Gårdagen...

Igår söndag var jag, Danne, Madde, Jerry, Pappa, Kenneth, Jonas och Lars till Gagnef på skyttetävling. Åkte från Älvdalen 08:00. Jag, Madde & Jerry gick i samma patrull. Gick väl hyfsat måste jag säga. Jag & Madde fick samma resultat, men jag fick 1 tavla mer än henne och hon fick 1 poäng mer än mej. Dock skjuter vi inte i samma klass. Jag skjuter i D2 och hon i D1. Jag har varit uppe i D3 och vänt men det var då jag skjöt som mest :)

Efter skjutningen åkte vi (jag, Danne, Madde & Jerry) hemmåt igen. Vi stannade till i Rättvik hos Kaka & Tim för att säga hej. Trodde faktiskt att hon skulle vara fetare :/ Men men hon var fin ändå ;) Hihi!! Men bebben kan inte vara speciellt stor. :) Ska väl åka och hälsa på när hon har fått också :) Men det var roligt att se henne. Det var ju ett tag sen sist.

Vi stannade även till i Mora i Östnor där Ewa var med och höll i en Loppis :) Vi hittade en Svart takfläkt för 40:-, precis en sån som vi letat efter :) Plus att jag hittade en stor genomskinlig ljuslykta med lite inslag av blått :) Nästan en sån som mamma har :) Jätte fin. Annars tyckte jag inte att det var något speciellt. Bara en massa häst grejer.. :/ Men men... finns ju folk som är intresserade av sånt också :) Hehe!!

När vi väl kom hem så målade jag klart skafferiet efter många om och men :) Så förhoppningsvis behöver jag inte lägga på färg en gång till. Ikväll sen ska jag se om jag ska börja med det andra skåpet men glas i. :D

Kjell har iaf. varit här sen i morse. Har tapetserat klart det nya rummet nu :P Skit snyggt :) Ska låta det torka iaf. i 2 dagar sen ska vi flytta in sängen :) Yeay!! Sen väntar vi bara på fodrena till fönstren och efter det är allt klart :) Härligt och efterlängtat :D


Nu ska ajg göra mej klar. Ska snart gå och jobba!



Ha en underbar dag alla!

Andra plats :D

Idag hade vi KM C i skytte :) Slutade efter en särskjutning på en andra placering. Polisen Jan kom på första plats, och jag & Lars sköt om andra platsen. Men jag tog den :) Lycklig som fan :) Fast guld hade ju varit bättre, Haha!!

Nu ska jag åka och tanka åt pappa och handla nån mjölk. Ska nog dra med mej Madde :P Hihi!!


Ha en bra dag alla!!



Min Silvermedalj :)




KM 2010 FÄLT C

Uppdatering :)

Ja nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade igen :) Hihi!! Men jag måste säga att de senaste dagarna har jag inte haft tid :/ Har gjort så mycket......


Måste bara berätta en sak som jag tror att jag inte skrivit här.... Hahaha!! Jag ringde till Morins fredagen den 14:e för att beställa tårta tills på lördagen... Jag sa till Anja att hon skulle skriva en lapp till pappa (som jobbar bak i bageriet) att han kunde ju skriva nå kul på tårtan :) (Typ "Grattis älsklade dotter på födelsedagen")

Tror ni han skrev det eller??.... Ööööh! Neeeej!!



Snacka om att ta mej på orden! :D




Kan dra en liten snabb genomgång om vad jag gjort de senaste dagarna sen jag fyllde år....

Mån. 17:e : Slutserigering på Lernia

Tis. 18:e : Jobbat

Ons. 19:e : Jobbat

Tors. 20:e : Jobbat, Åkte till Venjan och sov över, Målade massor :) Kul som faan :D

Fre. 21:a : Åkte till Malungs marknad med älsklingen, svärmor, svärfar och svärfars bror :) Hittade massor av skoj. Men det jag hittade som jag fullkomligt älsklade hade jag inte pengar till :) Det var en handgjord väggljusstake som kostade 700:- SKIT SNYGG!! <3 Aja... iaf.. en storlek mindre väska :) Blev förälskad direkt jag såg den :) EGNA "foppisar", älsklingen köpte självfallet en Langos :S Blääää!! Så jag fick nöja mej med en sån där "ice slush" som smakade helvete, men flaskan var frän :) Mitt nya grogglas :D Haha! Annars blev det lite 10:- saker :)

