Fick en chock!!

Jisses vad orolig jag blev!!


Fick nyss papper från skatteverket... Stämde inte överens med det jag deklarerat på internet... skilde ca 7000:- :O

Visserligen hade jag fått tillbaka vilket som men ändå... hade jag läst nogrannare så står det på internet att det tillkommit en del uppgifter efter att papperskopian skickats ut :D Hahaha!!

Men det var ju iaf. ett positivt meddelande ;)


Skulle behövt pengarna nu dock!! :/





Aja... nu ska vi åka till Bosse och kolla om han har några däck :)


Kram på er!

Hoppas på en bättre dag!!

Har bestämt mig för att försöka sluta snusa, vet bara inte när :/


Vet inte vad man ska hitta på för mat idag heller....? Suck!!




Vet helt ärilgt inte vad jag ska skriva....



...

???

Åhhh... va jobbigt!!!


Vet inte hur jag ska göra med någonting :/
Hatar sånna här gånger!!

Strul!!

Har tappat motivationen helt och hållet :(

Hemma :)

Skönt att få sova i sin egen säng. Skönt att inte ha lillebror snarkandes bredvid en ;) Hihi!! Men dock saknar jag syster & Adde redan :(

Suck va jobbigt!!


Idag ska jag se om jag kan plugga klart det sista och sen säga till om att jag vill göra prov :)





Vet inte vad jag ska skriva just nu... Händer inte så mycket här!! ;)





Kram på er!

Partey :)

För ANDRA dagen ;) haha! Jag, älskling och Jerry spelar Wii :) Hahaha!! Just nu golf!! Tidigare golf!! : D har tydligen hållt Madde vaken :) Adde är just nu och jobbar :) var vakna när han skulle åka :) haha!! Jisses vad kul vi haft :) har konstaterat att jag och älsklingen ska köpa ett Wii ;) hehe!!! Nu ska vi supa och dricka klart ;p Puss på er!!

Mycket gjort...

* Duschat

* Har varit på möte och skrivit in mig på en ny kurs :)

* Handlat

* Tvättat 5 maskiner tvätt

* Tjattrat med Sandra :)

* Hittat en ersättare åt mig och Tom på lördag :) Hihi!! (Skulle eg. ställa i ordning årets första skjutning, men då vi plarerar att vara kvar hos Madde & Adde i helgen kan det bli lite svårt ;) Och Tom & Jenny håller på att flytta :))

* Möblerat och vårstädat sovrummet

* Fyllt tre smörgåstårtor (eller snarare, håller på)

(* Ska packa)

(* Diska upp all disk)

(* Gå med soporna)



Har hunnit med ganska mycket idag :) Hehe!!




God natt alla!!


Rösta!! :)

http://www.mysmatchen.se/bidrag/grilln-bacon



Lägg gärna en röst på mitt bidrag!! ;)

Trött som fan...

Efter den här dagen känner man sig ganska sliten :/ INTE p.g.a. dålig sömn :/

Inte nog med det som hände i morse... Hann nätt och jämt till lasarettet i tid.. Därefter åkte vi bort på willys och handlade. Sen åkte vi hem till mormor och och åt frukost (andra för min del ;P Hihi!!)

Sen var det dags att åka till tandläkaren. Tog väl sin lilla tid :)

Efter det åkte vi upp i noret igen då mamma inte hade tid att handla till smörgåstårtorna åt Madde, så då var det väl lika bra att jag gjorde det när vi ändå var i mora. Åkte även in på Djurmagasinet och handlade kattsand. Fixade ett kort (medlemskort?) åt mamma också... de hade ett erbjudande just nu att man får två kattsand till priset av 199:- (ord. 179:-/st.)

Hann inte mer än ut i bilen förrän mormor frågade om vi skulle äta nått (bara det att hon inte fick äta på de närmsta 2 timmarna efter tandläkarbesöket) :D Haha!!

Passade på att åka och hälsa på min kusin och hans sambo som bor uppe i noret.. Satt där i nästan 3 timmar och tjattrade :) Trevligt trevligt!! :)

Sen åkte vi vidare... bort på donken och sen hem till mormor :P

Väl hemma hos mormor kollade vi posten och upptäckte att hon hade en avi. Problemt var bara att hon inte hade legetimation :/ Hmm.. Aja... var ju bara att ta med sig henne och rulla ner på stan igen :/

Efter många om och men kunde jag och älsklingen äntligen rulla hemmåt. :) Skönt!!



Nu känns det faktiskt som att jag kan gå och lägga mig... och det här är väl ganska skaplig tid, eller!?!?!



Aja... nån mer nytta ska jag göra bara sen är det nog dags!!




