Dagen började iaf. bra...

Dagen började med att jag och älsklingen lånade en bil med dragkrok och en släpvagn med RV EL för att kunna hämta resten av grejerna hos pappa och skräpet i förådet för att sedan köra det på tippen. Sen tog vi kort på lite fler grejer som vi ska göra oss av med.

Efter det åt vi lite mat och sen åkte vi upp till Madde, Ewa & Jerry för att spela kort.

Innan vi åkte hem så for vi bort till DinX för att tanka i pengarna vi tjänade igår tack vare att vi röjde. Hittade tom backar i garderoben som vi fick 95:- för. Skit kul! :) Till en början iaf. Danne matade in 70 kr sen sista 20 lappen ville inte den där jävla skit automaten ta emot så Danne fick stå och jävlas med den. Men den vägrade. Sen stod det bara i displayen "Välkommen till DinX"  IN MY ASS! Jävla skit grejer!!!! Ringde upp ett nummer som fanns på en lapp vid automaten. Men kom bara till röstbrevlådan... "Hej det här är Camilla Siitari. Står vid DinX just nu och den här jävla skit automaten tar inte emot våra pengar, plus att den har snott 70:- för oss. Vore tacksam om du kunde ringa upp mej!"

Kanske inte lät så trevlig men tänk om man skulle till "jobbet" och inte hade pengar på kortet eller bensin i bilen och sedlarna var allt man hade!?! Hur faan skulle man göra dådå? Någon?? Är så jävla arg just nu.... vet inte vart jag ska ta vägen.

Och den där jävla lappen... Varför i helvete har dom sina nummer uppskrivna om man inte kan få tag på dom?? Nån kan väl ha jour eller nått!!!



Äh! Skit samma!

Nu ska jag ta en lång varm dusch och lugn ner mej!



Sov Gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0