Långtråkigt..

Har inte gjort något alls idag :/ Joo förresten.. ätit frukost, satt på mig kläder och pratat med mamma, pappa och älsklingen i telefon :) Det är allt... Vet verkligen inte vad jag ska hitta på... förutom att tvätta.. Tyckte tidigare att jag hade hur mycket som helst inbokat idag men tydligen icke :/ Hmm.. aja!! Får väl se vad vi hittar på :)

Imon bär det av till Söderhamn :) (Tror det var dit) Ska iaf. på skyttetävling. Blir nog bara jag, pappa och älsklingen :) Lite trist att vi inte blir fler, men men... det blir inte trångt i bilen i varje fall :D Haha!!Hmm...


Ha en bra dag alla!

Sego ;)

Som ni kanske märker så var det ganska länge sedan som jag uppdaterade.. Har som VANLIGT inte haft tid. Hahaha!!

Hur som helst... om vi går tillbaka i tiden en aning, typ till den 17:e juli :) Den dagen följde vi med Sandra & Robban till nedanför Wedde (hette så förut) för att ta hand om lite träd. Drog ut "träden" från skogen och samlade den i en hög innan vi lastade upp dem på en släpvagn, för att sedan kunna köra dem till Loka :) Efter tre vändor blev vi bjudna på middag hos Sandras mamma som tack för hjälpen :P Åhh... Super gott!! Kändes verkligen skönt att göra något vettigt den dagen.

Lite bilder från dagen:

Ser inte ut att vara så mycket men det var det :) Eller jaa... inte SÅÅÅ mycket :) Hahaha!!


Dagen efter det tillbringades uppe hos mamma & pappa. Jag, pappa och älsklingen skulle lägga golv i Ewas gamla sovrum som skulle bli deras nya kontor.

Så här såg golvet ut innan... BORT BORT BORT!!!USCH!! Va fult!! Snyggare iof. än de röda som de hade (innan vi la in nytt) i deras nuvarande sovrum :D Haha!!


Resultatet:Det är lika som vi har i köket förutom att deras är silverek :)


Sen efter det har vi väl inte gjort något speciellt..

Just nu håller jag på att måla om lite i köket :P Inte speciellt synligt dock utan inne i köksskåpen. Börjde ju förra året med typ skafferiet och så tills fägen tog slut men nu har jag köpt mer :D Haha!! Är klar med städskåpet där jag även har satt upp fler hyllplan för att lättare kunna hålla ordning :) HATAR verkligen den gula färgen som var innan.. Den gör mig spyfärdig!!

Fick häromdan även oväntat besök :) Mitt uppe i allt målande!! Dannes farmor & farfar kikade förbi en snabbis då de hade haft vägarna förbi Älvdalen. Mycket trevligt då det var flera månader sen jag träffade dem sist! :D

Idag har jag varit uppe i Evertsberg och hjälpt Sofiaa med barnen under tiden som hon röjde i huset. Så snart får dom äntligen flytta in! :D Hihi!! Det ekar fortfarande i huvudet på mig.... "iiiiilla" Casper har inte riktigt lärt sig att säga M :D Hahaha!! Sötnosen!! Och lillflisan Cecilia har börjat skratta :D Hon låter så gulligt :)

Nu på kvällen har jag varit uppe hos pappa.. Han har visat mig hur man laddar ammunition till 32:an. Så nu har vi laddat klart ca 200 stycken skott till helgens kommande tävlingar. Ska bli intressant att se hur det kommer gå med 32:an. Premiär sköt ju med 22:an på SM. Hahaha!!
Jahapp... nej nu ska jag ta och röjja upp lite här... ser åter igen ut som ett bomb nedslag!! :D (Ovanligt vah!!)

SM - Göteborg, dag 2

Imorse kände jag att jag hade kunnat ligga kvar några timmar till.. Klockan ringde kl.06:00. Åt frukost och gjorde oss klara att åka. Var borta på tävlingscentrumet strax efter 08:00. Då vi hade en starttid kl.10:40 så var vi tvugna att vara på tävlingscentrumet en timme innan för upprop, alltså senast kl.09:40. Så nog var vi där i tid alltid :D Haha!!

Från centret slussades vi ut till 1:a stationen med buss (vilket tog nästan en halv timme).

Inte NOG med att man var trött i fötterna från igår så visste man att man skulle bli lika trött idag :/


Hann inte ens komma till andra stationen innan jag ville avbryta och skita i alltihopa... Var så fruktansvärt arg och besviken på mig själv att jag bara ville gråta :( Hur kan man vara så fruktansvärt OFOKUSERAD.... eller som Tom sa till mig... FÖR fokuserad..??? Fattar inte... Och på ett SM!!??!!??

Felet är alltså att jag sköt på Maddes figur istället för min egen!

