Tråkigt besked.

Idag ringde svärmor (Älsklingens mamma) hit för att meddela tråkiga nyheter. Älsklingens gammel morfar har somnat in.

Diskuterade med älsklingen när vi var på väg hem från Linköping om vi inte skulle svänga förbi Karlskoga och förbi alla som bodde där för att säga hej. Men vi valde att fortsätta och ta det en annan gång.
Dels för att vi var trötta och bara ville hem så fort som möjligt och sen för att vi inte visste var vi va tack vare den där jäkla GPS:n som visade ut oss i skogen på nån jävla grusväg och en massa annat konstigt.. Åkte juh inte den gamla vanliga vägen som vi brukar om man säger så. Och vi kände inte att vi orkade vända heller utan litade på GPS:n. Men vi är juh hemma iaf.

Men vi fick höra efteråt att det hade inte spelat någon roll om vi åkt förbi Karlskoga för dom var ändå inte hemma.

Älsklingen sa att sist vi var där (hos gammel mormor och gammel morfar) och hälsade på så hade gammel morfar sagt när vi skulle åka hemmåt... "Dröj inte för länge nu" (Alltså tills nästa gång vi skulle komma och hälsa på). Suck! Men tids nog så ses vi alla igen. Det tror iaf jag!

Hoppas att det är bra med lilla gammel mormor iaf efter omständigheterna. Sådana underbara människor. Jag är glad att jag fått träffa dem både.


Vila I Frid "Gammel morfar"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0