God natt alla!

Typiskt mig!!

Gjorde som jag sa igår... uppe väldigt sent eller snarare tidigt och upp tidigt... Fast jag höll på att smälla av när jag hade snoozat ett antal gånger och yrvaket kollat till på klockan och upptäckte att den var 09:10... Och mormor ska vara på lasarettet kl.09:30... Bra Milla, Bra!!

Men tack och lov så hade jag råkat ställa fram klockan när jag ställde larmet. Puuh!!


Aja, nu lär vi åka iaf..



God morgon alla!! ;)
Hahaha!! Vad INTE likt det är mig att skriva så :)

....

Var ju som sagt på Förbundsmöte idag. I övrigt har jag inte gjort så mycket annat..


Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. finns inte så mycket att säga :)




Ska kolla på en film nu och komma i säng sent så jag inte orkar upp tidigt imon... som vanligt med andra ord.. förutom att jag MÅSTE upp imon..

Aja, får se hur det går :)




God natt med er!!

Äntligen!

Imorgon (idag) så får morfar äntligen komma till älvdalen :) Äntligen få komma ifrån det där jävla boendet han har bott de senaste året.... Jag, älsklingen, mamma och Nonne var till mora idag som jag skrev tidigare och rensade ur hans rum och flyttade upp möblerna. Nu har han dock ett mindre rum men mysigare på något sätt och mycket trevligare personal :)

I morgon ska jag plugga så mycket jag hinner :) Sen runt 17:00 tiden så åker jag och pappa på årsmöte på Scandic i Falun :) Får träffa syrran också :P Yeay!! Hon sitter också med i styrelsen. Sen bjuder de på Tacobuffé :P Mums!!

På Onsdag ska jag till mora. Mormor ska på lasarettet och därefter till tandläkaren.

På Torsdag ska jag på möte ang. fortsättning med studierna. Tar förhoppningsvis max 1 timme.

På Fredag åker jag och älsklingen till Ludvika för att fira syster. Sen får vi se hur det blir om vi sover över eller inte :)


Någon dag hoppas jag på att kanske hinna träffa Fiaa och Daniel också :) Kanske testa på att vara barnvakt åt dom.. Se om det fungerar ;) Hihi!!


Aja... Nu ska jag byta sängkläder... Gissar att det är Novisen som är skylldig. Tro om man ska ringa veterinären och beställa en tid för kastrering?? :/



God natt med er!

Lång dag imorgon...

Dagen börjar med ett möte kl.10:00 ang. nästa kurs. Därefter åker jag, älsklingen och mamma m.fl. till mora för att bära möbler och städa :) Morfar ska äntligen få komma till älvdalen :) Känns bra!!

Måste dock sova nu om jag ska orka med dagen imorgon. Men först måste jag fixa naglarna :)



God natt alla!

Myspys med Cecilia :)

Har nu på kvällen varit uppe hos Fiaa & Daniel med älsklingen och Madde :) Jag och Madde skulle ta kort på barnen men dock så sov Casper när vi kom. Blev heller inga bilder för min del :) Höll i och gosade med Cecilia som sov så gott som hela tiden. Trötter ;) Hihi!!

Satt och pratade massor, som vanligt ;P Hihi!!



Usch!! Vet inte varför jag har haft Söndag hela dagen idag :/ Aja.. får väl se det positiva.. Får ha söndag hela dagen i morgon istället :)


Nu ska jag göra nån macka.. är ashungrig!!


God natt med er!

Vin kväll ;)

Ätit middag hos pappa idag. Jag fick göra Lollos köttfärssås :P Mums!!

Och senare har jag, älsklingen och mina systrar haft vin kväll :P
Satt och pratade massor och kollade på Big B.



Super gott vitt vin :P Rekommenderas!!


Nu ska jag och älsklingen ta nått glas vin och kolla på lite tv innan vi ska gå och lägga oss!!



Gos natt med er!

Vila i frid <3

Idag har det varit en jobbig dag :/ Var på begravning för min mormors bror ;( Försökte hålla mig men när T.s (Brodern som gick bort) dotters barn började sjunga den svenska versionen av Halleluja så brast det ;( Har verkligen jätte svårt för begravningar och även se när andra gråter...

Uuuuh!!!

Efter begravningen så var det fika i Bygdegården.. Samtidigt som det var roligt att träffa hela släkten och några till som man inte sett sen man var liten så var det ändå under fel omständigheter.


När det var över så följde jag med upp till mamma och pappa under tiden som Danne jobbade. Blev bjudna på middag (igen, hihi!!) Kycklinggryta med hasselbacks (vilket jag inte kan få nog av :P Hehe!!)

