Skyttetävling vs. tjejkväll :)

Imon blir det till att gå upp tidigt. Åker kl.07:00 mot Säter. Skyttetävling :D Får hoppas att det går bra. Sen på kvällen blir det tjejkväll med systrarna, Helen och Sandra. Var meningen att Kaka skulle vara med men vi hann inte boka henne... hehe!! :) Så då blir det nån god mat, lite cider & vin, spel och en massa tjejsnack :) Grabbarna ska hitta på något själva.

Längtar jätte mycket till nästa vecka. Då bär det av till Åtvidaberg. Om bilen nu går igenom besiktningen vill säga. Hoppas! Men jag vet en garanterad 2 iaf. så vi hoppas att ev. Patrik kan hjälpa oss när vi kommer ner. Men vi får se. Skulle inte förvåna mej om det blir körförbud på bilen. Pappa var ute och testade den igår då jag var lite fundersam över hur den gick (Kändes precis som att vi var på väg att få bensinstopp, men när pappa testade så gick den som en klocka). Han nämnde den "garanterade" 2:an och sa att har vi otur kan vi för körförbud. Jippie! :(

Just nu sitter vi uppe hos pappa. Danne och Jerry är ute och skruvar med Jerrys bil och pappa håller på med maten. Vi ska äta Pasta och skinksås :P Mums!

Nej nu ska jag dra :)



Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0