Efter det åkte vi till Venjan igen.. Blev en fortsättning på måleriet :) Och efter det belv det hem till Dalen :)

 

Lör. 22:a : Jobbat, Åkte tillbaka till Venjan IGEN :) Målade lite till :) Sov över :)

Sön. 23:e : Firade Svärfars far på 70:års dagen :) Efter det blev det mora.. Svängde in på Jysk en snabbis och fixade den sista persiennen till det nya rummet. Åkte även upp på Ica Maxi en sväng och kikade. Efter det blev det S:t Mikaelsskolan.. Tommy hade en show med sin klass :) Skit kul! Ångrade inte att vi åkte ock kollade.. Dom var jätte duktiga :)





Diggade Bill & Bull :D Haha!!




Tommy som Måns.




Hon som smickat alla har verkligen gjort ett bra jobb :)


När showen var slut åkte vi upp i noret och handlade lite mat :P Åkte tillbaka till Venjan igen där det lite senare på kvällen blev grillat :P Mums!! Sen rullade vi till Dalen igen :)

Mån. 24:e : Jobbat, Kl.07:00 kom Målaren hit (till lägenheten) För att fortsätta efter oss :) Han gjorde mest sånt som man inte lägger märke till.. Kl.18:00 var det arbetskväll uppe på skjutbanan :) Då blev det ännu mer måla :) Yeay!! Kommer nog aldrig att få nog :) Haha!! Efter det blev det en lugn kväll uppe hos mamma och pappa med hemmagjord pizza :P

Tis. 25:e : Jobbat, Målaren fortsatte och satte grundfärg på dörrarne, spacklade i nya rummet och tapetserade i vardagsrummet, På kvällen kl.19:30 sköt jag första omgången i Dalaserien.. OMG!! Va skit det gick :) Hahaha! 

Ons. 26:e : Jobbat, Kl.19:00 Färnäs DriveIn Bingo :) Kul, men dock ingen vinst. Potten ligger just nu på 6600:- Hade väl setat fint :) Men det blir nog inget nästa Onsdag för min del då jag jobbar.??


Hur det ser ut framöver....

Tors. 27:e : Jobba mellan 12-19, LÖN??? Hmm, hoppas kan man ju iaf.!

Fre. 28:e : Jobba mellan 12-19, Åka till Venjan med symaskinen??

Lör. 29:e : Skulle ha jobbat men lyckades få ledigt, ska skjuta KM i C

Sön. 30:e : Tävling i Gagnef, skulle också vilja på Loppisen i Östnor som syrran är med och håller i. mellan 15-19



Det var "lite" från mej :D Haha!! Får se när jag har tid att uppdatera nästa gång :)


Sitter just nu och funderar på om man kanske ska svänga förbi Kaka & Tim på vägen hem från Gagnef. Om de ännu inte fått tillskott :D Undrar hur det går där borta.. Ska nog slå henne en pling imon efter jobbet :)



Sov så gott kära läsare :)

Party??

Sitter just nu i soffan och lyssnar på Jocke som skrååååålar :D Haha!! Beroende på hur mycket folk det blir så åker vi kanske till mora med Anja, "frugan" och Jocke..... Lilla krogen?? Vi får väl se :) Det visar sig :)


Nu blir det paaaaaaarty :P

Grattis till mig! :)

Jahapp... då var man 26 år då.

Känns faktiskt ingen skillnad.. Får fortfarande gå på systemet och har inte fått någon åldersdiabetes :)


Fick ett grattis kort idag från svårmor Lollo & Patrik, och en saga som Karin & Lollo diktat ihop :D Kul!! Tack tack!!! Har också fått öppna paket redan ;) Hihi!! Fick jätte fina ljusprylar av älsklingen <3



Idag har jag "kaklat" om köket :) Hehe!! Vilken skillnad mot innan! Har även gjort lite diverse annat :)


Nu ska jag slänga in lite tvätt som ska vara klart tills imon :) Yeay!!


