...

Idag har det väl inte hänt såå mycket.. Tom kom förbi en sväng tidigare under tiden som Danne jobbade. Vi intog varsin soffa och kollade på några avsnitt av Arkiv X. (fast jag redan sett alla :) hehe!) Sen kom moster förbi en sväng också. Och mamsen kom väl innan det tror jag. Har ingen större koll :P Hehe!!

När Tom åkt och Danne kommit hem så gick jag och Danne bort till förrådet och fixade lite sand till våran parkering, och en liten gång bort till postlådorna.. Det är tydligen väldigt svårt att komma med en traktor och sanda hela OK parkeringen !? Men men!

Sen gick vi upp till det andra förrådet för att kolla om vi hade ett oljefilter till BMW:n. Hittade ett men vi vet inte om det passar. Sökte på internet en aning tills vi kom fram till att det nog skulle passa. Fick även 6 liter olja av Robban igår. Super snällt! Så vi ska fixa ett oljbyte ganska omgående på bilen. Ska även byta bränslefilter. Suck, pust och stön. :)


Hehe.. kom och tänka på en sak :D Tom har tidigare idag kommit underfund med varför vi kallar Tussan för miniPooper :) När vi låg och kollade på Arkiv X så kom Tussan upp och ville bli klappad av Tom, sen la hon sig mellan hans ben. Sen sov hon där en stund. Sen hojtade Tom till och sa till mej "Kolla nu".... Sen la han av världens brakare... Tussan tittade upp och sen tryckte hon in nosen mellan benen på Tom. Sen sträckte hon på sig och somnade om. ANDRA gången han gjorde så så reste hon på sig och gick. Tyckte att han var lite elak där :P Mot mattes sötnos och allt :)
Ska nog ta och försöka sova en aning så man inte går upp allt för sent.


God Natt och Sov Gott med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0