Bilder...

Eftersom jag inte haft "tid" att blogga något den senaste veckan så kommer den i bilder här nedan :)

Först vill jag bara säga GRATTIS till Larz Kristerz som vann Dansbandskampen i Lördags.. GRATTIS! Fy faan va bäst dom är!

I fredags hade jag & Madde bakdag :) Skulle bara bullar, lussekatter och sockerkaka men det blev bara bullar för efter det orkade vi inget mer :)

Madde sockrar bullarna..



En färdig plåt..



En till färdig plåt :P



Och fler blev det. Dom blev inte ens torra :) Adde tyckte att det var hans förtjänst för att han var så duktig att pensla :) Hehe!!

Var också tvungen att göra ett pepparkakshus :) Men jag brände mej på den där jävla sörjan som gjorde att bitarna skulle sitta ihop :S



På Lördagen så kom Sandra upp till Dalen för att klippa mej... Hade också lovat Madde att vi skulle komma upp och kolla på Dansbandskampen hos dom för en gångs skull... Så jag, Danne & Sandra åkte upp dit... Vi (jag, Danne, Sandra, Jerry, Ewa, Madde & Adde) satt framför tvn och röstade som idioter. Efter att dom nollställt räknarna så var det ingen av oss som kom fram (med röstandet) FÖRUTOM Danne... såå klart!
Vi satt på helspänn allihopa.. Men vi skrek när Larz Kristerz vann :D

Efter programmet så klippte Sandra klart mej :P Sen klippte hon sig själv :P Och sen åkte vi ner till lägenheten igen för att slutligen färga håret på Sandra.



På Söndagen gjorde vi inte sååå mycket.. Satt och väntade på att Martin skulle komma på besök :)



Kul hade vi..
Han hann knappt komma innan för dörren, sen knäppte vi varsin cider/öl :P

Efter en stund kom mamma, pappa, Jerry, Ewa, Madde & Adde ner till lägenheten och sen var det bara att bege sig ut på byn med varsin fackla :)

Syns lite dåligt men det var smockat med folk...



Jerry & Pappsen <3 Och lilla Adde syns till vänster i bakgrunden :P



Mamsen <3



Lilla Maddus <3



Lille Ewe <3



Folkmassan på ena sidan granen...



Och folkmassan på andra sidan...



Och såklart självaste LARZ KRISTERZ :)



Och såklart Juryn :) (Alla utom en)



Innan vi gick ut fixade jag och Jerry några lappar som en och en annan bil fick. Hoppas att dom inte tog det på sådant stort allvar :)



Hehe!! Pappa berättade att när dom satt sig i bilen för att åka hem så hade en av bilägarna kommit tillbaka till sin bil.. Han hade hittat lappen som satt på rutan och stått och läst en stund. Pappa & Jerry hade setat och asgarvat medans Ewa vill skjunka genom marken. HAHAHA!! Lite kul var det iaf..

JUST NU.. sitter vi i Venjan.. Har för en stund sedan kollat på en film från när Danne och Linda var små.. SÅÅ SÖÖTA!! Hihi!! Nej nu ska vi nog gå och lägga oss om vi ska orka upp och vara trevliga mot tomten senare :D

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0