Sen MÅSTE jag sova om jag ska orka med morgondagen....





God natt alla!!

1 dag kvar :)

Ojojoj vad tider går fort. Imorgon fyller jag tydligen 26 år?? Uuuuh!! Och lägenheten är långt ifrån klar :/ Känns lite tråkigt.

Aja.. hyresvärden är iaf. här nu och vi håller på för fullt med rummet. Hoppas vi får mycket gjort idag. Han pratar i telefon just nu så jag passar på att sitta här.

Nej nu ska vi fortsätta så vi får något gjort.




Kram på er alla!

säng dags?

Har iaf. städat av det värsta inför helgen. Ska se om jag orkar torka av golven imon, då jag inte tror att dammsugaren fick med sig allt slipdamm. Känns tyvärr inte så kul att få besök när det ser ut som det gör men dom får ha överseende då vi renoverar.

Imorgon är det Björnträffen här i Älvdalen på Gummatsmyren (skjutbanan). Ska bli så jävla kul :) Ser verkligen fram emot det. Men dock skulle det bli en aning dåligt väder på förmiddagen/morgonen, men vi får hoppas på sol senare fram på dagen.

Hoppas nu att Madde & Ewa kommer stå med mej på min station. Vi får väl se. Annars blir jag väl där själv antar jag?? Hmm... aja.. lär kanske gå och lägga mej nu om jag ska orka gå upp tidigt imon. Hoppas att jag inte är allt för seg på morgonen så jag hinner iaf koka ihop lite varm nyponsoppa och ta med. Annars får vi hoppas på mycket folk så man har något att göra hela tiden så man inte blir stillasittande :)

Alla skyttar - VÄLKOMNA!


Ha en toppen dag alla!! (imon torsdag alltså) >för det ska jag ha<


God natt!

Tröööögt...

Känns som att rummet för tillfället står still :/

Var iväg till färghandeln igår och införskaffade oss elementfärg och efter det jobbade jag 2 timmar. När jag kom hem stod maten på bordet :) Blev riktigt överaskad! Gulligt! Senare kom Ewa förbi en sväng. När hon hade åkt började jag "målartvätta" dörrarna (till nya rummet). Därefter maskerade jag glasrutorna.

Hann inte just så mycket mer. Fick ett inte så trevligt samtal...... "Hjärtat".........."akuten"....... :/

Efter 01:30 satte jag och älsklingen oss i bilen och åkte hem till en av de anhöriga för att hålla sällskap under tiden de andra var på akuten. Personen i fråga blev kvar över natten, så vi kunde en aning lugnare rulla hemåt igen. Ca 06:00 parkerade vi hemma. Blev sängen direkt.

Sen var det bara att gå upp igen vid 12:00. Åkte bort till min moster för att mata "gnälli" (Nellie) :) Hihi!!

Nu ska vi se om vi kan äta nått och efter det ska jag se om jag hinner spackla dörrarna innan jag ska jobba. Efter jobbet fortsätter jag troligtvis där jag slutat om jag inte hinner klart. Sen ska jag spackla alla hål i taket och uppe vid listen så det bara är till att börja måla taket.

Tyvärr blir det ingen tapetsering den här veckan :( Jag som hade velat ha det klart innan helgen!

Tisdag: Spackla klart det sista?? (som i sin tur ska torka till imon), Slipa i vardagsrummet (så det blir klart för tapetsering), Spackla dörrarna (som i sin tur också ska torka tills imon).

Onsdag: Jag jobbar, Tidigast idag kommer tapeterna till vardagsrummet, Slipa taket, slipa listerna, finslipa dörrarna, måla dörrarna med häftgrund (som också ska torka X antal timmar), 18:00 samling på skjutbanan inför tävlingen. 

Torsdag: Skytte tävling från kl. 06:00?? tills på eftermiddagen. (Pappa kommer inte orka tapetsera efter tävlingen)

Fredag: Pappa jobbar, Vi får besök??

Lördag: Jag fyller år, pappa jobbar natt, klubben har skyttetävling kl.13:00, PARTY (ja Anja, det blir nog det ändå :) Hehe!!)