Kollade på film och spelade kort var väl andra saker jag har hunnit göra med bl.a. systeryster ;) Lillebror hade klagat hela dagen att han inte mått så bra, vilket under natten tog ut sin rätt. Han spydde :( Troligtvis p.g.a. febern.. Stackars liten!! Nog för att han är längre än mig men det är ju ändå lillebror <3 :)

Nu... vilket kanske inte är så konstigt, så är jag super trött... Och det finns väl bara en sak att göra åt den saken ;)



Gos natt med er!!

:)

Känner mig full av energi idag :) Vet bara inte vad jag ska lägga den på :/

Syster kommer upp idag också.. fast hon kommer så sent att vi troligen inte hinner ses idag :/

Robban fyller år idag :) Grattis igen!!



Åhh... vet inte vad jag ska skriva!?!?!?!



Kom just underfund med att det är begravning imorgon :/ Suck!! Va jobbigt! Och vad ska jag ha på mig :/ Hmm.. Aja.. det löser väl sig.




Ha en underbar dag!!

Besök <3

Idag har Sofiaa, Daniel, Casper & Cecilia varit här på besök. Var meningen att jag skulle fotografera barnen men Cecilias mage ville inte vara med. Plus att batteriet dog i kameran :/ Typiskt. Men vi ska göra ett nytt försök imorgon :P

Älsklingen kom hem för ett tag sen så vi ska väl se när han ska upp och hjälpa pappa :) Troligtvis är det väl lamporna han ska hjälpa till med :)


En bild hann jag ta och Casper tog några på pappa och Cecilia :)



Han är ett riktigt charmtroll <3 Älskar dessa barn!! Så otroligt söta :)

Kort dag blev lång dag...

Vaknade ganska sent idag så har typ inte hunnit göra någonting.. pluggat är väl typ det enda. Sen ringde mamma och sa att vi var bjudna upp på mat och efter det var det meningen att vi skulle hem till min moster efter som hennes gubbe fyller år idag (Grattis igen BTW :D)... Men det blev att vi ska dit på lördag ist. Hur som helst.. Sen ringde min mormor hem till mamma och frågade om hon glömt sin medicin i mammas bil... Så mamma gick ut och kollade och det hade hon ju inte :/ Hmm.. Dement AB

Vi (jag och mamma) fick vackert sätta oss i bilen och åka ner i mora för att hämta medicinen. Kul kul :/ Slarvtant!!

När vi väl rullar in i mora så slutar vindrutetorkaren att fungera.. Hejja!! Men vi tog oss iaf hem till mormor.. Väl där så går mamma in och letar efter medicinen och jag ringer upp älsklingen arg som ett bi... Och han stackarn kan ju inte göra något som sitter låst 4 mil bort (ego mig).. Aja... Haha!! Han talade om vart säkringarna låg iaf. för så långt kunde jag ju räkna ut själv att det var en säkring som gått... Vi kom överens om att jag skulle ringa upp när jag hade bytt då jag behövde använd ficklampan på telefonen.. Sagt och gjort... behövde bara vrida på tändningen så gick säkringen igen :/ Upprepade detta ca 4 gånger, och det slutade med samma sak.

Bestämde mig för att skita i det och gick in för att hjälpa mamma leta.. Letade och letade och till slut hittade mamma medicilådan..... i kylen... som MAMMA själv ställt där.... Måste ha blivit något missförstånd... aja...

Rullade sakta och osäkert hemåt till slut. Torkade av rutan med lite torkypapper innan så vi skulle se något :) Och SJÄLVKLART så hamnade vi bakom en plogbil...... vilket betyder SNÖ PÅ RUTAN :( AAAAHHHHHHHHH!!!!!

Bla bla bla!!

När vi kom hem iaf. så kollade älsklingen över vad det kunde vara... Och eftersom det är en AUDI så står ALLT på TYSKA!!!!!!! Jag gick in och googlade vad alla ord betydde... aja det hjälpte ju :/ För efter en stund ringde älsklingen upp och sa att han hade fått igång dom... men han viste inte vad han hade gjort :D Hahah!! Bra älskling!! Men bättre än mig iaf. för jag fick då inte ens igång dom :)


Aja... som överskriften.. kort dag blev lång dag.


Nu ska jag kolla reprisen på Sveriges Värsta Bilförare :D



God natt med er!!

Vardagsrummet :)

Äntligen färdig!! Skulle lägga upp bilderna igår egentligen men jag orkade inte..







