Ny vecka, nya tag...

Som jag skrev tidigare var jag och älsklingen nere i Karlskoga på begravning. Finns inte så mycket att säga förutom Vila I Frid!

Har förstås träffat älsklingens släktingar :) Mycket trevliga människor :)


Åkte förbi Kaka och Tim på hemvägen :) Har varken träffat dom, Celine eller William på flera månader. Mycket välbehövligt med andra ord :D Celine har blivit så stor :) Hihi!! Ett riktigt charmtroll ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Tvättat och rensat ur lite kläder.. Har även rensat bort bland strumporna.. hatar verkligen när det är sånna där småhål :/ Nej usch!! Bort med skiten!!

Har suttit och kollat in tapeter och golv också.. Nya tapeter till vardagsrummet innan soffan kommer... och ett nytt golv till köket.. Ska INTE prata med hyresvärden om det.... dessutom så tar jag ju inte bort det gamla golvet eller förstör något ;)

1500:- allt som allt!! :D


HAHAHAHA!! Älsklingen skulle nyss blanda en dricka i soda streamen :D HAHAHA!! Men han blandade inte i flaskorna som man köper till utan i en sån här.... ööööhhh???..... en sån som typ idrottare har.... vet inte vad dom heter.... aja hur som helst... det blev ett litet övertryck som han inte hade räknat med så nu står han och skrurar i köket :) Hahahaha!! Det droppade t.o.m. från taket ;) Stackaren!! Hihi!!

Nu ska vi lägga oss och kolla på en film :)


God natt med er!!

Kommentarer
Postat av: Sofiaa

hahahhaa, fan det skulle du fått med på film ><

2011-02-21 @ 23:33:02
URL: http://www.sofiaastahl.se/
Postat av: IDA

haha en shaker menar du?

2011-02-22 @ 08:57:26
Postat av: Lollo

Hahaha, stackarn. Men det måste ha sett bra kul ut! :)) Men han gör det bara en gång!

Tack för en trevlig helg(trots omständigheterna) Kram på er! Hälsa till la familia.

2011-02-23 @ 10:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0