Söndag: VILA/bakis ?




Nån som annars vågar tapetsera det nya rummet?? Men tabbar ni får ni själv står för nya tapeter.. dom kostade ju bara 399:-/rullen ;P Hehe!!



Nej, usch! Orka!

Jahapp :)

Är nyligen hemkomna från venjan :) Har varit där och kikat vad jag har för jobb framför mig imon. Hoppas bara på att dom inte gör klart allt utan mig ;P Hihihi!!

Imon innan det är det skytte. Det är jag & Jerry som ska ställa iordning tävlingen. Sa att vi skulle åka upp dit till 11:30. Håller väl kanske på till 15:00 beroende på hur mycket folk det kommer. Sen kl. 16:00 är det middag hos farmor :P Hennes biffar :D Mums!! Jag, älsklingen, Sandra & Robban ska dit.

Sen efter det ska vi till Venjan igen och måla :D Yeay! Om det finns nått kvar att göra förstås :P Hehe!!



Nu ska jag in i sovrummet och spackla klart det sista som jag kan göra själv.



God natt alla!




Kan ju retas lite iaf. med er som inte har varit här ännu ;)



(Gammal bild)
Mot den här väggen hade vi en gång i tiden vårat barbord, dörren till höger bilden är in till vardagsrummet.





Bilder är tagen från köket. Där på väggen satt barbordet. Men inte längre ;)
(Älsklingen & Hyresvärden)





Hmmm... okay det kanske inte säger så mycket så jag bjuder på en bild till ;)




Haha!! Mer får ni inte se ännu ;)






God natt igen :)

:/ Tråkig blogg!

Satt och scrollade ner i min egen blogg.... :/ Mmmmjaaaaäää... usch!! Vad tråkigt... jag själv vill ha mycket bilder i bloggarna jag läser.. vill väl inte påstå att det är det i min på sistone.. Men jag lovar att bättra mig :)

Idag har vi iaf. följt med hyresvärden för att inhandla färg till dörrarna. Blev dock ingen målning i taket ännu.. är väl ingen ide förrän allt spacklande och slipande är HELT KLART...?! eller?

Har bara en önskan kring detta... Att allt är klart innan min födelsedag. Funderar på att säga till hyresvärden att vi har en deadline ;) Hehe!! Undrar vad han skulle säga.

Lovar iaf. att det kommer bilder på renoveringen.



Nu ska jag nog plocka klart här innan det blir sängen :P




God natt alla!

Fotodag med Linda :)

Nästan en heldag i Mora med Linda & Danne :) Danne fick vara min & Lindas chaufför. Hehe! Tänkte uppdatera imon egentligen men det är väl lika bra att göra det på en gång. Hehe!!



Bilden blev lite ljus men man ser vad det är iaf ;) hihi!!





??? Vet inte vad det är men nära kom jag :) hehe!





Kyrklockan på Mora kyrka. Lite suddig.. och både över- och underexponerad??





Träffade även Bosse, Börje, Bertil eller vad fan hon kallade honom, Hahaha!! Men han va sööt :) Och trevlig, han väste inte åt mej som den i Älvdalen gjorde :D Hehe!!





Vette fan vad det är för något men dom stog på andra sidan dammen som Bosse?? simmade i :)





Dasha fick också testa kameran med det nya objektivet men han tyckte att jag hade gjort ett dåligt köp, för bilderna blev ju suddiga :D Hahaha!!





Hahaha!! Det nya objektivet BTW :D SUPERNÖJD!! Fick även med ett motljusskydd, så jag behövde inte lägga till det :)





En av det första bilderna samma dag som objektivet hade kommit ;)





Här är h*n som väste åt mig :/





Uuuuuh!! Imon e jag ledig så då blir det till att måla taket :P Vi såg att hyresvärden hade varit här och spacklat klart det sista iaf :) Så nu är det förhoppningsvis inte långt kvar... Hoppas att jag får ett samtal av Gina inom kort också som säger att dom behöver hjälp ;) Hihihi!! Yeay!!

Neeej...... nu ska jag nog gå och lägga mej :)
God natt alla och tack Linda för en toppen dag :)

Söndag.