Nå?? Vad tycks?? Bokstavligen älskar soffan <3 och min matta :) Och så klart bordet med de matchande pallarna ;) Hihi!! Vi har nu 12 stycken sittplatser :) Och då sitter man ledigt :) Lite skillnad mot våran förra som man bara kunde sitta 5 stycken i :/

Aja.. nu ska jag leta fram ett recept åt syster ;)




Bye bye!!

Betyg :)

Just ja.. Har fått svar från Naturkunskapen :)

Inlämningsuppgift: Solsytemet = G (Godkänt)
Laborationsuppgift: Vitlök = G (Godkänt)

Yeay!!

Underbart ;)

Är riktigt jävla nöjd :) Dock inte ang. tapeterna... dom skulle jag ha överlåtit till någon annan att sätta upp.. Men ett tips... Köp INTE tapetklister på rusta :/

Aja, hur som helst.. är klar i vardagsrummet nu iaf. Ska sätta upp bl.a bröllopsfotot m.m. på hyllorna, ser lite tomt ut just nu ;)

Älskar soffan, älskar, bordet och jag verkligen älskar min matta :D

Lägger upp lite bilder senare idag/ikväll :) När jag är klar vill säga ;)



Nu ska jag gå igenom vad som ska upp igen :) Stoppade ner allt i en kartong... Hihi!! Varför ha ALLT framme samtidigt?? Börjar kanske bli som min kära mormor ;) Hihi!! Nej då... men nu lär jag sätta fart om det ska bli några bilder.


God natt med er!

Är man envis så är man :)

Började ju tapetsera tidigare i eftermiddags :) Och nu har jag bara en vägg kvar :D Yeay!!

Jerry är också här. Han hjälpte älsklingen med att bära upp soffan, och nu håller dom på att ta av allt emballage och montera ihop lamporna ;) Längtar tills jag e klar så jag kan sätta allt på sin plats ;) OCH äntligen ta fram min rya matta som har stått i garderoben tills soffan skulle komma :) Wiihoo :)

Nej nu ska jag sätta upp gardinstången och putsa fönster under tiden som den andra uppsättningen tapetklister ska svälla :)


Slänger upp en bild senare eller imorgon :)


God natt alla andra!! :)

Ingen är gladare än jag just nu :D Yeay!! ...

img_0320 (MMS)

Ingen är gladare än jag just nu :D Yeay!! Nu får jag fortsätta plugga senare... Nu måste jag fixa plats :) och göra klart så det bara är att börja tapetsera när älsklingen kommer hem :D  Åhh!! Det pirrar i hela kroppen :D vill bara skrika rakt ut!!!!!!


Nu snart...

Har inte blivit så mycket plugga idag.. Har hållt på inne i vardagsrummet hela dagen nästan. Ska bara vänta på att spacklet ska torka sen ska vi slipa och efter det är det bara att sätta upp tapeter :) Fast det blir nog först imon kväll gissar jag. Måste plugga imon ;) Hihi!! Även fast jag väldigt gärna vill få klart vardagsrummet.. Nu är det iaf. inte långt kvar innan soffan kommer :) Har väntat så länge så nu känns det extra roligt och spännande när man vet att det bara rör sig om några dagar :)

Har gjort rent kameran för nån vecka sen så jag vill inte ta in den i slipdammet.. men jag kan skicka en bild från mobilen :P

Ska äta lite nu och efter det ska vi slipa... Sen blir det sängen ;)



God natt på er!



PS. Bilden kommer om några minuter :)

Det tar sig :)

Jahapp... då var man nyduschad och klar för sängen ;) Ville inte gå och lägga oss fulla i slipdamm :/

Nu är det slipat, spacklat och åter slipat.. ska se om vi hinner spackla klart imon. Ska upp till pappa och hämta taperserar bordet också för det glömde vi när vi var upp idag.

Nu ska jag kika klart på det sista av Criminal Mind :)




Tjingeling!!! ;)

Utmattad...

....precis som jag skrev tidigare att jag skulle vara.. Är hemma nu efter 2 timmars bilfärd... Det är inte klokt att det ska ta 2 timmar för att rulla 4 mil. Och då var det ändå ganska lindrigt jämfört förra året.. Uhh.. kommer slockna som en stock ikväll... om jag inte somnar nu på dan och sover till ikväll.. men det ska jag försöka att inte göra.


Nu ska vi äta lite lunch och efter det ska ajg försöka ta tag i rummet :)




Kram på er!

P-Vakt!

Då bär det strax av mot mångsbodarna. Ska stå P-vakt för skyttet i år igen :) Just nu väntar jag på att vattnet till nyponsoppan ska börja koka, sen är jag klar för att åka.

Har t.o.m. hunnit äta frukost :P Inte illa vah?? :D Hahaha!!


