Premiär i Militär snabbmatch :)

Dagen började med att jag, pappa, Madde & Ewa rullade mot Orsa. För första gången i våran skytte karriär så skulle vi delta i Militär Snabbmatch. Inte för att det gick speciellt bra dock, men det är då inte sista gången som vi ska delta i denna tävlingsform :D Det var mycket roligt måste jag påstå :)

Efter skjutningen var det bara till att rulla hemåt. Vid 13:oo tiden var vi redan på väg :) Med andra ord så blev det bara en halv dag med skytte :) Ganska lagom det också som avbytning :) Hehe!!

Väl hemma var det bara till att byta om sen ut genom dörren igen. Hade som hastigast bestämt att följa med Sandra & Robban till Navardalen för att fika och fiska lite ;) Väldigt mysigt måste jag säga :)
Blev inte så mycket fiska för min och Maddes del. Vi satte oss nere vid bryggan och pratade lite,
bara vi systrar <3


Efter det åkte vi en annan väg hem för att kolla på en gammal pansarvagn, Hahaha!! :D
Och efter det stannade vi till vid en fors :)(Kommer dock inte ihåg vad stället heter ;) Hihi!!)
(Samma fors fast någon km längre ner, Danne och Robban ute vid klippkanten)


Har varit en lugn men ändå ganska händelserik dag idag :P
Nu ska vi göra lite middag sen efter det så måste vi (jag och frivillig) göra klart inbjudningskorten till kalaset ;) Som MÅSTE skickas ut nu i veckan :)
Kram på er!

6 år <3

Idag firar jag och älsklingen 6 år tillsammans <3

Ojojoj, vad tiden går fort :D
Har iaf. fikat med Anna nu mitt på dagen <3 Kollade på klockan och vips så hade det gått över 3 timmar :D Hahaha!! Ojj :P Hade ganska mycket att prata om ;) Hihi!!

Ska väl se vad jag och älsklingen ska hitta på idag. Nått lär vi ju iaf. göra ;)

Kram på er!

Bilder kommer...

Ska se någon dag framöver om jag har ork att lägga upp lite bilder från helgen. Men som jag skrev innan så finns det inge ork till det just nu.


Precis på sekunden så är vi uppe hos mamma och pappa igen. Mamsen har tydligen tagit för givet att vi skulle äta här idag också. Blev lite ställd när Jerry ringer och frågar när vi kommer!! Hahaha!!

Igår blev det iaf. Tacos och idag blir det grillspett med potatissallad och/eller potatisklyftor :PVar upp på banan med Pappa, Madde och älsklingen tidigare idag också... Tränade inför Militär Snabbmatch i Orsa i helgen :) Madde slog både Mig och Pappa med massor av poäng :)Har inte just så mycket mer att skriva om dagen då det inte hänt så mycket mer....
Kram på er!

Finns ingen ork...

Vet inte vad jag ska skriva i bloggen just nu.. Händer inte så mycket för tillfället.... Eller JOO det händer jävligt mycket för tillfället men absolut ingenting som jag vill ta upp här, då det finns personer som absolut inte har med det att göra.


........ tomt.........Ny dag, nya uppgifter...

Idag ska vi se om vi kan tvätta bilen och lacka om lite små detaljer på den ;) INNAN det börjar regna igen :)

Ska även skicka iväg lite paket...Sen..... Är det någon som är dator kunnig?? Nu menar jag RIKTIGT dator kunnig??
Min stationära är helt CP... varje gång jag ska göra en virusscan på den så går det några sekunder sen blir hela skärmen blå med vit text där den säger att den "dumpar minne"!?!?! Sen startar den om sig flera gånger per dag :/ Mycket irriterande!!

Är det någon som vet vad det kan vara för fel??Hmm... aja... har inte tid att göra något åt det på sekunden... får se om jag kanske sätter mig med den ikväll :/Ha en bra dag!!

Städdagar....

Ja det är ju den största orsaken till att jag inte har uppdaterat ;) Har städat som en tok i nästan 6 dagar... Men sen igår kväll/natt så var allting (nästan, förutom lite småfix) klart :) Känns så jävla underbart...

Trodde att jag skulle börja grina i förgår när jag nästan var helt klar inne i sovrummet... Höll på att dammsuga och vände mig om mot köket för att kolla lite snabbt vad katterna höll på med... När jag vände mig om igen för att fortsätta så såg jag en dammtuss på golvet som jag trodde att jag hade missat... blev lite fundersam men kom ganska snabbt på andra tankar när jag upptäckte att det började "regna" dammtussar...
Hade ju självklart glömt att damma av takfläkten... Så när en liten tuss lossnat från den så slet den väl med alltihopa... självklart... varför skulle den lossan en annan dag om inte just när jag höll på... och dessutom nästan var klar???? Varför?? Så jävla typiskt... Så det var ju bara att börja om :/

Men men.. det är väl smällar man får ta :/

Har dessutom passat på att rensa garderoberna och en massa annat.. Totalt gick vi över med nästan 14 stycken påsar med skräp :D Hahaha!! Fattar inte hur vi kan ha så jävla mycket...


Aja... skönt är det iaf. att allt är klart....
Längra tills på torsdag :) Dels kommer Lollo & Partik upp men också syster <3

Nu ska jag sätta mig och börja med inbjudningskorten till pappas kalas ;) Är ju ett antal :D Hahaha!!
Kram på er!

RSS 2.0