Grattis Älskade Mamma & Sofia På Eran Dag!

Idag fyller min älskade mamma år och lika så min älskade vän! Ska väl upp och äta lite tårta senare idag. Hade hoppats på mat också ;) men då skulle mormor bjuda henne och min moster på julbord :) Gulligt!! Igår var vi hemma hos Ewa och hjälpte henne förpacka mat som vi varit i mora och handlat :) Sen fixade vi lite med foton som fått ramar... Blev riktigt fint! Därefter kikade vi på film. Eller snarare en serie... Solsidan.. Super kul!! Typiskt min humor :D Haha!! Ska alldeless strax rulla bort till Ewa idag också.. Ska hjälpa henne med att sätta upp lite hyllor... Är väl lite svårt att göra sånt själv när man inte har verktyg ;)Hihi!! Ewa ville bjuda på mat också ;) Ska väl se vad hon kan laga för gott :P Hihi!! Ha en bra dag alla!! För det ska jag ha!! Kram på er!

R.I.P ;(

Åter igen... Livet är bara för orättvist!! Mina tankar går till dig L. Underbara människor..... Blir alldeless tom på ord! ;(

Flytt :)

Har ju glömt att nämna att jag och mamma har hjälpt syrran att flytta :) Pappa är så glad att han har planerat en utflyttningsfest :D Hahaha!! Tok!! Har även varit på Bio med Syrran & Adde :) Min förkylning är på väg åt rätt håll nu iaf. Känns skönt.. Nu får jag ju typ sova på nätterna :) Funderar på att koka upp lite varm nyponsoppa och kolla på film :) Känner för lite myspys :) Trevlig kväll!!

Hmm...?

Jaaa... vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har ju inte hänt något sen sist jag skrev. Såå....??? Hmm... ÄH!!Jag skiter i det här idag! Krya på mig, Ja tack!!

Tvättmaraton...

Det senaste dagarna har jag haft mani... Har tvättat all tvätt :) Nu återstår bara 1 enda maskin kvar men det finns inte utrymme att hänga det någonstans :/ Hmm.. men imon borde något ha hunnit torka, hoppas jag. Har i princip varit slö hela dagen... Hatar verkligen att vara sjuk!! Åkte ut till Rust tidigare idag för att umgås med Sandra & Robban en aning. Blev en liten tur på fyrhjuling. Vilket jag vackert ångrar. Skulle ha legat nedbäddat hela dagen. Men man lär sig av sina misstag... heter det inte så?? Ska vara glad att jag fortfarande kan andas :/ Nässpryen hjälper dock inte... Gissar att jag inte kommer få en blund inatt :( Uuuhhh!! För någon vecka sedan blev jag iaf. klar med att lägga in ALLA filmer från videokameran. SÅ nu har jag 25 stycken tomma band som medföljer videokameran ;) Nej nu ska jag kika runt lite på en vinterjacka. God natt med er!

Taskig uppdatering... IGEN!

Ber återigen om ursäkt för den dåliga updaten :) Har i princip bott borta i 2 veckor. Hur som helst har det inte hänt sååå mycket.. Iaf. inget intressant. Plus att man har gått och blivit sjuk nu så då är orken som bortblåst.. Nu ska jag in i köket och hjälpa älsklingen innan har river köket ;) Hehe!! Puss på er!

Party ;)

Nu snart bär det av hem till Tussa :) Får väl se vart vi tar vägen ikväll :) Ha en bra kväll!

Älvdalen...

Då var man äntligen hemma då.... Ska bli SÅ skönt att få sova i sin egen säng. Efterlängtad ;) Idag har jag och Sandra varit ner till Filipstad ;) Har skjutsat en gammal arbetskamrat till Sandra. Efter det åkte vi ut i Färnäs hem till Sandra & Robban och myste ner oss i soffan i väntan på att vi skulle ner till Danne på praktiken :) Nu knackade det på dörren :) Min lilla favvo Roger kommer på besök :) Puss på er!

På väg hemmåt :)

Sitter just nu i bilen på väg hem från Filipstad ;) har ca 4 mil kvar till Vansbro :)

RSS 2.0