Lastbil :)

Igår.. för första gången i mitt liv har jag åkt lastbil. Har följt med Robban när han skulle jobba. Började med att vi åkte från mora vid 18:00 tiden. Normalt så börjar han vid 20:00. Men han skulle passa på att kolla på en bil när vi var i borlänge. Tror vi var i borlänge vid 20:00, så vi åkte först och lossade släpet och sen åkte vi bort och kollade på bilen. Den var i ganska fint skick. Och så billig :)

Efter det så ringde Robban sin pappa som skulle komma och hämta bilen med trailer. Under tiden så åkte vi och plockade ut pengar till bilen. Sen åkte vi tillbaka till killen och betalade honom. När det var klart så åkte vi till Bilmetro för att kolla om hans lastbil var klar, alltså inte den vi kom ner i (för det var bara en han hade lånat under tiden som hans lastbil var på lagning). Hans lastbil hade gått sönder dagen innan och Bilmetro hade 24 timmar på sig att laga den. Men tack och lov så var den klar innan vi kom. När Robban hade tankat den andra lasbilen som han lånat så hade hans pappa lagomt kommit ner till Borlänge, så vi åkte bort och drog upp bilen på trailern.

Sen när vi skulle åka bort för att lasta lastbilen så kom det upp en skylt i displayen... "Motorfel" Så det var bara att vända och åka tillbaka till Bilmetro. Robban får köra in lastbilen i en av portarna så skulle dom kolla på det på en gång.

Följande bilder är taget av min mobil så kvaliten är inte den bästa..

Här står Robban "under huven"...



Reslutatet av motorfelet var att fläckremmen var i flera smådelar.. Lite defekt sådär :) hehe!



Den här bilden blev bra.. Eller lägligt är nog ordet jag letar efter.. Det ser ut som Robban ligger och kramar V6an :)



Efter att problemet var fixat så åkte vi vidare för att lasta och sen var det bara att åka tillbaka till mora.


Men jag kan lova att det var en upplevelse :)



Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nanne

V6:an??? Är det inte V12 i en lastbil?!

Önskar er en fin helg!

kram

2008-12-12 @ 13:58:44
URL: http://anelou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0