En dag i mora..

Efter att jag slutat jobba idag (igår) så åkte jag och Danne till mora, till Linda & Daniel. Jag och Linda var ut och fotade vid siljan.


Några av mina favoriter:



Gillar verkligen den blå färgen.. Så här ljust var det inte i verkligheten.




Neeej... det är inte solen :) Faktist månen :) Me Like! hehe!!




mmm...

Efter att vi återvände till deras lägenhet åt vi lite mat som grabbarna (eller iaf. en av dom, hehe!) hade lagat under tiden vi var borta :) Mums det var gott!

När Danne och Daniel satt vid Dannes dator och formaterade och Linda satt vid sin så lekte jag med Adolf :)



En riktig gymnast måste jag säga :)




Innan jag började leka med honom så satt jag vid Daniels dator. Sen rätt var det var så flög en katt i luften. Då hoppade han upp efter snörena som hängde från takfläkten. Så jag kan lova att katten kan hoppa högt :)




Hehe.. han hade sån rolig stil :D Haha!!




Naaaajs! Hahaha!!


Hur som helst... efter ett riktigt bra tag så var dom äntligen klara.. eller jaaa... med det svåraste iaf. Så då var det bara att börja rulla hemåt. Trodde vi iaf. När vi kom ut så var det IS på rutorna på bilen. :S Usch!



Inte nog med det, hinner inte längre än några hundra meter från lägenheten.... Vid en korsning stod en bil stillastående på vägen så jag stannade eftersom jag hade väjningsplikt.. men han ville inte åka.. Det var ju POLISEN. Så jag körde ut ändå eftersom dom stod still.. Men då började dom följa efter oss.. Några hundra meter efter det så började det blinka sånna där häftiga röda och blå färger i framrutan så jag stannade. Jag antar att polisen tyckte att det inte räckta med dom SMÅ fina lamporna så han satte på dom han hade på taket också :) Kuuul!! Party party! :)

Det kom fram 2 poliser på var sida av bilen, så jag vevade ner min ruta. Han på min sida frågade om vi var ute och crusade. Jag svarade, "Nej vi kommer precis ifrån......." Hittade inte ordet så Danne fick flika in att vi kom från hans syster. Bra Milla!! Sen fortsatte Danne med "vi är på väg hem till Älvdalen".

Sen kom polisen från Dannes sida och böjde sig ner och sa, "Du uppfyllde då inte det som står på dekalen". Jag svarade bara, "Det var INTE min idé!". "Det var inte det va!?" fick jag till svar. :)

Den första polisen bad om körkortet och ville att jag skulle blåsa. Sen fick vi fortsätta.. Vi skulle köra försiktigt och akta oss för älgar, tyckte dom.

Trevliga poliser det där :D Hehe!!


Nej nu lär jag nog sova... eller nej, måste bara lägga upp en bild från när jag och Madde var ute...



Taget nere från kajen i mora...

Har hur många bilder som helst men det tar sån tid att lägga upp dom och jag borde sova för länge sen.



God natt på er alla!

Kommentarer
Postat av: Fiaa

Läcker blåfärg du fick med där! (Y) Jag har inte hört av mig, har haft ap mycket den här veckan, messar dig sen idag! Puss sötnos

2009-10-01 @ 08:52:08
URL: http://stahlbebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0