Idag har jag varit på skytte :) Skit svår bana måste jag säga. Det bästa resultatet var 41 träff av 48. Vilket är väldigt ovanligt då bästa skytt oftast har full träff. Själv fick jag 36 träff.. uruselt!! Haha!! Men den station som jag trodde att jag skulle bomma på sköt jag fullt på. Jag och Jimmy (med dagens bästa resultat) var de enda som sköt fullt. Enligt skjuthandboken var den figuren tillåten att stå på 25 meters avstånd (på tävlingar) och nu stog vi på 47 meters avstånd :) Stolt! Haha!! Men jag fattar inte hur jag lyckades. Ingen annan heller :D Haha!! Tur??

Jerry har hjälpt mej att spackla idag :) Duktig lillebror jag har! Nu är det inte alls mycket kvar men jag kände att jag var tvungen att ta en paus. Så jag passade på att ringa Linda :)

Nu ska jag väl in och fortsätta. Har bara skarvarna kvar.. måste sätta i skarvremsor innan jag spacklar bara. Sen kommer hyresvärden imon och spacklar gipsväggen. Sen efter det ska vi måla taket :P Yeay! Jaaa... vi ska väl finputsa väggen innan dess. Och därefter ska glasdörrarna målas :) Sen kan vi tapetsera :P Faaan!! jag längtar!

Nej nu ska jag dra mej härifrån ;)



God natt alla!


Lördag.

Har inte hänt så mycket i rummet idag. Jobbat på dan så jag var ganska slut när jag kom hem. Vart kommer allt folk ifrån??? Trodde att alla låg hemma och var bakis men ack vad jag bedrog mej :) Hihi!!

Sen är var det ju lördag och vem har lust att göra något speciellt då?? Får spackla klart resten imon efter skyttet :)



Nu står det inte på förrän det är Björnträffen :D Har pratat med pappa och han skulle göra tävlingen lättare än förra året :) Har fått tjuvkika i anteckningarna. Tror starkt på att det kommer bli en rolig skjutning!



Fick ett tips från Linda idag på ett objektiv till kameran :P Gissa om det kliar i fingrarna :D Haha!! Frågan är bara om det passar till min kamera (då det inte är original canon)?? Ska ringa henne imon. Annars får jag ringa till företaget som säljer det och fråga :D Blev faktiskt väldigt sugen ;P Ringde både Madde & Ida efteråt och frågade vad dom tyckte, då jag inte är någon fotoexpert :P hehe!! Dom tyckte att jag skulle satsa på det.


Mamma var ner och kikade på nya rummet idag men hon verkade mest vara intresserad av den andra lägenheten :) Hihi!!


Nej nu ska jag nog gå och lägga mej :)
God natt alla!

Svar på kommentar :)

Ewe: Neej... med tanke på hur väggen såg ut innan så var inte det en sån bra ide :) "Tapeten" som satt på innan har dom målat så det var en massa rinningar och ojämnheter :/ Det har väl varit nån supersnickare där :D Haha!!

Valborg.

Hmmm.. har typ inte firat valborg alls i år.. Var iväg på en grej innan jag kom hem från jobbet, efter det ringde vi pappa och frågade om han kunde komma ner till lägenheten en snabbis och säga till hur vi ska göra med rummet.
Sen blev det lite snabbmat och efter det började jag spackla eftersom älsklingen slipat rummet när jag jobbade. :) Och eftersom alla andra är ute och kollar på majbrasor och dricker gott så tog jag och älsklingen nån var här hemma :P Gick lika bra det :) Hihi!! Har planerat rummet i detalj och längtar tills det blir helt klart ;)
 
Nu är ena väggen klar (hoppas jag).. Imon efter jobbet blir det fortsättning hela dagen antar jag.. Kanske söndag också om det inte går som jag vill.

Just ja.. Tapeterna hade kommit idag ;) Yeay.. det kliar verkligen i fingrarna :) Vill sätta upp dom NUUU!!!!!!!

Aja nu ska jag ta en "snabbdusch"... sen blir det sängen.



God natt alla! Hoppas ni haft en trevlig valborg!

RSS 2.0