Blir så jävla LESS!!!!!

Är så jävla förbannad så jag skakar!!!!

Piss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................

Hemsida Grundkurs fortsättning...

Sitter just nu i Borlänge på fortsättnings kursen för Hemsida Grund... Känns som att vi redan gått igenom det här, fast det beror väl på att de vi är här med inte är speciellt insatta :D Hahaha!!

Vill bara hem... NU!! Vet inte riktigt varför men av någon anledning så känner jag mig stressad... känns som att jag har glömt något....


Hmm... Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.Ha det!!

Kvalitetstid?

Idag på eftermiddagen/kvällen har jag umgåtts med mina älskade systrar <3 Har spelat tv-spel och käkat ihop. Ewas <3 kom senare på kvällen också :) Har verkligen haft super kul :)

Nu ska jag nog hoppa i säng för jag är super trött :OGod natt alla! ;)


Åker strax..

Sitter just nu och dricker varm nyponsoppa och väntar på att Madde och Pappa ska komma och hämta mig... Trots att det inte har blivit många timmars sömn inatt så känner jag mig hyfsat pigg... än så länge i varje fall ;)

Nu ska jag bara göra det sista sen bär det av till mångsbodarna.....Bye!

Parkeringsvakt...

Hmm.. Vet inte riktigt vart jag ska börja... Känner att jag har väldigt mycket jag vill skriva nu men har inte tid då jag MÅSTE gå och lägga mig... måste tyvärr upp jätte tidigt imorgon för att stå parkeringsvakt i mångsbodarna (åt skyttet).

Åhh... jobbigt!! Är redan förkyld så jag gissar att jag kommer bli liggandes efter det här :/ Hmm.. aja!!

Har som sagt lovat att jag ska uppdatera oftare och JAAAA jag ska bättra mig.. :).......ååååå....... jag vill ............... men nej!! inte idag!! ;)Imorgon väntas tjejkväll med lite vin och grejer ;P Hahaha!! Kommer säkert sluta med att vi alla somnar i soffan ;) Hihi!!


Aja!! nu måste jag gå och sova.


God natt!!

RSS 2.0