Men hade jag skjutit på min så hade jag i alla fall fått 6 träff (på den stationen)... Om man kan se det som en tröst :/ 

Trots missen så fick jag samma antal träff idag som jag fick igår.. med andra ord gick det bättre idag (på de övriga stationer så klart)...

Resultatet från igår: (DAM)
( antal träff / antal figurer ) <-- 6 träff är max per station.

STN 1: 5/3
STN 2: 4/2
STN 3: 4/3
STN 4: 3/2
STN 5: 5/5
STN 6: 6/5
STN 7: 3/3
STN 8: 6/6
STN 9: 5/4
STN 10: 4/4

TOT: 45/37
MAX: 60/50


Detta gjorde att jag hamnade på en 37:e placering av totalt 49 damer.
Med andra ord helt värdelöst :/ MEN jag är ju inte sist iaf ;) Hihi!!Resultatet från idag: (ÖPPEN C)
( antal träff / antal figurer ) <-- 6 träff är max per station.


STN 1: 0/0
STN 2: 5/2
STN 3: 5/4
STN 4: 4/3
STN 5: 5/4
STN 6: 6/5
STN 7: 5/4
STN 8: 5/4
STN 9: 5/5
STN 10: 5/5

TOT: 45/36
MAX: 60/49


Vad jag hamnade på för placeringi den här klassen vet jag fortfarande inte. Vi åkte till stugan direkt efter skjutningen.. Och resultaten har fortfarande inte publicerats på hemsidan :/ Men med säkerhet kan jag säga att det inte blev någon pallplats.. Är ju säkert några hundra startande i denna klass och det finns riktigt bra skyttar som var närvarande i år, som INTE har gjort samma misstag som mig.Aja.. vilket gnäll ;)

Imon är det iaf. skytte IGEN som gäller för pappas del. För min och Maddes del är det Liseberg som gäller :D Haha!! Tråkigt bara att inte älsklingen är med :/ Saknar honom <3Hmm.. Nu ska vi städa upp lite här och packa så det bara är till att checka ut imorgon bitti :)


Kram på er!


SM - Göteborg

Ledsen, men som vanligt har jag inte haft tid att uppdatera ;) Har så mycket att göra på dagarna :) Hihi!!

Just nu sitter jag, Madde och pappa nere i Göteborg. Bor på Lisebergsbyn Kärralund. Den delen av campingen som vi bor på heter Stjärnbyn :) Hihi!!

Jag och Madde var ute en sväng igår med kamerorna ;)


Våran lilla 5 bädds stuga heter Evert Taube :)
Hallen :)
Vardagsrum / Kök
(Rummet bredvid Madde är toalett/dusch)
Vardagsrum / Kök :)
(Soffan i bakgrunden är en bäddsoffa, och som ni kanske ser så är det inte speciellt stort. Vet INTE hur vi skulle ha fått plats om både Jan och Jerry hade följt med som det var planerat...)
Köksdelen
(Rummet till höger om bordet är ett sovrum som jag BTW inte tagit kort på)
Har t.o.m. en egen uteplats :)
Precis nedanför våran stuga finns en liten damm med ett litet vattenfall, jätte mysigt :) 
Jahapp... hur det gick idag vill jag nog inte yttra mig om...:/ Kunde ju ha gått bättre. Både jag och Madde tappade 15 träff var.. Så någon bra placering blev det inte. Pappa tappade 10 träff i vapengrupp B, och det räcker tyvärr inte heller för att få en bra placering. Prisutdelningen ska äga rum klockan 21:00 ikväll.
Annars då??

Som jag skrev i inlägget innan så skulle jag låna grejer av pappa så att jag skulle kunna lägga golvet hemma... sagt och gjort... :) Hihi

Som det såg ut innan jag/vi la golvet...Verkligen skit fult... nog för att det inte bara var därför som jag ville lägga nytt... det var även ett helvete att skura skiten :/ Moppen typ fastnade på golvet så man fick ta i hur mycket som helst för att skunna rubba den.Där det gamla golvet som går upp under spisen är vitmålat numera :) Plus att det sitter lister.. Såg att jag inte hade tagit någon bild när det är helt klart... (kan lägga upp en senare) men men... Man ser ju iaf. skillnad på golvet :D


(Bilden har ingenting med blogginlägget att göra, kände bara att jag ville lägga upp den då den såg så läskande ut ;P Hihi!! Drinken gjorde Sandra till mig när vi partade med dom förra helgen :P Mums!)

Just nu sitter vi i stugan och bara tar det lugnt! Är NÅGOT trött i fötterna. Alla tre!! Är nog snart dags för sängen tror jag, känner oss ganska slut.


Det var nog allt för idag :)
Kanske skriver mer imorgon :PHa det bra!!

RSS 2.0