligen tycker passar väldigt bra ihop.

Hann inte gå många minuter efter det besöket som vi åkte ner på färghandeln och beställde tapeterna :) Yeay!! Faaaan vad glad jag e. Dock åkte jag på att jobba imon, jag som hoppades på att vara ledig. Men men.. det är pengar och varenda krona är välkommen.

Har redan planerat framtida köp :) Varsin byrå till mej och älsklingen (3000:- inkl. frakt från ikea :), 2 nya matchande sängbord till nya sängen (troligtvis från möbelrondellen, om dom fått in de vi kollade på), 2 mattor att ha nedanför sängen på var sida (gärna mörka, har inte kollat in några speciella) och det vi måste först och främst införskaffa oss är en taklampa :)
Jaaa... man kan väl säga att mina skattepengar är slut redan :) Hahaha!!

Nej nu blir det nog sängen så jag orkar jobba imon :)Ha det bra alla!!
Kramar

Väntar..

Funderar på att gå in och väcka älsklingen... Väntar på att hyresvärden ska ta med sig frugan sin hit så vi kan komma fram till något vettigt ang. dessa jävla tapeter. När jag och älsklingen väl är överens (vilket inte är ofta när det gäller sånna här grejer) så är det mothugg från annat håll.

När jag kom hem igår var jag så jävla arg och irriterad att jag var på väg att ta mitt pick och pack och flytta till hus. Haha! Men men.. kommer vi inte överens idag då står jag fanimej för kostnaden själv.

Hittade ett par tapeter för någon dag sen för 152:-/rullen.. Men det skulle tydligen vara "easy up" tapeter som är lite dyrare.. och enklare att sätta upp... men vi gör ju jobbet själv så jag förstår inte vad det är för problem.

Men nu har vi hittat "metallic" (easy up) tapeter för 399:-/rullen :P Hihihi!! ÅÅÅÅÅÅHHH!!


Nej nu ska jag väcka älsklingen :)

Kramar

...

Kampen om vad vi ska få ha för tapeter har börjat.... Nu ska rummet bara spacklas och efter det ska det börja tapetseras. Sen efter det är det förhoppningsvis klart. Joo just ja.. glas dörrarna ska målas också.
? orka!

Ett rum till :)

För några dagar sen pratade jag och älsklingen med hyresvärden ang. om att få tillgång till ett extra rum till lägenheten. :) Inga problem :P Så nu är väggen riven och bakom den fanns en super fin och stor öppning. Glasdörr i tre sektioner á fyra rutor i varje dörr. Behöver dock målas om.

Idag har en elektriker varit här och dragit nya kablar i väggarna i det nya rummet och vardagsrummet. Sen blir det tilläggsisolering i båda rummen då de är ut mot vägen :) Lika bra att få allt klart på en gång.

Har planer på precis hur det ska se ut så vi ska försöka övertala hyresvärden ang. tapeterna :P Han är med på ena delen med inte fondväggen vi vill ha. Han tyckte att den var för mörk. Men men... får tjata lite till... kan ju tapetsera om innan jag flyttar om det skulle vara så :)

Kommer att lägga ut bilder så småningom :) Både före och efter :)


Kramar!


??

Natten till igår bakade jag ca 130 stycken nötkakor, natten till idag bakade jag ca 130 stycken shackrutor :) Haha!! Inte alla som bakar på nätterna :) Eller jaa... förutom bagarna då :) Just nu håller jag på med en överraskning åt gästerna plus att jag ska göra kolakakor :) Blev en ganska stor favorit hos mej hemma hos Sandra när hon gjorde dom :P Mums!! Sen imon på morgonen ska jag hinna göra 3 sorters muffins... Vanliga, choklad och kladdkaka :P Just ja... och rulltårta också. Sen ev. en extra också som jag ska göra små bakelser av :) Hihi!!

Nej nu måste jag gå och fortsätta :)


Kram på er!


RSS 2.0