Ha en bra dag. Gissar att det inte blir något mer inlägg idag. Kommer nog vara ganska utmattad efter idag.





Kram på er!

Grattis!

Vill passa på att Gratta Sofia & Daniel Ståhl på deras bröllopsdag <3

Super många grattis kramar till er! :)



Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma förbi en sväng. Är rädd att vi måste riva mer än vi räknat med :/ Mindre bra med andra ord...

Men det visar sig!!




Kram på er!

Fler i ett...

Gjorde potatisgratäng häromdan OCH den blev lyckad ;) Det måste bero på den gamla ugnen att jag hela tiden misslyckades gissar jag :P Hihi!!




I förgår åkte jag, älsklingen, Jerry, Sandra & Robert till Blg. Hann typ bara till Spjutmo så frågade D om jag tog med boken (som möbelrondellen skulle ha tillbaka)? Öööh?? Vadå skulle jag ta den??

Det var bara att vända och åka tillbaka o hämta den.. det var bara det att vi hade tankat lagomt så vi skulle ta oss till mora... Så vi blev tvugna att tanka i mer... Precis när jag har stannat bilen vid macken så sitter Sandra och Jerry i baksätet och stirrar ner i golvet... tills dom sa att "det ryker här"!!... Sandra trodde först att hon hade haft hallucinationer eller att det var solen som gjorde att det såg konstigt ut genom solglasögonen men det var det ju inte...

Försten ur bilen var jag... de andra klev ur lugnt och sakta... Första tanken var kabelbrand.... Robban ställde sig och började rycka i baksätet tills älsklingen sa att det var fast skruvat.. Fort som faan skruvade älsklingen ur första skruven och lyfte så pass att han kunde kika under... "DET BRINNER JU!!" Andra skruven skruvades också ur och Robban slet ur baksätet... Gick bort med det till en närliggande snöhög och började ha på lite snö... Rykte som faan gjorde det.

Jag och Sandra tittade på varandra och sa att det kanske inte är så smart att stå vid en bensinmack vid det här tillfället :/

Kunde konstatera ganska snart vad branden berodde på... Ett pucko till ägare innan oss (nån av dom) har satt i ett VOLVO batteri, vilket antagligen är högre än original batteriet... Dessa metallskenor (eller vad det heter) som sitter i sitsen har lagt sig på plus och minuspol på batteriet och därav orsakat branden....

Så här i efterhand går tankarna hur det kunde ha gått... Bensinångor + eld?? vad blir det???



Ja men vi hade iaf. tur... åkte ner till farbror och fick lite tygsnuttar som vi kunde lägga i mellan sitsen och batteriet så pass att vi kunde ta oss till mora. Väl där åkte vi hem till Robbans pappa och hämtade en plastbit som som han hade i en av sina "?" bilar (vad de nu heter, säger alltid rallybil men det är FEL!!) aja skit samma...




Väl i mora tog Sandra & Robert egen bil då Robban skulle vara kvar i Blg för att jobba.

Väl i Blg åkte vi runt på lite affärer och gjorde det vi skulle. :)
På vägen hem fick Jerry sitta fram och älsklingen och Sandra fick sitta lite trångt i baksätet.

Hihi!! Blev lite fundersam när Sandra beklagade sig att hon inte fick in den och älsklingen frågar om han ska hjälpa till... HAHAHA!! Lite kul var det!!


Det var en ganksa lång dag.. men trevlig!! :D




Vill passa på att tacka både Ewa och mamma för hjälpen igår med uträkningen :) Kunde inte klarat det utan eran hjälp :)

Just nu sitter jag och tragglar med en laborationsrapport som ska vara inlämnad idag :/ Har typ fastnat IGEN!! Eller snarare.. jag vet inte hur jag ska formulera mig :/


Sen ikväll ska jag börja riva tapeter i vardagsrummet :) Har plockat ner alla prydnadssaker i en kartong och tagit ner hyllorna.. har doch tv möbeln kvar men den får älsklingen hjälpa mig med när han kommer... vilket han troligtvis gör nu... dunkar som faan ute på parkeringen ;) Hihi!!


Aja nu blev det ett sånt där långt inlägg igen... Hoppas ni hade tålamod :P


Kram på er!

I morgon gäller det...

Imorgon åker jag och älsklingen till Blg :) Tapeter och golv ska inhandlas ;)

Igår flyttade vi upp mammas och pappas sovrum. Blev jätte snyggt. Sen till helgen troligtvis ska jag och mamma gå igenom kontoret. Ligger papper och skit över allt :)

Men nu måste jag plugga på om jag ska få något gjort :)




Kram på er!

RSS 2.0